ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 5/11/2900 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

artemhs-alejandroypolh

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 5-11-2016 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Συνέλληνες, Έλληνες από όλα τα μέρη της Ελλάδος, έχουν ξεκινήσει αυτή την μεγάλη δράση στην Θράκη. Πιστεύω να τους είδατε και να τους αναγνωρίσατε. Ήρθαν από την Κρήτη, από Θεσσαλία, από Θεσσαλονίκη. Όλη η Ελλάδα συσπειρώνεται.

Όλη Ελλάδα γίνεται μια γροθιά. Το βλέπετε; Είχε ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο; Για όσους δεν ξέρουν, έχουμε 280 γραφεία, Αυτόνομους Οργανισμούς σε κάθε Δημοτικό διαμέρισμα, γιατί αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Η πραγματική Δημοκρατία είναι στον Δήμο, είναι στον Πολίτη.

Το Κρατείν τω Δήμω! Δηλαδή, η Δύναμη του Πολίτη, του Δημότη.

Ξέρετε, η λέξη «Πολίτης», που σημαίνει πολιτισμένος, γιατί όποιος δεν είναι πολίτης και είναι απολίτιστος, είναι ή θεός ή ζώο. Εμείς είμαστε πολίτες. Αν στην λέξη «πολίτης», αλλάξεις ένα γράμμα, γίνεται «οπλίτης». Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης είναι οπλισμένος, έτοιμος να προστατεύσει όλα του τα πράγματα, όλο του τον βίο, όλη του την ιστορία κι όχι να ξεχάσει το παρελθόν του.

Είναι πολλοί που κάνουν το λάθος να λένε: «οι αρχαίοι μας Έλληνες». Είναι μεγάλο λάθος, γιατί ο χρόνος είναι ένας.

Εμείς φτιάξαμε τον παρελθόντα, τον παρόντα και τον μέλλοντα. Είναι τρεις Ομόκεντροι κύκλοι που ουσιαστικά είναι Ένας. Ένας είναι ο χρόνος. Ένας είναι ο χώρος. Ο χώρος εδώ δεν ήταν πάντα; Έχει αλλάξει ο γεωγραφικός χώρος της γης, ή της Ελλάδος; Εσείς δεν θα είσαστε εδώ, θα είναι άλλοι! Εμείς είμαστε εδώ τώρα και εμείς είχαμε ξανάρθει.

Είναι μια τεράστια ανακύκλωση.

ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ … “ΑΡΧΑΙΟΙ”

Άρα, δεν υπάρχουν «Αρχαίοι», αλλά οι Έλληνες πρόγονοι μας. Μια μεγάλη διαφορά που πρέπει να την δείτε, για να πάμε στην βάση, είναι εφεύρεση η λέξη «παππούς» και «γιαγιά».

Δεν είχαμε εμείς στην Ελληνική γλώσσα αυτές τις λέξεις. Ήταν «πατέρας», δηλαδή, πάντα οι πατέρες των πατεράδων μας, ήταν «πατέρες», δεν ήταν «παππούδες». Αυτό είναι εφεύρεση. Για αυτό είναι οι πρόγονοι μας, οι πατέρες μας. Ούτε «παππού» είχαμε, ούτε «γιαγιά», είναι ξενόφερτα. Εμείς είχαμε τους πατέρες μας και είναι οι πρόγονοι μας και είναι οι ίδιοι με εμάς και αυτή η συνέχεια είναι μια τεράστια αλυσίδα του DNA και δεν έχει κοπεί ποτέ. Άρα, δεν είναι κάτι άλλο, εκείνοι που ήταν αρχαίοι και εμείς που είμαστε οι νέοι! Είμαστε το ίδιο DNA.

Αλλάζουν οι εποχές, αλλά ο χώρος είναι ο ίδιος. Εδώ ξαναήρθαν, εδώ περπάτησαν, στα ίδια χώματα, σε αυτά τα χώματα που είμαστε τώρα εμείς, στην τεράστια Ιωνία που σήμερα, την λένε Τουρκία, σε αυτόν τον πλανήτη που είναι περπατημένος από Ελλάνια βήματα και συχνότητες. Γιατί, αυτός ο πλανήτης όταν κατοικήθηκε, κατοικήθηκε από Ελλάνιους Ανθρώπους που περπάτησαν σε όλον τον πλανήτη και τα ίχνη είναι βαθιά. Δεν φεύγουν ποτέ, είναι ενεργειακές συχνότητες.

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΗ. ΕΘΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Άρα, σήμερα εφηύραν διαφορετικά διαμερίσματα και τα κατονομάζουν; Και τι έγινε; Τα πιο πολλά κράτη σήμερα είναι εταιρείες. Λίγα είναι τα κράτη, όμως Έθνος είναι Ένα! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!.

