Π. ΣΩΖΟΣ & Δ. ΚΑΜΑΜΙΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ASTRA TV ΒΟΛΟΥ 7/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-4

ASTRA TV ΒΟΛΟΥ 7-10-2016

Π. ΣΩΖΟΣ & Δ. ΚΑΜΑΜΙΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Κυρίες και κύριοι, καλοί μου φίλοι καλησπέρα. Καλησπέρα στον απανταχού Ελληνισμό. Περιμένετε πώς και πώς αυτή την εκπομπή. Υπάρχει λόγος γιατί είμαστε εδώ λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην ζεστή γωνιά του ΑΣΤΡΑ tv του Βόλου και χαιρετίζουμε όλη την Ελλάδα, γιατί μας βλέπουν!

Να πούμε Κύπρο, Κρήτη, Ρόδο, Πρέβεζα, Θράκη, Μελβούρνη, Λος Άντζελες, Κάτω Σικελία, Στουτγκάρδη κι όχι μόνο!

Μας βλέπει βέβαια όλη η Θεσσαλία.

Ήρθαμε εδώ για να πούμε ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα ή η προαναγγελία της Γενοκτονίας των Ελλήνων, δεν έχει τέλος! Έλεος!

Είναι μια σχεδιασμένη προδοσία των πολιτικών.

Το παζλ που κτίζεται και πιστέψτε με, γιατί το νιώθετε, βάλτε τα χέρια στις τσέπες και θα καταλάβετε τι σας λέω, είναι μια άλλη τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Δεν είναι έτσι όπως μας το παρουσιάζουν.

Απόψε έχω δύο «λιοντάρια» δίπλα μου. Δύο Προέδρους της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Θα ξεκινήσω με τον καλεσμένο που ήρθε από την Αθήνα, αποκλειστικά και μόνο για αυτήν την συνέντευξη, αυτή την κουβεντούλα και βέβαια, ο σκοπός είναι να ενημερωθείτε εσείς, τι σημαίνουν όλα αυτά που αυτοί οι άνθρωποι προσδοκούν, όλοι μας προσδοκούμε, για να το θέσω καλύτερα.

Πάνος Σώζος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ καλώς ήρθες!

Π. ΣΩΖΟΣ: Καλησπερίζω κι εγώ με την σειρά μου τον απανταχού Ελληνισμό που μας παρακολουθεί.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Δημήτρης Καζαμίας, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 3. Τι να πω; Έχει γίνει πλέον…βεντέτα! Καλώς ήρθες και πάλι!

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Να είσαστε καλά! Την καλησπέρα μου στους τηλεθεατές στην Θεσσαλία και σε όλον τον κόσμο.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ας ξετυλίξουμε λοιπόν το κουβάρι. Ποιος είναι ο Πάνος Σώζος!

(παίζεται το βίντεο με την εμφάνιση του Π. Σώζου στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Ενικό)

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Όταν μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά του κύριου Χατζηνικολάου, τότε πιάσε το αβγό και κούρευτο!

Παναγιώτη, τι αποκόμισες από τον σεβασμιότατο Χατζηνικολάου, ρεπόρτερ, καταξιωμένο δημοσιογράφο;

Π. ΣΩΖΟΣ: Καταρχήν, για μένα ήταν ένα πολύ μεγάλο crash test. Μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Δηλαδή, ήταν η πρώτη φορά που μου δινόταν η δυνατότητα να έχω πραγματικά στοιχεία στα χέρια μου και απέναντι μου να έχω και πολιτικούς άνδρες, όπως ήταν η κυρία Κανέλλη, ο Βορίδης, ο Αθανασίου, υπήρχαν στην αίθουσα συνταγματολόγοι και ποινικολόγοι και επίσης, είχα και δημοσιογράφους.

Για αυτό και απεύθυνα το ερώτημα προς όλους.

Και βλέπω ότι ένας πολίτης δεν πήγε να πει την γνώμη του, αλλά πήγε να προσκομίσει τα στοιχεία και τις αποδείξεις για το λόγο του αληθές, της ύπαρξης των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και βλέπω έναν πόλεμο, όπου σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο που υπήρχε στην αίθουσα, έχοντας μπροστάρη τον κύριο Χατζηνικολάου, προσπαθούσε να προστατεύσει τους πολιτικούς.

Όσοι ήταν στην αίθουσα και όσοι έχουν δει το βίντεο, θα παρατηρήσουν ότι τελικά, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει, γιατί όταν έβγαλα τα στοιχεία και λίγο πιο κάτω από το βίντεο που κόψατε, αντιλήφθηκε ότι τελικά, δεν υπάρχει καμία απάντηση και του το απέδειξα, γύρισε να πει ότι «τελικά, φέρατε τα χρήματα να κάνουμε δουλειά;».

Αν είναι δυνατόν να μιλάει ένας πολίτης με στοιχεία και αποδείξεις και να προκαλεί τους πάντες να φέρουν τα αντίστοιχα στοιχεία και αποδείξεις που απορρίπτουν τα δικά μου στοιχεία, γιατί οι αποδείξεις και τα στοιχεία καταρρίπτονται από άλλα στοιχεία και αποδείξεις.

Εκεί λοιπόν σε μια αίθουσα με πολιτικό κατεστημένο από όλα τα κόμματα, αλλά και με τον κύριο δημοσιογράφο ταυτόχρονα, αποκόμισα το εξής: Λόγια, λόγια, χλευασμός και ένα τεράστιο άγχος να αποκρύψουν την πραγματικότητα, που η πραγματικότητα αποτυπώνεται μόνο με τις αποδείξεις.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ωραία! Είναι σαφές το απόσταγμα που αποκόμισες φίλε Πάνο. Οι άνθρωποι αυτοί σαφώς είναι μαριονέτες που καθοδηγούνται σαν το θέατρο σκιών. Δημήτρη Καζαμία….

