Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1000€ ΣΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

14287638_1090644587719594_689108517_nΓιώργος Τζανάκης Επειδή με κούρασαν , ειδήμονες και περισπούδαστοι επαγγελματίες του νομικού χώρου , να ζητάω την ενασχόληση τους με το ιδιαίτερα τελευταίως επίκαιρο θέμα Αρτέμης Σώρρας και του οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις , δηλώνω με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας ότι …

Οποιοσδήποτε από εσάς μου παραδώσει εντός δέκα ημερών από σήμερα έγγραφη αναφορά που να αποδεικνύει την αναλήθεια των αποδεικτικών στοιχείων που έχω εγώ προσωπικά αναρτήσει σε κοινή θέα προς τους συνδημότες και συνέλληνες μου όσον αφορά τον αγώνα που καταβάλλουμε για την απελευθέρωση όλων των Ελλήνων και της Πατρίδας μας κατα συνέπεια , θα λάβει το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ (1000€) για την εργασία και τις ώρες που θα χρειαστεί για την ΕΓΓΡΑΦΗ και υπογεγραμμένη τεκμηρίωση της έρευνας του !!!!

Σε περίπτωση που η στοιχειοθετημένη του έγγραφη αναφορά αποδεικνύει την αναλήθεια των όσων πρεσβεύω καλό θα ήταν να παρίσταται και ο Εισαγγελέας Κορίνθου για να πράξει τα δέοντα που υπαγορεύει η θέση και ο θεσμός που εκπροσωπεί !!!!

Σε διαφορετική περίπτωση όπου θα παρέλθει το χρονικό περιθώριο ας ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο !!! Σε απλά ελληνικά , καιρός να κάνετε άλλη δουλειά !!!!

Μετά λόγου γνώσεως και θέσεως

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ του Κορνήλιου

……………………………………………….

Αλφειός: ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ !!! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

Δ2863 10.05.2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Αφήστε μια απάντηση