ΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ…

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

136468-312103

Χρήστος Μπαλαντίνας ΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ…

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ…..

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ……

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 27ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΤΕ…..ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ….

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ:…… ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΜΑΣ……

ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΗΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ” ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ…..

ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 27ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 6,5ΤΡΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!

( δείτε το βίντεο https://www.facebook.com/karlos.karlito.14/videos/1146540878749486/?pnref=story )

…………………

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΕΦΟΡΙΚΑΚΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕ ΔΙ’ ΈΛΕΓΧΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ:
Έμποροι , Βιοτέχνες, ελεύθεροι επαγγελματίες ,αδέλφια μου Έλληνεσ Πολίτες ακούστε μετά προσοχής…Πως όταν αντιλαμβάνονται ότι ο συνέλληνας γνωρίζει ότι πιά η ανεξάρτητη αρχή (εφοριά,ΔΟΥ) δεν νομιμοποιείται να εισπράξει κανένα φόρο από εμάς τους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας ΥΠΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
Δι’αυτό σας λέμε :
Κάντε τα εξώδικα αποπληρωμής όλων των οφειλών σας ,(θα τα πάρετε ατελώς εκ της Ελλήνων Συνέλευσις) και με αυτά ενώ θα είστε ΝΟΜΙΜΟΙ και δια το προδοτικό καθεστώς , ουδείς θα μπορεί να σας διώξει δικαστικά…Διαβάστε εδώ το νομοσχέδιο δια την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων , που πιά αντικατέστησε την Γ.Γ.Δ.Ε. και στην οποία υπάγονται οι ΔΟΥ. και σταματήστε να πληρώνετε έστω κι ένα ευρώ εκ των δικών σας χρημάτων…

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!
”Πληρώστε τους” ,μέσω των εξωδίκων μας ,εκ των δύο περιουσιών μας…..
Επειδή αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να τα αγγίζουν από μόνοι τους , διατί θα αυτοκαταργηθούν , εγκλωβίζονται ούτως ή άλλως , διατί αν δεν απομυζούν εμάς και δεν μπορουν να αγγίξουν και τα δικά μας (600δισ -καταπιστεύματα) πεθαίνουν της πείνας αδέλφια μου…Πόσο πιό απλά να σας το πω δια να το κατανοήσετε??????
ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ,ΑΥΤΟΙ ΨΟΦΟΥΝ !!!!!!!
Έτσι , είστε νόμιμοι διατί έχετε πληρώσει και δεν χάνετε και τα δικά σας χρήματα, όσα μας έχουν ακόμη απομείνει , δια να επιβιώσετε μέχρι την απελευθέρωση !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούστε στο τέλος τι λεει η γυναίκα φορο-εισπράκτορας…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ .
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ 27δις ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ «ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΙΣ» ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ;

Αφήστε μια απάντηση