Μαΐ 302016
 

BIKY NANSY

Μία Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Θεόφιλο Παπαδόπουλο με την Βίκυ Χαραλάμπους Διευθύνουσα Σύμβουλο του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και την Αθανασία Γεωργοσοπούλου δικηγόρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 στις 13.5.2016

«2012 ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ «ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ». (Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ TRM TV 13/5/2900 α’ μέρος) απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Απομαγνητοφώνηση β’ μέρος

ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Κυρία Γεωργοπούλου να έρθω σε εσάς δεδομένου ότι είστε η διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Χαλκίδα πείτε μου πως δομείτε σήμερα την λειτουργία σας πως λειτουργεί ο φορέας αυτός σε επίπεδο τοπικό και ποια είναι η ανταπόκριση που έχετε από τους πολίτες; Μήπως υπάρχει μια δυσκολία στο να το αποδεχτούν όλο αυτό; Γιατί η προσπάθεια είναι προσπάθεια αλλά δεν την γνωρίζουν οι πολλοί, υπάρχει η πολεμική η οποία είναι πολύ φυσιολογική να την έχετε σε μια τέτοια προσπάθεια γιατί αυτά που μου είπατε αν τα υιοθετήσει κάποιος και μπει σε μία τέτοια διαδικασία μέσα σε δύο μέρες ένα τέτοιο νέο μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα στην χώρα, έτσι; Το καταλαβαίνουμε αυτό και εσείς το ξέρετε καλύτερα, πως σας αντιμετωπίζουν οι πολίτες; Σας έχουν αποδεχτεί καταρχάς;

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Καταρχήν οφείλω να καταδείξω σήμερα τον τρόπο με τον οποίο πραγματικά ο συνάδελφοι του δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδος έχουν αποδεχθεί αυτό με το οποίο ασχολούμαι. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι παρότι τα μέσα προσπαθούσαν να λοιδορήσουν την συμμετοχή του οποιουδήποτε με την απελευθέρωση της πατρίδος μας μέσω των χρηματοοικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα, οι συνάδελφοι στην Χαλκίδα πραγματικά νομίζω ότι έχουν κρατήσει μία στάση απέναντι μου σεβασμού και δεν σας κρύβω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι φίλοι αλλά και λιγότερο φίλοι οι οποίοι μου έχουν ζητήσει να ενημερωθούν αναφορικά με το τι κάνουμε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τώρα με ρωτήσατε πως μας αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, πράγματι εγώ καταδεικνύω ως το νούμερο ένα πρόβλημα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σήμερα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Χαλκίδα την έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών για τις προσπάθειές μας και γι’ αυτά που κάνουμε. Επειδή υπάρχει ο αποκλεισμός από τα Μ.Μ.Ε. έτσι τουλάχιστον ονομάζονται.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Δεν το λέτε αυτό για μας εξ ου και ότι βρισκόμαστε εδώ αλλά συμφωνώ σε αυτό που λέτε.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Είναι σαφές και αυτό σας τιμά και προσωπικά θεωρώ ότι εσείς θα ανοίξετε τον δρόμο και στους υπόλοιπους συναδέλφους για να αγγίξουν την ουσία και την αλήθεια της προσπάθειας που λέγεται απελευθέρωση της πατρίδος. Με δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών εμείς βλέπουμε ότι παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί πολίτες οι οποίοι μέσω εναλλακτικών τρόπων ενημέρωσης έχουν μάθει για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έρχονται στα γραφεία μας ενημερώνονται για το τι κάνουμε, έχουν υπάρξει πολλοί πολίτες μέχρι σήμερα που σε αυτούς τους δύο μήνες έχουν καταθέσει αυτήν την εξώδικη εντολή εξουσιοδότηση για την αποπληρωμή των οφειλών τους τόσο προς τα ταμεία του δημοσίου τις Δ.Ο.Υ. αλλά και προς τις τράπεζες και επίσης έχουμε καταστρώσει τέλος πάντων ένα σχέδιο δράσεων προκειμένου να καταστήσουμε σαφές στην τοπική κοινωνία μέσω του δήμου, μέσω των επαγγελματικών φορέων του δήμου αλλά και του νομού μας την προσπάθεια την οποία κάνουμε. Να είστε σίγουροι ότι οι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αυτήν την στιγμή ανά την επικράτεια είναι ίσως το πιο ενεργό και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας μας είναι ίσως οι φορείς εκείνοι οι οποίοι πραγματικά έχουν την δυνατότητα αν ενημερώνουν τον κόσμο και να κάνουν δράσεις υπέρ του συνολικού καλού που δεν είναι άλλο από τον απεγκλωβισμό της χώρας από τα παράνομα μνημόνια.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Άρα λοιπόν προσπαθείτε να δέσετε το κοινωνικό πρώτιστα κομμάτι να δημιουργήσετε ένα ισχυρό κοινωνικό περιβάλλον το οποίο να απαντά στην καθημερινότητα και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε συνδυασμό βέβαια με την πολιτική διάσταση το πολιτικό περιβάλλον που πρόκειται να δημιουργηθεί με δεδομένο ότι αυτήν την στιγμή αποτελείται το μοναδικό ζωντανό κύτταρο που αναφέρατε.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Ξεκινήσαμε με πρώτιστο σκοπό να αποτελέσουμε τον πυρήνα της αξιοποίησης της χρηματοδότησης του κληρονομικού μας πλούτου. Κάποια στιγμή λοιπόν είναι σίγουρο ότι οι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μη κερδοσκοπικοί μη κυβερνητικοί οργανισμοί θα μπορέσουν πραγματικά να υποκαταστήσουν τους υπάρχοντες δήμους στην δόμηση χρηματοδότησης σε κάθε δήμο ανά την επικράτεια.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Ωραία, και να έρθω σε εσάς τώρα κυρία Χαραλάμπους με δεδομένο ότι το προσφυγικό δεν μπορεί να είναι εκτός από την ατζέντα, την ημερήσια διάταξη ενός πολιτικού φορέα. Εσείς είστε Διευθύνουσα σύμβουλος του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Πως αντιμετωπίζετε αυτό που βιώνει η χώρα μας εδώ και αρκετό καιρό το οποίο σε μεγάλο βαθμό έχει πολλές αναλύσεις έχει πολλές αναγνώσεις αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι σίγουρα ο ανθρωπισμός αλλά και γενικά πως στέκεστε στο πρόβλημα που ακούει στο όνομα πρόσφυγες και σε ένα βαθμό μετανάστες γιατί είναι μία μίξη όλα αυτά τώρα

Βίκυ Χαραλάμπους: Επίσης είναι και αυτό μέρος όλης αυτής της ενορχηστρωμένης εγκληματικής ενέργειας κατά της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Εγώ δηλώνω στην οθόνη ότι έρχομαι από οικογένεια προσφύγων είμαι πρόσφυγας, έχω ζήσει την προσφυγιά στην Κύπρο είμαστε από την Βόρεια κατεχόμενη Κύπρο. Είμαστε πρόσφυγες, ήρθαμε στην Ελλάδα, εγώ προσωπικά ήρθα ως επιστήμονας πλέον και επιχειρηματίας από το 2002 και μετά και η Ελληνική Δημοκρατία, αν την πω Δημοκρατία αυτήν που έχουμε σήμερα, η κρατική μηχανή με έχει αντιμετωπίσει ως ένα απλό μετανάστη, δηλαδή ενώ έχουμε φέρει χρήματα τα οποία τα επενδύσαμε στην χώρα και έχουν δημιουργηθεί στην χώρα και θέσεις εργασίας αλλά και πλούτος ο οποίος έμεινε στην χώρα αρκετών εκατομμυρίων, εγώ ως Διευθύνουσα Σύμβουλος και μέτοχος της εταιρείας αυτής στεκόμουν στην ουρά μαζί με τους Αφρικάνους ή τους οποιουδήποτε άλλους τρίτων χωρών για να έχω την πράσινη κάρτα για να δικαιούμαι να υπάρχω στην Ελλάδα και να ενεργώ στην Ελλάδα με εργασία νόμιμη η οποία πάλι ήταν ιδιωτικής φύσης. Άρα έχουμε δει ότι ο πρόσφυγας, ο Έλληνας πρόσφυγας είτε ονομάζεται πρόσφυγας της Κύπρου είτε ο πρόσφυγας της Σμύρνης είτε ο πρόσφυγας από όπου κι αν προήλθε έχουμε δει ότι η Ελληνική κρατική μηχανή δεν έχει δει τον πρόσφυγα όπως έπρεπε αντιθέτως μέχρι σήμερα τον έχει βιάσει παντοιοτρόπως και έχουμε δει τον Έλληνα να προσπαθεί να έχει την κάρτα ιθαγένειας του την οποία την δικαιούται κιόλας λόγω του γένους του, γιατί είμαστε το ίδιο γένος και να μην μπορεί να την έχει ενώ σήμερα έχουμε δει αυτές τις κατάπτυστες νομολογίες με τις οποίες φτιάχνουν καινούριες ταυτότητες στις οποίες από υπηκοότητα το μετατρέψαν σε ιθαγένεια, η οποία ιθαγένεια δεν μπορεί να δοθεί. Η Ιθαγένεια δεν είναι κάτι που μπορεί να κερδηθεί από νομικής άποψης. Η ιθαγένεια είναι μία έρχεται από το γένος και το γένος είναι συγκεκριμένο και έρχεται από το D.N.A. και δεν αφορά απλό τίτλο τον οποίο μπορεί κάποιος να στον χαρίσει. Άρα η κρατική μηχανή έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να δημιουργήσει όλα τα κενά που χρειάζονται, να τα ονομάσω «κενά», για να μπορούν όλα αυτά να εδραιωθούν στην χώρα.

ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ /ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ/ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΡΟΝΕΞ/ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Ξεκίνησαν όλα από το 1997 όταν ξεκίνησε η συνθήκη του ΣΕΓΚΕΝ όπου η Ελλάδα ως χώρα εισόδου θα έπρεπε να ελέγχει οποιονδήποτε μετανάστη ήθελε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως μη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πολίτης τρίτης χώρας για να πάει στην οποιαδήποτε χώρα είχε σκοπό να φτάσει μετά την είσοδό του στην Ελλάδα και η Ελλάδα έπρεπε ως χώρα εισόδου να ελέγξει, αυτό γίνεται το 1997. Το 2003 επί Σημίτη γίνεται μία άλλη συνθήκη η οποία ονομάζεται συνθήκη για το άσυλο, η οποία συνθήκη για το άσυλο δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε πληροί τα δεδομένα ως πρόσφυγας να μπορεί να διαμένει στην χώρα ή στην οποιαδήποτε χώρα αυτός αποφασίσει φτάνει να υπάρχει η προϋπόθεση ότι ονομάζεται πρόσφυγας. Το 2004, ακούστε το πώς έχουν δομηθεί όλα αυτά, δημιουργείται μία ιδιωτική εταιρεία πάλι με υποχρέωση των κρατών να ελέγχονται τα σύνορα των κρατών της Ευρώπης και τα εσωτερικά αλλά και τα εξωτερικά από την εταιρεία ‘ΦΡΟΝΤΕΞ’. Η εταιρεία ΦΡΟΝΤΕΞ και πάλι ανέλαβε τον έλεγχο των συνόρων άρα παύεις να έχεις την ακτοφυλακή σου με την έννοια του να προστατεύσεις τα δικά σου σύνορα ως κράτος και το αναθέτεις αυτή στην εξωτερική εταιρεία η οποία δεν έχει σχέση πλέον με την Ελλάδα. Το 2005 έρχεται η κυρία Μπενάκη και λέει όλα αυτά τα κατάπτυστα κατά την ορκωμοσία του προέδρου της δημοκρατίας. Το 2006 δημιουργείται μία άλλη νομική παρεμβολή το οποίο είναι το άρθρο 185 και 186 περί δήμων και κοινοτήτων, ακούστε τώρα αυτό για να καταλάβετε που θα κλειδώσουν όλα μεταξύ τους αυτά που λέγαμε πριν.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Αυτό παρακολουθώ γιατί θέλω πραγματικά να δω το σκεπτικό σας που θα οδηγήσει.

Βίκυ Χαραλάμπους: Θα δείτε τώρα που θα φτάσει, το άρθρο 185 και 186 δηλώνει ότι ο οποιοσδήποτε μετανάστης ο οποίος πληροί τα δεδομένα και πάλι και χαίρει της κρατικής ενίσχυσης με οποιονδήποτε τρόπο είστε αυτό ονομάζεται τρόφιμα.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: της κρατικής βοήθειας

Βίκυ Χαραλάμπους: δικαιούται να ζητήσει από τα δημοτικά διαμερίσματα δημοτικά ακίνητα ή δημόσια ακίνητα να του παραχωρηθούν, λέω παραχώρηση και δεν λέω οτιδήποτε άλλο, παραχωρείται η χρήση άνευ όρων και προϋποθέσεων και συνεχίζει το δεύτερο εδάφιο το οποίο λέει ότι με τα ίδια δεδομένα οι Μ.Κ.Ο., έτσι θα καταλάβουμε γιατί μπήκαν όλες αυτές οι Μ.Κ.Ο., που δικαιούνται και πάλι λέει να ασχοληθούν με το θέμα των μεταναστών και των προσφύγων.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: οι οποίοι είναι κεντρικοί διαχειριστές

Βίκυ Χαραλάμπους: και θα δείτε τώρα γιατί, δικαιούνται λέει να αιτηθούν και αυτοί και να τους παραχωρηθεί δημόσιος χώρος και ιδιωτικός χώρος προς ελεύθερη χρήση και έρχεται το τρίτο να διασφαλίσει τα δύο προηγούμενα το οποίο λέει ότι οι πολίτες οι οποίοι έχουν νόμιμα ενταχθεί, που όλο αυτό έγινε μία νομιμότητα δικαιούνται οι αθίγγανοι λέει και οι ομογενείς, των αθιγγάνων και όχι των Ελλήνων εννοείται, που άρα είναι όλοι αυτοί που έρχονται Πακιστανοί και ότι να ναι, δικαιούνται να μετατρέψουν τον τίτλο χρήσης σε τίτλο κτήσης μονομερώς και αυτοτελώς στα υποθηκοφυλάκεια της χώρας χωρίς κανένας να μπορεί να παρέμβει. Αυτό σημαίνει όταν λέμε για δημόσιο ακίνητο είναι πλέον και τα ιδιωτικά ακίνητα γιατί λόγω του ότι οι τράπεζες έχουν επιχορηγηθεί από το δημόσιο και πλέον οι περιουσίες των τραπεζών άρα όλων των επιβαρυμένων ακινήτων των Ελλήνων πολιτών και των επιχειρήσεων είναι κρατικά και στην ουσία των δανειστών, έχουμε με λίγα λόγια ότι νομιμοποιήσαν την χρησικτησία και το κάναν νόμο για να μπορεί οποιοσδήποτε μπει στον χώρο έστω να νοικιάσει, αύριο θα έρθουν να πουν ότι νοικιάζονται, όλοι αυτοί οι μετανάστες θα έρθουν να νοικιάσουν

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: με απώτερο στόχο που όλα αυτά πολύ εύστοχα μας παρουσιάζετε έχουν έναν στόχο έναν σκοπό

Βίκυ Χαραλάμπους: Να μην υπάρχει Έλληνας, Ελληνική ιδιοκτησία

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: πηγαίνετε προς αυτήν την κατεύθυνση ότι υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο κάνει λόγο για ανθελληνισμό σε όλα τα επίπεδα και το οποίο είναι συγκεκριμένης στρατηγικής υλοποίησης και πολιτικής το οποίο θα μας οδηγήσει εκεί.

Βίκυ Χαραλάμπους: Και τα οποία έχουν να κάνουν με την απώλεση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό έρχεται να κλειδώσει, θα συνεχίσω, ακόμα δεν τελειώσαμε το 2006, γιατί το 2006 ήταν η νομιμοποίηση πριν ξεκινήσουν, δεν είχαμε πρόσφυγες τότε και συνεχίζουμε από το 2006 να πάμε στο 2010 στα μνημόνια στα οποία εντασσόμαστε στο νόμο κάτω από το αγγλικό δίκαιο άρα σημαίνει υπέρ των δανειστών τα πάντα και δεν έχεις δικαίωμα ούτε καν να υπερασπιστείς σε τοπικό επίπεδο και ερχόμαστε στο 2013 όπου γίνεται μία άλλη συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ, η συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ 2 η οποία έρχεται και δίνει το δικαίωμα στις χώρες της Ευρώπης να κλείσουν τα σύνορά τους εάν και εφόσον δεν πληρούνται τα δεδομένα γιατί υπάρχει ρίσκο στην χώρα και άρα που καταλήξαμε; Στην Ελλάδα να πρέπει να μπουν οι μετανάστες να μην μπορούν να βγουν γιατί έχουν κλείσει τα σύνορα οι άλλες χώρες να μην μπορείς να τους διώξεις άρα είναι μέσα στην μέση η ΦΡΟΝΤΕΞ ελέγχει και άρα παραμείνανε στην μέση όλοι αυτοί οι οποίοι εισήλθαν οι οποίοι δεν έχουν οποιαδήποτε πιστοποιητικά και μέχρι να αποδείξεις ότι δεν είναι πρόσφυγες τους κρατάς εδώ, αφήνω το ότι όλοι έχουν κάνει πιστοποιητικά τα οποία είναι και παράνομα και χρηματοδοτούνται και γι’ αυτό και αποδεικνύεται και μιλάμε ότι η Ελλάδα έγινε ένας συνεχές καταυλισμός εξωτερικών πολιτών οι οποίοι είναι παράνομα στην χώρα είναι μόνο λαθρομετανάστες και αυτό σημαίνει λαθροεπικοισμό και ερχόμαστε με όλα αυτά που έχουν συμβεί να νομιμοποιηθεί το κάθε δημόσιο ακίνητο να γίνει ιδιοκτησία του οποιοδήποτε και στην ουσία ο Έλληνας να μείνει χωρίς να δικαιούται να υπερασπιστεί την περιουσία του με οιονδήποτε τρόπο.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Μας παρουσιάζεται μία πτυχή την οποία εσείς από την πλευρά σας την παρουσιάζετε με συγκεκριμένες τεκμηριώσεις. Πόσο σας φοβίζει ότι μπορεί το επόμενο διάστημα τον επόμενο μήνα, τις επόμενες μέρες, μετά από κάποιους μήνες ότι μπορεί να έχουμε μία γενικευμένη έκρηξη με ότι αυτό συνεπάγεται στην χώρα;

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΟΤΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βίκυ Χαραλάμπους: μα είναι επόμενο, ξέρετε αν κοιτάξει κανείς την ιστορία έχουν συμβεί αυτά τα φαινόμενα ξανά και ξανά και με διαφορετικό χρώμα αλλά στην ουσία πάλι στα ίδια καταλήγουμε. Ό Έλληνας πρέπει να κατανοήσει σήμερα ότι δεν έχει τρόπο να υπερασπιστεί την πατρίδα του πρώτον και δεύτερον την δικιά του περιουσία αλλά και την ύπαρξη του πλέον μέσα σε ένα σαθρό κατεστημένο όπως έχει δομηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι υποχρέωσή μας είναι καθήκον μας προς τους ιερούς μας προγόνους αλλά και υποχρέωσή μας στους απογόνους που έρχονται να συνεχίσουμε την ύπαρξη της χώρας μας Ελλάδος πρώτον αλλά και του ελληνισμού να εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων πολιτεία σε αρχές αξίες και πολιτειακούς νόμους και αυτά πρεσβεύει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως τοπικοί οργανισμοί στους δήμους ή και ο πολιτικός φορέας ο οποίος είναι η δεύτερή μας λεωφόρος έχουμε δηλαδή δύο κινήσεις τις οποίες κάναμε, το ένα είναι τα τοπικά κύτταρα τα οποία μαζεύουν όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες κάτω από ένα συγκεκριμένο καταστατικό και μαθαίνει να διοικεί και να διοικείται βασισμένο σε αξίες αρχές και νόμους και αυτά θα τα δείτε και στους τοίχους αναρτημένα εάν μπείτε σε γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και με την σειρά του ο Έλληνας μαθαίνει έστω και ο πιο απλός αγρότης ότι έχει και γνώσεις έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Ωραία, το επόμενο στάδιο που θα προκύψει όπως όλα δείχνουνε είναι εκλογές, θα κατέβετε κανονικά στο κομμάτι αυτό;

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Χαραλάμπους: Ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να ενταχθούν. Να φτιάξουν τα δικά τους γραφεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γιατί είναι ανεξάρτητα γραφεία όπως είπαμε, νομικά σώματα Μ.Κ.Ο. με δικά τους Α.Φ.Μ.. Δημιουργούμε τα γραφεία, ακόμα και εσείς με την δική σας ομάδα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας γραφείο, όλοι οι Έλληνες φτιάχνουν τα δικά τους γραφεία και δημιουργούμε όλους αυτούς τους πύρινες όπως είπα προηγουμένως δηλαδή τις γνώσεις από την μία και των δράσεων και ενεργειών από την άλλη να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πολιτική σκηνή την διακυβέρνηση της Ελλήνων πολιτείας. Ο σκοπός μας είναι να φτάσουμε όχι απλά να μπούμε μέσα στην Βουλή όπου να είμαστε υποχείριο και πάλι των ιδίων αλλά να πάρουμε την διακυβέρνηση αυτής της χώρας, και καλούμε όλους τους Έλληνες να εκλέξουν τους αξιότερους τους μέσα από αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες που είναι στην βάση πλέον και όχι στο καμουφλαρισμένο χρωματισμένο δογματισμένο σύστημα το οποίο έχουν φτιάξει αυτοί αιώνες τώρα στην Ελλάδα αλλά να πάμε στην βάση όπου οι Έλληνες να αποφασίσουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους να εκλέξουν τους αξιότερους αλλά και τους αρτιότερους που πρέπει να εκπροσωπήσουν τον κάθε ένα στις επικείμενες εκλογές. Έχουμε φτιάξει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αν θέλετε επιλογής μέσω εκλογικής διαδικασίας από την μία και μετά διαλογής από κληρωτίδα σε δεύτερο στάδιο, οπότε να μην μπορεί να υπάρχει το θέμα της ενορχηστρωμένης διείσδυσης.

ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Εντάξει αυτό είναι κάτι το εσωτερικό σας που αφορά την δικιά σας αξιολόγηση. Να έρθω σε εσάς κυρία Γεωργοσοπούλου, κλείνοντας αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, σαν επίλογο τι θα επιλέγατε να μας πείτε; Ξέρετε οι πολίτες έχουν πολλές απαιτήσεις κύρια από ανθρώπους καλή ώρα σαν και εσάς που είσαστε και δικηγόρος νομικός που σε αυτήν την διαδικασία καταλαβαίνετε ότι τα ερωτήματα που προκύπτουν χρίζουν απαντήσεως μόνο εσείς μπορείτε να τα στοιχειοθετήσετε να τα στηρίξετε και αν βγάλετε προς τα έξω μία πιστότητα η οποία θα είναι πολύ ισχυρή.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Εγώ πριν κλείσουμε θα ήθελα να αναφερθούμε σε δύο θέματα τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά. Το πρώτο είναι η εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Συρθήκαμε στα μνημόνια με παράνομο τρόπο. Καταρχήν ρωτήσατε προηγουμένως πόσο είναι νόμιμη η χρηματοδότηση της χώρας από το διεθνές νομισματικό ταμείο σας λέω λοιπόν ότι για τα κράτη μέλη που αποτελούν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύεται η στήριξη από οποιονδήποτε άλλο φορέα ή οργανισμό πλην του ταμείου συνοχής. Το διεθνές νομισματικό ταμείο λοιπόν εισήλθε στην χώρα μας με την προτροπή και την πρόσκληση του τότε πρωθυπουργού της χώρας. Μόνο λοιπόν διά προσκλήσεως μόνο από το κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε το Διεθνές νομισματικό ταμείο να εισέλθει στην πατρίδα μας. Αφού λοιπόν εισήλθε το Διεθνές νομισματικό ταμείο με παράνομο τρόπο στην Ελλάδα άρχισε μία σειρά από παρανομίες που αφορούσαν την σύνταξη και την ψήφιση των μνημονίων. Ούτε τα ίδια τα μνημόνια στην ουσία τους ούτε ο τρόπος με τον οποίο ψηφίστηκαν είναι σύννομος. Δεν ψηφίστηκαν ποτέ από τον απαιτούμενο αριθμό των Βουλευτών προκειμένου να ενσωματωθούν ως συμβάσεις διεθνούς δικαίου κατά άρθρο 28 παράγραφος 2 στο Ελληνικό νομικό πλαίσιο. Και επίσης πολλές από τις συμβάσεις ειδικά το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο δεν ήρθαν ποτέ προς επικύρωση από την Βουλή. Στο δεύτερο μάλιστα μνημόνιο ένας από τους όρους που προβλεπόταν στο άρθρο 14 παράγραφος 5 Φ.Ε.Κ. Α 262 εάν θυμάμαι καλά ήταν και ο εξής που έλεγε ότι: Η Ελλάδα , η τράπεζα της Ελλάδος και το Τ.Χ.Σ. ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας παραιτούνται αμετάκλητα και άνευ όρων της εθνικής κυριαρχίας και από κάθε δικαίωμα ασυλίας επί των περιουσιακών στοιχείων της πατρίδος μας.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι εύκολο να το έχουμε στα χέρια μας;

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Αυτό είναι πανεύκολο αρκεί να υπάρχει κάποιος να μπει και να διαβάσει το μνημόνιο 2 και το συγκεκριμένο Φ.Ε.Κ. που σας είπα προκειμένου να δει ότι πραγματικά η τότε Ελληνική κυβέρνηση έκανε κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι προδοσία φωνάζει από μόνο του, είναι κυνισμός.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Είναι πράξη εσχάτης προδοσίας. Πρώτα από όλα η Εθνική κυριαρχία δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εκχωρηθεί. Η Εθνική κυριαρχία είναι κληρονομικό δικαίωμα κάθε ενός Έλληνα αυτόχθονα ιθαγενή. Αυτή η μνημονιακή παράνομη υποχρέωση επαναλαμβάνετε σε όλα τα μνημόνια. Σε όλα τα μνημόνια επαναλαμβάνεται η εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας αυτό όπως σας είπα δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά και αυτό από μόνο του λοιπόν καταδεικνύει ότι από τότε και μετά την Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε Ελληνική κυβέρνηση ως εκτελεστική εξουσία ούτε Βουλή ως νομοθετικό σώμα, ούτε δικαστική εξουσία ως δικαιοσύνη. Το μόνο που υπάρχει είναι ουσιαστικά μία αποικία των δανειστών. Η Ελλάδα έχει καταστεί μία τεράστια αποικία η οποία πλέον δεν ασκεί καμία εξουσία και κανέναν έλεγχο στα περιουσιακή της στοιχεία και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν καταφέρει μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης σήμερα να δεσμεύσουν και την ιδιωτική μας περιουσία. Οποιοσδήποτε σήμερα πάει στην τράπεζα για να ανανεώσει την κάρτα του του δίνεται ένα έντυπο μέσα στο οποίο υπάρχουν πολλοί όροι που πιθανών ο πελάτης της τράπεζας δεν θα τους προσέξει αλλά εκεί με εύσχημο τρόπο η τράπεζα ζητάει από τον πελάτη να συναινέσει και στην εκχώρηση της ιδιωτικής του περιουσίας λόγω της εισδοχής στην χώρα υποτίθεται του Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. Αλλά ένα άλλο σημείο το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και κανείς αναρωτιέται μα πως είναι δυνατόν να έγιναν όλα αυτά; Ρωτήσατε προηγουμένως και την κυρία Χαραλάμπους, «είναι νόμιμο ένα νεογνό να έχει Α.Φ.Μ.;»

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Α.Φ.Μ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι στρεβλό, αυτό είναι διαστροφή δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους αυτό ότι ένα παιδί που γεννιέται αυτόματα του βγάζουν Α.Φ.Μ. και από τις πρώτες ώρες της ζωής του να είναι φυλακισμένο ες αεί.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: και μάλιστα να τιτλοποιείται η ύπαρξή του, αυτό λοιπόν μόνο μία εταιρεία θα μπορούσε να το κάνει και το κράτος με την επωνυμία Ελληνική Δημοκρατία έχει μετατραπεί και γι’ αυτό υπάρχουν όλες οι αποδείξεις στο διαδίκτυο σε μία ανώνυμη εταιρεία. Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. η οποία έχει αριθμό φορολογικού μητρώου δραστηριοποιείτε ως επιχείρηση με έδρα την Νέα Υόρκη και μάλιστα υπεύθυνο της επιχείρησης στην Νέα Υόρκη συγκεκριμένο πρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας ως επιχείρηση. Από τότε λοιπόν και μέχρι σήμερα όλοι οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους έχουν αρχίσει αν περνούν στα χέρια των ιδιωτών. Πως έχει γίνει αυτό; Μέσω των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών. Έτσι βαφτίζουν τους ιδιωτικούς μηχανισμούς εισπρακτικές εταιρείες από την Ελληνική δημοκρατία «Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές». Οι Ανεξάρτητες λοιπόν Διοικητικές Αρχές ουσιαστικά είναι ανεξέλεγκτες ιδιωτικές αρχές που δεν έχουν μάλιστα και σαφή νομική μορφή, τα διοικητικά τους συμβούλια δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση. Έχουν πλήρη λογιστική και διοικητική αυτοτέλεια και ασυλία, τα μέλη τους έχουν επίσης και ασυλία η κυβέρνηση δεν μπορεί να επέμβει και να παύσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα οποία τα οποία μάλιστα διορίζονται από μη κυβερνητικούς οργανισμούς και απαραίτητη προϋπόθεση για αν διοριστούν στον δημόσιο τομέα είναι η προϋπηρεσία τους στον ιδιωτικό τομέα. Τέτοιο προκλητικό παράδειγμα ανεξάρτητης διοικητικής αρχής είναι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στον έλεγχο της οποίας έχουν περιέλθει όλες οι Δ.Ο.Υ. και ο σκοπός είναι ο έλεγχος των δημοσίων εσόδων του κράτους. Το ίδιο έχει γίνει και μέσω των κέντρων είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών του Ι.Κ.Α. Οτιδήποτε σήμερα πληρώνουμε ως Έλληνες πολίτες είτε στο δημόσιο, θεωρώντας ότι πληρώνουμε φόρους είτε ως ασφαλιστικές εισφορές θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν πηγαίνουν στα ταμεία του κράτους δεν επιστρέφουν σε εμάς τους Έλληνες πολίτες γι’ αυτόν τον λόγο δεν βλέπουμε να υπάρχει καμία ανάπτυξη σε αυτόν το τόπο. Δεν μας επιστρέφεται από πλευράς φόρων τίποτα πίσω προκειμένου να γίνει είτε υποδομή υγείας, είτε υποδομή παιδείας, είτε υποδομή άμυνας, είτε υποδομή σε πολιτισμό. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι τα ταμεία μας δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα είτε στην περίθαλψη είτε σε συντάξεις και έχουμε όλο το νομικό πλαίσιο στην διάθεσή σας το έχουμε κοινοποιήσει, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους Έλληνες πολίτες. Θα πρέπει σήμερα λοιπόν οι Έλληνες πολίτες να κατανοήσουν ό,τι οτιδήποτε πληρώνουν στο κράτος με την επωνυμία Ελληνική Δημοκρατία ουσιαστικά πηγαίνει στους δανειστές και γι’ αυτό εάν συνεχιστεί αυτή η πληρωμή από πλευράς υμών προς το δημόσιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση η πατρίδα να απεγκλωβιστεί ποτέ από την μέγγενη των μνημονίων.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Ωραία, και καλείτε τους πολίτες;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Καλούμε τους πολίτες να απαλλαγούν από τον φόβο. Αν διώξουν τον φόβο, αν δουν με λογική και νόηση όλα τα στοιχεία και όλες τις αποδείξεις θα αντιληφθούν ότι η μόνη διέξοδος είναι η συνένωσή μας μέσα από έναν Εθνικό πολιτικό φορέα με μόνο σκοπό την ανέλιξη της Ελλάδος, την ανάδειξη της Ελληνικότητος στον πλανήτη με την επωνυμία Ελλάδα.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Ωραία, κυρία Χαραλάμπους κλείνοντας μαζί σας, θέλω έτσι να σας κάνω γνωστό ότι σε μία πρόσφατη εκδήλωση που ήμουν και παρακολουθούσα από κοντά άκουσα διά στόματος ενός ιεράρχη, να λέει ότι σε έναν τόπο όπου η οικογένεια έχει αντικατασταθεί με τα σύμφωνα συμβίωσης και τα παιδιά έχουν αντικατασταθεί με τα σκυλιά χωρίς να θέλει να θίξει την αγάπη του προς τα ζώα αυτός ο τόπος δεν έχει μέλλον και αυτός ο τόπος δεν μπορεί να είναι ο Ελληνικός, δεν είναι η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που βλέπουμε να έρχεται, είναι έτσι;

Βίκυ Χαραλάμπους: Μόνο αν το αποφασίσουμε εμείς όμως. Γιατί αν δεν συνενωθούν οι Έλληνες να γνωρίσουν την πραγματική αλήθεια να αντιμετωπίσουν την αλήθεια γιατί η αλήθεια πάντοτε υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει και εμείς να πετάξουμε όλα τα πέπλα του τρόμου τα οποία έχουμε δεχτεί να μας φορέσουν οι εξωτερικοί μας δανειστές και χρόνιοι μας τοκογλύφοι να αποφασίσουμε εμείς ότι όντως θέλουμε να δομήσουμε ξανά την Ελλήνων πολιτεία βασισμένη σε αξίες αρχές και πολιτειακούς νόμους που να είναι κατανοητοί προς όλους και εύκολα διαχειρίσιμοι έτσι μόνο θα μπορέσουμε να οδεύσουμε προς την απελευθέρωση της Ελλάδος και του Ελληνισμού εν γένει. Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε μία πολύ πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας. Έχουμε φτάσει σε τέτοια σημεία που δεν θα είναι εύκολο να αντιστρέψουμε αυτήν την εγκληματική οργάνωση η οποία έχει στηθεί μέσα στην χώρα μας και είναι κάτι το οποίο ανεχτήκαμε εμείς προσωπικά. Πρέπει να αποφασίσουμε ότι ο Έλληνας είναι ο γίγαντας και οι άλλοι είναι τα σκουλήκια και όχι το αντίθετο. Και να αποφασίσουμε εμείς ότι θα διοικήσουμε αυτήν την χώρα με νόηση με ελεύθερη βούληση και πραγματικά πάνω σε ελλάνια αξιακά πρωτόκολλά τα οποία βασίζονται όπως είπα προηγουμένως σε αξίες αρχές και συγκεκριμένους νόμους. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε ανά πάσα στιγμή σαν πληροφοριακό υλικό σε οποιοδήποτε γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω να τονίσω ότι έχουμε ήδη ιδρύσει πάνω από 120 γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ιδρύονται καθημερινώς καινούρια τα οποία λειτουργούν αυτόνομα αλλά συντονισμένα και δημιουργούν όλη αυτήν την δυναμική για να μπορέσουμε, όπως είπα προηγουμένως, να διεκδικήσουμε τα ινία της διακυβέρνησης της Ελλήνων Πολιτείας.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Εγώ από την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω θερμά να ευχαριστήσω την κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου δικηγόρο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αλλά και εσάς που μας δώσατε να μάθουμε άγνωστες πτυχές να γκρεμίσουμε μύθους στην κυριολεξία, και αυτό το λέω με πλήρη συνείδηση, και τείχη που είχαν στηθεί γύρω από την δική σας παρουσία και λειτουργία πολλές φορές χρησιμοποιώντας αναθέματος ορολογίες πολιτικού και κοινωνικού που αυτό δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την Ελληνικότητα. Σας ευχαριστώ θερμά που μας κοσμήσατε μας τιμήσατε αυτόν τον διάλογο, να είστε καλά.

Βίκυ Χαραλάμπους: Είναι δική μας η χαρά και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε ξανά την συνομιλία η οποία θεωρώ ότι φέρνει μόνο καρπούς και πραγματικά γνώση σε οποιονδήποτε ακούει και να θυμίσω ότι στην περιοχή σας στην Κοζάνη το γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που υπάρχει είναι στην οδό Γκέρτσου 22 κάτω από την Εφορία.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Έχει σημαιολογία αυτό.

Βίκυ Χαραλάμπους: Έτσι, όλοι οι Έλληνες μπορούν να περάσουν και βεβαίως υπάρχουν πολλά άλλα στην περιοχή σας στις άλλες κοντινές πόλεις όπου όλοι οι Έλληνες μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν πληροφορίες να ενημερωθούν σωστά και να ενεργοποιήσουν την δικιά τους λογική. Δεν θέλουμε κανένας να πιστέψει θέλουμε μόνο να ερευνήσουν, να αποδείξουν και τότε ο κάθε ένας να κάνει ότι είναι να κάνει.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Να είστε καλά

Βίκυ Χαραλάμπους: Ευχαριστούμε

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Ευχαριστούμε.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

  One Response to “ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. (Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ TRM TV 13/5/2900 β’ μέρος) απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”

...