Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. (18/12/2899 Kastoria fm stereo ) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: 18-12-2015 ΣΤΟ Kastoria fm stereo

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλημέρα σας. Είσαστε η Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και πρέπει να δώσουμε στους ακροατές μας την ενημέρωση για να δούμε τι σημαίνει αυτός ο Φορέας, για ποιον λόγο φτιάχτηκε και μετά, να πάμε σε αυτά που διεκδικούμε και σε αυτά που αγωνίζεστε να βγάλετε προς τα έξω και να πείσετε τους πολιτικούς μας.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ «ΛΕΩΦΟΡΟΣ», Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ευχαριστώ καταρχάς που μου δίνετε το βήμα να μιλήσω.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η δεύτερη μας «λεωφόρος», που έχουμε δημιουργήσει σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που ξεκινήσαμε τουλάχιστον εδώ και 4 χρόνια. Είναι ένας Φορέας ο οποίος θα δράσει στην πολιτική σκηνή και θα είμαστε πανέτοιμοι στις ερχόμενες εκλογές, οι οποίες δεν θα είναι πολύ μακρυά, όπως τουλάχιστον εμείς καταλαβαίνουμε.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό βέβαια δεν είναι καλό…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν είναι καλό, αλλά δεν είναι και κακό, γιατί στην ουσία δεν έχουμε κυβέρνηση. Έτσι αποφασίσαμε ότι όλα αυτά τα οποία έχουμε δώσει στην Ελληνική κυβέρνηση, για την Εξαγορά του χρέους και την Ανοικοδόμηση, τις Μελέτες που έχουμε κάνει σε κάθε πλευρά της Ελλάδος και δεν εισακούστηκαν.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, να προσπαθήσει να εγκαθιδρύσει την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, όταν υπάρξει Δημοκρατία.

Τώρα δεν έχουμε Δημοκρατία, έχουμε ένα καθεστώς που εξελίχθηκε μέσα στην χώρα όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί δεν είναι τώρα με τις τελευταίες κυβερνήσεις, αλλά εκατοντάδες χρόνια μπορώ να πω με τα ίδια δεδομένα, οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια πολιτικά σκηνικά, τα οποία έχουν αφαιρέσει από τον Έλληνα, το κάθε του δικαίωμα. Δεν ενεργούμε με Αξίες, δεν έχουμε Αρχές και Νόμους.

Για αυτό εμείς αποφασίσαμε ότι ο ελεύθερα σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης, έχει υποχρέωση να συνεχίσει την ιστορία που μας δόθηκε από τους προγόνους μας με τόση μεγαλειότητα. Είναι υποχρέωση μας να την μεταφέρουμε στην επόμενη γενιά κι ο Έλληνας έχει λοιπόν την υποχρέωση να σηκωθεί επάνω να πληροφορηθεί και να ξεκινήσουμε ξανά να στήσουμε αυτή την Πολιτεία που είναι βασισμένη στα δικά μας Ελλάνια Πρωτόκολλα κι όχι στις ξενόφερτες ιδεολογίες.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ…

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ονομάστηκε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, γιατί ενώνει τους Έλληνες.  Εδώ και 6 μήνες ο Έλληνας Πολίτης έχει ξεκινήσει να φτιάχνει τα δικά τους γραφεία, όπου ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, να εκλέγει τους αξιότερους μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, να έχει αντιπροσώπευση και εκπροσώπευση σε μια ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ επιτροπή, όπου εκεί έρχονται τα προβλήματα της κάθε περιοχής και συζητώνται για να βρεθούν λύσεις.

Τώρα ανακοινώσαμε και το Πολιτικό Φορέα και  σε κάθε γραφείο που τώρα έφτασαν στα 100 και δεν είναι καθόλου αμελητέος ο αριθμός των γραφείων, μαζεύεται ο Έλληνας διαλέγει και εκλέγει αυτόν που θεωρεί ότι είναι άξιος να τον εκπροσωπήσει σε μια πολιτική σκηνή και ετοιμαζόμαστε να έχουμε το ΣΥΝΕΔΡΙΟ μας, όπου πολύ σύντομα θα εκλεγεί και αυτή η ομάδα που θα είναι η ομάδα που θα μας αντιπροσωπεύσει προς την Νέα Εκλογική Αναμέτρηση η οποία όπως αναμένεται θα είναι εντός της άνοιξης.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ – ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΝΤΟΣ – Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – LAZARD BROTHERS – ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

