ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Όλο το νόημα είναι να ενωθούν οι Έλληνες. Κάποιοι από την ίδια Πατρώα ουσία που είναι η πατρίδα μου, δηλαδή το DNA μου. Η Πατρώα ουσία είναι η Ιθαγένεια μου. (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ 16/7/2900 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

13775883_1135973859758500_8004360697806084108_n-11

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 16-7-2016 ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη μας τιμή  που είσαστε μαζί μας που είμαστε στην πόλη της Καβάλας. Είναι η τρίτη επίσημη μεγάλη ομιλία στην Καβάλα.

Για εμάς η Καβάλα είναι ένας μεγάλος παράγοντας, ένας πολύ δυναμικός πυρήνας.

Ήδη στον Νομό έχουμε 4 Ε.ΣΥ και θα γίνουν άλλες 11 στην μεγάλη Ένωση των Ελλήνων και στην Ένωση που γίνεται και παγκόσμια βέβαια, γιατί αυτή η Ένωση είναι Παγκόσμια.

Έχουμε γραφεία στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ελβετία, στην Γαλλία, στην Γερμανία κτλ.

Στην Ελλάδα, έχουμε περίπου στα 200 γραφεία και το σχέδιο είναι για 910 Καποδιστριακούς Δήμους για την μεγάλη Ένωση όλων των Ελλήνων, στο καινούργιο πολιτικό κομμάτι, στην πραγματική Δημοκρατία, ως αρχή και ως εφαρμογή, εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε καλά και είναι τώρα, το 2016, με όλες τις ανάγκες και με όλη την εμπειρία χιλιάδων ετών που στήνεται η καινούργια Ελλήνων Πολιτεία. Εγκαθιδρύεται λοιπόν η πραγματική Ελλήνων Πολιτεία.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ…

Δημοσιογράφος: Για τα γνωστά εξώδικα, πόσα είναι και αν έχουμε στοιχεία για αυτό το θέμα, πόσο ισχύει αυτό και έχουν σταματήσει και κάποιους πλειστηριασμούς αν δεν κάνω λάθος…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τα εξώδικα είναι χιλιάδες, δεν είναι εύκολο να πω τον αριθμό και δεν έχει και νόημα. Αυτό που συμβαίνει με τα Εξώδικα είναι ότι πρέπει να υπογραφούν από όλους τους Έλληνες.

Ξέρετε, το Εξώδικο είναι διαδικασία. Η ουσία είναι μιας Εντολής Αποπληρωμής όλων των χρεών.

Η εξώδικη διαδικασία γίνεται ως εξής: το πηγαίνει Δικαστικός Επιμελητής με πρωτόκολλο στην Εφορία κι αυτό ξεχρεώνει τον πολίτη από τα δικά του χρήματα. Αποπληρώνει δηλαδή όλα του τα χρέη.

Εκτός από τα χρέη που πληρώνει, πληρώνει και το κατά κεφαλήν χρέος που αυτό είναι που χάσαμε την χώρα μας. Να ξέρετε ότι την χώρα μας την χάσαμε από ένα χρέος που δεν είναι στο ΑΦΜ μας, αλλά είναι κατακεφαλήν στον κάθε Έλληνα, ακόμα και στο μικρό παιδί και όπως δηλώνουν αυτοί είναι 47.000 ευρώ το κεφάλι. Μπορεί να είναι 87.000 ή 97.000.

Για εμάς, δεν υπάρχει καθόλου, όμως το εξωτερικό χρέος ήταν αυτό που μπόρεσαν και η χώρα μας αυτή την στιγμή δυναστεύεται από δανειστές και από παράλογα κέντρα ή το ΔΝΤ – που το ΔΝΤ είναι δικό μας, είναι από τα δικά μας ταμεία.

Η διαδικασία με τα Παγκόσμια Ταμεία και τους Ελληνικούς λογαριασμούς στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία την δική μας, όπως αναφέρεται σε όλα τα ΦΕΚ και της Κυβέρνησης και των Παγκόσμιων Θεσμών, ο Έλληνας πρέπει να υπογράψει ότι είναι Έλληνας Αυτόχθονας Ιθαγενής, ανήκει στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία.

Με αυτή λοιπόν την Εντολή-Εξουσιοδότηση αναλαμβάνει την ευθύνη και δηλώνει ότι είναι Έλληνας Αυτόχθων Ιθαγενής, έχει μέρος των κεφαλαίων, είναι δικά του, είναι κι αυτός στο σύνολο αυτών των κεφαλαίων και με αυτά τα χρήματα, αποπληρώνει! Συν το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων, το οποίο έχει μπει, τα οποία είναι Αμερικάνικα ομόλογα και είναι η εκκίνηση, αν το θέλετε, όλης αυτής της πολύπλευρης διαδικασίας όχι μόνο του ξεχρεώματος, αλλά και της επόμενης μέρας, του μέλλοντος που θα χαράξουμε.

ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ…

Δημοσιογράφος: Πώς κρίνετε το μέλλον της Ελλάδος με το ΔΝΤ και στην συνέχεια με τα εργασιακά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα μπω στο παιχνίδι των εγκάθετων ΜΜΕ και των άλλων κομματικών μηχανισμών που εξυπηρετούν αλλότρια ξένα συμφέροντα.

Θα πω τούτο: Μετά λόγου γνώσεως, με όλη την νομιμότητα, με ΦΕΚ και βάσει των νόμων που υπάρχουν σήμερα, σας λέω ότι το ΔΝΤ είναι ένα ταμείο το οποίο εκλέγεται από τους αντιπροσώπους των χωρών.

Οι χώρες που κάνουν αυτό το ταμείο να προκύπτει είναι λόγω μίας από τις συμφωνίες του Bretton Woods.

Το Bretton Woods είναι οι πρώτες 45 χώρες που ξεκίνησαν και σήμερα είναι γύρω στις 195. Άρα, όλες οι χώρες έχουν ένα εκπρόσωπο κι αν θυμάμαι καλά, η κυρία Παναρίτη είχε κάνει εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Bretton Woods.

Άρα αυτοί ψηφίζουν τα άτομα που θα συγκροτήσουν το ΔΝΤ.

Άρα, πρέπει να καταλάβετε όλοι οι Έλληνες κι όλοι οι άνθρωποι ότι υπάρχει ένας υπαλληλικός μηχανισμός δικός μας, που εξυπηρετεί εμάς. Δεν μπορούν αυτοί οι κατώτεροι υπάλληλοι που εκλέγονται από τους εκπροσώπους των χωρών να μου δανείζουν χρήματα.

Μπορούν μόνο να μου δίνουν χρήματα κι όπως απέδειξα στις ημέρες μας και με δύο ΦΕΚ, το ένα είναι στις 27 -12-2015, ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, εισπράττει ο Πρωθυπουργός με ΦΕΚ 3 δισεκατομμύρια τα οποία τα δίνει στο ΔΝΤ ως Τραβηκτικά Δικαιώματα.

Το άλλο ΦΕΚ, στις 12-2-2016, το οποίο θα είναι στα χέρια σας και τα γραφεία μας στην Καβάλα μπορούν να σας το δώσουν, έβγαλαν άλλα 2,2 δισεκατομμύρια.

Αντιλαμβάνεστε ότι χρήματα δεν έχει κανένας άλλος, πλην των ανθρώπων και των συγκεκριμένων κρατών, ή  εθνών, ή εταιρειών, άμα το θέλετε.

Έτσι, το ΔΝΤ παίρνει χρήματα από εμάς, πάντα με ΦΕΚ, γιατί η Κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ΦΕΚ.

Είναι τελείως παράνομο, είναι τόσο δόλιο που στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας, θα δείτε πώς τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή. Είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτό.

Το ΔΝΤ είναι ένας υπαλληλικός μηχανισμός Παγκόσμιου Πλούτου και αυτό το ταμείο δεν μπορεί να μου δανείζει χρήματα. Άρα, δεν γίνεται το ΔΝΤ να καθορίζει τα οικονομικά της Ελλάδος! Άλλωστε, με ποιο status και με ποιους κανόνες;  Δεν γίνεται να σε δανείζει δικά σου χρήματα, γιατί τα Παγκόσμια Ταμεία δεν δανείζονται, αλλά δίνονται σύμφωνα με τα projects και σύμφωνα με Διεθνείς Νόμους που έχουμε ορίσει.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ…

Δημοσιογράφος: Στο δια ταύτα, για να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτοί οι λογαριασμοί δεν είναι δεσμευμένοι. Υπάρχουν standards και αυτοί οι κανόνες έχουν μπει σύμφωνα με την Συμφωνία. Ξέρετε, αυτή η Συμφωνία δεν είναι η μόνη.

Στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη που καλά θα κάνετε, αν δεν την έχετε, να την πάρετε γιατί εκεί αναφέρω άλλες 29 Παγκόσμιες Συμφωνίες. Θα έρθει η ώρα που θα καταλάβετε.

Ξέρετε, δεν είναι Συμφωνία με ένα συμφωνητικό, αλλά είναι Συμφωνία Κρατών. Είναι μια Κοινοπραξία. Είναι σαν να βάλετε εσείς, αφού μαζευτείτε 10 άνθρωποι και να βάλετε από 1000 ευρώ ο καθένας. Αυτό είναι μια Κοινοπραξία. Λειτουργείτε μια Εταιρεία και κανονίζετε πού θα πουλάτε και πως. Έτσι έκαναν και τα Κράτη.

Η τελευταία Συμφωνία είναι αυτή και είναι κι άλλη. Αν θέλετε, στην τελευταία, μας πρότειναν σε εμάς τους Έλληνες, τους φτωχοποιημένους και στην χώρα μας και που θυμώνω πάρα πολύ να την λένε «Ψωροκώσταινα», μας πρότειναν λοιπόν να μπούμε στους BRICS.

Μα, δεν γίνεται τώρα να έχουμε τόσο πολύ φτώχεια και τελικά να εξυπηρετούμε χιλιάδες μετανάστες!! Να παίρνει 700 ευρώ ο καθένας, να του δίνουμε σπίτι, να του δίνουμε τα πάντα, να του πληρώνουμε τα μεταφορικά, ενδεχομένως, να τον πληρώνουμε για να έρθει και στην χώρα μας, ένα τεράστιο σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων, αλλά δεν έχουμε για τον άστεγο, δεν έχουμε για τον Έλληνα και δεν έχουμε για τα νοσοκομεία μας!

