Σεπ 142016
 

screenshot-1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ Rizopoulos …

Αλφειός: Η συνέντευξη που πετσοκόπηκε και πρωτοπαρουσιάστηκαν… 40” στοχευμένα και με δόλο… 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω από αυτό που είμαι, αυτό που κάνω, αυτό που προβάλλω και το αποτέλεσμα το οποίο θα φέρω. Αυτό είναι η καλύτερη σύσταση όσον αφορά εμένα, τέσσερα χρόνια που είμαι στον αγώνα, αλλά και από τότε που γεννήθηκα σε μια τεράστια Αποστολή για ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ένας Πολιτικός Εθνικός Φορέας των Ελλήνων και αυτό γιατί 110 οργανισμοί αυτόνομοι στους κατά τόπους Δήμους που έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ και Διαταγή, αν θέλετε, να ανοίξω τον Εθνικό Φορέα των Ελλήνων «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» που αυτό έγινε στις 4-9-2015.

Από εκεί και πέρα, όλη η διαδικασία είναι στα χέρια των Ελλήνων, η απόφαση είναι στα χέρια των Ελλήνων. Η Δημοκρατία είναι στο Δήμο, το «Κρατείν τω Δήμω»………..»

Έτσι όλοι οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ που στο τέλος θα είναι 1000 στην Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν την δική τους Κυβέρνηση και την δική τους Διακυβέρνηση της ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που αυτό πάει να συμβεί και να εγκαθιδρυθεί, με ΑΞΙΕΣ, με ΑΡΧΕΣ με ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ, όπως τους έχουμε καταγράψει και τους έχουμε βάλει και στον Άρειο Πάγο, όταν ιδρύθηκε ο Πολιτικός Φορέας. Όπως και τον Πλούτο των Ελλήνων, που είναι αποδεδειγμένος και είναι μέσα στην Διακήρυξη και στην Επόμενη μέρα που είναι κατατεθειμένα στον Άρειο Πάγο………»

«Πρέπει να γίνουν 1000 Δημοτικοί Οργανισμοί. Οι Καποδιστριακοί Δήμοι είναι 910 σε κάποιες περιοχές που είναι μεγάλες θα υπάρχουν περισσότερα γραφεία. Δεν είναι υποστηρικτές! Είναι αδερφοί, είναι αίμα μου και είναι ελληνικό DNA που συστρατεύεται απανταχού της Γαίας. Έχουμε γραφεία και στο εξωτερικό σε τουλάχιστον 7 χώρες και συνέχεια ο αριθμός ανεβαίνει. Άρα, ο απανταχού Ελληνισμός της γαίας ενώνεται σε όλον τον πλανήτη και δεν είναι αυτή η παλάμη που βλέπετε στον γεωγραφικό χάρτη. Ελλάδα είναι όλος ο πλανήτης και για αυτό τα ίχνη του Ελληνισμού είναι εμφανή σε όλη την Γαία Δήμητρα. ……»

Δεν υπάρχει «σώσιμο». Αυτή η λέξη είναι σιχαμένη για μένα. Το «σώσιμο» σημαίνει ότι είσαι αδύναμος και πεθαμένος και να σε σώσει κάποιος. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη να σωθεί από τίποτα. Οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θέλουν να ζουν και να φτιάξουν την Πολιτεία τους. Αφήστε τα «σωσίματα» και «σώστε την Ελλάδα». Έχω αποδείξει ότι υπάρχει τεράστιος πλούτος των Ελλήνων στα Παγκόσμια Ταμεία, που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά τα Ταμεία των Ελλήνων από αυτά που χρόνια έχουν δουλέψει. Οι Έλληνες είναι πλουσιότεροι από ποτέ στην ανθρώπινη ζωή, στον πλανήτη και εν γένει και ο Άνθρωπος. Και τώρα ήρθε η ώρα που έχουν σημαδέψει να σου πάρουν και τον πλούτο, αφού σου πήραν τα δικαιώματα, αφού σου πήραν το κράτος, αφού σου έσπασαν την Γραμματεία, σου διέλυσαν τον Ελληνισμό και τον Πολιτισμό κι έτσι είναι η ώρα που θα μπουν όλα στην θέση τους.

