Απρ 042014
 
Πραγματικά λυπάμαι που ένας δημοσιογράφος γηραιός και διαβασμένος όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, απέδειξε τόσο άγαρμπα ότι η δημοσιογραφία δεν έχει πλέον καμία σοβαρότητα και δεν είναι σε καμία περίπτωση ο καθρέφτης της αλήθειας! Viky Charalambous     
Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ γιατί με αφορά άμεσα, 
1ον γιατί δεν δέχομαι κανένας να παραποιεί την αλήθεια κατά το δοκούν,
2ο αφορά και εμένα προσωπικά αφού αναφέρεται και στην ομάδα και άρα παραπέμπει και σε μένα και
3ο είναι παράνομο και καταχρηστικό να κατευθύνεις δημόσια γνώμη με πλαστά παραποιημένα στοιχεία επί της οθόνης και να μην μιλά κανείς!
Η συνέντευξη του Αρτέμη κράτησε περισσότερο από 3 ώρες και εγώ ήμουν παρούσα. Ο ένας δημοσιογράφος ήταν ο νεαρός υιός του Τριανταφυλλόπουλου και ο άλλος ο Σκουλούδης που φάνηκε και στην εκπομπή.
Στη συνέχεια, αφού μελέτησαν το ηχητικό, βρεθήκαμε ξανά για να τους παραδώσω όλα τα νομικά έγγραφα και να λύσω όποιες απορίες είχαν δημιουργηθεί και όπου είχα ξοδέψει μαζί με τον δημοσιογράφο για αρκετές ώρες.
Η συνέντευξη με τον Αρτέμη έγινε στον Λυκαβηττό, σημείο που οι ίδιοι δημοσιογράφοι διάλεξαν γιατί από κάτω φαινόταν η Ακρόπολη.
Επειδή ήταν απόγευμα, έβαλαν τον ήλιο πίσω από την κάμερα για να μπορεί να γίνει σωστή η λήψη και άρα ο ήλιος έπεφτε κάθετα στα μάτια του Αρτέμη όπου και αναγκάστηκε να φορέσει τα γυαλιά για να τους βλέπει.
Και ενώ έγινε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τόσες ώρες και άλλες πολλές ώρες μαζί μου για να λυθούν απορίες, μονταρίστηκε μια εκπομπή για 15′ όπου στα 5 λεπτά μίλησε ο Αρτέμης, τα 2 αφορούσαν την γενική τοποθέτηση και τα 3′ τον Παναθηναϊκό που στηn ουσία δεν καταλάβαμε τίποτα και ο υπόλοιπος χρόνος ξοδεύτηκε για τα σχόλια του Άδωνη και του Ρήνου και του τηλεφωνήματος που … έγινε… στην Αμερική!!!!
Σημείο 1. Τα γυαλιά και το ύφος του Αρτέμη:
Για μια εκπομπή με ένα τόσο σοβαρό θέμα έκανε πρόλογο για τα γυαλιά του Αρτέμη για να καλλιεργήσει το περιβάλλον χλευασμού που θα ακολουθούσε. Και ανέφερε ότι από πίσω φαινόταν η Πάτρα ενώ ήταν η Ακρόπολη…
Σημείο 2: Μετοχές της Ανατολής
Παραποίησε την ουσία σε τρία σημεία
• παρουσίασε τον Αρτέμη ως αντιπρόσωπο κάποιων σοβαρών ανθρώπων και μόνο και όχι ότι ο ίδιος έχει σχέση με το θέμα..
• Αναφέρθηκε ότι ενώ ό Αρτέμης άρχισε από τις μετοχές σαν πρώτη πρόταση στην Κυβέρνηση, το ότι άφησε στη συνέχεια το θέμα και ότι μετέτρεψε την υπόθεση των μετοχών σε ομόλογα αμερικάνικου Δημοσίου. Παραποιεί και πάλι τα δεδομένα αφού τα δύο δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
• Αναφέρει για το δικαστήριο ότι ζητήθηκε από την εθνική να κατατεθούν τα στοιχεία της εκκαθάρισης αλλά αφήνει να νοηθεί ότι ο Αρτέμης δεν έχει σχέση με αυτό.
Και ενώ η υπόθεση της Ανατολής έχει κερδηθεί στα δικαστήρια επίσης και είναι ένα τεράστιο γεγονός, ο ίδιος τοποθετείται με μια γενική παραπληροφόρηση που σύγχισε και καμία ουσία δεν είχε!
Σημείο 3: Δίκη και Άδωνης Γεωργιάδης
Ενώ έγινε μια πολύ σοβαρή και πολύ δυνατή δίκη η οποία κράτησε σχεδόν τέσσερεις ώρες και που παρουσιάστηκαν όλα τα έγγραφα νόμιμα από την πλευρά του Αρτέμη που περιληπτικά ήταν τα ακόλουθα:
• Επικύρωση της αυθεντικότητας και γνησιότητας των χρεογράφων με την σειρά των εγγράφων όπου το Αμερικάνικο Δημόσιο ενημερώνεται σε 3 διαδοχικές επιστολές επικυρωμένες με πρωτόκολλο, όπως δια νόμου υποχρεούτο να πράξει
• Τελική επικύρωση του δικηγορικού γραφείου στην Νέα Υόρκη όπου καταθέτει το πόρισμα ότι έχει ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία επικύρωσης και ότι έχει διεκπεραιωθεί με επιτυχία χωρίς να φέρει οιανδήποτε ένσταση η Αμερικάνικη Κυβέρνηση,
• Απόδειξη κατάθεσης από τον κηδεμόνα όπου φαίνεται ο κηδεμονευόμενος λογαριασμός στην τράπεζα του Καναδά (με επικυρωμένα σφραγισμένα έγγραφα που κλείδωσαν παρουσία του Γενικού τραπεζίτη και με αποδείξεις),
• Νομοθεσία του πως επικυρώνεται ο λογαριασμός που είναι καταχωρημένος στον UCC1 λογαριασμό της Αμερικάνικης Κυβέρνησης
• Λογαριασμός που είναι καταχωρημένο το όνομά του Αρτέμη Σώρρα στην οθόνη του UCC1,
• Πληρεξούσιο και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που συνοδεύουν τους τίτλους αυτούς, Συμφωνίες κτλ,
Ο Γεωργιάδης δεν παρουσιάστηκε στη δίκη γιατί λέει δεν τον κάλεσαν!!!! Αφού αυτός έκανε την μήνυση ποιος έπρεπε να τον καλέσει;
Ο δικηγόρος του όμως καθώς και οι μάρτυρες ήταν παρόντες… Οπότε το ότι δεν ήταν δεν σημαίνει τίποτα. Η τοποθέτηση των αοήτων αυτών δηλώσεων που έκανε στην εκπομπή είχαν δοθεί και στην δίκη τότε..
Το πόρισμα όμως ήταν καταπέλτης!. ΑΘΩΩΘΗΚΕ ο ΣΩΡΡΑΣ άρα σημαίνει ότι δεν είναι ψευδείς οι ειδήσεις και ότι υπάρχουν τα χρεόγραφα τοποθετημένα στην κηδεμονευόμενο λογαριασμό, σφραγισμένα μπροστά στον λειτουργό της τράπεζας, ότι έχουν ελεγχθεί ως προς την νομιμότητα και την αυθεντικότητα και ότι είναι κλειδωμένα ως περιουσία υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου αντίστοιχα…
Στην εκπομπή όμως αυτό πέρασε στα ψηλά γράμματα και προτίμησαν να παρουσιάσουν τις ανοησίες που έλεγε ο Γεωργιάδης και όχι τα νόμιμα έγγραφα που είχαν στα χέρια τους που η ανώτερη αρχή είχε αποφασίσει!
Και ο ίδιος δημοσιογράφος, προσπαθεί να υποβιβάσει την αξία της δίκης αυτής με τις αστοιχείωτες πληροφορίες που δήλωνε κάποιος που αντιπροσωπεύει κυβέρνηση και που κατειγορείται για εσχάτη προδοσία, κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος…
Μάλιστα, κατά την “έρευνα” του ο δημοσιογράφος σε κάποια στιγμή μας κάλεσε να τοποθετηθούμε στα σχόλια του Γεωργιάδη και εμείς του απαντήσαμε, ότι τα σχόλια αυτά σε σχέση με όλα όσα του δώσαμε υποβίβαζε την αξία και την σημασία της όλης πράξης και ότι δεν το θεωρούμε καθόλου σοβαρό στο να υποβιβάζουμε τη σοβαρότητα του θέματος με όποια ανοησία ειπωθεί ανεύθυνα από τον κάθε ένα.
Στο κάτω κάτω, τα ίδια είχε πει και στο δικαστήριο, γραμμένα στα πρακτικά (τα πρακτικά δόθηκαν στον δημοσιογράφο) και το δικαστήριο αφού συσκέφθηκε κατά τον νόμο, απέρριψε τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς και αθώωσε τον Αρτέμη και Δρ Λαμπράκη.
Άρα σε αυτήν την περίπτωση που οι θεσμοί λειτούργησαν, ο Γεωργιάδης συνεχίζει να λέει τα δικά του και να συνεχίζει με τα ίδια δεδομένα και να προσπαθεί να παραποιήσει το νόμο και ο δημοσιογράφος δίνει περισσότερο χρόνο σε αυτές τις ανοησίες και αφήνει την ουσία πίσω!
Σημείο 4: Ρήνος – Γιαλτουρίδης = Ερευνητές Κλουζώ!
Αφού αναιρέσαμε και αμφισβητήσαμε την απόφαση του θεσμού, αυτόβαπτίζονται κάποιοι ιδιώτες ως το δίδυμο «Κλουζώ» και αναλαμβάνουν χρέη ιδιωτικών ντέντεκτιβ για να «εξιχνιάσουν το έγκλημα» !!!!
Άρα δεν έχουμε δικαστήρια, δεν έχουμε υπηρεσίες, δεν έχουμε υπουργείο, δεν έχουμε πρωθυπουργό αλλά έχουμε ιδιώτες, ο ένας που λέει ότι είναι «γιατρός» και ο άλλος που διατηρεί μια εισπρακτική εταιρεία και οι οποίοι, τίποτα άλλο δεν έχουν σοβαρό ν’ ασχοληθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, που ασχολούνται στο πώς να λοιδορήσουν την όλη υπόθεση και αυτεπάγγελτα διορίζονται ως οι ερευνητές που θα «σώσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο από τον εγκληματία Σώρρα και την ομάδα του!!!! Την ίδια στιγμή εάν δείτε εμαιλ που στέλνει η ομάδα αυτή και τα όσα γράφουν κάθε μέρα θα συγχαθείτε!
Η ίδια ομάδα προώθησαν παραποιημένα έγγραφα (2 διαφορετικά) και τα κυκλοφορούν σε ένα γελοίο φάκελο προς όλες τις κατευθύνσεις και προσπαθούν να εδραιώσουν παντού την ίδια θεωρία, παρουσιάστηκαν με τα ίδια έγγραφα και πολλές άλλες ανοησίες στην εκπομπή του Μέγα στην Κύπρο και συντονίζονται με τα ίδια κάθε φορά με τους συντεταγμένους δημοσιογραφίσκους στην Αμερική και στο Λονδίνο.
Το παραποιημένο αυτό αντίγραφο που φάνηκε στην οθόνη, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και έπρεπε να τους βάλουν φυλακή γιατί το κρατάνε και κυκλοφορούν τέτοια έγγραφα και προσπαθούν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη σε λάθος μονοπάτια.
Και έχουν και το θράσος να κάθονται μπροστά στην οθόνη και να κάνουν καραγκιοζιλίκια και θεατρινισμούς και να το αντιπαραβάλλουν ως τον λόγο τους έναντι στον λόγο του Αρτέμη.
Η μια πλευρά να καταθέτει φάκελο σοβαρό και νόμιμο και η άλλη να δείχνει φάκελο ψεύτικο και παραποιημένο και να προσπαθούν με θεατρινισμούς στην οθόνη να τα αντιπαραβάλλουν ως τις δύο όψεις του νομίσματος!
Πότε τελικώς θα σταματήσουν να ΒΙΑΖΟΥΝ την νοημοσύνη μας;
Πότε θα σταματήσουν άραγε να παραποιούν την ιστορία;
Πότε θα σταματήσουμε να επιτρέπουμε να τελείται μπροστά στα μάτια μας μια νέα εγκληματική και καταχρηστική παραβίαση των δικαιωμάτων μας και εμείς να καθόμαστε να παρακολουθούμε σαν απλοί θεατές;
Λυπάμαι αλλά ΟΧΙ λοιπόν!
Εγώ δηλώνω ότι δεν θα το αφήσω έτσι.
Από βδομάδα θα καταθέσω εξώδικη δήλωση στον σταθμό και μακάρι να βρεθεί δικαστής για να το δικάσει.
Με έχει προσβάλει προσωπικά και εγώ δεν μπορώ να το ανέχομαι..
ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
…………………………………………………………………………………..

  18 Σχόλια to “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ”

 1. Κάποιος να ενημερώσει την κα Βίκυ Χαραλάμπους ότι σε τρεις (3) επιστολές το γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής αποκαλεί την υπόθεση απάτη και τα έγγραφα πλαστά. Αυτές δεν βγήκαν ακόμη στον αέρα. Αν νομίζει ότι τα έγγραφα που έχω εγώ είναι παραποιημένα, ας προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον μου και να είναι έτοιμη για τη ψευδή καταμήνυση. Κατά τα άλλα, θα στείλει ΕΞΩΔΙΚΟ και περιμένει να δικάσει δικαστής το εξώδικο;;;;; Αξιότιμη κα Χαραλάμπους να βγείτε στον αέρα απέναντι μου και να μου αραδιάσετε αυτά που λέτε, αλλά με αντίλογο, όχι με πλύση εγκεφάλου σε αγνούς πατριώτες που τους δουλεύετε ψιλό γαζί. Κατά τα άλλα, να προσεύχεστε μην συνδυαστούν τα έγγραφα με τα έγγραφα που έχετε υποβάλει στο ποινικό δικαστήριο, γιατί θα γίνει κόλαση…

 2. Ean ta omologa einai ta IBOE tou WOZNY, uparchei megalo provlima. Auto prepei na luthei APO ton kirio lambraki Kai ton kirio sorra. Ean kimisan ton kosmo Kai einai koumbina me ola ta Kommata, tin kybernisi Kai tis epitropes tis europeis, vevaios den prepei na phovatai o kirios sorras na ton silanvanoune.
  Kai etsi pernaei o chronos, Kai oti eitan na kanoune ta Politika prosopa mesa APO tin europaiki Kai pangkosmia Agenda, ta echoune petychei ta teleutaia 4 chronia(noritera 4 dekaeties, 4 aiones)
  Mia tetoia synomosia APO apateones, lamogia, politikous pou dinoun lanthasmenes elpides gia apophugei mias epanastaseis stous dromous, einai idiophuei Kai tautochrona apanthropeinei.
  to provlima einai oti Kai san oikonomologos choris na dis ta engrapha den mporeis na vlageis synperasma…
  Kai sauto akrivos pontaroune.
  to Thema einai, giati o areios pagos sto dikastirio epivevaiosane ta dokumenta Kai tin aksia ton omologon, Kai noritera ta upourgia tis aksies tis metocheis tis Banque d`Orient.
  Kapoios pou echei toso chriso stin diathesei tou(Trillion Dollars) giati na vgalei plasta omologa ipsous 600 dis dollarion?
  oti oi arches Kai oi upiresies den litourgoun einai saphes. alla poios perimenoi dikastiria na einai meros tis synomosias…

 3. Ενημερώστε τον κο Ρήνο, ότι προσεύχομαι.. Μακάρι να φτάσουμε στα δικαστήρια και να δικαστεί..

  Τα στοιχεία που θα βγουν θα είναι τόσα που θα δω τι θα πει κανείς. Από την πρώτη μέρα δεν κάνετε άλλο από του να λασπολογείτε.
  Παραμυθιάζετε τον κόσμο και προσπαθείτε με κάθε μέσο να δημιουργείτε φαντάσματα. Μπήκατε σε εκπομπές με παραποιημένα έγγραφα που είχατε την αναίδεια να τα χώσετε και στον φάκελο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και να το στείλετε και στην κυβέρνηση, το κυκλοφορήσατε και στη βουλή πάνω από το δικό μας! Και όταν εγώ το είδα και έκανα επιστολή να μου πουν ποιος το κατέθεσε αυτό μέσα στον δικό μας φάκελο το έβγαλαν από τον φάκελο και έκαναν την πάπια! Κάποιοι όμως μίλησαν και αυτό θα βγει όταν πρέπει.

  Προχωρήστε αφού έχετε τα μέσα να κατηγορήσετε και ας μπούμε φυλακή. Έτσι θα γλιτώσει ο τόπος από εμάς τους λωποδύτες (όπως μας χαρακτηρίζετε) και θα μείνετε εσείς τα καλά παιδιά… και που θα σας πούμε όλοι εύγε που σώσατε και που καθαρίσατε τον τόπο!

  Σας προκαλώ, καταθέστε αγωγή για να πάμε στα δικαστήρια, αφού έχετε όσα λέτε. Και να καλέσετε και μάρτυρα τον Υπ. Οικονομικών της Αμερικής, τον Προβόπουλο, και τον Στουρνάρα για να είμαστε όλοι εκεί! Καλό θα μας κάνει!
  Και εγώ ΔΗΛΏΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι δέχομαι να κρατηθώ ως ενέχυρο για όλη τη διάρκεια της δίκης!

  Τα ίδια που λέγατε τόσο καιρό. 3 χρόνια τώρα κάνατε κάθε αλχημεία για να παρουσιάσετε το θέμα κεντώντας το κάθε φορά με τα ίδια αλλά με μια μάσκα διαφορετική κάθε φορά.

  Πείτε λοιπόν στον “Γιατρό” ότι προκαλώ να πάμε σε έλεγχο τώρα, με κάμερες μέσα στο Υπ. Οικονομικών και την Κεντρική Τράπεζα αν χρειαστεί, παρουσία μαρτύρων και να ακολουθηθεί η ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία, που μπορεί να είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Καλό είναι, ο εν λόγω γιατρός, να μάθει αυτήν τη διαδικασία για να μην πέφτει σε αυτές τις γκάφες που βγαίνει και δημόσια και τις ανακοινώνει!

  Αφού λέτε ότι έχετε την άνεση να τηλεφωνάτε στο Υπ. Οικονομικών της Αμερικής και να συζητάτε για τα χρεόγραφα και όπως υπαινίσσεστε το βρίσκετε και εύκολο (και μάλιστα κάνατε και σχόλιο μπας και δεν το χάψουμε.. όχι όπως στην Ελλάδα.. σας απαντούν εκεί,, όπως είπατε) και να ρωτάτε για χρεόγραφο που δεν έχετε το γραπτό δικαίωμα του δικαιούχου για να πράξετε και ενώ ο ίδιος δικαιούχος δεν το έχει ενεργοποιήσει για να μπορεί να ελευθερωθεί τέτοιος έλεγχος!!!

  Για μπείτε λοιπόν σε λογαριασμό του UCC1 από το τηλέφωνο και να μας υποδείξετε ότι εκεί είναι καταγεγραμμένο ότι είναι παράνομο το χρεόγραφο που βρίσκεται στη νομή και κατοχή του Σώρρα! Και να το πάρουμε γραπτώς και εμείς αυτό το “παρασκεύασμα” για να κινηθούμε αναλόγως!

  Και να μου υποδείξετε και εμένα της αδαούς πως μπορεί ολόκληρο το Δημόσιο της Αμερικής να αφήνει να κυκλοφορούν έξω ο Σώρρας και η ομάδα του, να έχουν καταθέσει πρόταση στην κυβέρνηση, να έχουν μηνύσει την κυβέρνηση, να έχει κερδηθεί δικαστήριο και ακόμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Και το ίδιο ισχύει για την Κυβέρνηση Ελλάδος και Κύπρου..

  Άρα πρέπει πραγματικά να είμαστε τόσο παντοδύναμοι που τι να σου πω! Είμαστε και πάνω απο τα Κράτη και τους Θεσμούς! Τι Μεγάλη δύναμη λοιπόν διαθέτουμε!!!!!
  Μπράβο μας λοιπόν αφού έχοντας τα πάντα ανάποδα εμείς καταφέρνουμε να είμαστε έξω και να κυνηγάμε να γίνει αποδεχτή η πρότασή μας και να μηνύουμε κυβερνήσεις κτλ!

  Και γιατί λοιπόν η κυβέρνηση της Ελλάδος αλλά ούτε και της Κύπρου, δεν απήντησε έστω και γραπτώς να μας πετάξουν από το σβέρκο τους και να ησυχάσουν; Παραμόνο βγαίνετε εσείς και λέτε τα δικά σας;

  Και έτσι για να τελειώνουμε με την ανοησία που αφορά το θέμα Wozney! Ο δικαιούχος είναι ο Σώρρας. Κατ’ εντολή του εκδόθηκαν οι τίτλοι το 2012. Το όνομά του βρίσκεται στον λογαριασμό και δεν μας απασχολεί κανένας άλλος. Σε ένα χρεόγραφο δύο ΜΟΝΟΝ έχουν σχέση.

  Ο Οφειλέτης (US Dept of Transportation δια μέσου του US Treasury- Offset payments) και ο Δικαιούχος Αρτέμης Σώρρας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

  Ο Σώρρας, δικαιούται να χρησιμοποιεί όποιον γουστάρει για να του κοινοποιήσουν – μετάφερουν το χρεόγραφο προς το Αμερικάνικο Δημόσιο και να αναρτηθεί στην οθόνη. Εάν αυτός ονομάζεται Ρήνος, Wozney, Χοίρος, Χελώνα, δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία και δεν αλλάζει η οφειλή!

  Σημασία έχει αν υπάρχει η νόμιμη σχέση του δικαιούχου Σώρρα με τον οφειλέτη, εαν υπάρχει η οφειλή και αν αυτό το έχει απορρίψει ή όχι η Αμερικάνικη Κυβέρνηση. Αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ γιατί η Αμερική δεν είχε πρόβλημα. Αν είχε θα το έθετε από μόνη της και δεν χρειάζεται εσάς να το κάνει!

  Δεν θα ιδρύσετε εσείς νέους νόμους του πως ελέγχεται ένα χρεόγραφο- διεθνής συναλλαγματική IBOE. Υπάρχει νόμος και όλα τα άλλα είναι αστεία για τα καφενεία!

  Βρείτε παρακαλώ λίγο καλύτερα πράγματα να λέτε γιατί βαριόμαστε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια.
  Εμείς ζητάμε να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ kai Όχι το αντίθετο!
  Και εσάς, αφού λέτε είστε ΈΛΛΗΝ στο γένος και στην ψυχή, τότε τι πιο καλό, αφού εμείς δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ κάτι από την Κυβέρνηση πέραν του να κάνει τα δέοντα, να δεχθεί την Πρόταση και να Προβεί στον έλεγχο του χρέους και οι ιθύνοντες να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.
  Άρα γιατί σας χαλάει αυτό;

  Γιατί δεν συμπορεύεστε και εσείς να το καταφέρουμε να δούμε τελικώς τι μας γίνεται και να αρχίσουμε να ζούμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι;

  Οπότε του τι θα κάνω εγώ είναι δουλειά δική μου.

  Καλώ εσάς που κατηγορείτε, να προχωρήσετε και να φτάσουμε την Κυβέρνηση να ελέγξει και εμείς ας πάμε και στα δικαστήρια..
  Βάλτε και από αυτούς τους κρυφούς σας «φίλους» να το σπρώξουν για να μπορέσει να δικαστεί γρήγορα μια τέτοια δίκη… Να δικάσουμε όλοι να δούμε όλοι την ΑΛΗΘΕΙΑ που καίει!

  Για ελάτε να γίνει η επιλογή των δικαστών από κλήρο.. Να βάλουμε και επόπτες από εξωτερικό δικαστήριο για να μην μπορεί να παρεκτραπεί κανείς. Να συνδεθούμε και με όλα τα κανάλια του πλανήτη άρα να γίνει σε κοινή θέα για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση και να πάμε όλοι εκεί που πρέπει όταν τελειώσει.

  Και έχω πολλά μαζεμένα. Και θα το χαρώ πραγματικά πολύ!

  Πάμε λοιπόν να δικαστούμε σας περιμένω να προχωρήσετε και να δούμε τελικά το ΦΩΣ να λάμψει!

 4. ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2013…( Ο ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ WOZNY, TA I.B.O.E. & ΤΑ Β.Ο.Ε. https://alfeiospotamos.gr/?p=1996 )…

 5. Αγαπητοι συνελληνες μια απαντηση για τη ΜΑΙΜΟΥ της ΖΟΥΓΚΛΑΣ και πιστευω αν οχι ολοι οι περισσοτεροι θα συμφωνησετε ας μαθει λοιπον η μαιμου και οι υπολοιποι συνομιοι του οτι τα 600 δις ειναι τα ψιχουλα που μας πεταξε Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ για να ξαναβρουμε το δρομο του γυρισμου προς το φως οπως στο παραμυθι με τον Χάνσελ και Γκρέτελ τωρα που τον βρηκαμε δεν μας σταματαει τιποτα πια δεν μας ενδιαφερει πια αν ειναι ψευτικα η αληθινα αν ειναι αληθινα ας τα παρουν και ας τα βάλουν στο κωλ… τους δεν μας ενδιαφερουν ο χορός ξεκίνησε και τον σερνει ο ΑΡΤΕΜΗΣ ας πιαστουμε λοιπον ολοι μαζι και μη φοβάστε αν δεν ξερετε τα βηματα θα τα βρειτε αμεσως ειναι τυπωμενα στο DΝΑ μας ειναι ενας χορος που μονο οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξερουν να χορεβουν.

 6. den tha eitane epeksergazomeno, na synantitheite masi se mia ekpompei kai na anoiksetai ta chartia?
  o tropos tis synopsis stin ekpompi zougla gr eitane paraplanitiko.
  Pisteuo pos o Rhinos einai patriotis, alla dispistos(opos kai poli metanastes, giati den se charisoune oute tin vromia kato apo ta nychia san ellin sto eksoteriko). Ean peisetai ton Doctor me dokumenta kai gegonota tha vrethei o idios stin proti grammi tou agona stin apoleutherosi.
  monon tha sas parakaleso na katharisetai to thema syntoma.

 7. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ !!! ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ; ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΤΥΡΙ, ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!! ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ “ΠΑΤΗΣΟΥΝ”;;; (ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ EI E.N.D.,Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/to-brabeio-sthn-ei-e-n-d-h-protash-toy-samara-kai-h-faka-toy-art.html)

 8. Καλησπέρα,

  Την απόφαση της κερδισμένης δίκης με τον Γεωργιάδη, ΑΥΤΟΥΣΙΑ, όχι αποσπάσματα ούτε καθαρογραμμένη, θα την δούμε για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας ?? Πώς είναι δυνατόν να έχει δικαίωσή δικαστήριο τον Κ. Σώρρα , και το υπουργείο οικονομικών της Αμερικής να λέει ότι είναι απάτη ?? Βγάλτε την απόφαση και μην παίζεται με την νοημοσύνη μας και οι μεν και οι δε.