Γι αυτό και στον ΟΗΕ και στα Παγκόσμια Ταμεία υπογράφει ως Ένα Έθνος. ΕΘΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Είχα πει για έναν Γερμανό που έψαξε πολύ βαθιά για να δει, αν είναι Άνθρωπος κι όχι αν είναι Γερμανός. Δηλαδή, η Γερμανία ονομάστηκε τώρα, στις ημέρες μας και πριν δεν υπήρχε. Υπάρχει η Αλεμάνια.

Η Αμερική στις ημέρες μας πάλι δεν είναι; Όλες οι χώρες τώρα δεν πήραν όνομα, όπως και οι καινούργιες; Δεν είδατε την Γιουγκοσλαβία; Μία ήταν και τώρα έγινε πέντε! Δηλαδή, τι έγινε; Έφτιαξαν και κράτη; Άρα, εκεί μέσα τι είναι; Είναι κάποιο Έθνος; Άλλαξαν οι άνθρωποι; Τι έχει γίνει;

Κύριοι, θέλει πολύ προσοχή αυτά τα χαλεπά χρόνια που προσπαθούν να κάνουν την Παγκοσμιοποίηση με έναν γελοίο, αηδιαστικό, δόλιο τρόπο οι αλλογενείς, και μάλιστα θα έλεγα την λέξη οι «νεκροί».

Νεκροί διοικούν τον πλανήτη σήμερα. Δεν καταλαβαίνετε τι λέω ε; θα έρθει η ώρα που θα καταλάβετε! Νεκροί, γιατί αυτοί είναι καλοί υπάλληλοι, αυτοί μπορούν να αποδώσουν, γιατί ο ζωντανός με Ελεύθερη Βούληση μπορεί να προδώσει.

Αυτά τα ζώα έχουν δημιουργήσει τους νεκρούς που σήμερα διοικούν τον πλανήτη και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό που τους λένε.

Πολλές κυβερνήσεις κι όλες οι Υπηρεσίες κι όλα τα υψηλά κλιμάκια που εσείς δεν βλέπετε, διοικούν νεκροί που δεν θα έπρεπε καν να είναι εδώ, δεμένοι με αίμα και με τελετές και διαδικασίες και περπατά το σώμα τους και απλά διοικούν. Πού; Στον πλανήτη των ζωντανών;

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ;

Άρα, το θέμα τίθεται ως θέμα Ανθρώπων. Είσαστε φοβισμένοι και σας έχουν φοβίσει οι θρησκείες, η κάθε μία με τον θεό της και τον ψευτο-θεό της να γονατίζεις και να φοβάσαι μήπως σου κάνει τι;

Και δυστυχώς εμείς οι Έλληνες, οι οικογένειες μας γονάτισαν σε παντόφλες και σε βρωμερά κόκκαλα και ζητάνε να τους δώσει υγεία το κόκκαλο που δεν το έκανε καν για τον εαυτό του; Για σκεφτείτε το!

Για σκεφτείτε πού έφτασε ο άνθρωπος να προσκυνάει σε μια παντόφλα και να ζητάει να του δώσει υγεία, η παντόφλα! Πείτε μου, αν αυτό είναι λογικό! Πείτε μου αν είναι Ανθρώπινο και μέσα στην Νόηση μας.

Συνέλληνες μου, πείτε μου κάτι! Είμαστε Άνθρωποι με Νόηση, γεννηθήκαμε πανέξυπνοι με έναν τεράστιο μηχανισμό που είναι όλη μας η συμπαντική μνήμη, ο συμπαντικός νους και τελικά, μας έκαναν ηλίθιους και δεν αντιλαμβανόμαστε την Λογική, την απόδειξη, το υπαρκτό και το ορθό; Αυτοί είναι οι άνθρωποι;

Είδαμε όμως στις ημέρες μας, μέσα σε αυτή την τεράστια Πανθρησκεία που πάνε να στήσουν, διαλύουν όλα αυτά που έφτιαξαν 2.000 χρόνια τώρα.

Βλέπουμε και αυτά τα ακριτικά μέρη, όπως είναι η Αλεξανδρούπολη και δεν σας κάνει εντύπωση, που κανένας πολιτικός δεν είναι εδώ; Αποφεύγουν όλοι τα ακριτικά μέρη, γιατί έχουν σβήσει μια μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα μου και στους ανθρώπους, σπέρνοντας φόβο με μπούργκες και ηλιθιότητες.