Ο Έλληνας λοιπόν είναι πλουσιότερος από ποτέ, αρκεί να το καταλάβει. Να πάρει την απόφαση να διοικήσει και να διακυβερνήσει την χώρα του μόνος του με πραγματική Δημοκρατία, με Αξίες και Αρχές στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Έτσι θα εγκαθιδρυθεί και η πραγματική Δημοκρατία που είναι Ελληνική και ως θεώρημα και ως εφαρμογή…….»

«….. Αφήστε τα μέσα και τα περιοδικά. Αυτά δεν ξέρουν τίποτα. Εγώ δεν έχω βγει να πω ότι είμαι πλούσιος. Έχω πει πάντα ότι είμαι ένας τεράστιος μηχανισμός και γνωρίζω και την κοινωνία καλά και τι έχουν κάνει, γνωρίζω και τι φταίει και ποιο είναι το πρόβλημα, γνωρίζω ποιος έχει πάρει και έχει κλέψει τον πλούτο, ποιος συνεχίζει και κλέβει τον πλούτο, πώς έχει γίνει όλη η αλχημεία στον πλανήτη, πώς έχει στηθεί όλο το σκηνικό και πώς θα το σπάσω. Και έχω πει ότι είμαι αυτός που μπορώ να το διαλύσω, να το σπάσω και ο Άνθρωπος να ξαναπάρει την θέση που πρέπει στον πλανήτη.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !

Κάθε αλλογενής και ανθέλληνας που είναι κρυμμένος είτε με ελληνικά ονόματα, είτε με δόγματα, είτε με λέσχες, είτε με ο,τιδήποτε, αυτό σπάει, διαλύεται και εξαφανίζεται και ξαναμπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα ξαναμπούν τα πράγματα στην θέση τους. Θα βγει το status που θα βγαίνουν όλοι οι Νόμοι. Σήμερα δεν υπάρχει status για να βγαίνουν οι Νόμοι. Κάθε λέσχη, κάθε στοά και κάθε αγέλη ανθρώπων σε υπόγειο, βγάζει νόμους και ουσιαστικά, ούτε νόμους. Ουσιαστικά ψηφίζουν το αίτιο και δικάζουν το αποτέλεσμα. Αυτό έχει συμβεί και πρέπει να σταματήσει. Κι αν δεν το κάνουμε εμείς ποιος θα το κάνει;

Σήμερα καλούνται όλοι οι Έλληνες, ακόμα κι αυτοί που δεν είναι Έλληνες, οι οποίοι αγαπούν την Ελλάδα, αυτοί που αγαπούν τον Ελληνισμό και σέβονται τον Άνθρωπο, αυτοί που αντιλαμβάνονται την Αλήθεια. Καλούνται να συστρατευτούν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για όλον τον πλανήτη.

Το θέμα είναι παγκόσμιο και δεν είναι Ελληνικό, άσχετα αν ξεκίνησε από την Ελλάδα. Στόχευσαν καλά την Ελλάδα, γιατί αν δεν διαλύσουν την Ελλάδα και δεν αφανίσουν τον Έλληνα, δεν μπορούν να έχουν Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ήδη όλα αυτά τα ομορφόπαιδα στον πλανήτη, στα οποία τους επιφυλάσσω μεγάλες εκπλήξεις, έχουν ήδη ανακοινώσει πέντε φορές ότι δεν κάνουν ακόμα Παγκόσμια Κυβέρνηση. Τι Κυβέρνηση να κάνουν; Αυτά είναι ζώα και τα ζώα δεν διοικούν Ανθρώπους!

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΖΩΑ !…»

«…..Δεν πιστεύω τίποτα! Ξέρω! Αυτός που πιστεύει, δεν γνωρίζει. Αυτός που γνωρίζει δεν πιστεύει! Πιστεύεις, μέχρι να μάθεις. Αυτό το έχω αποδείξει. Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές: «πιστεύετε ότι έχω 100 ευρώ στην τσέπη μου; Ναι, γιατί δεν ξέρετε. Αν με ψάξετε όμως θα ξέρετε πόσα έχω. Μέχρι να με ψάξετε, δεν θα ξέρετε! Θα πιστεύετε. Άμα, με ψάξετε, θα ξέρετε ακριβώς! Άρα, πιστεύει όπως δεν ξέρει. Όταν ξέρεις, δεν πιστεύεις, απλά ξέρεις!….»

