Σεπ 102016
 

Screenshot

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ “Ε.ΣΥ.” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

4.9.2016

ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Καλησπέρα

Αρτέμης Σώρρας: Πολλά μεγάλα θέματα μας απασχολούν για τα οποία πρέπει να προλάβουμε τις εξελίξεις όλοι. Αγαπητοί μου συνέλληνες, όλοι ξέρετε την οικονομία μας και τα δεινά που τραβάει η χώρα μας. Ξέρετε ότι όλος ο πλανήτης έχει πέσει στην Ελλάδα να φανεί ότι η παγκόσμια κρίση και η οικονομική καταστροφή του πλανήτη είναι από την Ελλάδα. Τους λέμε ότι θα τους καταστρέψουμε όπως μας κατέστρεψαν. Τους λέμε όμως ότι θα ακολουθήσουνε πιστά όλες τις οδηγίες της οικονομίας αλλά και της πολιτικής μας. Να ξεκαθαρίσει ο πλανήτης από όλα τα μιάσματα και από όλα τα βδελυρά που υπάρχουν πάνω.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σήμερα λοιπόν στην Ελλάδα μας η «ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», έτσι θα την λέω κίτρινη, όχι ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Μια τράπεζα που ήταν σχεδόν περίπτερο με έναν δικηγόρο τον κύριο Σάλλα όπως ξεκίνησε. Είναι μία τεράστια διαπλεκόμενη τράπεζα. Θα πω ότι σήμερα αυτό το περίπτερο θα θυμίσει λίγο την ιστορία ανάμεσα ΕΘΝΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΗΣ όταν το περίπτερο αυτό, η ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα με 1εκ. δραχμές τότε, αγόρασε τον τεράστιο όγκο του πλανήτη την τράπεζα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με τον τεράστιο πλούτο και χρυσό εκείνης της εποχής. Είναι μία άλλη κουβέντα όμως αυτή. Αυτή η κίτρινη τράπεζα πάει να κάνει ακριβώς την ίδια συνταγή όπως την κάναν τότε οι χαζαροεβραίοι να την κάνουν και σήμερα. Μια τραπεζούλα, ένα περίπτερο, θυμίζει και λίγο την DOW CHEMICAL. Και δεν είναι τυχαίο που λέω DOW CHEMICAL, γιατί έχω πολύ μεγάλο πακέτο από την DOW CHEMICAL μάλλον από την Union Carbide. Βλέπουμε λοιπόν η Union Carbide η τεράστια να αγοραστεί από το DOW CHEMICAL το περίπτερο, μετά το ατύχημα που είχε στην Ινδία ένα τεράστιο εργοστάσιο που έφτιαχνε μπαταρίες για διαστημόπλοια και για ενεργειακά θέματα. Το έχουν ξανά κάνει πολλές φορές οι Χαζαρομογγόλοι, έτσι θα τους λέω συνέχεια κι ας μου πει κάποιος γιατί τους λέω έτσι.

Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Αυτά λοιπόν τα παιδιά, μια τεράστια συμμορία αλλογενών και δήθεν “αγορές” λυμαίνονται την κίτρινη τράπεζα, Χαζαρομογγόλοι, Σιωνιστές, αλλογενή βοθρολύματα εν γένει, και λυμαίνονται την τράπεζα και έχουν στοχεύσει να πάρουν ως λάφυρα την περιουσία των Ελλήνων.

