Μαρ 292016
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΙ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ.
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣIΜΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙOΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝIΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΑ ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  5 Σχόλια to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΑ ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ”

 1. Nomizo oti auto to tragoudi einai axio gia ton agona mas.

  https://www.youtube.com/watch?v=AElujWmibSY&index=12&list=RD8ficO3VE7-A

  KALI ELEFTERIA PATRIOTES

 2. ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΕΝΤΙΠΩΣΕΙΣ ΚΙ`ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ LIKE. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ FaceBook. ΕΙΡΘΑΝΕ ΚΑΙ Σ`ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΙΚΑ, ΕΧΘΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ`ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ DVD ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΟΥΤΕ ΜΕ E-MAIL ΕΙΝΑΙ 5,81 GB ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΥΘΟΔΕΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ PROJECT. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ DVD & ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩΩΩΩ!!!!! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ

  ΜΕ ΤΙΜΗ
  ΒΕΛΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 3. Ε.ΣΥ. ΚΩ , Μητροπολίτου Αγαθαγγελου 34 ΚΩΣ, σταθερό: 22420 22930 , κιν. 6970566052 ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, e-mail: manos180474@gmail.com

 4. Εγκαίρως, θα κλείσουν οι σειρές και γραμμές της φάλαγγας, μετά από μια αφύπνιση αρκετών ελλήνων;
  Ο Ιωάννης πήρε σειρά! Καλώς ήλθες !

  Αναρωτό, γιατί περιμένουμε να ακούσουμε την απόλυτη προδοσία όλων τον κομμάτων από τα ίδια τα βρωμόστομα τον καθεστωτικών μέχρι να θυμώσεις και ενταχθείς με τον μοναδικό στρατό (Έ)ΜΠΙΣΤΟ(ΣΥ)ΝΗΣ. Γιατί σε αυτών ΕΣΎ συμμετέχεις στην πολιτική , εκπροσωπείς το δημόσιο συμφέρον όλων τον δημοτών , διαμορφόνης το περιβάλλον, εισε πολίτης.
  Μας έκαναν την χάρη να ανοίξουν από πολλή νωρίς τα χαρτιά και τα σχέδια τους , γιατί βλέπουνε ότι οι περισοτερη έλληνες, όσες απόδειξης και έγγραφα και να τους φέρεις, δεν γνωρίζουνε, πάλι περιμένουν τον μητροπολίτη, τον δήμαρχο τους, τον βουλευτή και τα ΜΜΕ να ομολογήσουν τα εγκλήματα κατά του έθνος και του τόπου του ελληνισμού.
  Γιατί έτσι ρε έλληνα, εσύ, ο εξυπνιάκας, που τα ξέρεις όλα, αλλά τώρα περιμένεις αυτών που σε κεράτωσε.

  Αναρωτό, γιατί μετά την υδρισει του πολιτκού φορέα τον ελλήνων και την υδριση εκατοντάδων γραφείων ΕΣΎ δεν όρμησαν χιλιάδες έλληνες σε κάθε γραφείο για να γίνουν μέλη και να δώσουν εντολεί εξουσιοδότησης αποπληρωμής;
  Στο εξωτερικό πολλοί επιθυμούν κάτι παρόμοιο όταν τους ενημερώνω με ποιον τρόπο μπορούν να αποφευχθούν από της ιδιωτικές εταιρίες κρατών και την υποδούλωση.

  Και με ρωτούν, πόση έχουν ακολουθήση την εθνοσυνέλευση της τελευταίες 6 μήνες;
  Και αμήχανα τους λέω και με πίκρα, πολλή λιγότερη απότι περίμενα μετά από την αποκαλυψη της κοροϊδίας από όλα τα κόμματα.

  Και με ρωτούν, τη χρειάζεται για ένα τεράστιο κύμα αφύπνισης για μια εθνοσυνέλευση;

  Πρέπει να τους φωτίσουν οι ίδιοι προδότες τον καναλιών, της βουλής και τον δημοτικών συμβουλίων.

  Αφού συνεχώς βγαίνουν αποδείξεις με βίντεο τον πολιτικών και κομματαρχών, που αποκαλύπτονται;

  Ναι, αλλά υποχρεωτικά θέλει να τους μουτζουρώσουν, να τους χλευάσουν χωρίς κρυφές μεθόδους.

  Δηλαδή, στην ουσία να βάλουν οι ίδιοι προδότες της χειροπέδες και να πάρουν δρόμο για τον εισαγγελέα και να μηνύσουν τον εαυτό τους;

  Έτσι !

  Ε, τότε, λυπητερή οι πνευματική κατάσταση μου λένε, και εγώ δεν μπορώ να διαφωνήσω, όσο και να ήθελα να υπερασπιστώ τους συνέλληνες.

 5. Καλώς ήρθες κι εσυ στον αγώνα, Δημήτρη της Κω!
  Κανονικά, έπρεπε κάθε μέρα και σε κάθε άρθρο του Αλφειού να διάβασα καθημερινά τέτοια ευχάριστα νέα τον νέων πολεμιστών !
  Εγώ θα έλεγα ο δεκατότριτος πολεμιστής φέρνει την αλλαγή, όχι για λόγους δύναμης αλλά λόγου κατανόησης,
  Και ο ποιο βάρβαρος καταλαβαίνει ενεν όρθιο, καθαρό και άξιο αγώνα σε αντίθεση με σκοτεινές δυνάμεις τρομοκρατείας λαού και ανθρωποφάγων.
  Εδώ ένα βίντεο του όρκου θανάτου πριν από την μάχη κατά τον ανθρωποφάγων προστατεύοντας ξένες φυλές.

  Ο βασιλιάς παίρνοντας την τελευταία νίκη και πεθαίνει μετά από την δείλτηρίαση της μάγισσας στον δούρειο θρόνο.

  https://www.youtube.com/watch?v=LyzFcPlQAYY

  Lo there do I see my father.
  Lo there do I see my mother and my sisters, and my brothers.
  Lo there do I see the line of my people back to the beginning.
  Lo they do call to me
  they bid me take my place among them in the Halls of Valhalla,
  where the brave may live forever.

  Όχι, δεν είμαι δωδεκαθεϊστής ούτε ωδίνηςτης/ιδωλολατρεις τον βορείων φίλων. Εδώ απλά βλέπουμε τον όρκο που δίνουν πολεμιστές στους προγόνους και ta αδέλφια/φές τους και τους τιμούν.
  Ενώ μόνον οι αξιότερη και γενναιότερη πολεμιστές μετά θανάτου να πάρουν την θέση τον προγόνων τους στο αιώνιο συμπόσιο με τους θεούς, στο WALHALLA

...