ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ” ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

13164277_1088743201189021_9188226802986481760_n

Αυτόχθων Ελλην ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 13/05/2016 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ” ΝΑΟΥΣΑΣ.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ
Την Κυριακή του Θωμά διεξήχθη η καθιερωμένη παρέλαση του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής και δόξας στους Ναουσαίους ήρωες που αντιστάθηκαν στον Τουρκικό ζυγό και σφαγιάστηκαν το 1822 από τους Τούρκους και τους Εβραίους συμμάχους τους.

Παρόμοιες ημέρες βρίσκουν οι εκάστοτε κυβερνητικοί πολιτικοί για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ως θεσμικοί άρχοντες, επιδεικνύοντας την δύναμή τους στους υπηκόους – υπάκουους πολίτες, δράττοντας την ευκαιρία για μεγάλα λόγια και νέες υποσχέσεις. Ένα υποκριτικό χαμόγελο, ένας εγκάρδιος χαιρετισμός, μια ευγενική υπόκλιση και το έργο ολοκληρώνεται επιτυχώς.

Αυτή η ημέρα όμως ξημέρωσε διαφορετικά για τον καλεσμένο πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο διότι βρέθηκε αντιμέτωπος με την ‘’ΑΛΗΘΕΙΑ’’ η οποία έπαψε πλέον να κρύβεται αλλά και να φοβάται. Γράφτηκε με λόγια και αποδείξεις σε οκτώ πανό τριών μέτρων και στήθηκε επιβλητικά απέναντι από την εξέδρα των επισήμων δηλούσα ότι οι Ελληνες γνωρίζουν την δύναμή τους και τον κληρονομικό τους πλούτο .

Ο τεράστιος πλούτος των Ελλήνων από τα Παγκόσμια καταπιστεύματα που καταδεικνύεται από τον ισολογισμό του 2007 του Οργανισμού Ηνωμένων Έθνών, με τις υπογραφές του Κάρολου Παπούλια, του Γεώργιου Αλογοσκούφη και του πρέσβη στον ΟΗΕ Αθανασίου Βασιλάκη που τον συνυπογράφουν εικοσιπέντε παγκόσμιοι διεθνείς Θεσμοί Απόσπασμα μνημονίων που παραχωρούν αμετάκλητα και ες αεί την Εθνική κυριαρχία διαπράττοντας το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ενώ δύνανται να επικαλεστούν το ‘’ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ’’ και να καταργήσουν αμέσως, όλα τα μνημόνια. Παρουσίαση αποσπάσματος από το ‘’ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ’’ και την δυναμική του.

Οριστικό ξεχρέωμα όλων των χρεών προς την Εφορία , Ασφαλιστικά ταμεία ,Τράπεζες καθώς και το κατά κεφαλή εξωτερικό Δημόσιο χρέος διαμέσω του Εθνικού φορέα της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’.

Με όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία είναι δημόσια έγγραφα και δεν αμφισβητούνται, ήρθε αντιμέτωπος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας την περασμένη Κυριακή. Αναρωτηθείτε συνέλληνες για ποιο λόγο δεν συνελήφθησαν οι κρατούντες τα πανό, με τις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων, παραπλάνηση λαού, πλαστογραφία υπογραφών, καταγγελία- της κατηγορίας για εσχάτη προδοσία αυτών που υπέγραψαν τα μνημόνια .

Αντιθέτως, δίχως να το ζητήσουμε, μας κάλεσαν να στείλουμε εκπροσώπους των δύο Ε.ΣΥ. που δραστηριοποιούνται στη Νάουσα, να παραστούν στην εξέδρα των επισήμων. Ο έχων την λογική, αδιαμφισβήτητα και εν όψη των γεγονότων αντιλαμβάνεται ότι όλα είναι αλήθεια και δεν μπορούν να αντικρουστούν από το ανθελληνικό καθεστώς που ‘’πνέει τα λοίσθια’’ .

Το σπουδαιότερο όλων είναι ότι αποδεικνύεται περίτρανα πως ο Εθνικός φορέας των Ελλήνων είναι υπαρκτός, αποτελεί νόμιμη νομική οντότητα και είναι αναγνωρισμένος από τους επίσημους κρατικούς και διεθνείς θεσμούς . Δεν μπορεί να τον αντιπαρατεθεί κανείς και είναι νόμιμα και δικαιωματικά κυρίαρχος ιδιοκτήτης πάνω από τα ιδιωτικά μαγαζιά- κράτη, που είναι απλά διαχειριστές.

Συνέλληνες κάνουμε έκκληση…… αναλάβετε την υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και στα παιδιά σας……… παραβλέψτε τις οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις έχετε, αποβάλλετε τα φυτεμένα συμπλέγματα και ελάτε στα γραφεία των κατά τόπους ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ να τελειώνουμε άπαξ και δια παντός με τους αλλογενείς που έχουν σχεδιάσει και εκτελούν τον αφανισμό του Έθνους μας. Δεν έχουμε άλλο χρόνο………………..
Επιμέλεια κειμένου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
( ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ )
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αλ. Χωνού 26 τηλ. 2332 301123

…………………………………..

ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ! ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. 1 & 2 ΝΑΟΥΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! 8/5/2900(2016) φωτορεπορτάζ

Αφήστε μια απάντηση