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Εγώ, μαζί με τον Π. Σώζο γυρίσαμε μετά από μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα για 31 μέρες. Κινητοποιήθηκαν 1000 συνέλληνες μας, οργώσαμε όλη την Αττική από πάνω ως κάτω. Διοργανώσαμε ομιλίες, συνέδρια, ενημερώσεις, ενημερωτικά φυλλάδια. Κανένα από αυτά τα κανάλια της διαπλοκής δεν έδειξε τίποτα. Και όχι μόνο δεν έδειξε τίποτα…

Πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος τελικά ότι όλοι αυτοί είναι απέναντι μας. Τα κανάλια είναι εναντίον των Ελλήνων. Έχουν αποκρύψει την αλήθεια και την αποκρύπτουν συνέχεια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν το χρέος στην πλάτη του Έλληνα.

Εμείς, αυτά που είδαμε 31 μέρες στην Αθήνα, είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που μας έχουν επιβάλλει τα κανάλια.

Πρόσφατα, βγήκε και μία καρτέλα, ένας κατάλογος με 150 δημοσιογράφους που πληρώνονταν από το ΔΝΤ για να μας επιβάλλουν το μνημόνιο. Εμείς είδαμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Τα κανάλια αποκρύπτουν την αλήθεια.

Εμείς είδαμε τον κόσμο στην Αθήνα να συσπειρώνεται και να ενώνεται με τους άλλους συνέλληνες, να φεύγουν οι φοβίες του, γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό, αυτών των κομμάτων που κομματιάζουν και βάζουν τον Έλληνα να μισεί αυτόν που έχει δεξιά του ή αριστερά. Ο Έλληνας ενώνεται με τους άλλους Έλληνες. Φεύγουν οι φοβίες του και ενημερώνεται. Αυτό είναι το σημαντικό.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Αυτό που θέλω να τονίσω ιδιαίτερα είναι το εξής: Από το 2008 και μετά, με εντολή των δανειστών, είχαμε τις προδοτικές κυβερνήσεις που ακολούθησαν μέχρι σήμερα.

Εν αγνοία μας και χωρίς την συναίνεση μας σήμερα, Έλληνα πατριώτη, και το λέω έτσι, δεν επιτρέπεται να δίνουμε χώρο πάνω σε αυτή την προδοσία.

Δεν υπάρχει η λέξη «εν αγνοία» μας. Ασελγούν στην Ελληνική κοινωνία. «Αντιμέτωπο με την φτώχεια 1 στα 5 νοικοκυριά». Αυτό το λέει όλα!

(παίζει το Βίντεο με τον Νικολόπουλο που θέτει ερώτηση στον Προβόπουλο για τα 600 δις)

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Εξεταστική Επιτροπή. Ο κύριος Προβόπουλος δεν ξέρει τίποτα για τα 600 δις και για έναν άνθρωπο που τους λέει: Εδώ είμαστε, αυτοί είμαστε, εδώ είναι τα χρήματα, αυτοί είναι οι λογαριασμοί» και λίαν προσφάτως, έχουν χρησιμοποιηθεί για να εξοφληθούν δάνεια. Πολύ σύντομα θα το μάθουμε!

Π. ΣΩΖΟΣ: Καταρχήν, αυτό που ακούσαμε και πριν από λίγο, αφορά και το προηγούμενο βίντεο που είδαμε, όπου λέω στον Χατζηνικολάου και στους υπόλοιπους που ήταν εκεί ότι στις 3-11-2012, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Στουρνάρας τότε είχε δώσει εντολή στα τρία όργανα του κράτους, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και στην Τράπεζα Ελλάδος, στον Προβόπουλο και είχε δώσει εντολή τότε, εφόσον έβλεπαν τα ομόλογα, για την αξιοποίηση των 600 δισεκατομμυρίων από τον Αρτέμη Σώρρα.

Άρα, πρόταση 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να ξεχρεώσει το Δημόσιο εξωτερικό χρέος, αλλά και το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων, δεν γίνεται κάθε μέρα, ούτε είναι εύκολο να ξεχαστεί ένα τέτοιο γεγονός που δεν θυμάται, όπως δηλώνει στο συγκεκριμένο σημείο.

Και μάλιστα, αν δούμε, παίξανε και μεταξύ τους λίγο, ο Νικολόπουλος και ο Προβόπουλος. Στο σημείο που του λέει ο Νικολόπουλος: «Μα, καλά ξεχνάτε 600 δισεκατομμύρια και δεν τα θυμάστε;», έκαναν ένα λογοπαίγνιο ότι «εσείς έχετε 600 δισεκατομμύρια;».

Δηλαδή, αυτό, όπως έγινε και στον Χατζηνικολάου, όπως είδατε, να μιλάμε για κάτι τόσο σημαντικό, αυτή την στιγμή να πεθαίνουν Έλληνες και κάποιοι να κάνουν τέτοιου είδους χιούμορ, δηλαδή «έχετε εσείς 600 δισεκατομμύρια». Τι σχέση έχει αυτό με την πρόταση των 600 δισεκατομμυρίων που ανατέθηκε από τον Υπουργό Οικονομικών στα αρμόδια όργανα του κράτους και αυτή την στιγμή, χάθηκε κι ο φάκελος;

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Είδαμε αυτή την στιγμή πώς παίζεται το παιχνίδι εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Αποκρύπτουν 600 δισεκατομμύρια κατατεθειμένα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, στο ΑΦΜ του κάθε Έλληνα.

Αποκρύπτουν Κληρονομικό Πλούτο 115,5 τρισεκατομμυρίων για λογαριασμό όλων των Ελλήνων, γιατί είναι Κληρονομικά Κεφάλαια και Κληρονομικά Δικαιώματα.