Όλοι έχουν πρόνοια και μπορούν να γιατρευτούν όπου θέλουν, εσείς όμως δεν μπορείτε να πάτε πουθενά! Γίνεται τεράστιος ρατσισμός στην χώρα μας αυτή την στιγμή και το επιτρέπουμε εμείς στο δικό μας κράτος, γιατί το κράτος είναι δικό μας.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι το Δημόσιο είναι μια Οντότητα, η οποία έχει εμάς μέσα. Εμείς είμαστε το Δημόσιο! Εμείς το απαρτίζουμε! Αν δεν υπάρχουμε εμείς, δεν υπάρχει το Δημόσιο!

Άρα, καταλαβαίνετε ότι το Δημόσιο είναι δικό μας και άμα εμείς χρωστάμε στο Δημόσιο, χρωστάμε στον εαυτό μας και αν το Δημόσιο μας χρωστάει, μας χρωστάει ο εαυτός μας. τόσο απλά!

Σήμερα, γίνεται όλος αυτός ο αφανισμός κι όλα αυτά τα εγκλήματα στην χώρα μας κι όχι μόνο οικονομικά, αλλά και στην Ιθαγένεια, στην Κυριαρχία… Μοιράζουν Ιθαγένεια στους αλλογενείς, που η Ιθαγένεια είναι καθαρά εξ’ αίματος! Αυτό πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά οι Έλληνες και οι Φιλέλληνες και να αφήσουν τις διαφορές τους, είτε κομματικές, χρωματικές, δογματικές, ενεργειακές και να μαζευτούν σε μια γροθιά, αν θέλουμε να γλυτώσουμε την Ελλάδα μας από τον αφανισμό μας.

Βιαζόμαστε και αφανιζόμαστε και δεν μιλάει κανένας. Δεν ξεσηκώνεται, αλλά και πού να ξεσηκωθεί; Θα μας σκοτώσουν τα όπλα μας!

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να ξεσηκωθείτε μέσα σε ένα πολύ δομημένο περιβάλλον, όπως η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με γραφεία και οργανισμούς, έτσι όπως ήδη έχει στηθεί, για να έχετε μια μεγάλη δυνατή φωνή ως Έθνος, γιατί είμαστε Έθνος! Αυτή την στιγμή,  πρέπει να πάρουμε την Κυριαρχία του Έθνους και της πατρίδας μας, οι ίδιοι οι Έλληνες στα χέρια μας, κανένας Σώρρας, ή κανένας άλλος αλλογενής πολιτικός, η οποιοδήποτε όνομα.

Πρέπει να καταλάβετε ότι η δύναμη πρέπει να πάει στα χέρια των Ελλήνων. Αυτό έχω σχεδιάσει, αυτό έχει γίνει και είναι μια πραγματικότητα σε όλη την Ελλάδα.

Τα γραφεία στην Ελλάδα είναι αυτόνομα, να έρθει η Κυριαρχία στους Έλληνες και να φωνάξουν, να υπογράψουν, να καταλάβουν και να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες ότι είναι Κυρίαρχοι κι ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι σε έναν που το περιμένουν για να τους σώσει, ή για να τους αγοράσει ή για να τους πει πώς θα πολιτευτούν, σε μια πραγματική Δημοκρατία με standards και κανόνες, με Αξίες, Αρχές, όπως έχουμε τοποθετηθεί στην Διακήρυξη μας, με Πολιτειακούς Νόμους, με τα 33 Πρωτόκολλα, όπως πάντα ήταν.

Έρχεται μια πολύ παλιά ιστορία, τόσο τέλεια, για να τελειώσει στις ημέρες μας, όλες αυτές τις δυναστείες που είναι χιλιάδων ετών – εγώ έχω μιλήσει για 2.500 χρόνια- και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, να πάρει τον Πλούτο, να χαράξει το μέλλον και να σταματήσουμε όλη αυτή την διαδικασία.

Σαφώς, να βάλει κι ένα πολιτικό κομμάτι, το οποίο δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει κακό στην Πολιτεία, δηλαδή, ο Πολίτης είναι η ίδια η Πολιτεία.

Χθές βράδυ ενημερώθηκα ότι έγινε πραξικόπημα στην Τουρκία. Κύριοι, η Τουρκία δεν είναι κράτος. Είναι μια εταιρεία Σιωνιστών, ένα μεγάλο παρακράτος μέσα στο κράτος τους, μια κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνηση. Σήμερα λοιπόν με τα όπλα κάποιων ανθρώπων έκαναν πραξικόπημα και πήραν την πόλη. Ουσιαστικά, κατέλαβαν τον εαυτό τους; Πώς το αντιλαμβάνεστε;

Σε μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, έτσι όπως είναι δομημένη από εμάς, δεν μπορεί να γίνει πραξικόπημα γιατί όλοι οι πολίτες είναι η Πολιτεία. Σήμερα βλέπετε αυτό το «φουσκωμένο» μαγαζί που λέγεται Τουρκία και θα έσπαγε, εκτός από τις προφητείες κάποιων ανόητων, ανώμαλων, αμόρφωτων βοσκών, που ακούγεται συνέχεια από κάποιους, αγίων και υπεραγίων που από πίσω είναι κάτι  βρωμάνθρωποι.

Ουσιαστικά, η προφητεία είναι αυτό που θέλουν να σου κάνουν! Μην πιστέψετε τίποτα άλλο και είμαι κάθετος σε αυτό και για μένα δεν υπάρχει κόστος. Το κόστος είναι μόνο της Αλήθειας!

Άρα, έπρεπε σήμερα να σπάσει μια Τουρκία; Βέβαια θα σπάσει! Η Τουρκία είχε πάει η βενζίνα 2 ευρώ το λίτρο, ο καφές είναι πανάκριβος!

Η Τουρκία είχε σπάσει, οικονομία δεν υπήρχε. Είναι ένα κράτος για το οποίο μαζεύτηκε όλος ο πλανήτης κι όλοι οι παράνομοι, εναπόθεσαν χρήματα και σώνει και καλά έκαναν «κράτος».

Μετά λόγου γνώσεως, σας λέω, ότι σύμφωνα με την καταστατική διαδικασία, ουσιαστικά είναι σαν την Γερμανία, δηλαδή οι Χαζάροι της Γερμανίας δεν έχουν διαφορά από τους Χαζαρότουρκους που είναι σήμερα εκεί.

Τώρα στην Τουρκία έχουμε πραξικόπημα. Αυτό είναι πολύ κακό για εμάς και πρέπει να επιστρατευτείτε και να συστρατευτείτε στην Ένωση των Ελλήνων, όσο γίνεται πιο γρήγορα. Έρχονται άσχημα πράγματα για την Ελλάδα και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν κι αλλιώς. Έπρεπε να έσπαγε κι αυτό το «μαγαζί» για να έρθει προς τα εδώ! Με ποια Δημοκρατία θα είχε κάνει επίθεση, πώς θα λύσει το μουσουλμανικό της το οποίο το δημιουργεί μόνη της, αν το θέλετε, μαζί με τους Αμερικάνους; Οπότε, εκεί υπήρχε μια διαφυγή για να έρθουν προς την Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ματώσει η Ελλάδα. Ήδη γίνεται μια πολύ ειρηνική επέμβαση από εμάς.

Είναι όλα καταγεγραμμένα, όλες οι κινήσεις μας είναι πολύ προσεκτικές. Αν και μας κτυπούν τα γραφεία μας, που τα σπάνε κάποιοι αναρχοφασιστοιδεολογοεβραιομασόνοι! Μόνο από αυτούς είναι!

Από την άλλη, τα γραφεία είναι των Ελλήνων, χρηματοδοτούνται από τους συνέλληνες, κάνουν τεράστιο αγώνα οι Έλληνες, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες,  και αυτός ο αγώνας έχει αξία και για αυτό δεν μπορεί κανένας να τον σταματήσει.

Άρα, το θέμα δεν είναι ο Σώρρας ή ο Πέτρος, ο αγώνας δεν σταματάει! Όποιος έρχεται, βλέπει την τεράστια ιστορία και τις τεράστιες αποδείξεις μπροστά στα μάτια του. Τις βλέπει! Βλέπει που πάει η Οικονομία, βλέπει όλη αυτή την αλητεία, την δυναστεία, βλέπει αυτόν τον πλούτο που του κρύψανε. Κι όχι μόνο αυτόν, αλλά κι άλλον! Βλέπει τι γίνεται που σήμερα δεν υπάρχει κανέναν πολιτικό κόμμα, ή ιδεολογία.

Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο χάρισμα, με μια τεράστια ανοιχτή λεωφόρο, που σήμερα θα διοικήσουν οι Έλληνες.

Δεν θα τους πω «δύσπιστους», θα τους πω «φοβισμένους», γιατί σήμερα την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ την πολεμάνε όλοι! Την πολεμάνε όλα τα δόγματα, κάθε είδους δόγματος, από τα πιο σατανιστικά μέχρι τα πιο «αγιασμένα», όλα τα κόμματα, όλες οι υπηρεσίες. Είναι παγκόσμιο θέμα και έχουμε το σθένος, την δύναμη, έχουμε την Νόηση να βαλουμε την Δομή της καινούργιας Πολιτικής των Ανθρώπων που πραγματικά η Πολιτεία ανήκει σε Ανθρώπινα Όντα.

Αν το θέλετε, οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές που στα γραφεία μας πραγματικά έχουμε ένα πρόβλημα, γιατί έρχεται ο καθένας και έχει μια τεράστια υπόθεση, τεράστιες πληροφορίες, αλήθειες, με χαρτιά που πρέπει να γίνει και δικηγόρος και αν δεν γίνει καλός δικηγόρος, θα πρέπει να αποκτήσει νομικές γνώσεις, όπως και οικονομικές, να μπει στην διαδικασία. Να αναθεωρήσει όλα αυτά που ήξερε χθες και να κατανοήσει ότι πιάστηκε πολύ μεγάλο κορόιδο! Αυτό είναι δύσκολο για τον Έλληνα. Το καταλαβαίνω!

Από την άλλη όμως, εμείς δεν μπορούμε να πάμε με πλάγιους τρόπους.

Καταρχήν δεν ζητάμε να ψηφιστεί κανένας από εμάς! Ζητάμε μια Πολιτεία, στην οποία  το «εκλέγειν» και το «εκλέγεσθαι», είναι η Αρχή της Δημοκρατίας, των Δήμων. Έτσι λοιπόν οι αξιότεροι από κάθε Δήμο σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, θα ανέβουν, θα ψηφιστούν, θα τους πιέσουν οι Συνέλληνες σε μια αξιοκρατική διαδικασία και ο καλύτερος, ας κάνει το καλύτερο. Θέλουμε τους καλύτερους και τους αξιότερους.

Σήμερα, φελλοί, άνθρωποι «φτερά», άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με καμιά αξία, δεν διοικούν τίποτα, παρά μόνο παίρνουν έγγραφα που είναι εντολές και πρέπει να τις εκτελέσουν.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…

Τότε θα πρέπει να υπάρχει πολιτικό κόστος. Αν δείτε όμως στις ημέρες μας, πολιτικό κόστος δεν υπάρχει.

Ας δούμε αυτό που έγινε με το δημοψήφισμα. Έχουμε τον λαό που ψηφίζει ένα 65% όχι και βλέπουμε με ένα απύθμενο θράσος, με μια κατάλυση της δημοκρατίας, αυτό το τεράστιο ΟΧΙ, έγινει ΝΑΙ. Όχι ακυρώνω και πάμε πάλι, αλλά αυτό το τεράστιο ΟΧΙ, έγινε ΝΑΙ. Έχουν καταλυθεί τα πάντα! Είσαι υπό κατοχή! Το μόνο που πρέπει να γίνει σήμερα, ακόμα και επανάσταση, θα πρέπει να γίνει με λογική, να είναι δομημένη καλά, σε γραμμές και βάσεις. Πρέπει να ξέρεις ποιος σε πολεμάει, ποιος είναι ο εχθρός, γιατί, πώς το έκανε τόσα χρόνια, τι θέλει. Αν αναρωτιέστε ποιος θα το κάνει, αν όχι εσυ και εγώ, τότε ποιος; Αν όχι τώρα, πότε; Πότε; Πότε; Αν όχι τώρα, πότε να γίνει; Ή τώρα ή ποτέ!

Σήμερα, ήρθε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, στην Τουρκία, δίπλα μας και είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό που έγινε με την Τουρκία.

Μια διδακτορία στις ημέρες μας που έχει τελωνειακή σχέση με εμάς, ψήνεται να μπει στην Ευρώπη. Το μουσουλμανικό είναι προ των πυλών, σε μια χριστιανική χώρα από εδώ, με μια μουσουλμανική από εκεί. Για εμάς, είναι το ίδιο βέβαια!

Τοποθετούμαι ότι ο μουσουλμανισμός με τον χριστιανισμό είναι το ίδιο πράγμα, το λένε και οι παπάδες και οι ιεράρχες. Το Ισλάμ το έφτιαξε ο Μωάμεθ, ο οποίος είναι απόγονος του Ισμαήλ. Ο Ισμαήλ είναι ο μπάσταρδος γιος του Αβραάμ με την δούλο του την Άγαρ, εξ’ού και ο Αγαρινοί που μας κυνηγούσαν πάντα εμάς τους Έλληνες, όπως και οι Σαρακηνοί από την Σάρα. Δεν υπάρχει! Προπάτορες τους είναι οι ίδιοι. Στον ίδιο θεό σκοτώνονται!  

Εμείς οι Έλληνες έχουμε μια τεράστια Ελληνικότητα και εμείς οι ΄Ελληνες πρέπει να προτάσσουμε τον Ελληνισμό και να αφήσουμε όλα αυτά τα εβραιογενή πίσω μας, χωρίς να σφαχτούμε στο ίδιο το εβραιοσόι, στο πανηγύρι του Γιαχβέ. Το λέω ξεκάθαρα, όσο στεναχωρεί αυτή η Αλήθεια. Εκεί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και πρέπει σήμερα να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις σε βαθειές δομές. Σήμερα εγώ δηλώνω πως έχουμε θρησκευτικό πόλεμο.

Στις ημέρες μου, εγώ είμαι 50 χρονών και ό,τι πόλεμο έχω δει, στην Γιουγκοσλαβία, στην Λιβύη, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Συρία είναι θρησκευτικοί. Δεν σας κάνει εντύπωση;

Υπάρχει μια αλήθεια και αν σας πω ότι εκεί πέρα υπάρχει ο ένας θεός είναι καλύτερος από τον άλλον θα με πιστέψετε κι αν σας πω ότι αυτό εδώ το τραπέζι το έχω βάψει τώρα, θα βάλετε το χέρι σας να το διαπιστώσετε.

Είναι τόσο περίεργα και πολύπλοκα τα πράγματα με τους Ανθρώπους, νόημονα όντα, πώς λοιπόν έχουμε φτάσει σε αυτά τα σημεία;

Εκείνο που προέχει είναι η Πολιτεία μας, να την ξεκαθαρίσουμε. Ας το ζήσουμε όλοι μαζί.

Ας μείνουν οι θρησκευτικές μας πεποιθήσεις στην άκρη και να κοιτάξουμε την Πολιτεία μας που εκεί προέχει όλη μας η ζωή και το βιος μας. Είναι όλη μας η ζωή. Η Πολιτεία θα έχει τα πάντα, με τα Πρωτόκολλα της, τις Αξίες, τις Αρχές της .

