Φεβ 142016
 
ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Χρήστος Μπαλαντίνας

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΤΑΓΑΡΙΑ ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ 115,5 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Ω !!! Να και η Μισέλ Ασημακοπούλου !!! Που νά ‘ξερε η κοκκορόμυαλη !!! “Υπερασπίζεται” τον Γιώργο Κισσαμιτάκη χωρίς να αντιλαμβάνεται αυτό που ακούει !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ , λέει ο Γιώργος ! Που να πάει το μυαλό της… 

Απολαύστε τους μορφασμούς πόνου της Εβραίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου από τα Γιάννενα. Σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε στο youtube που δηλώνει μόνη της ότι είναι Εβραία. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ !!! ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ !!! ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Γ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞH ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ !

  2 Σχόλια to “Αγρότης Γιώργος Κισσαμιτάκης προς βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Διάλογο θέλουμε, αλλά μήπως να μιλήσουμε απευθείας με την ΤΡΟΪΚΑ , αφού όλα τα κόμματα είναι κατασχεμένα;”

  1. ΓΕΙΑ; ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΟΥΝΑ ΣΟΥ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ??

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΤΟΥΦΕΚΙ…!!!!

...