Λες και η όποια ντόπια θα βάλει μπούργκα; Όλες στα κομμωτήρια πηγαίνουν, ποια θα βάλει μπούργκα; Σηκωθείτε και μιλήστε! Θέλει καμία μπούργκα; Όλες κοιτάτε τα κάλλη σας, τα μαλλιά σας, το δέρμα σας, θα βάλετε μπούργκες;

Τι γελοιότητες είναι αυτές; Μάθαμε ότι εδώ στα ακριτικά μέρη, έρχονται οι μουσουλμάνοι και πληρώνουν 800 ευρώ στην κάθε μπούργκα και το προξενείο μου δεν κάνει τίποτα;

Κύριοι, καταλαβαίνετε την γελοιότητα; Από την μία έχουμε την μπούργκα και από την άλλη, δεν φτάνει που είχαμε τα ράσα που μας βίαζαν, όποτε ήθελαν στην γη των προγόνων μου και τώρα ήρθαν αυτά τα ζώα που είναι πάλι εβραΐλα, γιατί είναι το ίδιο σόι! Το ξέρετε; Έχει διαφορά;

Εμείς είμαστε όμως Έλληνες! Εμείς είμαστε το Ελλάνιο DNA και αυτό ενώνεται και πρέπει σήμερα να φύγει ο φόβος από μέσα σας. Δεν υπάρχει φόβος! Είμαστε εμείς εδώ! Είμαστε τα αδέρφια σας εδώ! Και ενωνόμαστε παντού. Κι ό,τι χρειαστείτε, θα είμαστε κοντά σας, γιατί είναι καθήκον μας να είμαστε μαζί σας, αρκεί να ενωθείτε.

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Να ενωθούν όλοι οι Έλληνες, να γίνουν ένα σώμα, μια γροθιά, μια Σφαίρα Πυρός, σε έναν Νου, στον ίδιο σκοπό και στόχο, της Απελευθέρωσης του Νου, της πατρίδας μας κι όλης μας της Ελληνικότητας! Συμφωνείτε;

-Κοινό: Ναι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε όλοι μαζί; Υπάρχει άλλος εκτός από εμάς; Εγώ δεν έχω! Μόνο εσάς έχω!

Ας πάμε λοιπόν να πιαστούμε όλοι μαζί και ας αφήσουμε πίσω ό,τι μας χάραξαν βαθιά στην ψυχή μας και ό,τι μας έβαλαν από την ώρα που γεννηθήκαμε, μια μεγάλη γελοιότητα που σήμερα καταδυναστεύει τις ψυχές μας, τον πλούτο μας, τα πάντα μας!

Απέδειξα στις ημέρες μου, όλον αυτόν τον πλούτο που έχετε. Νομίζετε ότι σας κάνουμε καμιά χάρη και ζητάμε την ψήφο σας; Έχω ζητήσει ποτέ και σε καμία ομιλία την ψήφο σας; Δεν μπορείτε να με ψηφίσετε εμένα! Εσείς πρέπει να ψηφιστείτε, γιατί η πραγματική Δημοκρατία είναι Δημόσια Διοίκηση.

Δεν είναι ξενόφερτα κόμματα που αντιπροσωπεύουν κομμάτια, μάλιστα ξενόφερτης ιδεολογίας που θα διοικήσουν την ζωή και τον βίο μου!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΧΘΕΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Άρα, αυτός που έχει εξουσία είναι απλά ο εκπρόσωπος μας και σήμερα το έχουν αντιστρέψει και η εξουσία κάνει κουμάντο.

Η εξουσία πρέπει να κάνει μόνο ό,τι την διατάζω! Και σήμερα ο Ελληνικός λαός διατάζει! Του έχουν πάρει αυτή την Δύναμη. Τώρα, αυτό θα κάνει. Θα εκτελέσει τις Εντολές του Ελληνικού λαού, η πραγματική εξουσία.

Σε αυτή την βάση και σε αυτή την λεωφόρο προχωράμε. Είναι όλα στημένα και καθαρογραμμένα. Έχουν περάσει όλα από τον Άρειο Πάγο που σημαίνει ότι όλη σας η Πολιτεία είναι καταγεγραμμένη.

Όπως για παράδειγμα, από πού θα βγαίνουν οι Νόμοι;

Οι Νόμοι θα βγαίνουν βάσει των Πρωτοκόλλων.

