ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ 13/6/2900 α’ μέρος (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !! 13-6-2016

ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ…. «ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλη την Γαία, σε όλους τους συνέλληνες, σε όλους τους αγωνιστές και τις Ελληνικές ψυχές.

Αγαπητοί μου συνέλληνες, υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που έχουμε κάποιες καθυστερήσεις. Είναι στο πρόγραμμα μας που μας κυνηγά άλλωστε.

Έχουμε πάρα πολλά να πούμε και είναι το ραντεβού μας να ξεκαθαρίσουμε τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ που έχουμε δώσει σε 63 πληρεξούσια σε όλη την Ελλάδα, για τα οποία, η επιλογή ήταν πάρα πολύ στρατηγική, γιατί έπεται συνέχεια σε όλη αυτή την διαδικασία.

Έχει να κάνει με το πρώτο κύμα των Πληρεξουσίων που δίνουμε.

Σαφώς θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει και μια κρυφή λίστα που κανείς δεν πρόκειται να την μάθει. Προσωπικά εγώ δίνω  αυτά τα Πληρεξούσια. Έχει να κάνει με μια κρυφή λίστα λοιπόν δεν θα μάθει και κανείς δεν ξέρει ούτε από τους καθεστωτικούς, αλλά ούτε κι από τον δικό μας κόσμο σε ποιον έχω υπογράψει τέτοιο Πληρεξούσιο.

Ωστόσο όμως η ευθύνη είναι καθαρά δική μου, για αυτό τα άτομα είναι ανάμεικτα στην κοινωνική τους ζωή, στην δράση τους, όσον αφορά την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Έχουμε ετοιμάσει και δεύτερη διαδικασία, όπου εκεί θα κληθούν πολλά άτομα από όλους τους Νομούς, από όλη την επικράτεια και από το εξωτερικό, το πώς θα διαχειριστούν την δράση, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,  αλλά εν γένει, όλο τον αγώνα της Απελευθέρωσης που κάνουμε όλοι μαζί.

Αλλά θα υπάρξει και τρίτο στάδιο, το οποίο θα κορυφωθεί στα 750 άτομα.

Βέβαια, οι ευκαιρίες είναι ανοιχτές. Άκουσα κάποιες γλώσσες και κάποια μυξοκλάμματα αν το θέλετε, τα οποία είναι απαγορευτικά στον αγώνα τον δικό μας.
Κανένας δεν μπορεί να επιλέξει. Εκεί κάποιοι Συνέλληνες θυμήθηκαν το Αξιακό για να ψηφίσουν. Μαζεύω τις πολιτικές και πάμε να κτίσουμε την Πολιτεία. Η στρατηγική δεν είναι στο κομμάτι του Αξιακού, τουλάχιστον όπως εσείς το έχετε, αν και όταν μιλήσουμε για Αξιακό, κανένας σας δεν ξέρει το Αξιακό! Ούτε καν θυμάται τις Αξίες, τι ακριβώς είναι, τι έχουν οριστεί, αλλά και τις Αρχές μας, ούτε καν τους Πολιτειακούς Νόμους. Αναφέρετε μόνο τις Αξίες ότι έχετε Αξιακό. Ουσιαστικά, δεν ξέρετε τι είναι το Αξιακό.

Καλό θα είναι να το μάθετε καλά, να το εμπεδώσετε, αλλά να αρχίσετε και να το εκτελείτε και να μην το κάνετε χρήση, όταν το θυμάστε.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, η στρατηγική είναι ακόμα και κρυφή, άμα το θέλετε, οπότε οι επιλογές έχουν να κάνουν με άλλα κριτήρια και δεν θα μπορούσε κανείς να πει με ποια κριτήρια θα γίνουν τα πρώτα Πληρεξούσια.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαστε σε πόλεμο!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το συζητάμε! Έχουμε ανοίξει ένα τεράστιο Πόλεμο και να κάτσουμε να δούμε με το Αξιακό μας ποιος θα είναι… Δεν είναι ψωμί και τυρί, δεν είναι ότι σου στερεί κανείς το γλυκό, είναι μια άλλη στρατηγική με πάρα πολλά μεγάλα οφέλη. Σαφώς, υπάρχει περίπτωση, από αυτούς που έχουν υπογράψει, να μην χρησιμοποιήσω κανέναν.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ ισχύουν κανόνες πολέμου!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι είναι και ανακλητό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια, το παίρνεις πίσω ό,τι ώρα θέλεις! Βέβαια, το καθεστώς έπρεπε να δει όλα αυτά τα άτομα, Άξιοι είναι όλοι, το πώς θα χρησιμοποιηθούν από την Πολιτεία, αλλά και από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Κάποιος έχει το τιμόνι. Δεν μπορούν να οδηγούν όλοι το λεωφορείο! Όποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα, να έρθει να μας το δείξει.

Καλό είναι από εδώ και πέρα, οι Συνέλληνες σε όλους τους Νομούς και σε όλες τις περιοχές και στις πόλεις τους, να μπουν σε μια μεγάλη δυναμική, να αρχίζουν να βγαίνουν τα μυαλά, άλλοι άνθρωποι, γνώσεις προς τα έξω κι όχι να μυξοκλαίνε, λες και τους στέρησες το γλυκό τους. Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Όποιος έχει οποιαδήποτε αντίρρηση, ιδιαίτερα μερικά μηνύματα που πήρα, μπορεί να κάνει ό,τι καταλαβαίνει, ή ακόμα, αν νομίζει ότι του έχουμε στερήσει και τίποτα… άλλωστε η Πολιτεία και δη, όλη αυτή η οργάνωση, έχει δώσει στους Συνέλληνες την ελευθερία κινήσεων, το Δημοκρατικό καταστατικό, τα δικά τους γραφεία, αυτόνομα γραφεία σε μια δράση για να τα καταλάβουν ότι πρέπει να πάρουμε την πολιτική.

Η πρώτη κίνηση, από μένα τουλάχιστον, εγώ δίνω αυτά τα Πληρεξούσια και κανείς άλλος, ούτε η Πολιτεία, ούτε ο Φορέας, ούτε η Κεντρική.

Είναι σε μια διαδικασία να δώσουμε την δύναμη στον λαό, αλλά και οι άλλοι να την δουν, που μπορεί να την διαχειριστεί, αν και εφόσον μπορεί και όποιος μπορεί.

Για αυτό μέσα σε αυτά τα άτομα, στρατηγικά είναι διαλεγμένα για να εξυπηρετήσουν πέντε διαφορετικά επίπεδα. Αργότερα, θα έλεγα ότι είναι και άνθρωποι από τους οποίους, αργότερα δεν θα είναι μαζί μας.

Ωριμάζουν τα πάντα, περιμένουμε να δούμε και τον κόσμο, πώς θα το πάρει. Θέλουμε να δούμε και κάποιες φωνές που ακούσαμε, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουν, αλλά και το καθεστώς να το ακούσουμε, να το αφουγκραστούμε, γιατί αυτό που κάνουμε είναι λεπτοχειρουργική και δεν είναι ένας πόλεμος με σφαίρες, ούτε κάπου δεν πάτησα καλά, κάτσε να το περάσω πάλι.

Τα λάθη απαγορεύονται σε εμάς! Ό,τι λάθος γίνει σε εμάς, είναι μοιραίο! Ήδη μας κτυπούν από παντού!

«ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΠΑΝΕ…ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.!»

Για πρώτη φορά, στα χρονικά τα δικά μας, ενώ παλιότερα τα κόμματα ήταν μαζί, βλέπαμε ότι έκαιγαν γραφεία κομμάτων, τα γραφεία της Ν.Δ, τα γραφεία του ΚΚΕ, εκεί ήταν οι Κνίτες, εδώ οι αναρχικοί…

Σαφώς έχουμε πολλά γραφεία στην Ελλάδα που μας τα σπάνε. Οι πληροφορίες μας είναι πάρα πολλές και θα πω δημόσια αυτή την στιγμή ότι ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ! Κανένα άλλο! Ούτε Μη Κυβερνητικές, ούτε κανένα άλλο, ούτε τις οργανώσεις των χαζάρων που είναι στα νησιά και φέρουν λαθρομετανάστες και τους προστατεύουν.

Σπάνε τα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ και δη, των πολιτών που είναι δικά τους.

Έχω πει ότι εγώ δεν έχω δικά μου γραφεία. Όλα τα γραφεία των πολιτών, των Ελλήνων που τα έχουν κάνει με την ψυχή τους και με τα δικά τους χρήματα. Έχουν τα γραφεία στον δικό τους αγώνα της Απελευθέρωσης, της πραγματικής Πολιτικής που είναι των Ελλήνων.

Αυτό πραγματικά, θα τους πω, ότι μας διαφημίζει! Κάψτε τα αύριο όλα, θα είμαστε πρώτοι και πολύ διαφημισμένοι, θα έλεγα και θα εξαγριώσετε όλο το κοινό για να καταλάβει τι ακριβώς κάνει το καθεστώς! Οι μηχανισμοί είναι καθαρά καθεστωτικοί.

Θα πω αυτό: έγινε ένα κτύπημα στο Περιστέρι, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από κάποια κάμερα ενός μαγαζιού κι έχουμε όλα τα στοιχεία. Είδαμε ένα Ζετά μπροστά και από πίσω του να πηγαίνουν 19 μηχανάκια με κρυμμένες πινακίδες, καλυμμένοι full face και κράνη και τα 19, τα οποία πήγαν μπροστά από το γραφείο και φώναζαν στον κόσμο ότι «θα σας κάψουμε, φασίστες!».