Ξέρουμε ότι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ έκανε όλες σχεδόν τις συγχωνεύσεις. Βέβαια τώρα σχεδιάζουν τα ζώα να απορροφήσει αυτό το περίπτερο, και το περίπτερο είναι σε άσχημη γειτονιά δεν είναι και σε καμιά καλή γειτονιά, να απορροφήσει και την Εθνική μπας και εξαφανίσουν και τα ίχνη και τα λάφυρα των Ελλήνων. Εγώ βέβαια τους προειδοποιώ μαζί βέβαια και με την C.I.A., κάτι παλιόπαιδα που έχουν μαζευτεί και νομίζουν ότι είναι και υπηρεσία, θα τα βρούμε όμως όλα αυτά, τώρα θα τον ελέγξουμε τον πλανήτη και θα το δούμε και παρακάτω. Αυτό που έχει σκοπιμότητα είναι ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί, αλλά να είναι και οι τραπεζίτες προσεκτικοί και όλα τα παιδιά που λυμαίνονται τον χώρο. Τους λέω λοιπόν να σταματήσουν, να μην έχουνε αλλότριες σκέψεις. Ό,τι έκαναν έκαναν και να περιμένουν καρτερικά μέχρι να έρθω στα πράγματα να ξεκαθαρίσω όλο αυτό το βόθρο που είναι εκεί μέσα στην τράπεζα και ειδικά στην ΠΕΙΡΑΩΣ η οποία θέλει να μου επιτεθεί κιόλας η κιτρινίλα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

Κίτρινη τράπεζα σε προειδοποιώ και όλους τους ανθρώπους εκεί, καθώς προειδοποιώ και την τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία είναι η καθ’ ύλην υπεύθυνη, η οποία δεν είδε τίποτα.

Βέβαια η τράπεζα της Ελλάδος ας είναι ιδιωτική έχει ένα θεσμικό ρόλο και καλά θα κάνει να νομίζει ότι έχει άσυλο. Άσυλο έχει με αυτούς που είναι απάνω. Σε εμάς στις μέρες της Ελλήνων Συνέλευσις και της Ελλήνων Πολιτείας δεν έχετε άσυλο και ο πλανήτης είναι πολύ μικρός να κρυφτείτε. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά στον πλανήτη κύριοι. Να προσέχετε πολύ στην κίτρινη τράπεζα και εν γένει στην τράπεζα της Ελλάδος. Δεν έχετε άσυλο για ό,τι θα κάνετε κι ας λένε τα χαρτιά. Για μας είναι χαρτιά, για μας είναι μουτζούρες. Για μας έχει η ουσία αξία και στην ουσία έχετε κάνει τερατώδη εγκλήματα και πράγματα στο Έθνος μου και στους Έλληνές μου και δη σε μένα. Οι μέρες είναι κοντά να είστε προσεκτικοί λοιπόν.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Έχω να πω για την τράπεζα, ειδικά την κίτρινη την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να ξέρουνε, ότι θα επιτεθούμε σε όλες τις τράπεζες και θα αφήσω τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο να αναγγείλει σε όλους τους Έλληνες που περιμένουν καρτερικά να πάρουν οι τράπεζες τις εξοφλήσεις να πληρωθούνε μιας και έχουν και πρόβλημα όπως λένε.

Μαζέψτε λεφτά και φυλάξτε τα, τα λάφυρα δεν φεύγουν, όπου και να πάνε τα βλέπω και καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε όλοι. Καλό θα είναι να πάτε διακοπές όλοι, αφήστε τα πράγματα όπως είναι και μην πειράξετε τίποτα γιατί θα είναι δυσκολότερα μετά. Ο πλούτος των Ελλήνων θα μείνει εκεί μέχρι να ξεκαθαριστεί. Η τράπεζα, οι ιθύνοντες, οι αξιωματούχοι που είναι με ένα ψωρομισθό και με ένα ψωρομισθό έγιναν γενίτσαροι να πάρουνε θέση τώρα ή μαζί με τους Έλληνες ή απέναντι τώρα. Η ώρα των τραπεζών έφτασε, 10 με 15 Σεπτέμβρη θα το γευτούμε όλοι. Βασίλη Θεοδωρόπουλε

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αυτό που περιμέναμε όλοι είναι η επίθεση στις τράπεζες, οι οποίες ουσιαστικά μας έχουν φέρει στην κατάσταση αυτή, για τις οποίες έχουμε χρεωθεί τόσα δισεκατομμύρια που αυτές με ένα παιχνίδι που γίνεται πίσω από την πλάτη μας, σε ένα παιχνίδι λεηλασίας και καταστροφής της Ελληνικής πολιτείας έχουνε φέρει τα πράγματα ως εδώ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

Ειδικά η τράπεζα της ΠΕΙΡΑΩΣ έχει την δικαιοδοσία στα παγκόσμια ταμεία. Έτσι το ορίσανε οι Χαζαρομογγόλοι να το κάνουν, μέχρι και 200 δις και έχει και πολλά άλλα προνόμια.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι μεγάλο προνόμιο, τώρα η τράπεζα αυτό το γνωρίζουμε ως πληροφορία πέραν από τα ταμεία που έχει στην διάθεσή της στην λεωφόρο των Λεόντων, έτσι την λέω, δηλαδή στην λεωφόρο των συναλλαγών του GREEN SCREEN και του BLACK SCREEN, έχει όντως ποσόστωση 200 δις που μπορεί να βάζει assents δικά της και να κατεβάζει χρήματα άτοκα από την κοινωνία, δηλαδή από το παγκόσμιο ταμείο και από τον πλούτο των Ελλήνων. Φυσικά μπορεί να κάνει το εξής, επειδή εκεί μέσα λυμαίνονται απατεώνες, λιγδοτάμπαλοι αλλογενείς νομίζοντας ότι είναι Ελίτ, μπορούν να βάλουν επισφάλειες εφημερίδες, να κόψει ένα ομόλογο η ΠΕΙΡΑΙΩΣ να παίρνει κάτι παλιόχαρτα κάποιου άλλου ξεφτιλισμένου φτωχού απλά της στοάς και να πηγαίνουν στα παγκόσμια ταμεία να παίρνουν χρήματα και να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας στις αγορές, στην διατραπεζική και οπουδήποτε είναι, κερδοσκοπώντας χρήματα με τον δικό μας πλούτο. Αυτά τα τερτίπια είναι πάρα πολύ γνωστά σε εμάς, ξέρουμε ακριβώς τι έχουνε κάνει, γι’ αυτό τους λέω να είναι προσεκτικοί όλοι.

ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ιδιαίτερα εκεί μέσα έχει μαζευτεί και μία παγκόσμια συμμορία με το όνομα «ΑΛΑΪΑΣ» , όπου εκεί έχουν μαζευτεί τα αποβράσματα του πλανήτη, που εσείς νομίζετε ότι είναι με κουστούμια, αλλά όταν σας δείξω και όταν φτάσουμε στο επίπεδο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα, θα δείτε για τι λιγδοτάμπαλους μιλάμε και για τι ξεφτιλισμένους ανθρώπους. Απλά απατεώνες με ευγένεια και γι’ αυτό θα με βρείτε όλο αυτό το διάστημα η ευγένεια να μην υπάρχει, γιατί με ευγένεια σε σφάξανε, με ευγένεια σε δυναστεύσανε, με ευγένεια έχεις χάσει τον πλούτο σου, με ευγένεια αφανίζεσαι. Τέλος λοιπόν η ευγένεια. Είναι στις πράξεις και δεν είναι στα λόγια. Πρέπει να αφυπνιστείτε όλοι μαζί να δείτε τι έχει γίνει και φυσικά να φέρεστε και ανάλογα σε αυτά τα ζώα, τα οποία είναι κάτι χειρότερο από ζώο όπως το έχουνε τοποθετήσει οι Δαρβινιστές οι αλλογενείς.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και βέβαια τους προειδοποιούμε και ειδικά την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, γιατί ξέρουμε ότι το πλιάτσικο που κάνουνε τώρα είναι προετοιμασία, για να τα πάρουνε και να σηκωθούν να φύγουν. Δεν θα προλάβουν, γιατί έχουμε τα εξώδικα τα οποία τα στέλνουμε από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου, όπου πρέπει να φύγουν ομοβροντία κατά των τραπεζών και μετά έχουμε τις υπόλοιπες ενέργειές μας οι οποίες θα καθηλώσουν τα σχέδια τους. Είμαστε εδώ δεν πρόκειται να περάσουν.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Έλληνα και συνέλληνα ακόμα και φιλέλληνα, δεν είσαι μόνος σου είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι μαζί. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι θέλεις εσύ στην ζωή σου θέλουμε και εμείς.

Δεν έχεις ανάγκες; Εφόσον φοράς το σαρκίο έχουμε τις ίδιες ανάγκες, ακόμα και αν δεν είσαι Έλληνας ή άνθρωπος τις ίδιες ανάγκες έχεις και εγκλωβισμένος στο σαρκίο σου είσαι. Άκου με καλά, κάνε τα εξώδικα όλα και αποπλήρωσε το ιδιωτικό σου χρέος στις τράπεζες. Εάν σου αρνηθεί ή σου πει οτιδήποτε, σου δίνω τα δικαιώματά σου στα χέρια με έναν πλούτο ο οποίος είναι δικός σου. Έλα να πάρεις τον πλούτο σου γρήγορα. Σημάδεψε τις τράπεζες ακριβώς μέσα στα μάτια, μη σου φύγουν σημάδεψέ τες γρήγορα και έλα να επιτεθείς στις τράπεζες με τα λεφτά τα δικά σου και να αποπληρώσεις τα χρέη σου, γρήγορα σε όλα τα γραφεία μας κάντε όσο πιο πολλά εξώδικα να εξοφλήσετε τα χρέη σας.

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ

Εάν ο,τιδήποτε αρνηθούν λειώστους στην μήνυση έχεις τα δικαιώματα και το σύνταγμα με το μέρος σου. Όλο σου το εξώδικο είναι μόνο νόμιμα δικαιώματά σου, στον δικό σου λογαριασμό, στο δικό σου κράτος, στην δικιά σου χώρα, για το δικό σου μέλλον, για το δικό σου ξεχρέωμα, για την δικιά σου ζωή, κάντο τώρα. Όλοι μαζί επιτεθείτε από 10 έως 15 και λειώστε τις τράπεζες στα εξώδικα. Όποια αρνηθεί ή σου αντιμιλήσει λειώστην στην μήνυση, δώστε δουλειά στους δικηγόρους.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με ενημερώνουν ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι οποίοι κατά περίπτωση είναι όλοι μασονοποιημένοι και είναι όλοι στην στοά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο, εγώ πάντως δεν πιστεύω στην τύχη, έχουν δώσει εντολή «Μακριά από τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευση γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας».

Σας προειδοποιώ δικηγόροι ότι θα χάσετε την δουλειά σας όλοι οι απατεώνες δικηγόροι, αυτοί που έχετε κοροϊδέψει τον κόσμο, αυτοί που είστε με το καθεστώς, αυτοί που εκμεταλλευτήκατε τον πελάτη, εκμεταλλευτήκατε το δίκαιο και λειώσατε το δίκαιο, μαζί με εσάς και οποιοσδήποτε δικαστικός λειτουργός έχει συνθέσει σε αυτό το άδικο και σε αυτήν την κατάσταση της χώρας μου.

Ναι κινδυνεύετε από εμένα και από εμάς και από την Ελλήνων Συνέλευση. Όμως οι ρήτορες, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στο δίκαιο και έχουμε τέτοιους ανθρώπους και υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αφήνετε να εκδηλωθούν, τους λέμε ότι θα είναι μαζί μας και με αυτούς θα φτιάξουμε την χώρα μας από την αρχή. Με τους άλλους, τους δόλιους, τους ψεύτες, τους απατεώνες, δεν έχουμε καμιά δουλειά μαζί σας, να αλλάξετε επάγγελμα από σήμερα, έχετε αργήσει και θα είστε και απέναντι μας.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Συνέλληνες μου, για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους. Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη. Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.

Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση. Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας. Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αρτέμης Σώρρας: Μόνο για την λευτεριά.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Προτείνουμε:

  One Response to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΔΟΤΑΜΠΑΛΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. 4/9/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”

...