Σήμερα, από πού βγαίνουν οι Νόμοι που καταδυναστεύουν και δολιεύουν τους πάντες και υπονομεύουν τους πάντες και ιδιαίτερα τον Έλληνα; Από τι; Από ομάδες ανθρώπων, αλλογενών και μάλιστα εβραιοκρατούμενων και μασονοποιούμενων σε κάθε στοά, που είναι το ίδιο; Και αυτό θα το επιτρέψουμε; Μέχρι πότε;

Κι αν εσείς δεν το κάνετε τώρα, ποιος θα το κάνει; Ποιον περιμένετε να το κάνει; Εσείς θα το κάνετε! Εγώ θα το κάνω! Εγώ μπορώ να το κάνω!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΝ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

Κάποιοι λένε ότι δεν είμαι ευγενικός! Λέμε λοιπόν σε αυτά τα ζώα, «Ευ-γένεια» σημαίνει «καλό γένος», δεν είναι στην λέξη.

Είδατε όλα αυτά τα παιδιά με πόση ευγένεια σας έσκισαν; Είδατε με τι ευγένεια υπογράφουν τα μνημόνια; Είδατε με τι ευγένεια βγαίνει ο κάθε αλλογενής και λέει: «να βάλουμε μέσα τους ξένους»! Από 97 χώρες, 97 ράτσες μπαίνουν στην χώρα μας και έχουν το θράσος αυτά τα ζώα να λένε εμάς τους Έλληνες, ρατσιστές!

Ακούστε και από εδώ και πέρα, δημόσια το λέω τι θα απαντάτε σε αυτά τα αλλογενή ζώα ράτσας, γιατί είναι ζώα ράτσας! Να το ξεκαθαρίσουμε!

«Ράτσα», έχουν τα ζώα. Οι Άνθρωποι έχουν γένος! Δεν έχουν ράτσα!

Να το εξηγήσουμε λίγο; Τι είναι τα ζώδια; Τα ζώδιο είναι τα ζώα του Διός. Δεν είναι κανενός άλλου, δεν είναι του Αβραάμ, δεν είναι του Αλλάχ, είναι του Διός και το χρησιμοποιούν όλοι! Σωστά; Άρα, είναι τα Ζώ-δια! Τα Ζώα του Διός. Είναι και χαρτογραφημένα στον ουρανό! Το γνωρίζετε;

Όλα τα ζώα της πρωταρχικής δημιουργίας αναγράφονται σε όλα τα άστρα. Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα!

Άρα, αγαπητοί μου Συνέλληνες, είναι χαρτογραφημένα στα άστρα και δεν υπάρχει λάθος και το άλογο είναι και ο σκύλος είναι και για αυτό μας λένε «Παιδιά του Σειρίου», γιατί ο Σείριος μοιάζει με σκύλο (κύνα), άρα έχουμε το Γένος των Ζώων, όπως του σκύλου.

Στα χρόνια μας έχουμε 7000 ράτσες σκύλων! Προσέξτε! Ράτσες! Όχι γένος! Έχουμε ντόπερμαν μινιατούρα! Έχουμε….. χωρίς τρίχες; Έχουμε ό,τι ανωμαλία θέλεις. Αυτά είναι ράτσες! Δεν είναι του Γένους!

Οι Άνθρωποι όμως έχουν Γένος. Όταν βλέπω άνθρωποι να λένε κάποιον «ρατσιστή», είναι από ράτσα, δεν είναι από γένος. Και αυτή η ράτσα, λέει ρατσιστή τον άλλον που είναι η άλλη ράτσα!

Άρα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ρατσιστής! Γιατί εγώ έχω γένος και είμαι Έλληνας! Ράτσες είναι οι άλλοι!

Σε κάποια άλλη εκδήλωση θα σας αποδείξω πώς λένε στα δικά τους χαρτιά, ότι είναι ράτσες. Και τώρα τσακώνονται οι ράτσες! Δεν έχουν γένος! Εμείς έχουμε Γένος! Δεν είμαστε ρατσιστές. Οι άλλοι είναι ρατσιστές και κυνηγιέται η μία ράτσα με την άλλη.

Αν κάποιος πει Έλληνα ρατσιστή, να του κάνετε μήνυση, για να καταλάβουν όλοι ότι οι Έλληνες έχουν Γένος και δεν έχουν ράτσα. Ό,τι άλλο βλέπετε γύρω, είναι ράτσα!

Εσύ λοιπόν είσαι Άνθρωπος και στον πλανήτη ήρθες με πολύ συγκεκριμένη ανθρώπινη διαδικασία. Μην μπερδευόμαστε!

Για αυτό και όλες οι ράτσες σε έλεγαν εσένα «Εθνικό», γιατί εσύ έχεις Έθνος. Αυτοί δεν έλεγαν ότι είναι Έθνος, γιατί δεν είναι!

Εσένα έλεγαν όμως «Εθνικό».