Σήμερα λοιπόν, ας φαίνεται οικονομικό το θέμα, δεν είναι! Είναι ό,τιδήποτε άλλο εκτός από οικονομικό! Αν ήταν, θα είχε λυθεί, είτε με τα 600 δισεκατομμύρια, είτε με την Ανατολή, που μας έχουν κατακλέψει κι όλος ο πλανήτης στηρίζεται στις πλάτες των Ελλήνων.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ…

Θέλω να θυμώσετε όλοι οι Έλληνες και να πάρουμε, ό,τι είναι δικό μας, πίσω!

Είναι πολλά! Είμαι αυτός που τα φυλάω! Είμαι ένας Θεματοφύλακας τεράστιος, ο οποίος έχω έρθει από πολύ μακριά. Ελάτε μαζί μου να πάρουμε τα δικά μας πίσω. Ό,τι είναι δικό μου, το θέλω πίσω! Ό,τι είναι ξένο και ξενόφερτο, θα το φτύσω, δεν το θέλω, είναι μακριά από εμένα, έχω δικά μου. Έχω τεράστια οπλικά συστήματα, έχω τεράστιο πλούτο, έχω τεράστια δικαιώματα στον πλανήτη.

Αν διαβάσετε την Διακήρυξη θα δείτε ότι και τα βασιλικά δικαιώματα είναι των Ελλήνων. Ό,τι έχω πει μέχρι το τέλος, θα το φτάσω μέχρι το τέλος! Όλο το νόημα είναι να ενωθούν οι Έλληνες. Κάποιοι από την ίδια Πατρώα ουσία που είναι η πατρίδα μου, δηλαδή το DNA μου.

Η Πατρώα ουσία είναι η Ιθαγένεια μου. Σήμερα την δίνουν απλόχερα τον κάθε αλλογενή, σε κάθε μη άνθρωπο. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στον πλανήτη.

Όλη η Αμερική, μια τεράστια χώρα με ιδιωτικό διαβατήριο, μια ιδιωτική χώρα και όλη η Αυστραλία έχει υπηκοότητα. Δεν μπορείς να πάρεις Ιθαγένεια πουθενά. Σήμερα μοιράζουν σε 79 αλλογενείς χώρες, Ιθαγένεια και θα έχουν δικαίωμα στον πλούτο και στον ψήφο σου; Σήμερα διαλύουν την Ελλάδα και όλοι κάθεστε σε ένα καναπέ και με κοιτάτε και με ψάχνετε;

Θέλω να με ψάξετε πάρα πολύ καλά και να αμφισβητήσετε τα πάντα. Να μην πιστέψετε τίποτα! Ούτε εμένα, ούτε κανέναν! Να πιστέψετε μόνο τις αποδείξεις! Ελάτε στα γραφεία μας! δείτε τις αποδείξεις, δείτε, πράξτε, οργανωθείτε και πάρτε την χώρα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!

Δημοσιογράφος: Ποια είναι η επόμενη μέρα από την στιγμή που ο λαός θα σας δώσει την εξουσία;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο ίδιος ο λαός θα έχει την εξουσία, όπως και την Πολιτεία. Η επόμενη μέρα θα είναι ένα όνειρο που για να το ζήσεις, θα πρέπει να ξυπνήσεις.

Υπάρχουν Προγραμματικές δηλώσεις, τις οποίες τις καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο, μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη και το Καταστατικό του Φορέα. Είναι όλα καταγεγραμμένα και σφραγισμένα από τον Άρειο Πάγο και είμαστε οι μόνοι ως «Ελλήνων Πολιτεία» με τεράστια ευθύνη να αναγράψουμε τον πλούτο, ο οποίος είναι πιστοποιημένος, από πού και με τι εγγυήσεις!

Θέλω να ξέρετε ότι στα Παγκόσμια Ταμεία, ασχέτως αν είναι δικά σου, πρέπει ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα πάρεις μόνος σου. Είναι όλων! Αυτό σημαίνει ότι αυτό το δικαίωμα είναι μαζικό, είναι εθνικό!

Έτσι όπως κτίστηκε ο πλανήτης κι έτσι όπως υπέβαλαν τις διαδικασίες και τα συμβόλαια που υπογράφηκαν, είναι ως εξής: ότι για να πάρεις από το Παγκόσμιο Πλούτο, πρέπει να βάζεις πάντα εγγυήσεις, για να μην φας τον πλούτο κύριε «Πρόγονε» και δεν έχει ο «Απόγονος». Το σκεπτικό ήταν καλό, αλλά το κλέψιμο είναι μεγάλο. Οι διαδικασίες είναι τεράστιες.

Έτσι λοιπόν για να κατεβάσεις και να πάρεις χρήματα, θα πρέπει να στηρίξεις τι έργα θα κάνεις. Οπότε, δεν μπορείς να πάρεις απλά χρήματα, γιατί τα θέλεις! Δεν γίνεται για να μπορεί να είναι σταθερή και η μακρο-οικονομία, αλλά και η μικρο-οικονομία.

Εμείς έχουμε ήδη καταθέσει 49.000 έργα μέχρι τώρα και μπορούμε να συμπληρώσουμε ό,τι έργα, ο πολίτης, ή οι οργανώσεις, ή οι δήμοι έρθουν και συμπληρώσουν για εμάς. Έτσι λοιπον καταθέσαμε αυτές τις μελέτες στην Παγκόσμια Τράπεζα και σε όλα τα Παγκόσμια Συστήματα για να υφίσταται το δικαίωμα μας να κατεβάσουμε χρήματα.

