Απρ 142016
 

EΞΩΔΙΚΟΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΡΩΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ.

Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΟΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ ΜΕ Η΄ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( ΥΠ.ΟΙΚ ΚΑΙ Δ.Ο.Υ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  One Response to “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”

  1. Εάν δεν κάνω λάθος , το δικαστήριο όχι μόνον δεν μπορούσε να δικάσει το μέλος της ΕΣΎ, επιδει έδωσε εντολεί για αποπληρωμή από τα καταπιστευματα, αλλά νομικά σαν μέλος ενός εθνικόu πολιτικού φορέα έχει πολιτικό άσυλο απέναντι σε κράτη και τους θεσμούς του, οποίη είναι κάτω από τα έθνη,αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και ιδιωτικά δικαστήρια ενός ιδιωτικού μαγαζιού κάτω από το εμπορικό δίκαιο , που λέγεται hellenic republic.
    Εκτός από σοβαρούς ποινικές δίωξης δεν έχουν δικαίωμα να δικάσουν θέματα εισπρακτικού χαρακτήρα για έναν μηχανισμό ιδιωτικών συμφερόντων, από την στιγμή που δεν υπάρχει ασφάλεια απονομής δικαιοσύνης μετά από την κατασχέσει της χώρας και την ιδιωτικοποίηση. Τα δικαστήρια χάνουν το στάτους τακτικών δικαστηρίων. Ίσως ένας νομικός να μπορεί να δώσει μια απάντηση πιο σαφές.

    Τα Ηνωμένα Έθνη και οι υπάλληλοι τους, έχουν πολιτικό άσυλο και δεν δικάζονται, αλλά είναι ένας διεθνής οργανισμός δημοσίου δικαίου.
    Τώρα αναρωτιέμαι, όταν ένας απλά διαχηριστικός οργανισμός,και οι υπάλληλοι του όπως ο ΟΗΕ έχουν πολιτικό άσυλο, πια δικαιώματα έχει ένας εθνικός πολιτικός φορέας μέσα ενός μυ κυβερνητικού οργανισμού αναγνωριζμενος από τον ΟΗΕ;

...