Αποκρύπτουν την δόμηση χρηματοδότησης 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ υπέρ Δήμων και Κοινοτήτων για ανθρωπιστική βοήθεια και που μπορούν όλοι οι Δήμαρχοι να ξεχρεώσουν όλους τους Έλληνες από όλα τους τα χρέη.

Αποκρύπτουν την δωρεά 8 Μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, που ήδη αυτές οι 8 Μετοχές έχουν μετατραπεί σε ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

Ανά πάσα στιγμή, οι Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής μπορούν να ρευστοποιηθούν! Έχουν ρήτρα χρυσού!

Κύριοι, μας αποκρύπτετε την Αλήθεια και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι εδώ για να δώσει την Αλήθεια στον λαό. Να συσπειρώσει τους Έλληνες. Να γίνουν περήφανοι οι Έλληνες ξανά.

Να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε τεράστιο πλούτο και ότι πρέπει να φύγουν από όλα τα ανθελληνικά προδοτικά κόμματα και όλα αυτά τα κανάλια που διασύρουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και να ενωθούν με εμάς.

Εμείς ενώνουμε τους Έλληνες. Δεν τους χωρίζουμε!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν όλα τα χαρτιά και οι λογαριασμοί υπάρχουν και τους αμφισβητούν! Και μάλιστα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Τα έχουμε πει χίλιες φορές και ποια ήταν η σχέση της χώρας μας με το Bretton Woods.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Να σας πω κάτι με όλον τον σεβασμό. Σήμερα λέγεστε Λάμπρος Γιώτης, αδιαμφισβήτητα. Αν έρθω εγώ ο τυχάρπαστος και πω ότι η δική μου άποψη είναι ότι δεν λέγεστε Λάμπρος Γιώτης, ισχύει;

Αυτό κάνουν αυτή την στιγμή με τον πλούτο των Ελλήνων και με όλα τα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Είναι επικυρωμένα από όλους, από παντού και βγαίνουν κάποιοι τυχάρπαστοι και αγγελοκρουσμένοι και λένε ότι δεν ισχύει τίποτα.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Για ποιον λόγο; Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος!

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Οι περισσότεροι είναι όργανα των δανειστών και φυσικά, εμείς ξεχρεώνουμε τους Έλληνες και δεν θέλουν να ξεχρεωθούμε από τα χρέη που έχουμε.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Πάμε στο επόμενο βιντεάκι.

(παίζει βίντεο με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ 24-3-2014)

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ζορίζεται ο κύριος Ευαγγελάτος, γιατί κάπου δεν του κάθονται τα κουκιά και γιατί η Ενημέρωση είναι κατευθυνόμενη. Ό,τι τους δίνουν, μασάνε. Εμείς εδώ δεν μασάμε. Δεν έχουμε κάποιον νταβατζή πίσω μας. Είμαστε εδώ με δύο Προέδρους της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από την Πετρούπολη και από την Λάρισα Ε.ΣΥ 3.

Η ενημέρωση φίλες και φίλοι, αυτό που σας ταΐζουν, είναι ψεύτικο είναι κάλπικο και δεν έχει καμία ουσία. Όσο αλάτι και να βάλετε, δυστυχώς όλα αυτά εκπορεύονται από τους ξένους και αν δεν σηκώσουμε το ανάστημα μας, θα είμαστε έτσι μια ζωή….θα είμαστε όμως; Το βλέπω λίγο δύσκολο!

Π. ΣΩΖΟΣ: Εγώ θα ήθελα να σταθώ σε αυτό το σημείο και να το τονίσω και να το καταλάβει ο πιο απλός Έλληνας πολίτης γιατί τα αποκρύπτουν όλα και τι είναι αυτό το οποίο φοβούνται.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένα φυσικό πρόσωπο, δεν είναι μια Εταιρεία που δεν ξέρουμε ποιος είναι από πίσω. Βγαίνει με τα μούτρα του και λέει «είμαι αυτός και αυτό είναι αυτό που κάνω». Μας έχει δώσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των Οικονομικών εργαλείων, δεν αμφισβητούνται από κανένα, ούτε για την Εγκυρότητα, ούτε για την Ισχύ, ούτε για την Αξία τους.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Από την στιγμή που υπάρχει Θεματοφύλακας αυτών των λογαριασμών, υπάρχουν λογαριασμοί και τα χρήματα! Τέλος!

Π. ΣΩΖΟΣ: Θέλω όμως να καταλάβει ο κάθε συνέλληνας μας ένα πράγμα, ότι από την στιγμή που σαφέστατα ο Αρτέμης Σώρρας εκτελεί μια Αποστολή Απελευθέρωσης των Ανθρώπων και δη, των Ελλήνων και θα ξεκινήσει από την Ελλάδα, η Απελευθέρωση των Ανθρώπων.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και εισπράττω και θέλω να το καταλάβει ο καθένας είναι ότι, όταν άρχισε ο Αρτέμης Σώρρας αυτή την διαδικασία, δεν ίδρωσε το αυτί των επικυρίαρχων στο παραμικρό.

Διότι, «σε ολόκληρο τον πλανήτη, Αρτέμη Σώρρα, όπου και να κινηθείς, όσο υπαρκτά και να είναι τα οικονομικά σου εργαλεία, θα πρέπει να κινηθείς σε όλον τον πλανήτη σε κυβερνήσεις, σε τραπεζικά συστήματα, σε δικαιοσύνη, σε ΜΜΕ, όπου και να κινηθείς στον πλανήτη είναι δικά μας!».

Άρα, ορίζονται και κατευθύνονται από αυτούς. Νόμιζαν δηλαδή ότι δεν κινδυνεύουν! «Ας πάει να κάνει ό,τι θέλει, δικές μας οι κυβερνήσεις, δικά μας τα ΜΜΕ, δικά μας όλα!».

Αυτό όμως που δεν περίμεναν ποτέ να συμβεί ήταν το εξής: ότι ο Εντολέας, ο Κυρίαρχος λαός, όπως ορίζει το Σύνταγμα μας ότι το Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία, ο Εντολέας λοιπόν αντιλαμβάνεται και αυτή την στιγμή ενώνεται χωρίς καμία κομματική ταυτότητα, δογματική ιδεολογία ή ο,τιδήποτε μας διαιρεί. Αυτό είναι άκρως επικίνδυνο, όχι μόνο για το ελληνικό κατεστημένο, αλλά και για το παγκόσμιο κατεστημένο των επικυρίαρχων.

Όταν όλοι οι άνθρωποι αντιληφθούμε την πραγματικότητα και ενωθούμε, αυτοί είναι τόσο λίγοι, τόσο ασήμαντοι που πλέον δεν μπορούν να σταθούν απέναντι μας.

Άρα, ένα φυσικό πρόσωπο, το οποίο πραγματικά κατέχει τεράστια οικονομικά εργαλεία για να απελευθερώσει τους Έλληνες κι όλη την ανθρωπότητα, γιατί θα γίνει ένα ντόμινο, ξεκινώντας από την Ελλάδα, δεν τους ανησυχεί καθόλου, όπως είδαμε 3 χρόνια με πάμπολλες προτάσεις, μηνύσεις εσχάτης προδοσίας κι ό,τι και να έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας, τα αποσιωπούν τα κανάλια.

Η Μήνυση Εσχάτης προδοσίας ακόμα βρίσκεται εν εξελίξει. Βλέπουμε ότι όλα αυτά μπορούν και τα ελέγχουν.

Αυτό που δεν μπορούν να ελέγξουν είναι η βάση, ο ίδιος ο Έλληνας που ενώνεται αυτή την στιγμή, μπαίνει στην διαδικασία, φτιάχνουμε στους δικούς μας Δήμους, τους δικούς μας Οργανισμούς εκπροσώπησης της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, γιατί αυτή την στιγμή η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία είναι πλουσιότερη από ποτέ, αλλά δεν έχει πραγματική εκπροσώπηση.

Μέσω της κομματοκρατίας, οι Έλληνες δεν έχουμε εκπροσώπηση και όλα αυτά είναι αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν έχουμε.

Αυτό που κάνουμε είναι να δημιουργούμε την πλατφόρμα της εκπροσώπησης της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας με πολύ συγκεκριμένο πλούτο.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Πριν δώσω τον λόγο στον Δ. Καζαμία, θα σταθώ λίγο στην προέκταση αυτών που είπε ο Πάνος ο Σώζος. Υπάρχουν οι κάτωθι Παγκόσμιοι Οργανισμοί, όσον αφορά τον Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2007, μαζί με τους λογαριασμούς των Κυριάρχων, Αυτοχθόνων, Ελλήνων Ιθαγενών.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Τα οποία υπογράφουν 49 Παγκόσμιοι Θεσμοί.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: 49 Παγκόσμιοι Θεσμοί υπογράφουν και το έχουμε πει πολλές φορές και θα το λέμε συνεχώς. Ποιοι υπογράφουν;

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Βεβαίως, το έχουμε πει πολλές φορές ότι τους λογαριασμούς τους Παγκόσμιου Καταπιστεύματος, των Παγκόσμιων Κληρονομικών Λογαριασμών τους γνωρίζουν, όλοι γιατί κάθε Φεβρουάριο, τα υπογράφουν: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Πρέσβης μας στον ΟΗΕ ο κύριος Βασιλάκης, που είναι μόνιμος, οι άλλοι αλλάζουν και οι 301 της Βουλής.

Άρα, μας δουλεύουν Έλληνες!

Αυτή την στιγμή που συζητάμε, έχουμε 250 γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το κυβερνόν κόμμα έχει 120 και εμείς 250 γραφεία και το αποκρύπτουν! Αυτό το μεγάλο γεγονός που ενώνονται όλοι οι Έλληνες, το αποκρύπτουν!

Ο πλούτος αυτός έχει καρφωθεί σε όλα τα ΑΦΜ των Ελλήνων.

Τώρα δίνεται το δικαίωμα σε όλους τους Έλληνες να ξεχρεώσουν όλα τους τα χρέη με μια Νόμιμη εξώδικη διαταγή πληρωμής! Νομιμότατη καθ’ όλα. Στην Λάρισα δε, έχουμε ξεπεράσει τις 1790 Εντολές! Αν δεν λείπαμε αυτές τις ημέρες, ίσως να ξεπερνούσαμε και τις 1800.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Οφείλει ο κάθε πολίτης να έρθει να ενημερωθεί για τα οικονομικά εργαλεία που είναι ο νόμιμος αδέσμευτος πλούτος των Ελλήνων, εκτός μνημονίων.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Ο πιο νόμιμος και ο πιο επικυρωμένος.

Τώρα οι Έλληνες μπορούν και ξεχρεώνουν και την Εφορία τους, όλα τους τα Ταμεία, όλες τις Τράπεζες και τώρα τελευταία, έχουμε στα χέρια μας και την Εξώδικη Διαταγή πληρωμής από τον επικυρωμένο Κληρονομικό πλούτο και τα 600 δις που έχει καρφώσει σε κάθε ΑΦΜ και σε κάθε Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή, ο Αρτέμης Σώρρας, και την ΔΕΗ και τον Νερό και τα Δημοτικά τέλη.

Κάνουμε κάλεσμα αυτή την στιγμή σε όλους τους επαγγελματίες να πλαισιώσουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η μόνη που κατέχει αυτή την στιγμή τον πλούτο και μπορούμε να ξεχρεώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις.

Κάνουμε κάλεσμα αυτή την στιγμή προς όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να πλαισιώσουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, να κάνουν την ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ στους ΚΙΝΕΖΟΥΣ!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ 15% ΚΑΙ ΑΝ ΜΗΝ ΕΚΧΩΡΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Αυτό το λέμε σε όλους τους Έλληνες. Να έρθουν, να πλαισιώσουν τις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και όσοι ζουν στα χωριά να κάνουν την Εξώδικη Διαταγή αποπληρωμής για τον νερό, γιατί τώρα ξεχρεώνουμε και το νερό.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ίσως να ακούγεται αστείο, γιατί έτσι το χλευάζουν τα κανάλια των Αθηνών, αλλά δεν έχει σημασία. Ας πάμε να δούμε το επόμενο βιντεάκι για να δούμε αυτή η «αμελητέα» ποσότητα που λέγεται ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και την διαφορά της αξίας.

(Παρουσίαση εικόνων από γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ που έχουν δεχτεί τρομοκρατικές επιθέσεις και καταστροφές)

Π. ΣΩΖΟΣ: Θέλω να ρωτήσω. Αυτοί οι Αντι-εξουσιαστές χτυπάνε τα γραφεία των Ελλήνων Πολιτών που όπως είπαμε, το μόνο που κάνουν αυτή την στιγμή, είναι να δημιουργήσουν την δική τους εκπροσώπηση της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και τίποτα άλλο, να πάρουμε τον δικό μας πλούτο και να χαράξουμε το μέλλον μας το δικό μας και των παιδιών μας.

Αυτοί οι Αντι-εξουσιαστές αντιλαμβάνονται ότι εμείς είμαστε η Εξουσία και ότι αυτοί είναι η Αντι-εξουσία και μας κτυπούν εμάς που είμαστε η Εξουσία; Γιατί εμείς, την εξουσία, όπως αυτή την εννοούν, αυτή την σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση πάμε και την κτυπάμε και στην ρίζα της, στην πηγή της!

Άρα, μεγαλύτεροι Αντι-εξουσιαστές με αυτή την έννοια, από εμάς, των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, δεν υπάρχει.

Άρα, καλά θα κάνουν να αφήσουν αυτή την «μπλούζα», αυτό το παρακράτος που δημιουργεί αυτά τα κινήματα, το ότι πρόκειται περί Αντι-εξουσιαστών, να αφήσουν στην άκρη τις ταμπέλες που προσπαθούν να μας φορέσουν, ότι είναι Αντι-φασίστες και εμείς οι φασίστες, ρατσιστές. Εδώ βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει ένα παρακράτος σε πανικό, και οι εντολές δεν είναι ελληνικές, δεν είναι από Έλληνες.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Επειδή δεν υπάρχει κράτος και το κράτος είναι ανύπαρκτο, υπάρχει παρακράτος!

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Είναι η Τρίτη φορά που η Ε.ΣΥ ΛΑΡΙΣΑΣ δέχεται επίθεση και την ευθύνη για τις επιθέσεις σε όλα μας τα γραφεία την έχουν πάρει η ANTIFA.

Εμείς, δεν έχουμε κάτι με αυτά τα παιδιά που είναι εκεί μέσα, έχουμε με τους ANTIFA. Αυτά τα παιδιά είναι τα καλύτερα παιδιά και το δηλώνω μετά λόγου γνώσης. Είναι οι καλύτεροι μαθητές, βρίσκονται τα καλύτερα παλικάρια εκεί πέρα, αλλά έχουν βρει έναν λάθος τρόπο να αντιδράσουν. Χαιρόμαστε δε που αντιδρούν, αλλά ο τρόπος είναι εντελώς λανθασμένος.

Εγώ θα πρότεινα, αυτά τα παιδιά να έρθουν να συζητήσουμε. Να τους εξηγήσουμε τι σημαίνει αντι-εξουσιαστής. Πιο μεγάλος αντι-εξουσιαστής από εμάς, δεν υπάρχει. Εμείς διαλύουμε την εξουσία, διαλύουμε αυτό το καθεστώς!

Κι αυτοί τι κάνουν; Κτυπούν Έλληνες!

Εγώ θα πρότεινα σε αυτά τα παιδιά να ρίξουν μια ματιά στους ηγήτορες τους και θα καταλάβουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ηγήτορες, δεν μιλούν καλά ελληνικά. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και αν τους παρακολουθήσει κανείς καλά, όπως εμείς και τους ξέρουμε, έχουν πάντα επαφές με μυστικές στοές και μυστικές υπηρεσίες.

Ας ρίξουν μια δεύτερη καλύτερη ματιά στους ηγήτορες τους και θα καταλάβουν. Η ANTIFA δε, τι είναι; Σιωνιστικό δημιούργημα, αφού μέσα στις Εξαγγελίες των ANTIFA, υπάρχει ταμπέλα που λέει: «Συστράτευση για το Ισραήλ»! Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες εκεί μέσα και τα νεαρά τα παιδιά, σε ένα σιωνιστικό έκτρωμα; Κάνω μια δήλωση αυτή την στιγμή και θέλω να θεωρηθεί ως δεδομένο

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι κατά του Φασισμού και κατά οποιουδήποτε σιωνιστικού μορφώματος που έρχεται αντίθετα με τις Αρχές και τις Αξίες των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες εκεί μέσα; Είναι δυνατόν, σε ένα Σιωνιστικό μόρφωμα να βρίσκονται Ελληνικά παιδιά, παλικαράκια δικά μας;

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Πάμε στο επόμενο βίντεο για να δούμε τι συμβαίνει.

Μια μέρα βρέθηκα στην Δ.Ε.Η της Λάρισας και είδα μια γερόντισσα με το Π να περνάει στο κατώφλι της Δ.Ε.Η, να ανεβαίνει στο γραφείο για να διεκπεραιώσει ένα διακανονισμό. Ρώτησα και η γιαγιούλα αυτή είναι πέραν των 85 χρόνων, την κουβάλησαν εκεί με σκοπό να κάνει έναν διακανονισμό, μια συνεννόηση για να μην της κόψουν τον ρεύμα.