Όλα αυτά θα τα ξεκαθαρίσουμε τώρα, που πάνε και για παγκόσμια θρησκεία και διαλύουν τα πάντα, αλλά πάνε και για παγκόσμια οικονομία και παγκόσμιο κραχ. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν! Ελάτε με τα αδέρφια σας και ενωθείτε. Ελάτε να μπείτε σε μια καταστατική διαδικασία και ελάτε να πάρουμε την χώρα μας στα χέρια μας γιατί είναι δική μου, ελάτε να διώξουμε ό,τι μας ενοχλεί, ό,τι μας σκοτώνει κι ό,τι μας δυναστεύει και έχουμε πλούτο.

Συνέλληνες μου, πόσα πράγματα μας χωρίζουν μεταξύ μας εδώ;

Τρία πράγματα. Πρώτον, το Κόμμα: Νέο-δημοκράτης αυτός, Κομμουνιστής εκείνος, ο άλλος είναι εκεί, αυτός Χρυσή Αυγή….. Έτσι δεν είναι; Μας χωρίζουν τα κόμματα.

Δεύτερον, μας χωρίζουν τα Δόγματα: Αυτός είναι καθολικός, αυτός ευαγγελιστής, αυτός ιεχωβάς, ο άλλος πεντηκοστιανός και όλοι αυτοί βέβαια στο ίδιο γαμοσόι είναι! Ας μου κάνουν ένα debate να τους πω γιατί είναι γαμοσόι! Για να τελειώνουμε! Σας περιμένω! Κάντε μου ένα debate να δείξω τι είστε!! Να τελειώνουμε ζώα!!!

Ζώα τα λέω και μερικοί μου λένε: «Μα, κύριε Σώρρα τους λέτε ζώα;». Μα, ρε παιδιά, διαπίστωση κάνω, δεν βρίζω. Εγώ είμαι από το Ελληνικό Γένος.

Ζώα τους λέω γιατί αυτοί προέβαλαν σε όλον τον πλανήτη ότι ο άνθρωπος ήταν πίθηκος και σιγά-σιγά σηκώθηκε. Αυτοί δεν το είπαν; Ναι! Ωραία! Εγώ λέω ότι δεν είμαι ζώο, άρα είναι αυτοί. Γιατί παρεξηγιούνται; Πριν που με έλεγαν και εμένα «ζώο» γελούσαν! Τώρα που είπα ότι εγώ δεν είμαι, γιατί παρεξηγιούνται;

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ !

Εγώ ρε παιδιά έχω προγόνους τεράστιους, θεούς και πάνω από θεούς. Όπως οι Ολύμπιοι δεν είναι θεοί; Είναι πάνω από θεοί.

Έχω τεράστιους πολεμιστές! Έχω τον Αχιλλέα, έχω τον Άρη που είμαστε και εδώ στην Θράκη.

Έχω τεράστιους προγόνους και τεράστιους Παγκοσμιοποιητές.

Έχω τον Περσέα, τον παγκοσμιοποιητή που τα σάρωσε όλα, έχω τον Μίνωα, που πήρε τον πλανήτη μετά τον Περσέα, έχω τον Διόνυσο που το έκανε δύο φορές, έχω τον Αλέξανδρο στην Μακεδονία.

Αυτός είμαι εγώ και εσείς! Ή νομίζετε ότι είμαι εδώ πρώτη φορά; Εδώ είναι όλοι δεν το καταλαβαίνετε; Εσείς τι είσαστε;

Κοινό: ΈΛΛΗΝΕΣ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι λοιπόν! Ό,τι είναι απέναντι στην Ελληνικότητα, δεν χωράει σε μένα. Ό,τι ενοχλεί την Ελληνικότητα μου, το εξαφανίζω. Αυτό πρέπει να γίνει!

Άρα, Συνέλληνα, ένα μας μένει! Να ενωθούμε για τα δικά μας και τα δίκαια μας και τα δίκαια μου είναι δικά μου.

Σας δείξαμε έναν τεράστιο παγκόσμιο πλούτο ο οποίος είναι κρυμμένος. Ποιος σας τον έκρυβε τελικά; Μήπως εγώ; Γιατί με αυτά που λένε τα κανάλια και όλα τα πολιτικά παιδιά, φαίνεται πως για ό,τι έχει γίνει, φταίω εγώ! Μήπως τελικά φταίω εγώ για αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα; Όχι ε; Εγώ θα φταίω για αυτά που θα γίνουν.

ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ

Αγαπητοί μου Συνέλληνες, αυτός ο τεράστιος πλούτος είναι δικός σας και δεν σας κάνουμε χάρη. Σας καλούμε να έρθετε να τον πάρετε. Ξέρετε, όμως για να διαχειριστείτε αυτόν τον πλούτο, που σημαίνει δύναμη, πρέπει να έχετε Αξιακό Σύστημα. Γιατί, αν κλείσω τα φώτα και πετάξω 10.000.000 μέσα σε αυτή την αίθουσα, θα πρέπει να καλέσω 10 ασθενοφόρα.

Άρα, έχει σημασία αυτό. Το Αξιακό είναι μέσα μας και από αυτό είμαστε κτισμένοι.

Σήμερα, καλούμαστε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να κτίσουμε αυτό το Αξιακό σε μια τεράστια Ανέλιξη, γιατί εμείς μπορούμε με την Νόηση μας.

Με αυτό το Αξιακό θα διαχειριστείς και τον Πλούτο σου που είναι τρισεκατομμύρια.

Έναν λογαριασμό σου έδειξα που είναι τα 115 τρις και κοντεύετε να αλλαξοπιστήσετε όλοι! Σας λέω ότι είναι άλλοι 1000. Κι αυτός ο λογαριασμός είναι δικός σου και για να τον πάρεις, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξεχρεώσεις αυτά τα ψεύτικα χρέη.

Όλα ψεύτικα είναι, ό,τι υπάρχει! Όμως, δεν γίνεται αλλιώς. Θα πληρώσουμε για να τους φέρουμε σε μια δύσκολη θέση και να πάρουμε την χώρα μας.

ΕΓΩ, ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Αύριο μπορείτε να ξεχρεώσετε τα πάντα και ό,τι στο μέλλον θα χρωστάτε. Γι’ αυτό το Εξώδικο, που είναι Εξώδικη Εντολή Εξουσιοδότηση είναι στο όνομα σας και αρχίζει: «Εγώ, ως Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής…»

Τα υπογράφουν όλες οι κυβερνήσεις, τα υπογράφει ο Ο.Η.Ε, είναι οι πιο πιστοποιημένοι λογαριασμοί, στο όνομα σας.

Εγώ έβαλα τις εγγυήσεις και δεν μπορώ να ακουμπήσω ξανά. Τις έχω χάσει, που σημαίνει ότι εγώ ΕΝΑΝ δρόμο έχω. Ή θα νικήσω ή θα χαθώ. Άρα, αν θα χαθώ εγώ, χάνεστε και εσείς!

Ο νικητής τα παίρνει όλα και ο χαμένος τα χάνει όλα! Ή θα νικήσουμε και θα τα πάρουμε όλα ή θα χαθούμε για πάντα!

Αποφασίστε και κάνετε την επιλογή σας. Τι επιλογή έχουμε;

Εσείς υπογράφετε για να πληρώσετε ό,τι χρωστάτε ως Κυρίαρχοι Έλληνες Ιθαγενείς, το δηλώνετε ότι είσαστε Έλληνες Κυρίαρχοι Ιθαγενείς, -που μέχρι σήμερα δεν το είχατε δηλώσει- και ξεχρεώνετε με τα χρήματα του δικού σας πλούτου που είσαστε εν αγνοία σας, πλουσιότεροι από χθες, αυτά που χρωστάτε και αυτά που στο μέλλον θα σας χρεώσουν.

Είναι σαν να αποδέχεστε την παγκόσμια κληρονομιά σας, η οποία είναι δικιά σας και το πιστοποιούν όλοι!

Βλέπετε κανένα πρόβλημα πουθενά; Έχετε μια νομιμότητα 650 σελίδων που τα σχετικά νομιμοποιούν όλα ό,τι γράφεται.

Σε καλώ να έρθεις, να παραλάβεις τον πλούτο σου. Να ενωθείς με όλα σου τα αδέρφια, να γίνεις ΕΝΑ, να πάρεις όλα τα Δίκαια και τα δικά σου και να γυρίσεις όλον τον πλανήτη ανάποδα. Δέχεστε; Πάμε όλοι μαζί!

Υπάρχει γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, να δυναμώσει, να μπείτε όλοι να γίνετε ενεργά μέλη.

Χρειαζόμαστε 3-4 γραφεία εδώ. Έχουμε γραφείο στην Ορεστιάδα. Όμως, μην μπερδευτείτε είναι Αυτόνομος Οργανισμός! Δεν είναι δικό μου! Είναι των πολιτών, γιατί αυτή είναι η Λεωφόρος της πραγματικής Δημοκρατίας, την οποία την κάνουμε πρακτική εφαρμογή και στις ημέρες μας! Όλος ο πλανήτης περιμένει να αλλάξουν οι Έλληνες την πολιτική.

Μα, η κρίση από εδώ δημιουργήθηκε στον πλανήτη! Εδώ κοιτάνε, τι θα κάνουμε και αυτό που κάνουμε, το κοιτάει όλος ο πλανήτης.