Φυσικά, οι δικοί μας, όπως τους έχουμε εκπαιδεύσει, αν το θέλετε, μέσα στην Λογική και στον πολιτισμό τους έλεγαν: «παρακαλώ, ελάτε στο γραφείο μας να σας ενημερώσουμε. Δεν είμαστε φασίστες και μάλλον, δεν ξέρετε τι είναι φασισμός! Είναι μια κατασκευασμένοι λέξη και ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη για την Ελληνική γλώσσα». «Όχι, θα το κάνουμε!».

Φυσικά, περίμεναν να κτυπήσουν και τα δικά μας γραφεία, δηλαδή να κτυπηθούν οι άνθρωποι μας, όπου να μας περάσουν για ακροδεξιούς. Επειδή δεν έχω ασφάλεια, έχω πραγματικούς αστυνομικούς Έλληνες, αλλά στην ουσία είναι ένα συννεφόκαμμα από Μοσάντ, χαζάρων και παραπληγικών και παρακρατικών ανθρώπων. Αυτό το μόρφωμα έχει βαλθεί να μας βάλει με την Χρυσή Αυγή, δηλαδή ότι είμαστε το άλλο χέρι.

Τους λέω λοιπόν ότι είναι μια παραπληγική Χρυσή Αυγή, ένα χαζάρικο μόρφωμα Ναζισμού. Δεν υπάρχει Έλληνας να λέει ότι είναι καλός ο Χίτλερ και υποστήριζε τους Έλληνες, αυτό το μπάσταρδο παιδί των Χαζάρων Εβραίων.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΟΙ! ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ’ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ!

Και αφήστε τα «χάιλ Χίτλερ» Ζωντόβολα, όπου εκεί υπάρχει μια Διοίκηση πάρα πολύ παλιά. Έχουν 500 χρόνια καταστατικό.

Είναι ένα χαζάρικο μόρφωμα που στην Ελλάδα δεν έχει καν πρόεδρο. Είναι ένα υποκατάστημα, για αυτό έχει Γενικό Γραμματέα. Δεν έχουμε καμία δουλειά!

Φυσικά για όλους τους Έλληνες που έχουν πάει….καταρχήν από πότε έγινε κάποιος Χρυσή Αυγή; Δηλαδή, δύο τετραετίες τώρα και υπήρχε Χρυσαυγίτης, δηλαδή έγινε κάποιος πασοκατζής; Υπάρχουν κάποιες ψευδο-ιδεολογίες που τις ακολουθούν για ιδίον όφελος και συμφέροντα και πιο παλιά, ήταν πιο επικίνδυνα τα πράγματα!

Σήμερα λοιπόν που έρχεται ένας Πολιτικός Φορέας, με Αρχές του Ελληνισμού και είναι στην βάση του λαού και του Δήμου, είναι δυνατόν τώρα, να ψάχνουν τα παρακρατικά, παραπληγικά κωλόπαιδα να πουν εμάς ότι εμείς είμαστε ένα μόρφωμα!

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΤΗΤΑ.

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΑΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!

Τίποτα περισότερο, τίποτα λιγότερο! Είναι ξεκάθαρη η γραμμή κι ακριβώς ό,τι θέλουμε.

Και πολύ προσωπικά θα τοποθετηθώ ως εξής: Κακώς βλέπουν εμένα ως πολιτικό. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  

Και προσπαθώ και θα το κάνω, άμα το θέλετε, κι έτσι όπως έχει στηθεί, πρέπει ο Πολίτης να πάρει την πολιτική στα χέρια του και να βγάλει τους πολιτικούς τους, δηλαδή τους Άρχοντες, αυτοί που θα άρχουν στους πολίτες, πάντα ανακλητοί και βάσει ενός Νόμου που θα προκύπτει από τα Ελλάνια Πρωτόκολλα.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αυτό είναι ξεκάθαρο το μήνυμα και μέχρι εδώ θα μείνω. Ό,τι άλλο προσπαθήσουν να κάνουν, θα μπουν σε τοίχο, αλλά θα μας αγριέψουν τόσο πολύ  που…

Θα συνεχίσω με αυτά τα παιδιά! Από αυτά τα παιδιά βρήκαμε 3 που τους μιλήσαμε κι έχουμε καταγράψει τις συζητήσεις, όπου από εκεί βγήκε ότι μέσα στα 19 άτομα ήταν 5 αστυνομικοί, το δηλώνω δημόσια.

Άρα, έχουμε μια αστυνομία που στήνει πράγματα, προβοκάτσιες και προπαγάνδες; Είναι δυνατόν;

Τα άλλα παιδιά ήταν μικροκλέφτες, με ναρκωτικά και φυσικά, σε μια κοινωνία που αυτοί την έχουν κτίσει και δεν ήταν έτσι η κοινωνία, γιατί κανείς δεν γεννήθηκε με το γονίδιο του ναρκομανή, ή το γονίδιο του κλέφτη. Έγινε εδώ, λοιπόν, επειδή αυτοί οι νόμοι και αυτό το καθεστώς τους έκανε. Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι όλοι αυτοί ήταν εκβιάσιμοι για να μην τους κλείσουν φυλακή, γιατί είχαν αποφάσεις, οπότε οι αστυνομικοί και οι ασφαλίτες κρατούσαν τις αποφάσεις τους και τους εκβιάζουν λοιπόν να πάνε να σπάσουν τα γραφεία ως αναρχικοί!

Καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει;

Πρέπει να καταλάβετε τι συμβαίνει και να κόψουμε τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας τώρα! Είναι δυνατόν η αστυνομία να στήνει τέτοια πράγματα;

Έχω και άλλα παραδείγματα. Έχω και από υπηρεσία η οποία έρχεται και μας χαρίζει…

Κάνουν πολύ άσχημα πράγματα. Θέλω να είσαστε όλοι προσεκτικοί σε όλη την Ελλάδα. Θα έρθουν χιλιάδες άνθρωποι που θα μας υποστηρίζουν και θα εγκριθεί και θα ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται με τον καθέναν και θα μας δίνουν όλες τις πληροφορίες για να μην πιαστούμε κορόιδα, ή αν θέλετε άλλη μια φορά θύματα όλης αυτής της δολιότητας και της γελοιότητας των χαζάρων υπανθρώπων που έχουν στήσει ένα μεγάλο παιχνίδι, στην χώρα μας στις ψυχές μας, στον πλούτο μας.

Έτσι ακριβώς τοποθετούμε για τα κτυπήματα. Τα κτυπήματα θα μας κάνουν πιο διάσημους μιας και μας κρύβουν από παντού, από τηλεοράσεις, από τα πάντα.

«ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ…»

Η βάση του λαού είναι στην καθημερινότητα και όλοι μας οι πολεμιστές να ενημερώσουν τον κόσμο, να συστρατευτούν στα γραφεία και να πάρουν όλοι θέση αυτή την στιγμή για τον πλούτο τους και να ακολουθηθεί μια διαδικασία της Απελευθέρωσης με βάση, με Αρχές!

Έτσι, εμείς είμαστε πολύ σκληροπυρηνικοί, κανένας δεν είναι σαν κι εμάς.

Σε εμάς μπορείς να έρθεις, στους Έλληνες, γιατί εμείς αντιπροσωπεύουμε ο,τιδήποτε Ελληνικό, τον Έλληνα και τον πλούτο του και τα δικαιώματα, χωρίς να έχω να διαπραγματευτώ να δώσω, μόνο να πάρω, ό,τι έχουν πάρει! Είναι ξεκάθαρο αυτό και θα είμαι αδιαπραγμάτευτος μέχρι το τέλος, διότι δεν μπορώ να διαπραγματευτώ και να δώσω κάτι των Ελλήνων. Δικό μου ναι, των Ελλήνων όχι! Οι Έλληνες δεν διαπραγματεύονται θέλουν τα δικά τους πίσω, όσα είναι!

Σε αυτή την βάση λοιπόν, πρέπει να μαζευτεί ο λαός από όλα τα γραφεία. σαφώς τώρα έχουμε δώσει τα Πληρεξούσια, τα οποία είναι μια τεράστια δύναμη που δύσκολα θα την καταλάβουν οι συνέλληνες μας και τα γραφεία μας, η οποία δίνει την δυνατότητα να δώσεις Διαταγή ως Κράτος και εδώ να τοποθετηθούμε και πού θα δώσουν τις Διαταγές.

Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα, αλλά θα πρέπει όλοι να μάθετε και το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην Πολιτεία μας. Αν δεν καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και τι ακριβώς είναι οι Διαταγές μέσα στο Νομικό πλαίσιο, δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι. Ούτε να την δώσεις σωστά, αλλά ούτε να ξέρεις και πού την δίνεις!

Ας δείξουμε στον κόσμο, γιατί αυτό κάνουμε τόσα χρόνια, αληθινά στοιχεία, πολύ γερά με αποτέλεσμα να έχει ισχυρά όπλα με όλες τις αποδείξεις, ναι μεν να πολεμήσει από την μία, αλλά από την άλλη να καταλάβει την ισχυρή του θέση.

Σήμερα, πιστεύω ότι οι Έλληνες φοβούνται την δύναμη και την δυναμική τους, την οποία δεν ήξεραν τόσο καιρό. Δεν φαντάζονταν ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει και σήμερα βλέποντας την δύναμη, την δυναμική τους και τον πλούτο τους, μου κάνει εντύπωση τόσο φοβισμένοι που μπορεί να είναι ηγέτες των ηγετών!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έλεγε ο…. ότι όταν χειρίζεσαι μια πολύ μεγάλη δύναμη, έχεις φόβο από αυτήν, γιατί δεν έχεις μάθει να την χειρίζεσαι και μάθαμε ότι το καθεστώς βλέπει την δύναμη μας. Την βλέπει, γιατί είναι ενωμένο όλο μαζί και βλέπει ότι έρχεται μια πολύ μεγάλη δύναμη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία να το καταλύσει και να το διαλύσει τελείως.

Γι’αυτό χρησιμοποιεί τα παρακρατικά μέσα που έχει για να μπορέσει να κτυπήσει αυτό το οποίο έχουμε εμείς ξεκινήσει.

Έχουμε μια τεράστια δυναμική. Πρέπει να την καταλάβουμε, γιατί έχουμε το Ορθό, έχουμε το Αληθινό και το Υπαρκτό.

Αυτοί είναι στημένοι μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα, κι όλα αυτά που έχουν κάνει, είναι ένα ψέμμα πάνω στο οποίο έχουν οικοδομήσει και είναι γεγονός ότι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με το Αληθινό και το Πραγματικό το οποίο προβάλλουμε εμείς.

Κι επειδή το πραγματικό και το Αληθινό είναι τεράστιο, οφείλουμε να είμαστε στα πλαίσιο ακριβώς αυτού και να μην ξεφύγουμε από την Νόηση, γιατί ουσιαστικά ο πόλεμος μας είναι μεγάλος.

Θα έχουμε τεράστια αντίδραση από το κράτος, από το παρακράτος, από το κατεστημένο, αλλά έχουμε όλη την δυνατότητα και την Νόηση να είμαστε στα πλαίσια μας και να περάσουμε αυτό που θέλουμε.

«ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ…. ΤΩΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ δεν βλέπω ότι το καθεστώς έχει καμία δύναμη και δυναμική. Έχει ένα ψεύδος, ένα τεράστιο Μάτριξ που πραγματικά δεν έχει ούτε την δύναμη, ούτε καμία δυνατότητα. Παρανομεί κάθε μέρα, κάνει ό,τι γουστάρει σε θέσεις -κλειδιά που εμείς του έχουμε δώσει.

Σήμερα λοιπόν υπάρχει μια κατάληψη όλων αυτών των θέσεων και των θεσμών που βλέπω να δημιουργούν φρικτά «φαντάσματα» χωρίς καμία νόηση, χωρίς κανένα Σύνταγμα.

Θα ήθελα να μείνουμε στο γεγονός της Εφορίας. Από την ώρα που εγώ είπα ότι θα δώσω τις Κρατικές Διαταγές στον κόσμο, άρα λοιπόν κοινοί άνθρωποι που δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα μιλήσουν σε πολιτικούς έτσι ή στους ιεράρχες, ή οπουδήποτε και όλη αυτή την γελοιότητα που τώρα ξεσκεπάζεται, φτάσαμε λοιπόν στο σημείο, όπου η Εφορία με το που λέω ότι θα γίνουν οι Κρατικές Διαταγές, αλλάζει και βγάζει ΦΕΚ καινούργιο, για την ίδια την Εφορία.

Κι αν θυμάστε, πριν δύο χρόνια είχα πει στην Κρήτη ότι οι Εφορίες είναι ιδιωτικές, ότι παλιά λέγονταν Δημόσιες Οικονομικές Εταιρείες και μετά, λέγονταν Δημόσιες Οικονομικές Εταιρείες.

Ξέρετε, κανένας δεν έχει βρει ακόμα….φυσικά, υπάρχουν τα κρυφά ΦΕΚ και τα φανερά ΦΕΚ και κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει βρει το ΦΕΚ των Εταιρειών που είναι οι Εφορίες. Φυσικά, τα έχουμε!

Σήμερα, έφτιαξαν ένα άλλο ΦΕΚ κι αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι για να καταλάβει ο Ελληνικός Λαός το τι συμβαίνει, αλλά και οι άνθρωποι μας σε όλη την Ελλάδα να καταλάβουν όλοι και να τους ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει και μέχρι που θα πάει αυτό. Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτό το ΦΕΚ που έφτιαξαν είναι για να καλύψουν το προηγούμενο που είναι πολύ ισχυρό.

Εκεί θα δούμε κρυμμένες εταιρείες να έχουν τον δυνάστη ως μέτοχο και ο Μέτοχος-Δυνάστης να εισπράττει τα λεφτά του κράτους των Ελλήνων περίπου 200 χρόνια για κάποια δάνεια που είχαν πάρει τότε οι πρόγονοι μας και που δεν θα μάθουμε ποτέ, πόσα ήταν αυτά. Δεν θα μάθουμε ποτέ, όπως το πάνε, τι πληρώσαμε 200 χρόνια και πληρώνουμε ακόμα και σήμερα, έρχονται με ένα καινούργιο «Φάντασμα» κι έχουν τόσο θράσος που ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να τους το ξαναεπιτρέψει.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

«Τι άλλο περιμένεις συνέλληνα για να καταλάβεις; Φοβάσαι να πάρεις τον πλούτο σου;»

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει, αλλά να επαναστατήσουμε με Νόηση, γιατί θα μας σκοτώσουν με τα δικά μας όπλα. Ο στρατός είναι δικός μου, αλλά και οι άνθρωποι και τα όπλα, η αστυνομία είναι δική μου και οι άνθρωποι και τα όπλα, όλα είναι δικά μου. Δικά μου είναι τα Πανεπιστήμεια. Με δικά μας λεφτά πληρώνονται όλοι αυτοί εκεί μέσα και διδάσκουν ανοήσιες, γελοιότητες και σκοτώνουν την Ελλήνων Νόηση, άρα και τα παιδιά μας, τους απογόνους μας που θα αφήσουμε εδώ.

Όλα αυτά θα πρέπει να σταματήσουν τώρα και να καταλάβετε όλοι ότι ο πόλεμος δεν είναι οικονομικός. Και για να το καταλάβετε αυτό, Βίκυ Χαραλάμπους, μπορείς να δείξεις στον κόσμο, πώς τροφοδοτήθηκαν οι λογαριασμοί. Εγώ δεν χρειάστηκε να το κάνω, γιατί το ξέρω, τα είχα και σας τα έδωσα. Τα έκανα δικαστικά έγγραφα πριν εσείς ακόμα κάνετε τις επιβεβαιώσεις σας. Απλοί πολίτες σήμερα έβαλαν στον λογαριασμό της Εθνικής, της Άλφα και διαφόρων τραπεζών που σας δίνουμε εμείς για να ξεχρεώσετε, μόνος του ο πολίτης… αφού ο πολίτης βάζει μόνος του, αντιλαμβάνεστε τι έχετε στα χέρια σας; Επιβεβαιώνετε τα όπλα μόνοι σας τώρα!

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Βίκυ Χαραλάμπους έχεις τον λόγο για αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι λογαριασμοί που φαίνονται στους ισολογισμούς του 2007 και έχει χρησιμοποιήσει ο πολίτης στην Εντολή που έχει καταθέσει Εξωδίκως, αλλά φαίνεται και σε όλα τα έγγραφα που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας από την πλευρά του στην Ελληνική Κυβέρνηση, ο απλός πολίτης προχώρησε στην επικύρωση αυτών των λογαριασμών χρησιμοποιώντας  την υπηρεσία του e-banking, όπου ο ίδιος μόνος του έχει καταθέσει δικά του χρήματα στον λογαριασμό αυτό.

Έχουν δοκιμάσει μόνοι τους λοιπόν πολίτες να καταθέσουν χρήματα και στην Εθνική, στην Eurobank, στην Alpha Bank και στην Πειραιώς σε αυτούς τους λογαριασμούς που υπάρχουν στους Ισολογισμούς.

Στον λογαριασμό της Εθνικής, απάντησε η ίδια η τράπεζα, αντίγραφο είναι  αυτό και θα το βρείτε και στο διαδίκτυο, όπου στο τέλος λέει ότι «ο αριθμός του λογαριασμού είναι έγκυρος». Αυτό είναι το πρώτο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, αντιλαμβανόμαστε ότι οι λογαριασμοί υφίστανται, είναι στην Ελλάδα, δεν είναι στην Αμερική, ούτε στην Γερμανία, είναι στην χώρα μας και απαντάει από ένα e-banking, όταν φορτώνεις τον λογαριασμό και του βάζεις χρήματα.

Δεν θα δικαιολογήσουμε τις προμήθειες, αν είναι πολλές ή λίγες, δεν μας νοιάζει.

Το μέλημα είναι ότι πήγαν χρήματα στον λογαριασμό  και το αποδεικτικό στο δίνει η ίδια η τράπεζα και ο λογαριασμός βγαίνει ως «Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία». Δεν βγαίνει «Ελληνική Δημοκρατία», αλλά «Κυρίαρχη»! Έχει τεράστια διαφορά.

Η Ελληνική Δημοκρατία που εκπροσωπείται νομίμως από τους εκλεγμένους «άνδρες» -απαγορεύεται να λέω την λέξη «άνδρας», όσον αφορά, το πώς θα πρέπει να είναι στον Αγαμέμνονα με την πραγματική έννοια-. …

Με αποτέλεσμα δεν είναι η Ελληνική Δημοκρατία που είναι εταιρεία, αν δεν κάνω λάθος από το 2003, στο Βερολίνο. Είναι η «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Έχει διαφορά! Είναι ο ίδιος ο λαός! Τα δικαιώματα τα δικά μας, ο πλούτος ο δικός μας που κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί.

Σας λέω ότι είναι κλεμμένοι οι λογαριασμοί. Δεν είναι 57 τρισεκατομμύρια! Είναι πάρα πολύ λογαριασμοί και από αυτούς έχουν φτιάξει τον πλανήτη, από δικούς μου ελληνικούς λογαριασμούς. Ας μην μείνουμε εκεί. Θα κάνουμε ταμείο κάποια στιγμή που είναι λίγο πιο μακρυά μας.

Αυτό που προέχει όμως είναι ότι οι Έλληνες μόνοι τους επιβέβαιωσαν τον πλούτο τους!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ 57 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: «ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!»;

Πόσο ψεύδος ακόμα αντέχεις; Αυτό είναι το μέλημα ε; Και τα υπόλοιπα από τα 115 τρις από ένα λογαριασμό που σου έχω δείξει. Μπορώ να σου δείξω άλλους χίλιους!

Φοβάσαι να πάρεις τα χρήματα αυτά, αλλά δεν φοβάσαι, να πας να πληρώσεις και να αφήσεις το παιδί σου νηστικό; Και πού θα πληρώσεις; Αυτό είναι θέμα για να το κουβεντιάσουμε… Συνέχισε Βίκυ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Πολύ σημαντικό επίσης επικυρώνει ότι η μεταφορά πίστωσης πληρεί τις προϋποθέσεις ΕΠΑ. Μόνοι τους τα λένε. Είναι δικές τους οι οθόνες αυτές. Δεν είναι δικές μας!

Επίσης στην Alpha Bank με το ίδιο δεδομένο, έχει μεταφερθεί κάποιο ποσό και γίνεται αποδέκτης ο λογαριασμός που έχουμε κοινοποιήσει, τον έχουν αποδεκτεί και μάλιστα τον επικυρώνουν όλες οι τράπεζες ότι είναι υπαρκτοί και ότι είναι έγκυροι και παραλαμβάνουν και τα χρήματα που έχει μεταφέρει ο πολίτης εις αυτούς.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι άλλο στοιχείο θέλεις Συνέλληνα να καταλάβεις τα λεφτά σου κι ότι εδώ υπάρχει μια μεγάλη κοροιδία; Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι μόνος σου πρέπει να πάρεις την πόλη. Όλοι οι Έλληνες να ενωθούν μαζί κι αυτοί που δεν είναι Έλληνες, γιατί ζούμε όλοι μαζί, οι φιλέλληνες. Όλοι μαζί να απεγκυλωθούν σε μια μεγάλη μηχανή που είναι όλοι ενταγμένοι, με υποχρεώσεις, με κουμπαριές, με ιστορίες, με διαδικασίες.

«ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ…»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι ζούμε σε ένα κράτος που δεν έχει καμία σχέση με το Έθνος το δικό μας.

Ζούμε σε ένα κράτος που ουσιαστικά διοικείται από ξένα κέντρα εξουσίας και επί τόσα χρόνια υπάρχει μια τράπεζα που καταλήγουν σε αυτήν όλοι οι φόροι μέσα από ιδιωτικές εταιρείες και τώρα μέσα από «Ανεξάρτητες Αρχές» κι αυτή η τράπεζα δεν δίνει κανέναν λογαριασμό και ουσιαστικά, εισπράττει ό,τι παράγει ο Ελληνικός λαός. Και επειδή αυτό που παράγεται είναι τεράστιο, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μας λένε μέχρι τώρα ότι έχουμε ΑΕΠ, δεν έχει καμία σχέση με τους φόρους οι οποίοι ουσιαστικά πάνε κατευθείαν σε αυτή την τράπεζα.

Και ενώ ξέρουμε ότι ο φόρος έχει μια έννοια ανταποδοτικότητας, ο φόρος εδώ είναι μόνο ένα σημείο πίεσης, ένα σημείο αιχμαλωσίας προς τον λαό, ένας τρόπος καταδυνάστευσης των ανθρώπων χωρίς καμία ανταποδοτικότητα, γιατί ενώ έχουμε πληρώσει δισεκατομμύρια φόρους, δεν βλέπουμε τίποτα να υπάρχει στην Πολιτεία μας και δεν έχουμε τίποτα σαν υποδομή να είναι κτισμένο για εμάς, παρά οι τραπεζίτες, δικτάτορες-τοκογλύφοι είναι αυτοί που απομυζούν τον πλούτο μας και μας έχουν φτωχοποιημένους.

Ενώ λοιπόν εμείς έχουμε τα πάντα, ουσιαστικά αυτοί διαχειρίζονται τα πάντα τα δικά μας και αν δεν το καταλάβουμε αυτό, θα παραμείνουμε σε αυτή την θέση και δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε.

Αυτά ανήκουν σε εμάς! Είναι δικός μας κόπος, δικός μας πλούτος και δική μας περιουσία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βασίλη, να καταλάβουμε. Οι δυνάστες-τραπεζίτες!

Κύριοι, δεν φαντάζεστε την επόμενη μέρα της Ελλήνων Πολιτείας.

Οι τραπεζίτες δεν είναι τίποτα για εμάς! Μία που θα τους ελέγξω και μία που θα πάνε δισεκατομμύρια χρόνια φυλακή και θα μας τα πουν και όλα. Για εμάς είναι κάτι παραπληγικά παιδιά που απλά υπάρχουν και σήμερα, δεν έχουν κάποιο  σχέδιο. Το σχέδιο είναι από πολύ ψηλά και δεν είναι καν ανθρώπινο. Απλά, υπάρχουν και κάνουν ό,τι θέλουν με μεγάλες ασπίδες και προστασίες. Μόλις τους κόψουμε τις προστασίες και ασπίδες, αυτά τα παιδάκια παραδόθηκαν. Ελάτε να το κάνουμε! Δεν είναι τίποτα!

Μια που η Ελλήνων Πολιτεία παίρνει την χώρα στα χέρια της και θα καταλάβετε. Δεν υπάρχει ΦΕΚ. Όλες αυτές γελοιότητες τώρα είναι, γιατί εκεί πάνω δεν υπάρχει πολιτικό κόστος. Δεν σας κάνει εντύπωση, που κανείς δεν σέβεται τίποτα, άλλα υπόσχεται, άλλα σκέφτεται, άλλα κάνει! Γιατί; Υπάρχει κόστος;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μένει τελείως ατιμώρητος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν πάω στο «ατιμώρητος»! Πάμε να σεβαστεί! Καταρχάς, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να αντιληφθείτε όλοι σας ότι δεν υπάρχει πολιτικό κόστος! Γιατί; Έχει κόστος κάποιος που είναι πραγματικός.

Κάποιος που έχει μια βιώσιμη επιχείρηση, σέβεται τον πολίτη του και τον πελάτη να είναι πάντα ικανοποιημένος, να έχει πάντα δουλειά. Ένας, ο οποίος, δεν έχει ψήφους…για παράδειγμα, ένα κόμμα, ένας φορέας είτε ελληνικός, είτε γερμανικός που έχει λαό σέβεται το ποσοστό του, για να είναι ο λαός του πάντα καλά για να τον ξαναψηφίσει. Αυτοί δεν έχουν πολιτικό κόστος, δεν σέβονται τίποτα, γιατί απλά δεν υπάρχουν!

Δηλαδή, ποτέ δεν είχαν τα ποσοστά τα οποία τους φερμάρουν είτε η singular, είτε όλες οι χαζάρικες εταιρείες καταμέτρησης, για αυτό και δεν έχει πολιτικό κόστος.

Είναι δεδομένο ότι κανένας δεν ανήκει σε καμία Βουλή και το λέω στην κάμερα! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΚΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!

Τους βγάζουν κάποιες εταιρείες exitpole με παραποιημένα νούμερα, πάντα εβραϊκών συμφερόντων και βλέπετε σήμερα ότι έχετε κυβέρνηση. Αμ, δεν έχετε!

Βγήκε ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ Κυβέρνηση; Για ποιο θέμα; Με όλα αυτά που έχει κάνει; Βλέπετε ότι δεν βγαίνει ούτε να φάει, ούτε να μιλήσει! Άρα, εσύ πιστεύεις ότι έχουν πάρει ποσοστά;

Για τι πράγμα να μιλήσουμε; Για την Ν. Δημοκρατία; Τι ποσοστό να έχει; Γιατί; Έχει να κάνει με τα πρόσωπα; Δηλαδή, ήρθε ο Πέτρος, ήρθε ο Γιάννης, ήρθε ο Κυριακός και άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς;

Το ίδιο κόμμα είναι, το ίδιο καθεστωτικό μόρφωμα είναι, το ίδιο μας έχει διαλύσει όλα τα χρόνια εδώ μέσα. Αυτό δεν ήταν και στην Βουλή;. Αυτό δεν ήταν τόσα χρόνια; Σήμερα, δεν είναι εκεί; Έκανε μια υπερώτηση; Έκανε τίποτα;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Είναι εκεί ήδη με συγκεκριμένες διαδικασίες.

Άρα, γιατί να προβληματιστεί τι θα κάνει; Ό,τι και να κάνει! Ψηφίσανε 7500 σελίδες μνημονίου και δεν μίλησε κανένας! Και ποιος να μιλήσει..

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Και από την άλλη, όταν μίλησαν, είπαν από την μία ΟΧΙ και επέβαλαν το ΝΑΙ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, που είναι το πολιτικό κόστος που έχει το κόμμα; Έχει πολιτικό κόστος; Δεν έχει! Κι άμα ξαναγίνουν εκλογές, επειδή τις κάνουν μόνοι τους με μια Ιδιωτική Εταιρεία κι όλες οι ιδιωτικές εταιρείες των χαζάρων που κάνουν πλάκα με εμάς τους Έλληνες, για αυτό αποφασίσαμε τον Εθνικό Πολιτικό Φορέα, την δεύτερη παράλληλη λεωφόρο με Κρατικές Διαταγές που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα και εδώ θα το αναλύσουν αργότερα και η Βίκυ Χαραλάμπους και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και την Νομοθεσία για το πώς είναι το κράτος, γιατί το ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Δεν είναι οι εκάστοτε Κυβερνόντες που χρειάζονται την βουλή για να πάρουν μια απόφαση. Ακόμα και μια Υπουργική απόφαση, άμα το θέλετε, αντέχει μέχρι 2 μήνες! Μετά από 2 μήνες, χρειάζεται ΦΕΚ. Αν δεν γίνει ΦΕΚ, δεν ισχύει.! Έτσι λέει ο Νόμος! Άρα, σήμερα έχουν καταλύσει τα πάντα γιατί δεν έχουν πολιτικό κόστος, μήπως δεν τους ξαναψηφίσει κανείς, αφού αυτοί που τους βγάζουν δεν είναι ο λαός!

Άρα, υπακούν όχι στον λαό, που δεν τους βγάζει, αλλά στα μορφώματα και στους δόλιους που κανονίζουν τα ποσοστά και έχουν τα υπόγεια και τα ηνία της χώρας μου.

Αυτό πρέπει να σταματήσει και για να σταματήσει πρέπει να σταματήσει με όλους τους Έλληνες. Δεν μπορεί να σταματήσει μόνο με εμένα.

Είναι μια ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι μαζί και δεν υπάρχει τίποτα ξεχωριστό. Όλοι σε μια πυραμίδα που αρχηγός και ηγέτης είναι το ίδιο το αφεντικό τους.

«ΕΦΟΡΙΑ –Η ΝΕΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ‘ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ 4389/27-5-2016

Σε αυτή την περίπτωση, αποδεικνύεται όπως εδώ η καινούργια Εφορία. Είναι πολύ σημαντικό συνέλληνες μου να καταλάβετε τι έκαναν. Εδώ θα το διαβάσουμε για να καταλάβουμε το ΦΕΚ της Εφορίας  που υποτίθεται ότι όλα αυτά πηγαίνουν στο κράτος μας. εδώ αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν πηγαίνει στο κράτος μας, ούτε ποτέ πήγαινε τόσα χρόνια και πού πάνε θα το δούμε και για να το δεις, πρέπει να πάρεις την Πολιτεία στα χέρια σου!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ!

Κοιτάξτε τι βγάζουν Συνέλληνες! Θα διαβάσουμε το ΦΕΚ και θα δούμε, αν συνεχίσουμε αυτές τις γελοιότητες της Καινής Διαθήκης που έχει μέσα.

Κάτσε να δούμε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί αν συνεχίσουμε την γελοιότητα, θα της δώσουμε αξία και είναι ένα μεγάλο τρυκ που κάνουν αυτοί.

Εμείς θα πάμε στην βάση, αν μιλάει για εμάς, αν είναι κάτι υπαρκτό. Αν δεν είναι υπαρκτό, δεν θα πρέπει να το ακουμπήσουμε! «Άντε ρε φύγε από εδώ…»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Νόμος 4389/27-5-2016

Άρθρο 1: Η Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και Σκοπός.

Συνίσταται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς Νομική προσωπικότητα, με την επωνυμία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» ΑΑΔΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να σταματήσουμε εδώ, γιατί εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να διαβάσω. Συνίσταται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή…μέχρι εδώ να το καταλάβω! ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΦΑΝΤΑΣΜΑ;

Θα πρέπει είναι ή δαίμονας ή θεός. Δεν το συνεχίζουμε παιδιά! Δεν έχει Νομική Προσωπικότητα. Και τι έχει;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Στο εξής η Αρχή με σκοπό τον προσδιορισμό, την Βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών Δημόσιων εσόδων».

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, εδώ συνίσταται μια Αρχή με την ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ». Άρα, λοιπόν το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ δεν είναι Αρχή. Είναι επωνυμία!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι μια Ανεξάρτητη Αρχή στην Επωνυμία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Συνίσταται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή…»μέχρι εδώ καλά.

«Χωρίς Νομική Προσωπικότητα», άρα δεν υπάρχει και αφού δεν έχει Νομική προσωπικότητα, δεν είναι Αρχή.

Συνεχίζουν τα ζώα «με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή…». Άρα, είναι η επωνυμία «Ανεξάρτητη Αρχή»,αλλά δεν υπάρχει ουσία, γιατί δεν έχει καμία Νομική Προσωπικότητα.

Εδώ θα πληρώνουμε εμείς τους φόρους μας, που θα γίνονται Νόμοι. Έχει μεγάλη συνέχεια η γελοιότητα. Δηλαδή, ο γελοίος δεν θα γίνει ποτέ σωστός! Θα έχει ακόμα πιο γελοίο, η γελοιότητα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν είναι μόνο αυτό! Δεν είναι μόνο η είσπραξη. Είναι και ο προσδιορισμός! Είναι και βεβαίωση και είσπραξη και των τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Συνεχίζουμε να μιλάμε, ενώ δεν υπάρχει. Είναι ένα φάντασμα! Συνέχισε Βίκυ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «….που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της». Όλα αυτά που είπαμε πει, φορολογικές, τελωνειακές, τα έσοδα.

«Η Αρχή απολάβει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από τα κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Περίμενε βρε Βίκυ. «Η Αρχή απολάβει λειτουργικής ανεξαρτησίας…». Κάνει δηλαδή ό,τι γουστάρει!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ό,τι θέλει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «και δεν υπόκειται….»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σε κανέναν έλεγχο! Να το πούμε έτσι απλά! ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Ή εποπτεία από κυβερνητικό όργανο, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές….». Κάνει ό,τι θέλει! Πού; Εδώ; Σε μένα; Στους φόρους μου; Βρε Συνέλληνες, γίνεται πλάκα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα είναι όμως ότι  αυτές οι γελοιότητες, μας έχουν φέρει στην γενοκτονία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αυτές οι γελοιότητες έχουν ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων με Σύνταγμα…με ποιο σύνταγμα το ψηφίζεις αυτό;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να ψηφιστούν αυτά σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βάσει της αναθεώρησης του 2001 που τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την είχε υπογράψει και έρχεται διαχρονικά τώρα και το υπογράφει μαζί με το υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο που είναι μέσα σε αυτή την γελοιότητα, η οποία μας γενοκτονεί!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η έδρα τους που είναι; Θέλω να βρω τον υπεύθυνο! Πού είναι; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Η έδρα της είναι στην Αθήνα! Δηλαδή πού;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τους ψάξαμε! Τους βρήκαμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα δεν υπάρχουν!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό! Όχι μόνο αυτό! Λέει στην αρχή ότι δεν υπόκειται σε έλεγχο και εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς και άλλες διοικητικές αρχές. Μετά αρχίζει και αντιφάσκει και λέει: «η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο σύμφωνα με τα οριζόμενα στον κανονισμό της Βουλής…».

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τι θα πει «κοινοβουλευτικός έλεγχος»;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα! Πιστοποίηση!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Είναι για νομιμοποίηση και μόνο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Από την έναρξη της λειτουργίας της Αρχής, καταργείται η Γενική Γραμματεία δημοσίων εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών…»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιο Υπουργείο Οικονομικών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «καθώς και η θέση του Γενικού Γραμματέα που προίσταται αυτής..».

Να δούμε τώρα η Γενική Γραμματεία Εσόδων τι έχει εισπράξει τόσα χρόνια και σε ποιον ανήκε; Δηλαδή, ουσιαστικα΄αυτή μαζεύει τα λεφτά, από όλες τις εφορίες όλης της Ελλάδος. Ο Υπουργός δεν ενημερώνεται! Δεν ξέρει πόσα είναι! Το είπε καθαρά ο Βαρουφάκης! Αυτά τα λεφτά και αυτή η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών μαζεύει τα χρήματα σε λογαριασμούς.

Για αυτό στην Πολιτεία μας θα τα βρούμε όλα! Κι αυτά που κλέψανε και τι έχουν περάσει. Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία εμείς.

Αν όμως εσείς συνέλληνες δεν θέλετε να το αλλάξετε, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε τίποτα. Κοιτάξτε τι τεράστια θαύματα μπορούμε να κάνουμε με εσάς! Χωρίς εσάς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Θα περιμένουμε αδρά πότε θα μας τσακίσουν. Με εσάς κι όσο ανεβαίνετε εσείς, δεν θα μας πειράξει κανένας. Δυναμώνετε εσείς, δυναμώνουμε κι εμείς. Άρα, όλοι προφυλασσόμαστε από την ίδια την Πολιτεία.

Εδώ λοιπόν αυτή η κυρία εισπράττει τόσα χρόνια. Ήταν πάντα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, από την αρχή των Εφοριών. Είναι το μεγάλο μαγαζί που μαζεύει τα λεφτά.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο Εισπράκτορας!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με τι απολογισμό; Που αποδίδει τα λεφτά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έλα ντε! Σε ποιον; Στο κράτος δεν γίνεται!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι! Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ιδέα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μπορεί να δίνει στο κράτος ό,τι γουστάρει και να μας κάνει και χάρη δηλαδή, ή μπορεί και να μας τα δανείζει. Υπάρχει η περίπτωση να μας τα δανείζει! Να μας τα δανείζει από τους Φόρους που παίρνει αυτό το μόρφωμα, αυτό το φάντασμα που κανένας μέχρι τώρα δεν σήκωσε το κεφάλι να του κόψει το κεφάλι του και να μας δανείζει από τους φόρους μας, ώστε να δημιουργούμε χρέος, εμείς πάντα να χρωστάμε και αυτοί να εισπράττουν!

Συνεχίζουμε….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα πάμε στις «Αρμοδιότητες της Αρχής». Στην αρχή λέει « ασκεί όλες τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και του Υπουργείου Οικονομικών που προβλέπονται από την αρχή έναρξης της λειτουργίας της…» και λέει διάφορα ακόμα εδώ, που αφορούν την Γενική Γραμματεία, αλλά στην δεύτερη παράγραφο λέει: «Η Αρχή έχει ιδίωςς τις ακόλουθες αρμοδιότητες: α) τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών και τελωνειακών εσόδων, καθώς και των λοιπών δημοσίων εσόδων ….» αυτό που είπαμε προηγουμένως. Ό,τι χρήμα μπαίνει στην χώρα, το λαμβάνουν αυτοί. «…την παρακολούθηση και τον έλεγχο της πορείας της βεβαίωσης της είσπραξης των δημοσίων εσόδων και της εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας για την είσπραξη δημοσίων εσόδων».

Δηλαδή οι ίδιοι λαμβάνουν, οι ίδιοι ελέγχουν, δεν δίνουν λογαριασμό πουθενά σε κανέναν και δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι 144 σελίδες. Εμείς θα διαβάσουμε μέχρι εδώ γιατί εγώ θα σταματήσω από εδώ και πέρα να διαβάσω παραπέρα….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όμως έχει κι αυτό σημασία: «…Μία από τις Αρμοδιότητες είναι η λήψη και η εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ; Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Το ανύπαρκτο Ταμείο, αυτό το φάντασμα και συνεχίζει «…του περιβάλλοντος και των συμφερόντων των  καταναλωτών…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι λες βρε παιδί μου….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «…καθώς και για  την συμβολή στην υγειή λειτουργεία της αγοράς, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας  και καινοτομίας της χημικής βιομηχανίας…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Χημικής! Γιατί «χημικής»; Δεν έχουμε άλλη;

Δηλαδή, εσύ θα κανονίζεις ρε κωλοεφορία, κωλοδυνάστη ποιες χημικές βιομηχανίες υφίστανται και τι χημικά θα μου ρίχνεις εσύ μέσα στην χώρα μου; Δηλαδή, αυτό είναι το μέλημα σου; Δεν έχεις άλλο;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ακούστε και το επόμενο: «..και την παροχή σχετικής επιστημονικής υποστήριξης σε δικαστικές, αστυνομικές, κρατικές και λοιπές υπηρεσίες…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το «φάντασμα» που δεν έχει καμία Νομική προσωπικότητα! Κύριοι, έχουμε μεγάλο θέμα και από εδώ και πέρα θα γίνει και μεγαλύτερο.

ΤΟ ΦΕΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ !

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα πω και το παρακάτω, γιατί έχει σημασία. «…το στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό των δράσεων όλων των υπηρεσιών και την κατάσταση στοιχειοθεσίας και δεικτών απόδοσης…» Δηλαδή, ορίζουν και τους δείκτες απόδοσης και τον έλεγχο στις αποδόσεις, κάτι που δεν υπάρχει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μια Αρχή χωρίς Νομική Προσωπικότητα! Εγώ θα πω αυτό, επειδή μιλάμε για το Υπουργείο… «σε περίπτωση διαφωνίας του Υπουργού Οικονομικών με το Διοικητή της Αρχής σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής …» Δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών θα έχει μια φορολογική πολιτική – από που να την βγάλει, αφού αυτοί δεν κυβερνάνε –αλλά αν έχει μια διαφωνία ο Υπουργός Οικονομικών «…το ζήτημα παραπέμπτεται από τον Υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής». Μου κάνετε πλάκα; Εδώ γίνεται πλάκα! Μπορούμε να το αναλύσουμε λίγο αυτό;

Αυτό έχει σημασία να το καταλάβω εγώ, γιατί είμαι λίγο… δεν καταλαβαίνω γρήγορα. Εγώ είμαι ο Υπουργός και εσύ η Αρχή και εγώ διαφωνώ με σένα. Εγώ πρέπει τώρα να στείλω σε σένα…. είναι τρελό!!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, διαφωνώ με σένα και το στέλνω σε σένα; Τότε γιατί να το στείλει ο Υπουργός; Αφού έτσι κι αλλιώς, θα κάνει ό,τι θέλει η Αρχή!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Απλά, όταν εγώ διαφωνώ με σένα, το ξαναστέλνω σε σένα!

Πόσο πλάκα γίνεται ρε συνέλληνες; Έχει σημασία! Σε περίπτωση διαφωνίας του Υπουργού οικονομικών με τον Διοικητή της Αρχής που δεν υπάρχει με την επωνυμία «Ανεξάρτητη Αρχή» και δεν έχει καμία Νομική Προσωπικότητα, είναι φάντασμα, άμα διαφωνήσει με το φάντασμα ο Υπουργός….

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα περάσει του φαντάσματος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι! Το ζήτημα παραπέμπτεται από τον Υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής! Αυτά εδώ τα έχουν γράψει άνθρωποι; Ποιος νοήμων άνθρωπος το έχει γράψει αυτό και ποιος κερατάς στην Βουλή το σφράγισε και πήρε ΦΕΚ;

Πείτε μου, αν αυτό το πράγμα, αυτές τις 3 πρώτες σελίδες που διαβάζουμε, υπάρχει μέσα στην Βουλή και δεν μίλησε κανένας!

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ; ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !!!

Δηλαδή, ψηφίστηκε από Έλληνες βουλευτές; Έχει πρόβλημα ο Υπουργός των Οικονομικών με την Αρχή και ξαναστέλνει τα χαρτιά στην Αρχή; Αυτό είναι κράτος; Δεν μιλάω για «Δικαίου». ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!!!!!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα επιστρέψω πίσω για να δούμε ότι ακόμα και αυτό που είπες προηγουμένως δεν ισχύει κιόλας. Τι κάνουν εδώ; « Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον Υπουργό Οικονομικών..». Άρα, πώς θα μπορέσει να έχει διαφωνία μαζί τους, αν δεν έχει εποπτεία;

Μετά, «Ο Υπουργός Οικονομικών δεν δύναται για συγκεκριμένες υποθέσεις, σε περιπτώσεις, να υποβάλλει στην Αρχή αίτημα παροχής πληροφοριών». Δηλαδή, δεν δικαιούται ούτε καν να αιτηθεί!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι πληροφορίες απαγορεύονται!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κι αυτός ο άνθρωπος είναι εκλεγμένος τώρα έτσι από τον λαό, για να ασκήσει φορολογική πολιτική στην χώρα μας! Γίνεται μεγάλη πλάκα. Δώστε προσοχή σε τι σας λέμε!

Πάρτε τα ΦΕΚ στα χέρια σας, βγάλτε τα στις εφημερίδες! Ελάτε δικηγόροι, ελάτε δικαστές! Ελάτε όλος ο κόσμος και αφήστε τα κρυφτούλια! Έχετε πρόβλημα όλοι! Το καταλαβαίνετε;;

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ;;

« ο Πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου διοίκησης, ο εμπειρογνώμονας και ο διοικητής….» Ποιός είναι ο εμπειρογνώμονας; Εγώ θα σταθώ στο γεγονός:

ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Το λέει μέσα! Οι ίδιοι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιοι ίδιοι; Αφού είναι φάντασμα, δεν υπάρχει!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Το φάντασμα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι Ανώτεροι Υπάλληλοι είναι ο εμπειρογνώμονας και ο διοικητής. Οι ίδιοι  ποιοι; Αφού δεν υπάρχουν;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «…δεσμεύονται από τον Νόμο και την συνείδηση τους…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποια συνείδηση; Αφού δεν υπάρχουν! Ωραία! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ;

Δεν μπορεί να έχω μόνο εγώ αυτά τα ερωτήματα! Δεν τα έχει κανένας αυτά τα ερωτήματα; Ποιος θα εγκρινει τον Πρόεδρο και τον εμπειρογνώμονα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μόνοι τους!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΙΟΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Κύριοι, το Ανώτατο είναι ο Πρόεδρος και ο Εμπειρογνώμονας! Ποιος θα τους πάρει, αφού δεν υπάρχουν άλλοι! Τώρα ξεκινάει! Ποιος θα τους εγκρίνει αυτούς; Δεν λέει η κυβέρνηση.

