Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα παραστεί και θα απαιτήσει, λόγω της Εκτάκτου Ανάγκης ο Δήμος να αποστεί από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των κοινοτήτων μας.

Μαρ 232016
 

ESYYYYYYYYYΕ.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ
με την προ Ημερησίας Διατάξεως Πρόσκληση, Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της ΒΕΡΟΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, με αρ. Πρόσκλησης 05 / 22-3-2016, στις 23 του μηνός Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων, του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στην οδό Μητροπόλεως αρ. 46 επί του από Θέματος που μας αφορά, ήτοι:-

«ΕΠΙ ΤΟΥ 16/ 3/ 2016 ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΣΕ ΣΙΤΙΣΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 20/ 3/ 2016, ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ»

Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα παραστεί και θα απαιτήσει, λόγω της Εκτάκτου Ανάγκης ο Δήμος να αποστεί από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των κοινοτήτων μας.

Καλούνται όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ να ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να σταματήσει ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ με πρόσχημα το προσφυγικό.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να σταματήσει η εκτέλεση των Παράπλευρων “Εν Κρυπτώ και Παραβύστω” αποφάσεων της Διοίκησης, βρίσκοντας νομικό έρισμα, στην προ πολλού σχεδιασμένη και θεσμοθετημένη καταχρηστική απόφαση, κατά τ’ Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α’ 114/30.6.2006, στην οποία οι μετανάστες έχοντας το δικαίωμα δωρεάν χρήσης των περιουσιών, θα μετατρέπεται αυτό μονομερώς και αυτοτελώς, σε απόκτηση Κυριότητας, Νομής και Κατοχής, του Δικαιώματος τούτου, νομίμως μεταγραφησομένου, στα οικεία Υποθηκοφυλακεία της Χώρας.

Εκ της διευθύνσεως

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

  3 Σχόλια to “Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα παραστεί και θα απαιτήσει, λόγω της Εκτάκτου Ανάγκης ο Δήμος να αποστεί από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των κοινοτήτων μας.”

 1. Όπως άκουσα, θα παραχωρηθεί και ένα στρατόπεδο που βρίσκεται στην ακτή και σε άμεση γειτνίαση τουριστικής χρήσης για την μαζική στέγαση λαθρομεταναστών στην Χαλκιδική(Σταυρός, Βρασνά, Ασπροβάλτα) μετά από μια πλήρης ανακαίνισης τον κτιρίων με υψηλές επενδύσεις του δημοσίου.
  Ο Αλφειός Ποταμός πριν λίγων ημερών ανέφερε μια εκδήλωση στα Βρασνά. Δεν είναι καιρός να υδρυθεί άμεσα ένα γραφείο για μια πραγματική αντιπολευτική εκπροσώπηση τον πολιτών αυτής της περιοχής ;
  Μην περιμένεται, είμαι σίγουρος ότι οι ξενοδοχεί της περιοχείς θα έχουν μεγάλες ανάγκες εκπροσωπήσεις τον συμφερόντων τους κατά της προδοτικής συμπεριφοράς τον δημάρχων και τον δημοτικών συμβουλίων.
  Στην Ιταλία η εισβολεί φαίρνει απίστευτες ανθής. Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν σπίτια όταν δεν είναι παρόν οι ιδιοκτήτες, και πολλές φορές δεν καταφέρνουν να τους διώξουν. Δηλαδή, με αυθάδεια κατέχουν τα σπίτια πολιτών και δεν είναι πρόθυμοι να εξώσουν τα σπίτια τον ιδιοκτητών. Δεν γνωρίζω αν κάτι παρόμοιο έχει συνέβη στην ελλάδα. Ήθελα νά ξερα τη τους λένε η λαθροεμπόρι και η συνεργάτες τον φιλανθρωπικών οργανώσεων του Σορός και ζητάνε τα πάντα. Στην γερμανία δεν ζητάνε ασφαλείς στέγη μόνο, αλλά και δικό τους σπίτι, αυτοκίνητο και χαρτζιλίκι και θυμώνουν όταν δεν τους το ζερβίρουν

 2. Διόρθωση , ο Σταυρος, τα Βρασνα και η Ασπροβαλτα ανήκουν στον Νόμο Θεσσαλονίκης, Δήμος Βόλβης. Από Ολυμπιάδα και πέρα οι περοχες ανοικούν στην Χαλκιδική.

 3. Εδώ μια γυναίκα που εκθέτει για τις συνθήκες στην Ιδωμένη, και ότι σε 700 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα δίπλα από το αεροδρόμιο της θεσσαλονίκης στον δήμο Θέρμης θα γίνει προσφυγικό κέντρο, αλλά θα επηρεάζει της λειτουργίες επειχηρησης στον Περαία και Νέοι Επιβάτες.
  Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει την συμφωνία του δήμου, γιατί αλλιώς πέθαναν οι μαγαζάτορες.
  Όποιος ξέρει γερμανικά να διαβάσει και μερικές άλλες λεπτομέρειες.

  http://www.dasgelbeforum.net/forum_entry.php?id=400078

...