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Ήδη στην Κύπρο θα κατεβάσουμε Πολιτικό Φορέα Κύπριων Ελλήνων. ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι περιμένετε;

Φωνάξτε τους όλους! Βγείτε έξω! Δείτε ποιος σας πείραξε και δείτε ποιος είναι δίπλα σας και θα το αναλάβω εγώ! Σηκώστε το ανάστημα σας!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ! Να πάρετε τον πλούτο σας, την Δύναμη σας, την πολεμική σας, το κράτος σας, τα Δικαιώματά σας! Τι φοβάστε; Τον Τούρκο;

Ο Τούρκος είναι ένα εβραϊκό δημιούργημα! Δεν βλέπετε τι γίνεται που κάνει από ένα πραξικόπημα μέχρι μια οικονομία που δεν υπάρχει; Εταιρεία είναι από το 1907! Ποιος σας είπε ότι είναι κράτος; Απαγορεύεται να μιλάει ένα κράτος, ή αρχηγός κράτους με μια εταιρεία.

Και η Γερμανία είναι μια εταιρεία, δεν είναι κράτος! Τι γράφουν τα διαβατήρια των Γερμανών; Ξέρετε; «Υπάλληλος» γράφουν! Η Γερμανία λοιπόν είναι εταιρεία! Θα μου μιλάει εμένα ένας διευθυντής εταιρείας;

Ελάτε να πάρουμε την Ελλάδα να τους βάλουμε στα ίσα τους κι όλα αυτά τα ζώα που είναι διευθυντές εταιρείας, δεν θα μπορούν να μιλάνε με αρχηγό κράτους και μάλιστα σε αυτόν που διοικεί Έθνος!

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !!!

Εμείς είμαστε Έθνος και στον ΟΗΕ κι όλος ο κόσμος μας κοιτάει με σεβασμό, μόνο που εσείς δεν το ξέρετε. Περιμένει για μια θέση..

Ο Ο.Η.Ε έχει πρόεδρο; Όχι! Και ποιον να έχει; Τα υβρίδια; Περιμένει τον Έλληνα! Πάρε την χώρα να πάρεις τον πλανήτη!!!

Ανοίξτε παντού γραφεία! Μπείτε μέσα να ηγηθείτε και να εκλέξετε τους αξιότερους.

Ανοίξτε γραφεία να ξεχρεώσετε όλον τον κόσμο και να σπείρετε όλη την Αλήθεια, όλον τον Πλούτο, όλη την Δύναμη.

Αυτή την στιγμή σας μεταβιβάζω την Δύναμη στα χέρια σας.

Μπορώ ακόμα και από εδώ μέσα να μου πείτε άξια στελέχη να τους δώσω ακόμα και την πληρεξουσιότητα των Διαταγών, που είναι Κρατική Εξουσία να δίνουν Διαταγή σε οποιονδήποτε Φορέα, ακόμα και στην Κυβέρνηση να εκτελέσει.

Ανοίξτε τα γραφεία σας, μπαίνετε μέσα, κατοχυρώνετε την Αλεξανδρούπολη και την ασπιδώνετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Πάρτε την ζωή στα χέρια σας. Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας.

Το οφείλουμε στους προγόνους μας και στους απογόνους μας. Έτσι δεν είναι; Συμφωνούμε όλοι να το κάνουμε;

Έχω πει ότι υπάρχει μια Ένωση. Δίνουμε έναν Όρκο! Έχουμε τον Όρκο του Πολεμιστή που πολεμήθηκε πολύ σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Επικράτεια. Σήμερα έχουμε χιλιάδες Πολεμιστές.

Έχουμε κι έναν άλλον Όρκο, που δεν τον περίμενε κανείς! Τον Όρκο της Υγείας! Όποιον από τους δύο θέλετε, το λέτε και μπαίνετε στη μεγάλη Οικογένεια, γιατί η Οικογένεια των Ελλήνων. Η Οικογένεια είναι ο Οίκος του Γένους και Οίκος του Γένους είναι αυτός που μένουμε όλοι μαζί. Οικογένεια είσαστε εσείς, το Γένος μου!

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Όλοι οι Έλληνες είμαστε Οικογένεια, Οίκος του Γένους και σήμερα είμαστε μια μεγάλη Οικογένεια κι αυτό με έναν Όρκο. Όπου και να πας στην Ελλάδα και δηλώσεις ότι είσαι μέλος της Ελλήνων Συνέλευσης και πάθεις ο,τιδήποτε ή ζητήσεις βοήθεια, θα τρέξουν Πολεμιστές μας από κάθε μας γραφείο, να σε βοηθήσουν! Είναι έτσι ή όχι; Ναι! Κι αυτό θα μεγαλώσει σε όλον τον πλανήτη.

Ενώνουμε τους Έλληνες και τους Ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη.

Ο Όρκος της Υγείας είναι πανέτοιμος. Δεν έχει να κάνει με θρησκεία, αλλά με το περιβάλλον, γιατί εμείς είμαστε κομμάτι του περιβάλλοντος. Κι όταν τσουγκρίζουμε ένα ποτήρι λέμε «εις υγείαν» και «γεια σου», ξέρετε τι είναι; Η Υγεία!

Όλα λοιπόν είναι η Υγεία, ενώ όλο το περιβάλλον το δολοφονούν! Για σκεφτείτε το! Δηλητηριάζουν το νερό, τα τρόφιμα μας είναι μεταλλαγμένα, έφτιαξαν την ντομάτα με το γονίδιο του σκορπιού για να μεταλλάξουν …. Και τρώμε εμείς τα γονίδια αυτά, εδώ στην Ελλάδα των θεών! Πόσο πρέπει να περιμένουμε αδέρφια; Όλα είναι δηλητηριασμένα! Όλα μας τα τρόφιμα! Δίνουν εμβόλια στα παιδιά μας και τα σκοτώνουν και πληρώνουμε και τον γιατρό και ο γιατρός το ξέρει και δεν μιλάει γιατί πρέπει να πάει φαγητό στην γυναίκα του. Είμαστε καλά; Τι κάνουμε; Εμείς σκοτώσαμε την Υγεία μας!

Από την άλλη, τρέχετε στις εκκλησίες να γίνετε καλά! Τρέχετε σε κάθε ξεματιάστρα να γίνετε καλά, αφού σκοτώνετε την ίδια την Υγεία και το Περιβάλλον.

Αν δεν γίνουμε εμείς Πολεμιστές της Υγείας, πώς θα έχουμε Υγεία; Η Υγεία είναι η πρώτη Ελλάνια Εντολή! Η Υγεία όμως έχει να κάνει με το Περιβάλλον και είναι χιλιάδες πράγματα. Άρα, πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε Πολεμιστές της Υγείας! Αυτοί είμαστε, Ένα με το Περιβάλλον και είμαστε μέρος του Περιβάλλοντος μας. Το αντιλαμβάνεστε;

Όταν τελειώσει η ομιλία, όσοι θέλουν, ας δώσουν τον Όρκο της Υγείας που στην ορκωμοσία αυτή ορκίζονται στον Ύδωρ της Ύπαρξης τους. Δεν έχει νερό αυτή την φορά, δεν έχει τίποτα.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η τεράστια λεωφόρος και ανοίγει σε όλους! Άλλοι είναι πλανεμένοι, άλλοι ταξιδεμένοι, άλλοι πάνε βόλτα με διαστημόπλοια, άλλος πηγαίνει στους πανάγιους τάφους, άλλος πηγαίνει…άντε να μην πω…

Τέλος πάντων, όλοι έχουμε πάει από ένα δρομολόγιο.

Στην βάση, τρία πράγματα μας χωρίζουν και αυτά είναι το κόμμα, το δόγμα και το χρώμα, το χρήμα δηλαδή, που άλλος είναι πλουσιότερος και άλλος φτωχότερος.

Δηλαδή, όλοι σκοτωνόμαστε, για αυτά τα τρία πράγματα, ενώ, είναι χιλιάδες τα πράγματα που μας ενώνουν και κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι αυτά τα χιλιάδες πράγματα που μας ενώνουν είναι και της ίδιας Ουσίας.

Μας ενώνουν χιλιάδες και μας διαιρούν τρία. Θα πρέπει να απομακρύνουμε αυτά τα τρία και να φτιάξουμε την δική μας Πολιτεία. Την Πολιτεία των Ελλήνων! Την τεράστια Λεωφόρο της Νόησης, της Δύναμης και της Ισχύος. Μπορούμε και είμαστε εδώ!

Ελάτε όλοι στα γραφεία, ξεχρεώνετε τα πάντα ό,τι έχετε, οργανώνεστε, ανοίγετε καινούργια γραφεία και περιμένετε να ψηφίσετε αυτόν που θα πολιτευτεί και να τον στείλετε στην κεντρική σκηνή. Συμφωνούμε; Εκτελέστε κύριοι!! Όλη η Ελλάδα ενώνεται!!

Είναι τιμή μου που ήμουν μαζί σας! Μεγάλη μου τιμή για όλους τους πολεμιστές και όλους όσους αγωνίζονται στην Θράκη, που δεν σταματούν πουθενά μέχρι την Τελική Νίκη!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση