Αυγ 312016
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ ΦΩΤΗΛΑ

Ποιος έδωσε άδεια στον κ. Σώρρα να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία;

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΙ [ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ] ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ??????????

ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΣ 300 ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2000 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥ ΖΩΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΙΩΣΗΦ ΝΩΕ ΔΑΒΙΔ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ 300 ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ????????????????????
ΤΙ ΓΑΜΟΤΕΛΕΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ???????????????

ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  2 Σχόλια to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΤΗΛΑ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ;”

 1. Αγαπητέ τζιτζιφιόγγε,

  παρ’ όλο που όντας Βουλευτής θα έπρεπε να γνωρίζετε τι εστί Ελλάς, νιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω – γνωστοποιήσω – γνωρίσω τα παρακάτω, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης…..

  Ελλάς σημαίνει… ρίζα παλιά από το Σελ – ελ που είναι το φως το ιερό και από το Λάας που είναι η πέτρα…..
  Ελλάς είναι η γη του φωτός η πατρίδα των Ελλήνων
  Έλληνες είναι οι κάτοικοι της ιερής γης του φωτός…. και είναι αυτόχθονες
  Γεννηθήκαμε με την υποχρέωση της κυριαρχίας επί της πατρίδας μας και κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου. Πρέπει να τα φυλάξουμε με κάθε μέσο και τρόπο. Δεν μπορούμε να παραιτηθούμε απ’ την υποχρέωση. Δεν υπάρχει αρχή που μπορεί να απαγορεύσει ή να αδειοδοτήσει τους αυτόχθονες να βαδίζουν, να στέκονται, να ομιλούν, να υπάρχουν πάνω στην γη των Πατέρων μας..Αυτό είναι αναμφισβήτητο δικαίωμα μας
  Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει Ελληνικό Σύνταγμα, του οποίου το άρθρο 120 παρ. 4 επιτάσσει το εξής:«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. ». Παρ’ όλα αυτά διακρινόμαστε για την αρετή μας και δεν επιχειρούμε παρά σπάνια μια επανάσταση…..όπως είπε ο αρχαίος ημών Αριστοτέλης. Ζούμε με τις Ελλάνιες αρχές στις φλέβες μας εξ απαλών ονύχων.Τηρούσαμε και τηρούμε τις υποχρεώσεις μας. Πολεμάμε για τα δικαιώματα που κληρονομήσαμε.
  Ο Ελληνισμός αγαπητέ κε Τζιτζιφιόγγε δεν αδειοδοτήθηκε ποτέ! Είναι ιδέα, είναι ιδανικό, το έχουμε στην ψυχή μας είναι η ζωή μας.
  Λυπούμε βαθύτατα δε, που υπαινίσσεστε ότι μπορείτε να ελέγχετε τα ανεξέλεγκτα. Φαντάζομαι ότι δεν αισθάνεστε αρκετά Έλλην για να ενωθήτε με την κοσμική ροή του Ελληνισμού, οπότε αυτο – κατασείεστε σε άλλη συνομοταξία δυκοτιλιδόνων και διαφόρων πτηνών του δάσους.
  Παρ’ αυτά χαίρομαι τα μάλα που δεν ψήφισα ούτε εσάς ούτε και το κόμμα σας ….. καθ’ ότι παρ’ όλο που αμείβεστε και από εμένα δεν εκπροσωπείτε όλος διόλου τους απανταχού Έλληνες!

 2. Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΖΕΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΙ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
  ΕΣΥ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ;
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ; ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΣΥΜΑΖΕΨΟΥ!

...