«….κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και δεσμεύονται μόνο από τον Νόμο και την συνείδηση τους» Ποιο νόμο; Αφού είναι άνομοι, αφού δεν τους ελέγχει κανένας, δεν έχουν υπόσταση, ποιο Νόμο; «..και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλο δημόσιο κρατικό οργανισμό. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής αυτονομίας…»

Βρε, αν δεν σας ανησυχήσει αυτό, έχουμε πρόβλημα. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να διαβάζουμε παρακάτω τις άλλες 150 σελίδες, γιατί να το κάνουμε;

Για να συνεχίσουμε τώρα, τι βλακεία και τι γελοιότητα μας έχεις πει; Συζητάμε ότι δεν υπάρχεις, συζητάμε ότι υπάρχει ένας Πρόεδρος και ένας εμπειρογνώμονας που δεν ξέρουμε ποιος θα τους βάλει, δεν έχεις Νομική Υπόσταση, έχεις έδρα στην Αθήνα γενικά, αλλά δεν ξέρουμε πού είσαι, έχεις ανεξαρτησία, δεν σε ελέγχει κανένας, ΑΝ διαφωνήσει ο Υπουργός, δεν πρέπει να διαφωνήσει, αλλά Αν διαφωνήσει, πάει πάλι στην Αρχή κι αυτό το φάντασμα βγάζει την πολιτική για όλες τις χημικές εταιρείες, για μένα, για όλα, τα πάντα!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΣ! Αυτή είναι η καινούργια Εφορία! Φανταστείτε την παλιά! Έβγαλαν αυτή για να ξεφύγουν! Σκεφτείτε δηλαδή το παλαιό ΦΕΚ για τις Εφορίες, τι μπορεί να λέει. Έχουμε μεγάλο γέλιο και τεράστια περιέργεια.

« ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΙΩΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ..»

Δεν έχετε ρε συνέλληνες περιέργεια να δείτε τι έχουν υπογράψει; Δεν έχετε περιέργεια να δείτε τι μας έχουν βάλει τόσους φόρους, δεν έχετε περιέργεια να δείτε τα μούτρα από όλα αυτά τα τσογλάνια να τρέμουν μπροστά σας για τις πράξεις που έχουν κάνει; Μα, δεν έχεις τίποτα! Δεν σου έχει μείνει τίποτα! Δεν θέλεις να τα δεις; Δεν θέλεις να πάρεις τον πλούτο σου;

Από εδώ και πέρα είναι έκσταση! Ό,τι και να κάνεις, όπου και να τρέξεις, θα εκστασιάζεσαι για να φτάσεις μέχρι το τέλος, να τα δεις και να τα πάρεις!

Θέλεις τον πλούτο; Έλα πάρτον! Δεν σου κάνουμε χάρη! Δικός σου είναι! Έλα! Να τον δίνουμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν είναι κάτι ανύπαρκτο, τι να φοβηθείς από αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι να φοβηθείς από αυτή την γελοιότητα; Αφού είναι ανύπαρκτη! Οπότε, τι να φοβηθείς βρε συνέλληνα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι ήδη παράνομο το να εισπράττει χρήματα κάποια οντότητα που δεν έχει νομική σχέση με το Δημόσιο. Πώς εισπράττει υπέρ του Δημοσίου;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, το Δημόσιο είμαστε εμείς! Όλοι εμείς δημιουργούμε το Δημόσιο.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θέλουν να ξεπλύνουν τις βρώμες τις δικές τους!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, τι να ξεπλύνουν τα ζώα; Σου κλέβουν το κράτος! Για να ξεπλύνεις, θα πρέπει να έχεις και να βάλεις μπουγάδα.

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όλοι αυτή η Δικαιοσύνη, η ανύπαρκτη, που σήμερα στην χώρα μας είναι τιμωρός, εγώ προσωπικά δηλώνω. Υπάρχουν δικαστές οι οποίοι πληρώνονται! Έχω μια προσωπική υπόθεση που με έχει κλέψει ένας δικηγόρος, τόσο άσχημα και τόσο ασύστολα, οι δικαστές γελάνε μόνο για να σου δώσουν φυλακή και όλα αυτά θα τα θυμάμαι και λέω μπροστά στην κάμερα ότι: ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΡΑΝΟ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΔΡΑΝΑ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!

«Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΈΣ…. ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…»

Συνεχίζετε και παράγετε τόσο πολύ κακό σε όλον τον κόσμο. Η Δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη. Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι εμείς δεν έχουμε τιμωρό Δικαιοσύνη! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΈΣ!

Θα βάλουμε φυλακή τον άνθρωπο ή ένα παιδάκι επειδή έκλεψε, αλλά με δύο παιδεραστές, με τρεις πρεζέμπορους; Μόλις το βάλεις εκεί μέσα, σκότωσες και ό,τι διορθωτικό μπορούσε να γίνει.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΈΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΈΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Η Δικαιοσύνη είναι δική μας! Αν δείτε τις Αξίες μας και τις Αρχές μας δεν έχουν Τιμωρό- Δικαιοσύνη. Κατ’ αρχήν είναι Διανεμητική. Αν δεν σου δώσει η Πολιτεία, γιατί να δώσεις πίσω;

Άρα, η Πολιτεία θα σου δώσει με Δικαιοσύνη και Δίκαιο σε όλους, Πλούτο, Δύναμη, Αξιοκρατία, να ανελιχθείς και να ανεβαίνεις και μετά, θα πρέπει να διορθώσει ο,τιδήποτε στραβό έχει γίνει.

Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διορθώσει και όχι να τιμωρήσει.

Δηλαδή, αν πάρουμε τους κλέφτες και τους αφανίσουμε, θα σταματήσουν τους κλέφτες; Οι κλέφτες θα σταματήσουν από την ώρα που θα σταματήσουν οι κλεπταποδόχοι! Ο κλέφτης κλέβει γιατί πεινάει. Ε, βέβαια! Αφού η Πολιτεία δεν παρέχει τίποτα, δεν παρέχει εργασία, δεν παρέχει προϊόντα, διαλύει τα πάντα, σαφώς θα παράξει κλέφτες.

Ο κλεπταποδόχος είναι αυτός, που είναι η παραγωγή που παράγονται οι κλέφτες. Οι κλεπταποδόχοι είναι συνήθως οι άνθρωποι του συστήματος.  

Δηλαδή, αν αύριο σταματήσουμε αυτούς που παίρνουν ναρκωτικά, θα σταματήσουν τα ναρκωτικά; Όχι βέβαια!

Άρα, θα πρέπει να πάμε στην πηγή. Για να διορθώσεις, θα πρέπει να προλάβεις από εκεί που βγαίνει το κακό! Άρα πάμε στην βάση και για αυτό, η Δικαιοσύνη η δική μας είναι Διορθωτική και δεν είναι Τιμωρός. Δηλαδή, το παιδί μου παίρνει ναρκωτικά. Το έμαθαν να παίρνει ναρκωτικά, φτάνει σε σημείο που πρέπει να πάρει ναρκωτικά, γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα μορφώματα κι όλα τα σκευάσματα των χαζάρων.

Και για όποιον γνωρίζει, έγινε πόλεμος σε κράτος, γιατί δεν έβαζε τα ναρκωτικά μέσα. Το ναρκωτικό είναι ένας μηχανισμός του παρακράτους, για αυτό σας πληροφορώ ότι η πρέζα, η κόκα είναι τσάμπα στην Κολομβία και κάνει 100 δολάρια το κιλό. Αυτό που οικονομάει είναι ένα παρακράτος που «κρατάει» τον λαό σε μια μαστούρα για να εξαρτάται.

Άρα, κλέφτης γίνεται όταν δεν μπορεί να πάρει την δόση του. Ένας που έχει πολλά λεφτά, είναι πάλι κοκάκιας, αλλά δεν είναι κλέφτης, γιατί έχει λεφτά! Ενώ ο άλλος θα γίνει κλέφτης! Από εκεί αρχίζουν οι πελατειακές σχέσεις με την αστυνομία, με τα δικαστήρια, με τα κρατητήρια.

Σήμερα λοιπόν έχω ένα μεγάλο μόρφωμα που δεν έχει τίποτα διορθωτικό, έχει μια Δικαιοσύνη Τιμωρό, όπου η Τιμωρία είναι καθαρά λεφτά. Όσο έχεις λεφτά για να πληρώσεις την ποινή σου, εκεί η Δικαιοσύνη σε αποκατάστησε. Δηλαδή, όταν πληρώνεις, είναι όλα εντάξει;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μια Δικαιοσύνη, η οποία πληρώνεται! Αν είναι δυνατόν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, είναι δυνατόν εγώ να πληρώσω, επειδή έχω λεφτά και να είμαι εντάξει; Δηλαδή, όποιος δεν έχει λεφτά και δεν πληρώνει, είναι παλιάνθρωπος. Όποιος έχει λεφτά και πληρώνει την ποινή του, είναι καλός άνθρωπος ρε παιδί μου! Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι και η Δικαιοσύνη είναι θέμα χρημάτων. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη! Είναι με μια τιμωρό διαδικασία που έχει να κάνει μόνο με λεφτά.

