Φεβ 042016
 

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://www.facebook.com/nik.naoum/videos/10201299367402354/

…. ΚΑΛΑ … ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΡΓΑΤΟΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΤΣΑΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://www.facebook.com/nik.naoum/videos/10201299371082446/?pnref=story.unseen-section

…………………………………………….

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ !

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ ΕΚΤΑΚΤΗ ANAKOIΝΩΣΗ :HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ!!!(Βίντεο)

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

4/2/2900 O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!( Βίντεο)

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ zougla.gr 4/2/2900 (βίντεο)

  2 Σχόλια to “O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ !”

  1. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

    ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΜΕ,ΟΧΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ…

    ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.,ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΙΚΗ,ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ..

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ…

...