Η επόμενη κίνηση ήταν να εγγυηθούμε. Οι εγγυήσεις έχουν πέσει και έχουν εγκριθεί από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο. Για να δώσεις σε αυτά τα συστήματα και να κατεβάσεις αυτά τα χρήματα, εκτός από τις μελέτες, θα πρέπει οι εγγυήσεις σου να είναι αναγνωρισμένες. Έτσι έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος φάκελος που αναγνωρίστηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο και μετά από όλες τις Υπηρεσίες που μου πήραν τον τόκο.

Αυτό σημαίνει ότι οι εγγυήσεις είναι ήδη υπερκαλυμμένες των χρημάτων που θα καλύψουν τα έργα.

Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει ένα όριο πότε θα απαντήσει και έχει δικαίωμα να σου πει ότι «από 49.000 έργα, τα 20 ή τα 50 έργα δεν θα τα εγκρίνω για αυτούς τους λόγους».

Αυτό δεν έχει γίνει, που σημαίνει ότι είμαστε ήδη εγκεκριμένοι πέρα των confirmation,  έτσι όπως γίνεται από την Παγκόσμια διαδικασία.

Μετά τον μήνα, δεν έχει δικαίωμα καν να κάνει ένσταση.

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΟΥΝ» ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το «πορτοφόλι» του απόγονου, του κράτους, των Παγκόσμιων Ταμείων, απαγορεύεται  να χαθεί, άσχετα αν πάνε να φάνε όλον τον πλανήτη. Εκεί μπαίνουμε εμείς και δεν τους αφήνουμε!

Άρα, εμείς έχουμε εγγυηθεί τα χρήματα που θα κατέβουν, όπως και τα έργα. Μένει μόνο να υπογράψετε ότι είσαστε Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς κι ότι εσείς αναγνωρίζετε αυτόν τον Πλούτο, που σήμερα είναι κρυμμένος.

Βέβαια, θέλω να ξέρετε ότι πάρα πολλές φορές, στο διαδίκτυο, που εκεί μπορούμε να έχουμε πρόσβαση, σας έχουμε κατεβάσει …και πάλι εμμένω ότι αυτή η συνέντευξη ας ξεκινήσει από εδώ, αλλά ας έχει μια μεγάλη συνέχεια, των στοιχείων.

Μπορούμε να σας αποδείξουμε έργα που έχουν γίνει στην Ελλάδα, εργοστάσια, σούπερ μάρκετ…. Εσείς βλέπετε σούπερ μάρκετ και νομίζετε ότι είναι κάποιος πλούσιος άνθρωπος. Κάνετε λάθος! Από το LIDL,  μέχρι τον Βασιλόπουλο είναι από τις επιχειρήσεις που έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Παγκόσμια Ταμεία.

Υπάρχει για παράδειγμα αναγκαιότητα στην Ελλάδα να γίνουν μπισκότα! Βάζουν τους πολιτικούς που είναι όλοι ελεγχόμενοι να κατεβάσουν τα χρήματα και να κτίσουν εργοστάσια, όπως έγινε και με τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, ή η Χαλυβουργία.

Η Χαλυβουργία δεν είναι του Αγγελόπουλου! Μετά λόγου γνώσεως σας λέω ότι πήρε λεφτά από τα Παγκόσμια Ταμεία, έφτιαξαν την Χαλυβουργία, γιατί η Ελλάδα έπρεπε να έχει σίδερο δικό της, όπως έκριναν αυτοί! Η Ελλάδα μπορούσε να είχε τα πάντα. Πήραν την διαχείριση για 50 χρόνια και τώρα το πουλάει το Δημόσιο! Γιατί το πουλάει το Δημόσιο; Κανείς δεν ξέρει! Δεν σου λένε την αλήθεια, αλλά υπάρχουν πολιτικοί και λέει κάποιος: «κανένας δεν μιλάει;». Ναι, κανένας, γιατί υπάρχει ένα τεράστιο γκέτο. Γιατί αν το μάθεις, θα φάνε όλοι πολύ ξύλο γιατί μας κορόιδεψαν. Όπως τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά. Τελείωσαν τα 50 χρόνια και μετά τα πήρε το Δημόσιο και τα πούλησε. Δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση; Και χιλιάδες άλλα έργα. Ο Ηλεκτρικός του Ποδοσάκη. Τελικά δεν ήταν πλούσιος, ο Ποδοσάκης. Εκεί υπάρχει μεγάλη τρύπα, όμως γεμίζει και θα σας την πω. Τα έργα περνάνε από εμένα, εφόσον εγώ τα εγγυάμαι. Αυτοί δεν τα εγγυήθηκαν. Τα εγγυήθηκαν με άλλους τρόπους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Όμως ο Έλληνας πρέπει να μάθει τι συμβαίνει. Σήμερα πρέπει να πάρει τον πλούτο του και πιο πολύ, να πάρει την χώρα του. Πρέπει να τα μάθει όλα, ό,τι και να κάψουν, ό,τι και να κάνουν! Σήμερα, πρέπει να πάρετε την χώρα στα χέρια σας. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Σας αρέσει που ο ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε για 45 εκατομμύρια, ενώ μόλις το μεταχειρισμένο σκάφος της Αγγελοπούλου που δεν είναι με δικά της χρήματα και βεβαίως, δεν της ανήκουν, κάνει 5 εκατομμύρια παραπάνω; Πουλήσατε τα τραίνα για 45 εκατομμύρια, ενώ τα κόμματα χρωστάνε στο Δημόσιο και στις Τράπεζες μας 600 εκατομμύρια;