«…. Ας το αποδείξουν! Γιατί να μιλάμε; Άλλωστε οι θρησκείες έγιναν με μαρτυρίες! Σήμερα ο κόσμος γονάτισε σε μαρτυρίες και σε γελοιότητες και ψεύδη. Ας το αποδείξουν.

Από την άλλη, έχω πει ότι σήμερα δεν έχουμε τηλεοπτικά μέσα. Τα ΜΜΕ είναι της συχνότητας του λαού και του κάθε λαού.

Σήμερα λοιπόν, τηλεοπτικές πόρνες, δικαστικές πόρνες, νομικές πόρνες και πολιτικές πόρνες διοικούν τις ζωές των Ανθρώπων. Αυτές οι πόρνες θα μαζευτούν όλες μαζί και θα είναι το τσίρκο, θα είναι οι κλόουν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ας αποδείξουν ό,τι θέλουν!

Βέβαια, αν μπείτε στα δημοσιεύματα και ως δημοσιογράφοι, προκαλώ τους πάντες, από εδώ και πέρα, ας αρχίσετε να κάνετε δημοσιογραφία, γιατί στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, θα έχουμε δημοσιογράφους και δεν θα έχουμε τσαρλατάνους, πόρνες, γκέι και παιδιά χωρίς νόηση να βγαίνουν σε κάθε γυαλί. Δηλώνω λοιπόν ότι έχετε δικαίωμα να κάνετε ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ είναι ότι κάνετε μια έρευνα, βλέπετε τα στοιχεία, αναλαμβάνετε και προβάλλετε στον Ελληνικό λαό τα στοιχεία, καλώς, ή κακώς ό,τι βρείτε, άσχετα αν κάποιος θίγεται ή θίγεται η «αλήθεια», όπως την έχουν τοποθετήσει. Η Αλήθεια είναι μία και το ρεπορτάζ την αποδεικνύει.

Σε άλλη περίπτωση, έχετε δικαίωμα να προβάλλεται κάποιον που να πει την γνώμη του, να βρίσει ή να πει κάτι για μένα, αλλά από την άλλη, θα πρέπει να μου δώσετε και εμένα χρόνο, όσο χρόνο δώσατε σε αυτόν, να αποδείξω τα λεγόμενα του σε ένα γυαλί και σε ένα κοινό που θα κρίνει τι ακριβώς είναι.

Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, με εμένα δεν γίνεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δεν υπάρχει κανένα δίκαιο σε μένα, απλά υπάρχει μια λοιδωρία με στόχο να μην γίνει όλο αυτό. Αυτό δεν το έχουν πετύχει και οι παπαγάλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Υπάνθρωποι και άλογοι άνθρωποι μπορεί να λένε ό,τι θέλουν και στοχευμένα για ένα μεροκάματο…..»

«….Εμένα δεν μου δίνουν ούτε κανάλι, ούτε ομάδα ποτέ. Ξέρετε ότι για να πάρεις κανάλι στην Ελλάδα, που είναι τόσο στοχευμένα, εγκάθετα και σιωνιστικά κλειδωμένα στην Ελλάδα, θα πρέπει να με εγκρίνει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και εμένα δεν με εγκρίνει!

Δεν με εγκρίνει κανένας Τραπεζικός οργανισμός και δη, η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι ιδιωτική, όπως έχω πει και δεν είναι δημόσια, για να πάρω μια άδεια τράπεζας, αν και έχω κάνει προσφορά, ακόμα και για να αγοράσω τράπεζα. Όταν μπαίνω να αγοράσω μια τράπεζα, αμέσως την δίνουν, όπως έχει γίνει με 3 τράπεζες που αναγκάστηκα να κάνω επίσημη προσφορά και να τρέξω μια διαδικασία. Ακόμα και προσφορά σε ομάδα που έχω κάνει και είχαμε και προβλήματα, δεν γίνεται!