Και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Παίρνει τόσα δισεκατομμύρια ποινές Τα δικαστήρια είναι ένα «γωνία-μαγαζί» που μαζεύει τρισεκατομμύρια. Με όλα αυτα τα λεφτά, θα έπρεπε παντού να έχει ανάκτορα δικαστικά και μέχρι και οι φυλακισμένοι να ζουν καλύτερα από τους έξω με τόσα λεφτά που παίρνουν. Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά; Αλλά πάλι τα παίρνει η Εφορία…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, πληρώνει γιατί έχει κατάστημα η Εφορία μέσα στο Δικαστήριο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι μπράβο! Έχει κατάστημα μέσα, οπότε πάλι το Δικαστήριο πάει σε αυτό το μαγαζί. Και πού πάει αυτό το μαγαζί; Είναι ανύπαρκτο!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το Δικαστήριο δουλεύει για το μαγαζί!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!

Κι εδώ είναι ένα μεγάλο και εγώ θα αποχωρήσω και θα σας αφήσω.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από την Δικαιοσύνη, όμως Αρτέμη, ας προχωρήσουμε λίγο για την Πολιτεία μας και τι σημαίνει Δικαιοσύνη, όπως ανέφερες. Αλλά αν δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, δεν μπορούμε να στήσουμε την  Πολιτεία. Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη δεν υπάρχει!

Και πραγματικά, ποια είναι η προστάτιδα της Δικαιοσύνης στην Κοσμοθέαση μας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Αθηνά! Νόησις Νοήσεως Νόηση.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Και τόσο δυνατή πρέπει να είναι η Δικαιοσύνη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι όπως έχει στηθεί η Πολιτεία μας και θα έχει πολύ μικρές διαφορές για πράγματα που σήμερα δεν μπορούμε να τα πούμε και δεν θα τα θέλει το Αντίπαλο Δέος.

Η πραγματική Δικαιοσύνη, οι Έλληνες, στο Ελληνικό DNA, απαγορεύεται ο Έλληνας να συλλάβει Έλληνα. Για μένα, απαγορεύεται ο αστυνομικός να είναι Έλληνας.

Σε μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δικιά μας, δεν μπορεί ένα παιδί δικό μας με ελληνικό αίμα και ο αστυνομικός που θα το συλλάβει το ίδιο. Ενώ όλοι οι Αξιωματούχοι θα είναι Έλληνες και όλη η αστυνομία θα είναι Ελληνική, αυτός που θα συλλαμβάνει Έλληνα, δεν θα πρέπει να έχει ελληνικό DNA.

Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να σε πιάσει ένας αλλογενής, ένα άλλο DNA. Επιτρέπεται τώρα να σε συλλάβει Έλληνας;

Ευχαρίστως θα συλλάβω όλους τους αλλογενείς για ό,τι έκαναν, αλλά να καταλάβουμε ότι Έλληνας δεν μπορεί να συλλάβει άλλον Έλληνα! Έχεις τα πάντα!

Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ.

Αυτό ας το καταλάβετε Συνέλληνες, γιατί πάμε για μια τεράστια αλλαγή. Πρέπει να καταλάβετε τι ακριβώς σας λέμε.

Μιλάνε για Φυλακές. Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που εγώ έχω σκεφτεί και έχω κλειδώσει  με χιλιάδες πράγματα και χιλιάδες κλειδιά, δεν έχει Φυλακές! Εξορία, θα την πω! Ναι! Δεν μπορούμε να τον βάλουμε σε ένα κελί, όπου εκεί θα γίνει ένα μίξερ. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν παιδεραστή με άλλους ανθρώπους, γιατί αυτός είναι μια ίωση. Η ίωση είναι σαν την πνευμονία. Δεν μπορείς να φερθείς καλά ή ευγενικά στην ίωση. Πρέπει να την σκοτώσεις, γιατί, αν δεν σκοτώσεις το μικρόβιο, θα έχεις πάντα πνευμονία. Τι να κάνεις του ανθρώπου, να του δώσεις χάπια; Να τον αφήσεις στην πλατεία;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που η Πολιτεία θα πρέπει να τα δει ακριβώς!

Άρα, λοιπόν πρέπει να παράξουμε πολίτες και αυτό που παράγει Πολίτες, είναι η ίδια μας η Πολιτεία.

Άρα, δεν μπορώ να έχω φυλακές! Έχω εξορία. Εξορία σημαίνει «ζεις ελεύθερος, χαίρεσαι τον αέρα, το νερό, είσαι κάπου το οποίο είναι θωρακισμένο, δεν σε κλείνουμε μέσα. Ζήσε, φτιάξε…. ζήσε μόνος σου και αυτό που κάνεις είναι να δίνεις «Παρόν» πρωί και βράδυ! Δεν θα σε φυλάει κανείς, ούτε θα νιώθεις ότι σε φυλάει κάποιος. Δεν έδωσες «παρόν», επικηρύχθηκες! Ανήκεις στα λαγωνικά και θα σε φάνε τα κομμάτια τους! Κάτσε εκεί, αλλά όχι μαζί μας. Αυτό σημαίνει:

ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΩ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΑΞΩ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΣΩ. ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Είναι μεγάλη προσβολή να σε πιάσουν και να σε πάνε εξορία, από το να σε έχω σε ένα κελί και να έρχονται και οι δικοί σου σε εκείνη την βρώμα εκεί μέσα. Άρα. Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, δεν έχει φυλακές! Ούτε Τιμωρό-Δικαιοσύνη.

Σήμερα λοιπόν κοροϊδεύει η Δικαιοσύνη. Ανοίγει τα μάτια, έχει και πίσω μάτια, παίρνει λεφτά, οπότε είσαι Δίκαιος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !

Όλα αυτά στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ μπορούν να σταματήσουν! Είμαστε εδώ για να δώσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΩΤΑΝΕ: «ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;» ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ό,τι έχει γραφτεί είναι Ιερό! Και ξέρετε γιατί είναι Ιερό; Γιατί είναι αδιαμφισβήτητο! Είναι αδιαπραγμάτευτο!

Και περιμένουμε τον οποιονδήποτε να έρθει απέναντι μας, να έρθει, να κοντράρει, να έχει λεγόμενα και σκέψεις, όχι απλά να λέει. Να επιχειρηματολογήσει και να ρίξει τα δικά μας Πρωτόκολλα! Δεν πέφτουν! Διαβάζονται δε από πάνω προς τα κάτω και από κάτω προς τα πάνω και ανάποδα όλες τις λέξεις. Αν χρειαστεί τα διαβάζω και κατά γράμμα φτιάχνοντας μια άλλη πρόταση. Για αυτό είναι Ιερό!

Έτσι λοιπόν είμαστε σε μια τεράστια διαδρομή μέχρι σήμερα και με την Βίκυ Χαραλάμπους και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, θα ακούσετε μια τέλεια ανάλυση του Πληρεξουσίου, των δυνάμεων και της δυναμικής που σήμερα θα πάρετε στα χέρια σας και θα μεγαλώσει.

«ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΤΟ ΟΡΙΣΕΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ! …»

Είναι από την ίδια την πηγή και θα φτιάξουμε πάλι το Κράτος που μας στερούνε. Αυτό που μας έχουν κατοχή και θα το ξαναφτιάξουμε με ένα Σύνταγμα όπως το δικό τους! Το δικό μας θα το ορίσει η Εθνοσυνέλευση. Ωστόσο, θα πάμε με το δικό τους, γιατί αυτό το σύνταγμα, δεν είναι δικό μας, είναι δικό τους. Και στο δικό τους, δεν υπακούνε.

Με ποιο Σύνταγμα  βγήκε αυτό (το ΦΕΚ για την «Ανεξάρτητη Αρχή»), κανείς δεν ξέρει. Αυτό το υπέγραψαν άνθρωποι εκεί μέσα. Σας λέω ότι δεν είναι άνθρωποι.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από μένα Συνέλληνες.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Βίκυ Χαραλάμπους, στην διάθεση σας. Την Επόμενη μέρα για το Πληρεξούσιο, η Βίκυ Χαραλάμπους θα αναλύσει όλα τα στοιχεία για να καταλάβουν όλοι. Να το διαβάσουν και να το μάθουν απέξω. Να μάθουντην δύναμη και την δυναμική τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη που θα χρειαστούν στους στρατιώτες μας.

Και καλώ και προκαλώ όλους τους Συνέλληνες, όσοι μπορούν και νιώθουν ότι έχουν την δύναμη να σταθούν στα πόδια και έχουν τα κότσια, να πάρουν μια τέτοια διαταγή και να βρεθούν σε Φορέα, σε Θεσμό και να εξουσιάσουν ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΑΦΜ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΝ !

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ !

Όλοι μπορούν να έχουν την δύναμη αύριο το πρωί, αρκεί να μας πείσουν ότι μπορούν να το κάνουν.

Σε όλους τους Νομούς, όλοι οι Συνέλληνες, και αυτοί που είναι μαζί μας, αλλά και αυτοί που δεν είναι και θέλουν να έρθουν. Να τρέξουν γρήγορα! Να πάρουν δύναμη και την δυναμική στα χέρια τους.

Να Ενώσουν την Ελλάδα. Να αρχίζουν να διατάζουν γιατί είναι Αυτόχθονες, Κυρίαρχοι, Έλληνες Ιθαγενείς και μπορούν!

ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ! ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ !

Καλό σας βράδυ! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ‘Ελενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση