Σεπ 282016
 

14316777_1817980441818455_5794449185343987716_n

Viky Charalambous ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 200 ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «Ε.ΣΥ. » – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΗΜΩΝ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ , Κ.Τ.Λ. , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ .

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΝΩΣΤΩΝ» , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» .

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ , ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ , ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .

ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ , ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ( ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ , ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ , ΚΙΝΗΤΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ , ΕΠΙΠΛΑ , ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ , ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΛΠ ) .
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ , ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ Η/ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ .

ΦΡΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ , ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΗΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ , ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ..

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ , ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ , ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ – ΟΡΓΑΝΩΤΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΜΜΟΡΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ( ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ .

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

……………………………………………………

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ» : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

14370399_10208890180885376_7343223785065539546_n
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ… https://athens.indymedia.org/
…………………………………………….

  One Response to “Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 200 ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «Ε.ΣΥ. » – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΗΜΩΝ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ… ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΝΩΣΤΩΝ» , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»”

 1. ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕΡΙΑ,Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ…

  ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

  ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

  Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
  Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

  Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

  Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

  ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

  ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

  Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
  ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ’ΑΥΤΟ..!!!

...