Μαΐ 242016
 

13173721_761747647294410_3463801255061484391_n

  2 Σχόλια to “Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ LEPANTO TV 23/5/2900(2016) (βίντεο)”

 1. Γεια σας,

  Θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου έν σχεσει με αρκετά βίντεο σε τηλεοράσεις κλπ.

  Όπως και εις αυτό το βίντεο η κ Βίκυ επροσπθησε να εξήγηση δια είκοσι λεπτά για τα εξακόσια.
  Και όταν άρχισε η ουσία του θέματος οπα τελειώνει ο χρόνος.
  Αυτό το σκηνικό έχει παιχθεί πολλάκις. Αναγνωρίζω ότι ίσως υπάρξει αφυπνησι μερικών αλλά νομίζω ο χρόνος είναι πιο δυναμικός με άλλες προτοβουλιες.

  Να μην παρεξηγούμε δεν είμαι εις θέσουν να πω πως και τι; Προσπαθώ να υπερασπισθώ την περιπτώσι ότι να την ρωτήσαμε και τα μαςηςε η δεν απάντησε κλπ. Διότι σήμερα σε αυτό το βίντεο ο ένας δημοσιογράφος είναι κομματόσκυλο ο δε άλλος ένας εγκάθετος.

  Αν ήμουν εγώ θα έλεγα αυτή είναι η αποφαςι διαβάστε την και την επόμενη φορά τα συζητάμε και θα προχωρούσα στο να εξηγώ τα του φορεως και ορολογίες πχ κυρίαρχος ελληνική δημοκρατία.

  Όλοι ερωτούν γιατί δεν τα περνούν απλά ΔΙΟΤΙ έτσι αναγνωρίζεται η κυρίαρχος ελληνική δημοκρατία και η τραπεζική ελληνική δημοκρατία αυτοκαταργείται.

  Τόσο απλά. Αλλά όταν τοποθετηθεί έτσι το θέμα τότε παρουσιάζονται αλλά προβλήματα της παρούσης κυβερνήσεως; Είναι νόμιμη, είναι ψεύτικη,κλπ.

  Σεβαστοί συνέλληνες μην χάνεται χρόνο με ανθρωπάρια όπως αυτοί.

  Εγώ θα έλεγα η επιλογή είναι μια. Η είσαι με τους Έλληνες η είσαι με τους εχθρούς των Ελλήνων.

  Πάρε θεσι.

  Έτσι απλά.

 2. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ..

  ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Α[ΑΝΤΗΣΕ Η ΒΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ….ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ…

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ…Ο Λ Ο Ι….!!!!
  ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ..

  https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

  Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ “ΝΤΡΟΠΗ” ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ “ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ” ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

  ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ??…ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

  Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
  Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
  1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι’ αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

  ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ……ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ “ΚΥΡΙΟΥΣ” ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ “ΚΥΡΙΟΥΣ” ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ…..

  ΕΝΑΣ “ΚΥΡΙΟΣ” ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??….ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ….????????????????????

...