Αντιλαμβάνονται όλοι ότι οι φίλαθλοι είναι ψήφοι. Αντιλαμβάνονται όλοι ότι οι Τράπεζες έχουν βαθμό εξουσίας, όσον αφορά το ο,τιδήποτε. Αντιλαμβάνονται ότι ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης είναι και ασπίδα και δύναμη για τον κόσμο.

Αυτές τις δυνάμεις τις κρατούν, είναι πάντα στοχευμένες, εγκάθετες και δεν τις αφήνουν.

Όπως έχουν αποδειχθεί κανάλια που χρωστάνε 500 εκατομμύρια, κόμματα που χρωστάνε άλλα τόσα, με χιλιάδες παρανομίες και χιλιάδες σκάνδαλα.

Άρα, εκεί μέσα υπάρχει ένα τόσο ακάθαρτο τσούρμο, ένα κουβάρι που κανείς δεν βρίσκει άκρη. Άρα, εγώ είμαι ένα κακό παιδί. Άλλωστε, αν είδατε, τώρα που συζητάνε για τις άδειες των καναλιών, αυτόματα, όλα τα κανάλια της Ελλάδας, έπαιξαν Σώρρα! Γιατί; Δεν σας κάνει εντύπωση; Γιατί τώρα; Τώρα που κουβεντιάζονται οι άδειες, για να μπαίνουν και τα πράγματα στην θέση τους, όλος ο κόσμος, όλα τα κανάλια και όλα τα blogs έπαιζαν «Σώρρα». Για ποιον λόγο; Σαν να έλεγαν στο καθεστώς: «Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις άδειες, θα παίζουμε συνέχεια Σώρρα». Άρα λοιπόν ο Σώρρας είναι το πιστόλι και για αυτούς και για όλους! Σκεφτείτε το!….»

«….Όλοι με φοβούνται για μια μεγάλη ανατροπή σε όλους και σε όλα !

Θα έρθει η ώρα της Ελλήνων Συνέλευσις η οποία πρεσβεύει ό,τι Ελληνικό υπάρχει, πρεσβεύει μόνο την Ελληνικότητα, την Δημοκρατία, τον πλούτο. Δεν ζητάει δανεικά, δεν χρωστάει σε κανέναν. Αυτή την στιγμή έχουμε 250 γραφεία, Δημοτικούς Οργανισμούς με 210 εν ενεργεία και άλλα 40 που ετοιμάζονται και έρχονται κι άλλα γραφεία από παντού! Δεν σας κάνει εντύπωση; Δεν χρωστάει κανείς, δεν ζητάει δανεικά, αναγνωρίζει τον πλούτο, μιλάει για τα δικαιώματα των Ελλήνων, σε μια παράλληλη διαδικασία, σε ένα δεκαϊκό σύστημα αλληγορίας. Όπως και τελευταία, αν είδατε κι αυτό πρέπει να το επισημάνετε, ενημερώνω τον Πρωθυπουργό για τις Διαταγές, γιατί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και δη, εγώ έχω στα χέρια μου Κρατική εξουσία του Ελληνικού κράτους, συγκεκριμένα από 4 Δήμους, ο οποίος Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, όπου είναι η πραγματική Δημοκρατία. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δεν είναι η Κυβέρνηση, αλλά ο Δήμος.

Πολλοί Δήμοι μαζί κάνουν την Ομοσπονδία (federal), που δίνουν Εντολή στην Κυβέρνηση. Άρα, η Κυβέρνηση αν νομίζετε ότι είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είναι! Είναι οι Εντολοδόχοι του Νομικού προσώπου Δημοσίου Δικαίου που είναι ο Δήμος.

