Φεβ 102016
 

ΕΣΥ ΛΑΜΙΕΩΝΕΣΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 1

  One Response to “Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΟΜΒΟΥ ΜΠΡΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ !”

 1. Ποιος υπερασπίζεται ότι ο γερμανός δεν έχει πλήρωση αποζημιώσεις στους ζημιωμένους της κατοχής;
  Βέβαια και αποκλειστικά πλήρωσε το γερμανικό κράτος έως της δεκαετίας του `70(ίσως και αργότερα) συνεχώς στους εβραίους της ελλάδος.
  Εδώ το δοκουμέντο από την εβραϊκή οργάνωση(JDC: American Jewish Joint Distribution Committee) που διοργάνωνε παγκόσμια την συντήρηση εβραϊκών κοινοτήτων από τα Κράτη προς το ΔΝΤ kai τον υπουργό οικονομικών της ελλάδος, Κώστα Καρανίκας ,όποιος ήταν και στέλεχος του ΔΝΤ του 1971 δίχνει ξεκάθαρη αποζημιώσει(5 εκατομμύρια γερμανικά μάρκα/1,25 εκατομμύρια $ μόνο ένα κομμάτι της αποζημιώσεις) για την εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

  http://search.archives.jdc.org/multimedia/Documents/NY_AR65-74/NY65-74_CR/NY65-74_CR_008/NY65-74_CR_008_0760.pdf

  Αυτά μας τα λένε τα ΜΜΕ όταν τα γερμανικά κόμματα και κυβερνήσεις αρνούνται την νομιμότητα τον αιτημάτων τον ζημιωμένων;

  Δηλαδή, έλληνας εβραίος δικαιούται, ο έλληνας μη εβραίος κάτω από της ίδιες συνθήκες δεν δικαούται;

  Όλα τα συντάγματα και διεθνής συμβάσεις περιέχουν την αρχή της ισότητας. Όταν πρόκειται για έλληνα(παραδηγματος χάρη η αναγνωρισμένοι γενοκτονία τον χριστιανών αρμένων αλλά όχι τον ελλήνων από το ΟΗΕ ) τον ξεχωρίζουμε από τα αλλά έθνη. Όταν στην εποχή της κατοχής μας ζημιώνουνε ολοφάνερα πάλι μας ξεχωρίζουν αλλά θρησκευτικά από μερικούς έλληνες εβραίους.
  Το μίσος από πολλές χώρες κατά τον έλληνα είναι τρομερό. Όποιος δεν κατάλαβε το γράφω ξανά :
  Δίχως συνέλευση όλων τον κλάδων, τάξεων και ηλικιών θα χαθουμε σαν έθνος.

...