 9. Και γώ αυτό λέω κ. Χαραλάμπους. Αντε επιτέλους να γίνει μηνυση να τελειώνουμε. Και στο κάτω κάτω της γραφής τί κοπτονται τόσο πολύ; αφού είναι απατεώνας ο Αρτέμης αφήστε τον να πάει… πόσο θα πάει κάποτε θα φτάσει σε ένα σημείο που η αλήθεια θα φανεί.Είτε είναι έτσι είτε είναι αλλιώς.

 10. 26% ΟΙ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! 2.600.000 ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΔΗΜΟΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ 2,030 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ (!) ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΔΙΔΕΣ, ΡΗΝΟΚΕΡΟΥΣ, ΧΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

 11. ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ, Ο Κ. ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ“ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 12. κ.Τριανταφυλόπουλε, ελπίζω να αντέξεις τις συνθήκες της εκπομπής σου, που θα επικρατήσουν κατά την προσαγωγή σου στην Συνελευση των Ελλήνων και να αιτιολογήσεις τον λόγο που έκανες τέτοια παραπλανητική εκπομπή εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της EI END.

 13. Αν δε γίνει μήνυση εναντίον της εκπομπής τότε αποδεικνύονται ορθά όσα παρουσιάστηκαν στην εν λόγω εκπομπή. Αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει αναρτημένη ολόκληρη η απόφαση του δικαστηρίου; Αποσπάσματα μονάχα της απόφασης θεωρείται άκρως ύποπτη η κίνηση.

 14. ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ; !!!
  (ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/kenes-kai-steires-oi-antidraseis-gia-thn-athwwtikh-apofash-yper-.html )

 15. Με την ίδια λογική, εφόσον δεν έκαναν μήνυση στο Κ. Σώρρα για τα όσα έλεγε στις εκπομπές που τον φιλοξενούσαν, αποδεικνύονται ορθά όσα παρουσιάστηκαν στις εν λόγω εκπομπές. Όλο αυτό θα ξεδιαλύνει ακόμη περισσότερο ( ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται φως στο τούνελ..) εφόσον και αν παρουσιαστεί ΑΥΤΟΥΣΙΑ και όχι αποσπασματικά και καθαρογραμμένα η απόφαση του δικαστηρίου. Κ. Χαραλάμπους ,μετά την απάντηση σας στην έρευνα του Κ. Ρήνου, ο τελευταίος σας απάντησε σε 30 λεπτά της ώρας και εσείς του ανταπαντήσατε σε 5 ώρες, περιμένω να έχετε την ίδια συνέπεια με όλους και να μας παρουσιάσετε ΑΥΤΟΥΣΙΑ την απόφαση του δικαστηρίου που είχε ο Κ. Σώρρας με τον Κ. Γεωργιάδη έτσι ώστε τα συμπεράσματα που θα βγούνε να μην έχουν βάση κάποιο κυνήγι μαγισσών αλλά 1 απόφαση δικαστηρίου.

  Σας ευχαριστώ

 16. Τι ακριβώς είναι άκρως ύποπτο ??

 17. Κ. Πλάτων , αυτό που δείχνετε δεν είναι η απόφαση αυτούσια, την απόφαση του δικαστηρίου πότε θα την δούμε ??

 18. ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ(ΧΙΟΥΜΟΡ)ΣΟΒΑΡΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ;!ΣΤΟΜΑ/ΧΕΙΛΙΑ/ΜΑΤΙΑ/ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ,ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ!ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ,ΤΟΝ ‘ΜΥΡΙΖΕΙΣ’ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΤΣΑ,ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ..
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ.ΧΜΜΜΜΜ!ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝ!ΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ‘ΠΡΟΑΓΩΓΗ’ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ….ΜΑΚΡΥΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΝΙΚΗ ΣΟΥ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ…

...