Εγώ προσωπικά με ένα πολύ Ισχυρό Πληρεξούσιο από Δήμο με Μεταθανάτια Ισχύ και Ανέγκλητο, έχω την δυνατότητα να δίνω Κρατικές Διαταγές, όσον αφορά συγκεκριμένα θέματα που είναι στο Πληρεξούσιο. Παρακαλώ είναι στην διάθεση σας όλο το Βιβλίο των Διαταγών και το κοινοποίησα στον Πρωθυπουργό, ο οποίος και μου απάντησε με πολύ σεβασμό στο πρόσωπο μου, από το πρωθυπουργικό του γραφείο ότι επειδή δεν είναι αρμόδιος, το στέλνει επειγόντως να εκτελεστούν οι Διαταγές στην Γενική Γραμματεία Εσόδων! Αυτό το έγγραφο έχει αναρτηθεί και μπορείτε να το έχετε στην διάθεση σας. Άρα, για να καταλαβαίνουμε τι λέμε παρακαλώ και αυτό καλύπτει, αυτά που έλεγαν τα blogs και τα καναλάκια.

Αυτοί όλοι μαζί, στην Πολιτεία μας, θα είναι οι κλόουν που θα διασκεδάζουν τους συνέλληνες μου….»

«….Αυτό που λέτε με προσβάλλει και είναι τόσο ρηχό! Μην κάνετε τέτοιες ερωτήσεις σε μένα γιατί με θέτετε μπροστά σε μια διαδικασία να απαντήσω. Ναι, άμα μιλάμε για Εθνική Ελλάδος, μπορεί να το συζητήσουμε και δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Εθνική Ελλάδος είναι η ομάδα που καλύπτει εμένα…»

«…. Στην Αρχαία Ολυμπία λοιπόν ειπώθηκαν κάποιες αλήθειες. Βέβαια, έχουν βεβυλώσει την Αρχαία Ολυμπία, όπως έχουν βεβηλώσει και το τεράστιο γεγονός των Ολυμπιακών αγώνων. Τώρα τελευταία, στα χρόνια μας, όσο τουλάχιστον βιώνω εγώ στην γη, είδαμε μια φλόγα να φεύγει από την Αρχαία Ολυμπία και να την πηγαίνουν βόλτα «παράλυτοι» άνθρωποι, άνθρωποι που δεν είναι αθλητές, γεμάτοι αντι-αξίες, γεμάτοι ντόπες, κάθε σαυροειδές και κάθε ζώο κουβαλάει την ιερή μου φλόγα, η οποία δεν είναι. Ακούστηκαν λοιπόν, αν το θέλετε, σε μια Τελετή Τιμής στον Δία και στην Ολυμπία.

Ξέρετε γιατί λέγεται Ολυμπία; Γιατί λέγεται Ολυμπία; Τι ήταν; Η θεία σας; Ολυμπία σημαίνει Όλυμπος. Ο Όλυμπος εκτός ότι είναι το ιερό βουνό και οι ιεροί τόποι έχουν τεράστια ιερή γεωδαισία, αλλά από ποιόν έχουν Ιερή γεωδαισία; Από αυτές τις κατσαρίδες που αναφέρονται ως θεότητες; Η Ιερή γεωδαισία της Ολυμπίας είναι ένας τόπος, όχι κάποιου ανύπαρκτου, αλλά ο Δίας έδωσε Εντολή για να γίνουν οι Ολύμπιοι αγώνες κι όχι οι Ολυμπιακοί. Άλλο ολυμπιακός, άλλο παναθηναϊκός και άλλο Ολύμπιοι. «Ολύμπιοι αγώνες» λοιπόν και το όνομα «Ολυμπία» είναι από τους Ολύμπιους. Όλυμπος σημαίνει «αυτό που λάμπει πιο πολύ» και μπερδεύεστε όταν τις λέτε «θεότητες». Οι Ολύμπιοι είναι πέραν από θεότητες και εκτός συναγωνισμού. Πολύ τις μπερδεύουν και τα ιερατεία κι όλοι οι υπάνθρωποι λένε ο,τιδήποτε κι ό,τι μπορούν να περάσουν από το ανύπαρκτο μυαλό τους.