Π. ΣΩΖΟΣ: Έχει σημασία να σημειώσουμε το εξής: Όπως το νερό είναι Δημόσιο Αγαθό Επιβίωσης πραγματικά και δεν ανήκει σε κανέναν, προκειμένου να πωλείται ή να κόβεται, γιατί θα σκοτώσουμε έναν άνθρωπο, αν του το στερήσουμε αυτό, έτσι και η ΔΕΗ, όπως έχει διαμορφωθεί ο πολιτισμός μας, είναι Δημόσιο Αγαθό, είναι απαραίτητο αγαθό και να κόψουμε το ρεύμα σε κάποιον άνθρωπο, κάποιον Έλληνα και δεν έχει σημασία, αν υπάρχει κάποια ευπάθεια, είναι θέμα επιβίωσης.

Ας μην μιλήσουμε μόνο για αρρώστους. Σε μια τετραμελή οικογένεια αυτή την στιγμή, αν διακόψουμε το ρεύμα, είναι θέμα υγιεινής, είναι θέμα θέρμανσης, είναι θέμα επιβίωσης.

Άρα, εκείνη την στιγμή, για μία οικονομική οφειλή που είναι καθαρά μεθοδευμένη για να βρεθεί ο Έλληνας αυτή την στιγμή και ήταν στοχοποιημένο να συμβεί αυτό, εκείνη την στιγμή πρόκειται και για μια Ποινική Πράξη στην πραγματικότητα κατά του Έλληνα αυτού και μπορώ να το θεωρήσω ακόμα και Ανθρωποκτονία.

Γιατί, όπως δεν μπορώ να στερήσω το νερό και αυτό που κάνω είναι Ανθρωποκτονία, το ίδιο σήμερα στις ημέρες μας και το ρεύμα.

Και υπάρχει δυνατότητα, σε αυτά που ανέφερε και πριν ο Δημήτρης ότι, όσο και να πάμε, να κλαφτούμε, να ζητήσουμε να μας κατανοήσουν σε ένα Ειρηνοδικείο και όπως βλέπουν όλοι οι Έλληνες αυτή την στιγμή, γίνεται ένας πόλεμος στα ειρηνοδικεία και έχουν βγει και τα ΜΑΤ και κτυπούν τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους τους που χάνουν την πρώτη κατοικία.

Αυτή την στιγμή, λοιπόν, βλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα, χωρίς να παρακαλέσουμε κανέναν να μας λυπηθεί, μπορούμε να κάνουμε ΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Είμαστε Εντολέας, με απλά λόγια Παναγιώτη…

Π. ΣΩΖΟΣ: Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι δεν είμαι απλά Εντολέας που τους εντέλλω να μπουν σε λογαριασμούς των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είμαστε συνδικαιούχοι όλοι οι Έλληνες.

Όταν κάνεις την Εντολή γίνεσαι Κύριος Κληρονόμος και Τελικός Δικαιούχος του μεριδίου σου. Άρα, αυτή την στιγμή, κλειδώνεται ένα μερίδιο από τα 600 δις ή από τα 2,3 τρισεκατομμύρια και μπορείς να ξεχρεώσεις, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες και όπως είπαμε και ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και Δημοτικά Τέλη.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Ο Έλληνας έχει τεράστιο πλούτο! Είναι «καρφωμένα» 600 δισεκατομμύρια στο ΑΦΜ του κάθε Έλληνα.

Τα 115 τρισεκατομμύρια είναι υπέρ του Έθνους των Ελλήνων. Όταν είσαι Δικαιούχος τέτοιων λογαριασμών, μπορείς να εκχωρήσεις αυτό τον πλούτο, αυτό το περιουσιακό, με μια Εξώδικη πάγια Διαταγή Πληρωμής στην Γενική Γραμματεία Εσόδων και να τους πεις: «Κύριοι, είμαι δικαιούχος αυτού του περιουσιακού στοιχείου. Σας δίνω την Εντολή, σας το εκχωρώ, πάρτε το και εξόφλησα!»

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά, γιατί εμείς πληρώνουμε. Δεν ξέρω τι κάνουν κάποια κινήματα, αλλά εμείς είμαστε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και έχουμε τεράστιο πλούτο, τον διαχειριζόμαστε και είμαστε οι μόνοι που έχουμε και τον πληρωτή και τον εγγυητή και έχει ήδη πληρώσει και αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας. Οι άλλοι, ας παρακαλέσουν, όπου θέλουν! Εμείς πληρώνουμε!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Και βέβαια, το πιο σημαντικό είναι αυτό που ήδη είπαμε ότι υπάρχει δηλαδή ο Θεματοφύλακας αυτών των περιουσιών.

Είμαστε εδώ στον πανέμορφο Βόλο, εδώ, στην όμορφη χώρα μας, στην Ελλάδα, εδώ που η Δημοκρατία δοκιμάζεται και θα δοκιμαστεί και θα συναντήσει προκλήσεις από νέες μορφές διακυβέρνησης.

Κι όλα αυτά γιατί οι κατάπτυστοι σημερινοί πολιτικοί ξέρουν και διαχειρίζονται πολύ καλά το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Παναγιώτη, επειδή υπάρχουν πολλά μυθεύματα, όσον αφορά την Εξώδικη Δήλωση, αν υπάρχει νομικό πλαίσιο και πόσο έγκυρη είναι όλη αυτή η ιστορία;

Π. ΣΩΖΟΣ: Επειδή γίνεται μεγάλος λόγος και όπως είπα, προσπαθούν να αλλοιώσουν την αλήθεια, εκτός από την απόκρυψη, αλλά κι όταν εμφανίζεται κάτι σχετικό, προσπαθούν να το αλλοιώσουν για να φοβίσουν τους πολίτες να μην πλησιάσουν και να κάνουν το μόνο τρόπο και την ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ και σε αυτό συμβάλλουν όχι μόνο τα ΜΜΕ, αλλά και κάποιοι δικηγορικοί σύλλογοι να εκφοβίζουν και τρομολογούν χωρίς ουσία, προσπαθώντας να σαστίσουν τον κόσμο, στο ό,τι δεν είναι δυνατόν με μια Εξώδικη δήλωση να κάνεις εξόφληση, γιατί όσον αφορά το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα για την εξόφληση χρεών προς το Δημόσιο και στα Ταμεία κτλ. γίνεται με επιταγή, μετρητά, ή πιστωτική κάρτα.

Αυτό, σαφέστατα και το γνωρίζουμε και η μεγάλη Νομική Υπηρεσία που είναι Έλληνες και προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προς όλους τους συνέλληνες, τα γνωρίζει όλα αυτά.

Αυτό που ήθελα είναι να σταθούμε, για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, αλλά να ακούσουν και ειδήμονες, οι επαΐοντες που προσπαθούν να εκφοβίσουν όλον τον κόσμο σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Καταρχήν, να σταθώ σε ένα απλό κομμάτι.

Όπως ακριβώς, χωρίς καμία εντολή μου και καμία εξουσιοδότηση μου ο έφορος κινείται μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο, όπου, όταν έχω οφειλή στο Δημόσιο Ταμείο, μπαίνει σε δικούς μας λογαριασμούς, κινητή περιουσία και εισπράττει υπέρ της οφειλής τα χρήματα που εγώ έχω σε έναν λογαριασμό που μπορεί να είμαι ο μόνος δικαιούχος.

Μπαίνει επίσης και σε λογαριασμούς που μπορεί να είμαι συνδικαιούχος με άλλους 3,5 ή 10 και λαμβάνει υπέρ της οφειλής το μερίδιο που αναλογεί σε εμένα από τον λογαριασμό που είμαι συνδικαιούχος.

Ακριβώς, πάνω σε αυτό το νομικό πλαίσιο λοιπόν, ο έφορος είναι υποχρεωμένος να κινηθεί ή το ασφαλιστικό ταμείο και η τράπεζα, στο ίδιο νομικό πλαίσιο που ήδη χρησιμοποιούν και μάλιστα με Εντολή μου και Εξουσιοδότηση μου που τους λέω τους λογαριασμούς μου και το μερίδιο από όπου θα εισπράξουν, όποια οφειλή έχω.

Θέλω όμως, όσον αφορά την εγκυρότητα αυτού που κάνουμε, νομικά, να ακουστούν τρία ερωτήματα που είναι πολύ βασικά, γιατί δεν ακούει μόνο ο απλός κόσμος, αλλά και αυτοί που θέλουν να μπερδέψουν τον κόσμο, νομικοί κι ό,τι άλλο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ 1:
ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η’ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η΄ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ – ΠΛΗΡΩΜΗ ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ1:
Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ – ΡΕΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΛΑΠΕΝ, ΨΕΥΔΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΚΑΛΥΠΤΟ Η’ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

(Δεν λέω την γνώμη μου, λέω όπως υφίσταται)

ΕΡΩΤΗΣΗ 2:
ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΕ ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ;

(Άρα όταν καταθέτουμε είτε τις Εξώδικες Εντολές, είτε ένα 20ευρω που είναι πλαστό σε πόσο διάστημα πρέπει να δράσει η τράπεζα;)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:
Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ/ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3:
ΟΧΙ, ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ/ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ, ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ/ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ,
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟ/ ΡΕΥΣΤΟ,
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ, Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (Ν. 3691/ 2008), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ), Η.Π.Α ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (ΕΕ, ΕΚΤ & ΔΝΤ), ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η/ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ, ΚΑΛΠΙΚΟ, Η ΚΛΑΠΕΝ.

ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΕΚΔΟΧΕΙΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΕΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ Η ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.

ΟΠΟΤΕ, ΟΣΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ “ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΟΥΝ” ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Σε αυτά που είπε ο Πάνος, να συμπληρώσω. Κάναμε μέχρι στιγμής 250.000 καταθέσεις Εξωδίκων προς τράπεζες. Θα έπρεπε να υπάρχουν 250.000 μηνύσεις των πολιτών που έχουν καταθέσει τα Εξώδικα. Αντί αυτού, χθες, βγήκε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου Κρήτης και είπε ότι όλα αυτά είναι ψεύτικα και κανείς δεν μπορεί να ξεχρεώσει και ότι θα πάμε στον Εισαγγελέα.

Και μόνο για αυτή τους την δήλωση μηνύθηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση ο Πρόεδρος και όλο το διοικητικό συμβούλιο των δικηγόρων της πόλης Ηρακλείου από τις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και αύριο το πρωί θα έχουμε την εξέλιξη της όλης διαδικασίας.

Ξέρετε κύριε Γιώτη, αν ήθελε πραγματικά ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου να βοηθήσει τους πολίτες, θα έπρεπε να πάνε όλοι οι δικηγόροι μέσα στις Ε.ΣΥ και να πάρουν τις δουλειές από τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, να βοηθήσουν και τους πολίτες, να ξεχρεώσουν τους πολίτες και να μην ρίχνουν άσφαιρες μπαλωθιές στον αέρα.

Π. ΣΩΖΟΣ: Στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη με τον συγκεκριμένο δικηγορικό σύλλογο, που δεν έχει να κάνει μόνο με αυτόν, αλλά θέλω να τονίσω κάτι: το σημείο που πάνε να σταθούν και λένε ότι «ΘΑ κινηθούμε προς τον εισαγγελέα για αυτό που συμβαίνει, για τις Εξώδικες εντολές των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ και του Αρτέμη Σώρρα…» εστιάζουν στο ότι με μία Εξώδικη Δήλωση δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο και εκεί είναι που παραπλανούμε τους πολίτες και αυτό είναι επικίνδυνο.

Εγώ παρόλα τα προηγούμενα που διάβασα και είναι μέσα από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και το σύνταγμα μας, οπότε, εμείς θα έπρεπε να είχαμε άμεσα μέσα σε 3 ημέρες συλληφθεί για τα κλαπέντα, ή τα πλαστά που καταθέτουμε, σας λέω το εξής: Ας υποθέσουμε ότι πραγματικά ο δικηγορικός σύλλογος αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν γίνεται να εξοφλήσεις, Έλληνα. Δεν στέκονται στα Οικονομικά Εργαλεία αν υπάρχουν ή όχι! Δεν κάνουν την παραμικρή νύξη για αυτό.

Αντιλαμβάνονται όλοι οι δικηγόροι της χώρας ότι αυτές οι δύο περιουσίες υπάρχουν, ότι βρισκόμαστε σε μνημόνια με τέτοιες περιουσίες και από εκεί και πέρα το μόνο τους μέλημα που θέλουν να σταθούν δίπλα στον Έλληνα πολίτη για να τον προστατεύσουν από ποιον, από τους συνέλληνες τους είναι: «δεν είναι σωστός ο τρόπος που ξεχρεώνεται..»;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ;

ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ;

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Κοίταξε Παναγιώτη. Υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος: «ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ. ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ. Πώς θα έχουν οι ‘ενάρετοι’ δικηγόροι, οι νομομαθείς, δουλειά; Κάπως έτσι πρέπει να κολλήσει το παζλ. Να μην το πλατιάσουμε περισσότερο, να σταθώ λίγο στον όρο τι σημαίνει «ρατσισμός».

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Ρατσισμός». Ποιος την λέει αυτή την λέξη;

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη. Για εμένα, ρατσισμός σημαίνει να περιμένεις στην ουρά του ΟΑΕΔ 360 ευρώ, την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.

Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και για εξετάσεις, ενώ διέλυσαν την Δημόσια Υγεία ενώ ο λαθρέποικος νοσηλεύεται δωρεάν.

Ας ακούσουμε όμως τον δικό σου όρο.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιος «καλός άνθρωπος» έβγαλε αυτή την λέξη και την έχουν υιοθετήσει όλα τα κόμματα της ανθελληνικής αυτής βουλής.

«Ρατσισμός». Κύριοι, δεν υπάρχει πιο αστεία λέξη για τον άνθρωπο. Ράτσα έχουν τα ζώα, ο σκύλος, η γάτα, το άλογο… Τι θέλουν να μας πούν; Ότι είμαστε ρατσιστές; Δεν καταλάβα!

ΟΙ Έλληνες-Άνθρωποι έχουν Γένος και οι Άνθρωποι έχουν Γένος και έχουν προέλευση από το Γένος. Ράτσα έχουν τα ζώα κι όταν κατηγορούν και μας λένε «ρατσιστές», άρα αυτοί θεωρούν τους μετανάστες ζώα. Αυτή την λέξη που την έχει σκεφτεί κάποιος Σιωνιστής, Παγκοσμιοποιητής, κάπου στον πλανήτη, εμείς σκάμε στα γέλια.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ο Τρότσκι το έκανε…

Δ.ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Αυτή την λέξη που την υιοθετούν και τα κόμματα και οι οργανώσεις κι όλοι αυτοί που είναι υπέρ των μεταναστών, εμείς σκάμε στα γέλια. Θεωρούν τους μετανάστες ζώα και τους κολλάνε την ταμπέλα της ράτσας! Τι λέτε μωρέ; Οι Έλληνες έχουν Γένος και εμάς αυτή η λέξη, δεν μας αγγίζει.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ένα τελευταίο σχόλιο για να καταλάβουν όλοι ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν και να κλείσουμε.

Π. ΣΩΖΟΣ: Δεν θα μπορέσω να αποφύγω, γιατί μου αρέσει πάντα να μιλάω με στοιχεία και θέλω οπωσδήποτε να το δείξω αυτό, δεν ξέρω αν το έχετε ξαναβγάλει. Επειδή, μιλήσαμε για τις Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις και τον τρόπο που μπορεί να ξεχρεώσει ο κάθε Έλληνας, την ίδια Εντολή, αλλά και Διαταγή, κάνοντας χρήση της Κρατικής εξουσίας, την έκανε κι ο Αρτέμης Σώρρας μέσα από αυτές τις 2 περιουσίες και έδωσε Διαταγή για να πληρωθούν τα χρέη των Ελλήνων και εδώ έχουμε την απάντηση του ίδιου του Πρωθυπουργού Τσίπρα. Εδώ δίνει Εντολή ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων να εκτελέσει την Διαταγή του Αρτέμη Σώρρα.

Άρα, δεν αμφισβητούνται, ούτε οι περιουσίες, ούτε η διαδικασία. Λόγω αρμοδιότητας, εντέλλει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στις 9-5-2016 την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων να εκτελέσει την Διαταγή του Αρτέμη Σώρρα. Τίποτα άλλο.

Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Κανένας δικηγορικός σύλλογος δεν μίλησε για αυτό. Κανένας σύλλογος καταναλωτών, αυτοί που κόπτονται για τους πλειστηριασμούς, κανείς δικηγορικός σύλλογος. Ελάτε να πάρετε θέση.

Λ ΓΙΩΤΗΣ: Πρέπει να κλείσουμε. Καλό ξημέρωμα σε όλους τους Έλληνες. Αν ζούσε ο Καρλ Μαρξ φίλες και φίλοι, η αθλιότητα της φιλοσοφίας θα ήταν ως εξής: η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα σήμερα. Δείτε τα χάλια τους!

(παίζει βίντεο με τον Πολάκη «Υπουργό Υγείας» και τα μαργαριτάρια του)

……………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

Αφήστε μια απάντηση