Ιούλ 092016
 

13241222_393406530829586_7830264085247279916_n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Την συνεχώς αυξανόμενη ροή συγκέντρωσης των πολιτών του Δήμου Νάουσας στην κεντρική πλατεία της, το περασμένο Σάββατο, διέκοψε ο ‘’ΘΕΟΣ’’ που λέγεται ‘’ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP’’ προκαλώντας ασταμάτητη βροχή επί δύο συνεχόμενες ώρες, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωρινή αναβολή της μετάδοσης σοβαρών γεγονότων και δράσεων αλλά και αναγκαίων πληροφοριών, που αφορούν την τεράστια και καταλυτικής σημασίας ύπαρξης του ‘’ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’.

Οι πολίτες του Δήμου Νάουσας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και προσήλθαν δια να ενημερωθούν, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον πρόεδρο του πολιτικού Ελληνικού φορέα , Αρτέμη Σώρρα δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στην τεκμηριωμένη γνώση. Σε κάποιους όμως, η μετάδοση της πραγματικής γνώσης είναι εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδιά τους και δια αυτό χρησιμοποιούν την κλεμμένη από τους Έλληνες τεχνολογία , δια να αποτρέψουν την αποκάλυψή της.

Οι εχθροί των Ελλήνων έχουν αποκαλυφθεί και μη κρατούντες τα προσχήματα, προβαίνουν προκλητικά στην ψυχρή ανακοίνωση των βρομερών σχεδίων τους, αδιαφορώντας πλήρως δια την εμφανή πρόκληση και την υποτίμηση της ανθρώπινης υπόστασης. Συμπολίτη – συνέλληνα πρωτίστως η ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ δια μέσω του ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ έχει τον τρόπο να ξεχρεώσει το ιδιωτικό και το Δημόσιο χρέος . Έχει χαράξει τον τρόπο πρόσβασης στον πλούτο που ανήκει στους Έλληνες. Έχει ανακοινώσει τις ΑΞΙΕΣ, τις ΑΡΧΕΣ και τους ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που θα διέπουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που είναι καθ’ οδόν δια να εγκαθιδρυθεί.

Στα πλαίσια όμως, του συμπαντικού νόμου της ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ’’ είναι αναγκαία η γραπτή εντολή σου. Δώσε την γραπτή εντολή σου, ως ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, και οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, -μέχρι τώρα ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ-, είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν. Απέβαλλε τον φόβον που σου έχουν φυτέψει στο υποσυνείδητον και απεμπόλησε την ιδιότητα του υπηκόου – υπάκουου πολίτου.

Μην χρονοτριβής και προσέγγισε ένα γραφείο μας , ζήτησε να ενημερωθείς με στοιχεία και αποδείξεις. Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Ο εχθρός σου βασίζεται στην άγνοιά σου. Εκτέλεσε την υποχρέωση που έχεις απέναντι στους προγόνους, στους απογόνους αλλά πρωτίστως στην πατρίδα και στο θεικό σου γένος.

“ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ”

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αλ. Χωνού 26 ΝΑΟΥΣΑ 2332 301123

...