Επιδοτούνται σε κάθε εκλογές 60 εκατομμύρια, δηλαδή για κάθε τετραετία ή κάθε διετία! Συν όλο το κλέψιμο που γίνεται! Και τα κανάλια που τους βγάζουν χρωστάνε άλλα 600 εκατομμύρια, γιατί παίζουν μόνο αυτά τα «παιδιά». Δεν παίζουν τίποτα άλλο!

Άρα, χρωστάτε όλα αυτά τα χρήματα και τα τραίνα μας, που δεν έχουμε δηλαδή, γιατί ένα πάει στην Θεσσαλονίκη κι ένα πάει από το Κιάτο, κι όλα αυτά μαζί με γραμμές, φορτηγά, τα πουλήσανε 45 εκατομμύρια; Για να κάνετε τι; Για να ξεχρεώσετε εμάς;

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ…

Παιδιά, γίνεται μεγάλη πλάκα και δεν το έχετε καταλάβει. Θα το καταλάβετε βέβαια, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον! Ακόμα ίσως χρειαστεί να πέσει και μαχαίρι! Εγώ πραγματικά, έτσι όπως βλέπω να κινούνται οι Έλληνες, είναι σαν να περιμένουν να γίνει ζημιά και να πέσει μαχαίρι, είτε από μουσουλμάνο, είτε από Τούρκο! Τι περιμένετε ρε παιδιά; Ξέρετε κανείς σας πόσοι κάτοικοι είναι αυτή την στιγμή στην χώρα; Ξέρετε αλήθεια πόσοι μένουν εδώ στην Ελλάδα; Ξέρετε πόσοι έχουν μπει; Ξέρει κανένας; Δεν ξέρει κανείς, αλλά τελικά το κράτος μας κοροιδεύει για να κάνει τις υποτιθέμενες καταμετρήσει πληθυσμού! Βγάζουν κοπελίτσες του 20αρικου έξω με έναν προϊστάμενο και πηγαίνουν στα σπίτια και ρωτάνε: «πόσοι είσαστε εδώ;». «Δέκα» λέει ο άλλος! «Δώστε μας ονόματα» και δίνει ό,τι θέλει ο άλλος!

Αυτή είναι η καταμέτρηση πληθυσμού; Αφού με ένα κουμπί ξέρεις, ποιος πέθανε και ποιος γεννήθηκε! Με το που γεννιέται ένα παιδί καταγράφεται από τα νοσοκομεία και στο δημοτολόγιο, μετά για να πεθάνει κάποιος παίρνει άδεια για να πάει γιατρός κτλ. με ένα κουμπί κάθε μέρα ξέρουν τι γίνεται! Καταμέτρηση γιατί κάνουν; Τι να καταμετρήσουν;

Δεν ξέρετε τίποτα για την χώρα σας! Ούτε πόσοι είναι εδώ μέσα, ούτε τι σας επιφυλάσσουν! Είναι όλα διαλυμένα! Το Υπουργείο Αμύνης δεν υπάρχει! Είναι στον αυτόματο από την Αμερική! Το Υπουργείο Οικονομικών δεν υπάρχει! Είναι ένα μαγαζί που βάζει παιδικές μουτζούρες! Και βγήκε κι ο Βαρουφάκης, ο οποίος λέει επίσημα: «δεν ελέγχω τα χρήματα από την Γενική Γραμματεία εσόδων. Άρα, έχω κόστος πολιτικό και δεν ξέρω πόσα χρήματα είναι! Δεν μπορώ να κάνω πολιτική!» Σας το είπε! Έχουμε βίντεο, να σας το δώσουμε! Που πάμε;

Βγήκε η καινούργια εφορία -δεν είδα κανένα ρεπορτάζ- η οποία δηλώνει Ανεξάρτητη Αρχή ως επωνυμία κι όχι στην ουσία και λέει ότι δεν είναι Νομική Προσωπικότητα! Και εμείς πού πληρώνουμε; Και δεν μιλάει κανένας δημοσιογράφος!

Αν όχι εσείς, οι δημοσιογράφοι στην χώρα μου εμένα, είναι εγκληματίες για πάρα πολλά πράγματα! Ακόμα και που δεν δείχνουν τον πλούτο! Όχι εμένα! Τον πλούτο! Κάντε ρεπορτάζ χωρίς εμένα! Τι να με κάνετε εμένα; Δεν θέλω να βγαίνω καν στα κανάλια σας! Βγάλτε τα θέματα να μάθει ο λαός, να μάθει ο κόσμος! Είναι εγκληματίες! Εγκληματούν και οι αυτοκτονίες οφείλονται καθαρά στους δημοσιογράφους!

Τα επόμενα θα τα ακούσετε στην ομιλία μου! Ευχαριστώ πολύ και τιμή μου που είσαστε μαζί μας!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ‘Ελενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΒΑΛΑΣ (16/7/2900 (φωτο-βιντεο)

Αφήστε μια απάντηση