Έτσι λοιπόν στην Ολυμπία, έβαλα τα θέμελα, για να καταλαβαίνει ο κόσμο και όλη αυτή η αλληγορία περί Ολυμπιακών αγώνων, ότι Ολυμπιακή φλόγα δεν υπάρχει. Η άσβεστη φλόγα του Διός είχε τρεις εκπομπές και ήταν άσβεστη για χρόνια πάνω σε ένα βωμό και δεν πήγαινε βόλτα από εδώ και από εκεί, ή να πάει κάποιος να την πάρει και να την πάει στο Ρίο. Τι δουλειά έχει να πάει στην Βραζιλία, στο κράτος του Βατικανού; Στο κράτος των υπανθρώπων, που έγινε ο πρώτος ναός του Σολομώντα και όπου εκεί δεν ζουν άνθρωποι και που δήθεν η πρωτεύουσα είναι ο άγιος Παύλος, ένας Εβραίος Σιωνιστής! Τι είναι αυτά τα πράγματα για την Ολυμπία; Ας βγάλουν δική τους φλόγα!

Η Ιερή φλόγα του Διός ήταν μία και είχε τρεις εκπομπές. Από την Στύγα, από την Ολυμπία και από την 7η Ουράνια διάσταση του Διός, από το 7ο πολυδιαστατικό σύστημα του Διός και για αυτό δεν έσβηνε ποτέ κι ήταν πάντα αναμμένη μέσα στους αιώνες. Κάποια στιγμή, έφυγε γιατί οι Άνθρωποι έπεσαν και πρόδωσαν όλο αυτό το τεράστιο γεγονός που ήταν οι Ολύμπιοι αγώνες.

Οι Ολύμπιοι Αγώνες είχαν 33 αθλήματα. Έδωσαν ακόμα να καταλάβουν οι άνθρωποι και το Σύμβολο που είναι 7 κύκλοι κι όχι 5 που έκαναν αυτοί.

Όχι μόνο στις ημέρες μας, αλλά και τότε, είχαν πέσει οι αγώνες και γίνονταν μετά από κάθε 4 χρόνια, την 5η χρονιά και για αυτό έβαλαν πέντε κύκλους. Αλλά δεν ήταν άνθρωποι τότε. Πάμε λοιπόν στις ημέρες μας, που τους κάνουν κάθε 4 χρόνια και πηγαίνουν από χώρα σε χώρα. Δεν υπάρχει χώρα για να πάει η Ολύμπια φλόγα και δη, οι Ολύμπιοι αγώνες. Οι Ολύμπιοι αγώνες ήταν υποχρεωτικό να γίνεται στην Ολυμπία στον γεωδαιτημένο χώρο, τόπο με τα 33 Αθλήματα. Τα τελευταία αθλήματα ήταν η Ρητορική και το Θέατρο και όχι αυτή η αλληγορία που έχουμε σήμερα από χώρα σε χώρα.

Είναι Ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις όλους τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα. Αυτό είναι τεράστια προσβολή για τον Άνθρωπο και σήμερα όλα τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς; Πρέπει να γνωρίζετε ότι έδωσαν 2.800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1700 σε κανονικούς ανθρώπους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό είναι προσβολή για τους Ανθρώπους και για τους Ολύμπιους αγώνες.

Θα πρέπει λοιπόν να σεβαστούν όλα αυτά τα καθάρματα τι έκαναν. Οι Ολύμπιοι αγώνες γίνονταν κάθε 7 χρόνια και το σύμβολο ήταν οι 7 κύκλοι κι ο κάθε κύκλος είχε τα χρώματα της Ίριδας, όπου τα χρώματα της Ίριδας είναι τα χρώματα των εκπομπών του Σειρίου και σήμερα, τον 5ο κύκλο τον έχουν μαύρο. Πού θα πάει αυτή η βεβήλωση.

Στην Ολυμπία λοιπόν ακούστηκαν οι πραγματικοί Ολύμπιοι αγώνες. Τι ακριβώς συμβαίνει, ποια ήταν τα αθλήματα, για ποιο λόγο γίνονταν και που πρέπει να ξαναγίνουν και πρέπει να σταματήσουν όλες αυτές οι δολιότητες των δήθεν κρατών, αυτών των οικοδομικών διαμερισμάτων που τα έκοψαν και τα λένε «κράτη», αλλά είναι εταιρείες και δεν ξέρει κανείς τι έχουν μέσα και προσβάλλουν τους Ολύμπιους Αγώνες. Όχι τους Ολυμπιακούς! Τους Ολύμπιους!

Αυτό έγινε στην Ολυμπία λοιπόν! Μια ενθύμηση πολλών Ανθρώπων σε αλήθειες που πρώτη φορά ακούστηκαν, για αυτό και πάγωσαν όλοι….»

«…..Παντού έχουμε συγκεντρώσεις! Θέλω να μάθετε ότι τώρα το καλοκαίρι που κανένας πολιτικός δεν τολμάει να μιλήσει πουθενά και από τον Ιούνιο και μετά δεν μιλάει κανένας, γιατί δεν θα έχει κόσμο, αλλά θα φάει και ξύλο. Όπου πάνε αυτοί οι σημερινοί πολιτικοί, ανεξαιρέτου κόμματος, τρώνε πολύ ξύλο από όλους τους οπαδούς και τον κόσμο τους. Επειδή εμείς δεν έχουμε οπαδούς και δεν θέλουμε ψήφους, εγώ προσωπικά μαζεύω ψυχές. Για ψήφους, θα ψηφιστείτε μεταξύ σας, στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην πραγματική Δημοκρατία.

Φέτος το καλοκαίρι, κάναμε πολλές συγκεντρώσεις. Κάναμε στις Σέρρες και μαζεύτηκε 9.000 κόσμος.

Βέβαια, στην Ολυμπία ήταν 2000 άνθρωποι και είπαν 300. Με πειράζουν εμένα τα νούμερα; Αφού εγώ μετράω το αποτέλεσμα!

ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ! ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

Γέμισα την πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, που κανείς δεν είχε γεμίσει μετά τον Παπανδρέου και μάλιστα στις 27 Ιουλίου! Σας λέει τίποτα αυτό;

Όταν λοιπόν γίνεται πολιτική συγκέντρωση Ελλήνων Συνέλευσις, 27 Ιουλίου, γεμίζω την πλατεία Ελευθερίας, που δεν γέμισε πριν τον Παπανδρέου κι αυτός μίλησε Οκτώβρη από εκεί να καταλάβετε ποιοι είμαστε, ποιος είμαι και τι πάω να κάνω!

Δεν σας έκανε εντύπωση στην Τρίπολη που σε αυτή την αίθουσα μιλούν οι δήθεν πολιτικοί και δεν την γέμισε κανένας, αλλά τελικά στις 26 Αυγούστου γέμισα αυτή την αίθουσα και ήταν και απέξω άλλα 200 άτομα;

Επόμενη συγκέντρωση; Παντού! Ένα τεράστιο γεγονός στην Αθήνα που θα δείτε στις επόμενες μέρες. Θα γίνουν 500 ομιλίες στην Αθήνα! Ο κόσμος θα ενημερωθεί! Θα ενημερωθεί ο Έλληνας, θα καταλάβει να μην φοβάται. Θα μάθει ότι δεν είναι μόνος του και είναι μαζί με τα αδέρφια του. Θα μάθει τον πλούτο του, την δύναμη του, θα μάθει το κράτος του και θα ρίξει μια μεγάλη κλωτσιά στο καθεστώς που τον δυναστεύει και τον δολοφονεί τόσα χρόνια, όποιο και να είναι αυτό. Εκεί μέσα δεν μας ενδιαφέρει τι είναι, είτε κρύβεται ανθέλληνας, είτε κρύβεται Έλληνας γενίτσαρος, είτε κρύβεται Εβραίος, είτε κρύβεται θρησκευτικός ηγέτης, όποιος είναι και ενοχλεί το Γένος μου και τους Ανθρώπους μου θα έχει να κάνει μαζί μας…»

Μεγάλη μου τιμή που μιλήσατε μαζί μου. Ό,τι στοιχείο θέλετε, ό,τι έγγραφα θέλετε, ό,τι είπα είναι αποδεδειγμένα και είναι στην διάθεση σας!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

  One Response to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ! ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ… [ η συνέντευξη στο Rizopoulos ] απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”

...