Δημοσιογράφος: Την βλέπετε τόσο νωρίς;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Την βλέπουμε τόσο νωρίς, αλλά λόγω των διαφόρων θεμάτων που εξελίσσονται και στην Ευρώπη, αλλά και στην υφήλιο, να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, γιατί ετοιμάζονται για πολύ άσκημα πράγματα και στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά τώρα  έρχεται και δένει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Εξάλλου το είχαν ήδη προγραμματίσει χρόνια πριν και είναι πολύ καθαρό αυτό που λέω. Όλοι μας βιώνουμε πώς έχουν εξελιχθεί τα δεδομένα μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα, από τον Παπανδρέου που βλέπουμε να μετατρέπεται σε προτεκτοράτο ξένων ιδεολογιών και να σφετερίζονται το κάθε τι. Έχουμε φτάσει στο σημείο ο κάθε Έλληνας να καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο πρόχειρες και αναποτελεσματικές πολιτικές που έχουν γίνει στην Ελλάδα, αλλά είναι ένα ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, που εξελίσσεται χρόνια τώρα από τους χρόνιους δανειστές μας, οι οποίοι έχουν πτωχεύσει την Ελλάδα πάρα πολλές φορές και μιλώ για τους ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. Παλαιότερα, όποιος τολμούσε να ανοίξει το στόμα του και να πει κάτι για την οικογένεια Ρόθτσιλντ θεωρούνταν ένας συνομωσιολόγος, ή ήταν κάτι μακρινό από εμάς σενάριο.

Όμως, οι ίδιοι οι Ρόθτσιλντ ήταν αυτοί που είχαν χρηματοδοτήσει την Ελλάδα, αν θέλετε, είχαν χρηματοδοτήσει την Ελευθερία του 1821, που δεν ήταν ποτέ Ελευθερία τελικώς. Τότε το 1827, λίγο πριν σκοτώσουν τον Καποδίστρια, είχαν πτωχεύσει την Ελλάδα ήδη οι δανειστές.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα μέσω του Όθωνα, δικό τους παιδί, κι αυτός συντέλεσε να πτωχεύσει η Ελλάδα το 1842. Μετά, αν θυμάστε, είχαμε μετά από 51 χρόνια με την πτώχευση του Τρικούπη.

Δημοσιογράφος: Το θυμάμαι, επειδή το διαβάζω, όχι ότι ήμουν εκεί!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, αυτό ήταν το 1893 και μετά το 1932 λίγο πρίν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και πάλι η Ελλάδα πτώχευσει επί Βενιζέλου, δηλαδή 39 χρόνια μετά απο την προηγούμενη πτώχευση, πάλι από τους ιδίους.

Η δική τους παρέμβαση στην Ελλάδα, ως πλεκτάνη εταιρειών, γιατί δεν είναι μια, έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα σε πολλά επίπεδα και με πολλά πρόσωπα.

Ένας εξ’ αυτών,  ο οποίος είναι ένας πράκτορας, αν θέλετε, της δικής τους ομάδας που δουλεύει στα Βαλκάνια, ο Άλεξ Ρόντος, ήταν ένας από τους συμβούλους του Παπανδρέου που φώναζε τότε ότι «Η Θεσσαλονίκη είναι πρωτεύουσα των Βαλκανίων». Έλεγε ότι « η προσάρτιση της Θεσσαλονίκης» κι όχι «η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης» κι αυτός έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σε πολλά επίπεδα για το θέμα των Βαλκανίων και την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Όλα αυτά που ζούμε, δεν τα λέμε χωρίς αποδείξεις. Ο Παπανδρέου, αν θέλετε να σας θυμήσω λίγο, αρχές της δικής του θητείας, είχε αναθέσει στον Οίκο Ρόθτσιλντ..

Δημοσιογράφος: Μιλάμε για τον Ανδρέα Παπανδρέου τώρα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χρηματοδοτηθεί από τους Ρόθτσιλντ, πρίν έρθει ακόμα στην Ελλάδα, οκτώ χρόνια πριν για να ετοιμαστεί να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά, μιλώ για τον γιό του Παπανδρέου, ο οποίος, πρόσφατα,  όταν ανέλαβε, που το χρέος της Ελλάδας σε σύγκριση με τον ΑΕΠ  ήταν στο 113%, δηλαδή το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ έναντι του ΑΕΠ, αλλά και πάλι ήταν ένα δυσθεώρητο χρέος.

Τότε είχε αναθέσει στην εταιρεία LAZARD BROTHERS που βρίσκεται στο Παρίσι, να ελέγξει και να διαπραγματευτεί το ελληνικό χρέος. Δηλαδή, αναθέτουμε στους δανειστές μας, γιατί LAZARD BROTHERS είναι δική τους εταιρεία, κατάστημα των Ροθτσιλντ, να διαπραγματευτούν για τον εαυτό τους.

Κι όχι μόνο αυτό! Να σας θυμήσω επίσης,  τότε ότι γίνονταν οι ΕΞΑΓΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ μια άλλη τεράστια Εταιρεία, που περίπου για 20 χρόνια δέσει την Ελλάδα, παντοιοτρόπως για το θέμα των εξοπλισμών, είναι κι αυτή σύμβουλος του Παπανδρέου πάλι, το ίδιον καιρό.

Πάλι στις αρχές, πάλι εν καιρώ Παπανδρέου, η ίδια η LAZARD, που είπαμε προηγουμένως ήταν η ίδια σύμβουλος της Ολυμπιακής και τότε είχε μεσολαβήσει στην πώληση στην ΜΙΚ και κανείς τότε δεν είχε αμφιβολία τι παίχτηκε με το θέμα την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΙΚ…ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ και υπήρξαν τεράστιες κομπίνες που στήθηκαν στην Ελληνική επικράτεια για να φέρουν την Ελλάδα εδώ που είμαστε σήμερα, που δεν υπάρχουν οι τράπεζες, να έχει χρεωθεί το Ελληνικό Δημόσιο με όλους αυτούς τους καλοθελητές Ρόθτσιλντ που είναι παντοιοτρόπως σύμβουλοι στην Ελληνική πραγματικότητα.

Έχετε υπόψιν σας ότι κάθε επίπεδο στην κυβέρνηση ελέγχεται από τους Ρόθτσιλντ. Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας σε κανένα σημείο-κλειδί.

Αυτά τα λέω με πόνο ψυχής, κι όχι επειδή μου αρέσει να κάνω φιλολογία. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΣΘΕΩΡΗΤΑ.

Αν νομίζετε εσείς, ότι με το δεδομένο να μην πληρωθούν τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες, ότι η τράπεζα έχασε, είναι ακριβώς το ανάποδο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Όχι, βέβαια, αλλά αυτό που αφήνουν να βγαίνει προς τα έξω ότι θα κερδίσει και ο δανειολήπτης, βασικά ότι θα κερδίσουν και οι τρεις. Και οι εταιρείες που θα μπουν στο παιχνίδι και οι τράπεζες που θα πάρουν το χρήμα που δεν θα έπαιρναν ποτέ και ο δανειολήπτης που δεν θα πληρώσει 50, αλλά θα πληρώσει 30.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, αλλά ποτέ δεν λένε όμως ότι κανονικά χρωστάει 3.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εδώ είναι και το δικό μου το ερώτημα: Τι είναι αυτό που θα ξυπνήσει τον Έλληνα που έχει κοιμηθεί στον καναπέ του και παίζει στο facebook και δεν τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα; Βλέπουμε εδώ να μας βάζουν καθημερινά φόρους και χαράτσια, να μην έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε; Πώς θα πείσετε τους Έλληνες που είμαστε όλοι απλωμένοι στον καναπέ μας, να αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός και να έρθει κοντά σας, να σας δώσει την δύναμη αυτή,  για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί αυτά που μας λέτε;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καταρχάς, είναι καλό να διαβάσει κανείς τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ οι οποίες λένε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, όταν θα αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε στην Βουλή για να συζητάμε απλά σε μια βουλή που είναι ο θίασος του παραλόγου.

Μας ενδιαφέρει να αναλάβουμε τα ηνία της χώρας. Μόνο έτσι θα γίνει η αλλαγή.

Έχουμε καταθέσει ισχυρά οικονομικά εργαλεία που τα τελευταία χρόνια έχουν εξασφαλιστεί και επικυρωθεί παντοιοτρόπως και με δικαστικές αποφάσεις και με γνωματεύσεις και με επικυρώσεις, όπως επιτάσσει η παγκόσμια νομοθεσία για αυτά τα θέματα.

Έχουμε κλειδώσει περιουσία η οποία βρίσκεται κατατεθειμμένη υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και είναι έτοιμη, όταν υπάρξει μια κυβέρνηση που να θέλει να το κάνει, να μπορεί να υλοποιηθεί η χρηματοδότηση μέσα σε πολύ λίγες μέρες, γιατί τα χρήματα είναι ήδη κλειδωμένα.

Είναι σαν να κάθεται μια ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ σε έναν λογαριασμό και περιμένει απλά αυτόν που θα πάει να την εκταμιεύσει. Αυτό έχουμε σήμερα στους λογαριασμούς.

Είναι μια Επιταγή Πληρωμής τα 600 δις δολάρια που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας και ακούσατε διάφορα να συζητούνται για αυτό. Είναι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ούτε βάλαμε παράξενους όρους.

Παλιότερα είχαμε τον όρο ότι θα θέλαμε να γίνει ο έλεγχος του χρέους και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα. Έχουμε αφαιρέσει και αυτούς τους όρους, στα τελευταία εξώδικα που έχουμε στείλει, οπότε δεν υπάρχουν όροι, οι οποίοι δυσκολεύουν κάποιον να αποφασίσει για αυτό το θέμα.

Επομένως, αφού δεν έχουμε κυβέρνηση αποφασίσαμε εμείς. Οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ είναι βασισμένες σε ό,τι πούμε να μπορεί να γίνει.

Γιατί υπάρχει και το ταμείο των 600 δις που έχουν κλειδώσει, αλλά υπάρχουν ακόμα με μελέτες που έχουμε κάνει σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο και  για τον απανταχού Ελληνισμό, μελέτες βιωσιμότητας, ανάπτυξης που έχουμε φτιάξει για 2, 3 τρις ευρώ. Κι αυτό είναι ένα ταμείο που προέρχεται με μεγάλη ιστορία το πώς θα αντληθούν αυτά τα χρήματα από ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που όλοι οι Έλληνες έχουν δικαιώματα. Είναι κι αυτό ασφαλισμένο και κλειδωμένο για την έναρξη αυτής της μεγάλης νέας αλλαγής της ιστορίας των Ελληνικών δεδομένων.

Οπότε, οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ είναι βασισμένες και σε πολλές άλλες μελέτες που έχουμε κάνει και πολλά άλλα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν δεσμευτεί για αυτόν τον σκοπό.

Οπότε, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αφού μπορέσει να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης, ξεκινάει να βάλει σε λειτουργία όλα όσα έχει μελετήσει και έχει καταθέσει στην Ελληνική πραγματικότητα, στην Ελληνική Κυβέρνηση και στους Δήμους, ώστε να γίνουν όλα πραγματικότητα.

Παράδειγμα… ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 5,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!

Θα σας πω ένα παράδειγμα. Εσείς είσαστε ένας τόπος με μεγάλη ιστορία. Και η λίμνη της Καστοριάς έχει μεγάλη ιστορία και μάλιστα έχουμε αποδείξεις στην περιοχή σας για ζωή πριν 5.500 χρόνια πΧ που πρέπει να είσαστε όλοι περήφανοι για τον τόπο σας. Είναι μια εποχή που όλα αυτά αποδεικνύονται. Υπάρχει ακόμα η ξύλινη επιγραφή κοντά στην λίμνη, η οποία αποδεικνύει την ύπαρξη πληθυσμού στην περιοχή σας 5.500 ετών.

Η λίμνη όμως σήμερα και ξέρετε πολύ καλά ότι λόγω της κακής διαχείρισης, ενώ ήταν ένας εξαίρετος βιότοπος, και η περιοχή έχει ζήσει από την γούνα του κάστορα και η αγροτική περιοχή έχει ζήσει  από τον νερό που βρίσκεται μέσα στην λίμνη και έχετε γενικότερα, πολλές εργασίες που είναι συνδεδεμένες και άμεσα συνυφασμένες με την λίμνη και τον βιότοπο και την καθαρότητα αυτής της λίμνης. Όμως, επειδή έχετε δει ότι η πολιτική σκηνή της περιοχής σας με τις κομματοκρατίες που όλοι γνωρίζουμε, άφησαν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα μόλυνσης, δεν έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με την γούνα του κάστορα, γιατί και η γούνα έχει πέσει και δεν είναι όπως παλιά κι έτσι ένα τεράστιο έσοδο που υπήρχε στην περιοχή, σήμερα δεν υπάρχει. Αλλά δεν έχετε δει και αναπτύξεις για την ενέργεια, ούτε για την κτηνοτροφία, ούτε για την αγροτική καλλιέργεια. Εμείς έχουμε κάνει μελέτες και για την περιοχή σας, οι οποίες μόνο για τον Δήμο Καστοριάς ανέρχονται στα 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δημοσιογράφος: Και αυτές οι μελέτες από πού θα φέρουν αυτά τα χρήματα;

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα που έχουμε φτιάξει τις μελέτες για όλη την Ελλάδα. Έχουμε κάνει για όλη την Ελλάδα 325 μελέτες και 39 για την Κύπρο, στις οποίες καταμετρήσαμε την κάθε ανάγκη. Χιλιόμετρα δρόμους, νερό, ενέργεια, ρεύμα, ακόμα και την πυρόσβεση, ακόμα για τα δάση, τις λίμνες, τα ποτάμια.

Όλα αυτά που έχουμε δικά μας, πώς μπορεί να γίνουν, ώστε, όταν επενδυθούν χρήματα να μπορέσουν να γίνουν τέτοια έργα,  ώστε να παράγουν έσοδα και το ίδιο το έργο και να παράγει για τους πολίτες, αλλά και την ίδια στιγμή να αποπληρώνει και την δική του οφειλή.

Αυτό είναι βάρος του Αρτέμη Σώρρα να γίνει αυτό, γιατί εκείνος έβαλε τα χρήματα, εκείνος βάζει τις εγγυήσεις, άρα εκείνος υποχρεούται να βρει τρόπο να δοθούν αυτά τα χρήματα και σιγά-σιγά το έργο να μείνει στην περιοχή ως δωρεά, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μας.

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ

ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗ-ΛΟΓΙΚΗ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ…

Έχουμε φτιάξει αυτό το πακέτο με τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που είναι μεγάλο σενάριο και μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία το τι σημαίνουν ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ στην Ελλάδα, τα οποία μας κρύβουν οι κυβερνήσεις μας. Εμείς φωνάζουμε και πάμε να πάρουμε δάνεια από τρίτους και έρχονται αυτοί που θα μας δανείσουν να μας αξιολογήσουν, και έρχονται οι ίδιοι να μας πτωχεύσουν και όπως είπα και προηγουμένως, να κρίνουν και να συμβουλεύσουν, πώς θα πάρουμε το δάνειο και πώς θα καταναλώσουμε το δάνειο…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτοί κοιτούν το συμφέρον τους! Εμείς δεν τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν όλα αυτά;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έτσι και δημιουργήθηκαν οι γάγγραινες στην Ελλάδα και έχουμε τώρα ένα σαθρό περιβάλλον, όπου ο Έλληνας έχει αδρανήσει και δεν απαιτεί τις αξίες που του αρμόζουν. Δεν παράγει πλέον και από την άλλη όμως, υπάρχει και η πολιτική σκηνή που είναι φτιαγμένη να μην τον αφήσει και για αυτό έχουμε όλες αυτές τις υψηλές φορολογίες και όλη αυτή την τεράστια ανεργία και τους νέους να είναι αποπροσανατολισμένοι.

Όταν δεν υπάρχει ηγεσία για να βάλει τις γραμμές, είναι επόμενο ο πολίτης να σε κλέψει, όταν η φορολογία έχει φτάσει πάνω από το 100%.

Δημοσιογράφος: Αν δεν κλέψει δεν μπορεί να επιζήσει!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ακριβώς! Είναι ένα εκκολαπτήριο παρανομιών στην Ελλάδα, γιατί το σύστημα που έχει φτιαχτεί, έχει δημιουργηθεί να βασίζεται πάνω σε μια ΜΗ-ΛΟΓΙΚΗ βάση. Άρα, αν δεν έχουμε ΛΟΓΙΚΗ για ό,τι κάνουμε, δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, δεν υπάρχει Παιδεία κι όλα αυτά που συζητάμε, είναι άχρηστα!

Για αυτό πάμε στην βάση μας, στην Ελλήνων Πολιτεία βρίσκουμε τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ… ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Είπαμε προηγουμένως για όλον αυτόν τον τεράστιο πλούτο, τον οποίο μας κρύβουν, επικυρώνεται και στις τελευταίες Συνθήκες και τις έχουμε κάνει γνωστές και στην Ελληνική πραγματικότητα.είναι η απόφαση στο Bretton Woods, το 1944, όταν αποφασίστηκε μεταξύ όλων των χωρών παραθέσουν το δικό τους πλούτο, που είναι ένας πανάρχαιος πλούτος φυλαγμένος υπέρ των χωρών και να τον χρησιμοποιούν μόνο στην ανάγκη.

Αυτό είναι που αποδίδει και το νόμισμα παγκοσμίως και διαθέτει τον νόμισμα σε κάθε χώρα. Τότε λοιπόν, το 1944 αποφασίστηκε, όλα τα κράτη να αναθέσουν στις τράπεζες να διαχειριστούν αυτόν τον πλούτο και αυτό ήταν και η έναρξη του τελευταίου σταδίου της δήμευσης οποιασδήποτε περιουσίας που υπάρχει.

Όταν δόθηκαν αυτά τα Ταμεία υπέρ των τραπεζών, τα κλείδωσαν να παίρνουν οι χώρες το 4% επιτόκιο κι έδωσαν το δικαίωμα στις Τράπεζες να διαχειριστούν αυτόν τον πλούτο, για να εκδίδουν το παγκόσμιο νόμισμα που είναι το δολάριο κι αυτό να μετατρέπεται σε όλες τις χώρες αναλογικά. Επίσης, τότε έκαναν τις συμφωνίες πώς θα διαχειριστούν τις εξαγωγές και έχει γίνει η συνθήκη για τα τελωνεία κι όλες τις συμβάσεις μεταξύ των χωρών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ !!!!!!!!!!

Αυτή η τότε Συνθήκη του Bretton Woods που παραχωρήσαμε τον πλούτο στις τράπεζες για να μας καλύψουν με όλα αυτά που έχω πει, έχει μέσα κλειδιά που όμως, αν η χώρα έχει ανάγκη από αυτά χρήματα, κάτω από νόμιμες διαδικασίες και που: α) να μπορεί να αποδεικνύει την ανάγκη της και β) να έχει  την διασφάλιση με εγγυήσεις, ώστε να μπορέσει να πάρει τα χρήματα και να τα γυρίσω πίσω σιγά-σιγά, μπορεί να τα λάβει.

Αυτό όμως μας το κρύβουν μέσα στις Ελληνικές τράπεζες και αυτό θα το δείτε και μέσα στο τελευταίο έγγραφο που θα σας αναφέρω προτού κλείσουμε! Του έχω βάλει μέσα και τους λογαριασμούς και τα πάντα, για να φαίνεται κιόλας.

ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ

Στους Ισολογισμούς που κρατάει κάθε έτος η Παγκόσμια Κοινότητα, διασφαλίζεται σαν εποπτεία από τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE(ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ), ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 300 ΜΕΛΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Αυτοί, αν θέλετε, αποτελούν ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

Αυτά τα Ταμεία υπάρχουν και ελέγχονται, αν έχουν αποδοθεί σωστά. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, υπογράφουν ΕΤΗΣΙΩΣ αυτούς τους λογαριασμούς και επίσης επικυρώνονται και από το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.

Βλέπουμε λοιπόν μια Παγκόσμια Κοινότητα ελέγχει αυτούς τους λογαριασμούς, ώστε να μην μπορέσει να κλέψει κανένας τον άλλον ποτέ.

Στην Ελλάδα τώρα, μέσα στις Ελληνικές τράπεζες, στις εμπορικές τράπεζες, αλλά και στην Τράπεζα Ελλάδος συν την Κεντρική Τράπεζα, η οποία βρίσκεται μέσα στην Τράπεζα Ελλάδος –που είναι ένα μυστικό κομμάτι που δεν ξέρουν πολλοί ότι υπάρχει ακόμα μια τράπεζα, μέσα στην Τράπεζα Ελλάδος- έχουμε κατατεθειμμένα -κι ας ακουστεί το ποσό τεράστιο, αλλά είναι πραγματικότητα, ότι υπάρχουν στους ισολογισμούς του 2007 υπάρχουν- 155 τρισεκατομμύρια ευρώ μέσα στις Ελληνικές αυτές τράπεζες, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ «FEDERAL RESERVE» ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ…

Κι εμείς είμαστε οι επαίτες που πάμε και ζητάμε χρήματα για να μας δώσουν από τις δικές τους αγορές και νομίζουν ότι κάτι κάνουν!

Δεσμεύουν τα χρήματα αυτών των ταμείων που είναι ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, εκδίδουν το δολάριο.

Το δολάριο το εκδίδει η FEDERAL RESERVE που είναι μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία είναι πάλι των Ρόθτσιλντ, γιατί τους έχουμε δώσει το δικαίωμα των εγγυήσεων όλων αυτών των ταμείων.

Μετά, το δολάριο το δίνουν στην Αμερική, ως δάνειο που είναι και πάλι δική τους εταιρεία με ένα επιτόκιο 0,5%

και μετά περνάει στην Ευρώπη για να γίνει Ευρώ και μετά από εκεί αρχίζει ο Τόκος και δίνονται στις τράπεζες, στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, η οποία θα το χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει κράτη.

Πρώτα, θα πάει στα κράτη με χαμηλό επιτόκιο, τα οποία είναι και πάλι δικές τους εταιρείες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, τον Λονδίνο και μετά, θα έρθει στους επόμενους που έχουν χαμηλή ανάπτυξη, θα τους αυξήσουν τον τόκο και εκεί θα γίνεται τοκογλυφία.

Άρα, δικά μας χρήματα, τα δέσμευσαν και εκδίδουν το δολάριο. Το δολάριο έτσι κι αλλιώς μας το δίνουν ως δάνειο και αρχίζουμε την ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που είναι τα χαρτονομίσματα για να τα διανέμουν σε όλες τις χώρες και ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας να αυξάνεται κι ο τόκος. Αυτό είναι το κέρδος τους. Άρα, είναι τοκογλυφία.

Και σε μικρογραφία, είναι αυτό που συμβαίνει και μέσα στις τράπεζες με τα δάνεια των πολιτών. Αυτό που γίνονται με τα δάνεια των κρατών γίνεται και με τα δάνεια των πολιτών.

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ… Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ !

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ «ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ»

Δεν ξέρω, αν ακούσατε ποτέ να συζητάνε για «ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ» που υπάρχουν στις Τράπεζες και «ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ». Αυτά είναι επίπεδα ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που έχει πρόσβαση μόνο ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για τις «ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ». Στις «ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ», έχει πρόσβαση η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που είνα πιο πίσω από  τις Τράπεζες.

Άρα, έχουμε αυτόν τον ΠΛΟΥΤΟ, τον οποίο κοινοποιήσαμε εμείς στην Κυβέρνηση, ότι έχουμε πρόσβαση στο να αιτηθούμε σε αυτά τα Ταμεία και έχουμε  πρόσβαση για πολλούς λόγους.

Δημοσιογράφος: Ναι, και ποια ήταν η απάντηση τους;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ! Όμως, επειδή ξέροντας ότι θα μπαίναμε σε αυτό τον φαύλο κύκλο της κρατικής μηχανής που δεν θα δώσει ποτέ απάντηση, βρήκαμε εμείς τους νόμους, κι αν θέλετε, «τα περάσματα των νόμων», γιατί πάντα αφήνουν περάσματα για τις δικές τους αλχημείες. Οπότε, πατήσαμε σε αυτά τα περάσματα.

Ο Νόμος Καλλικράτη για τους Δήμους έχει δημιουργήσει να είναι ο Δήμος ένα μικρό κρατίδιο και για αυτό έγινε πλέον ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και μέχρι ένα σημείο, του έχουν δώσει την Ανεξαρτησία, αλλά δεν έχουν δώσει το δικαίωμα να παίρνει δάνεια ή να χρεώσει με κάποιο τρόπο το Δημόσιο, αν δεν παίρνει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Παίρνοντας αυτό το πάτημα, χρησιμοποιήσαμε το δικαίωμα που δίνει ο νόμος, ότι ο Δήμαρχος ως εκπρόσωπος του λαού έχει δικαιώματα πάνω στον πλούτο του λαού, γιατί έχουμε βρει ότι έχει δικαιώματα.

Απλώς, αν αιτηθεί μόνος του ο Δήμαρχος, πρέπει να βάλει την δική του περιουσία και πρέπει να αιτηθεί μέσω του Υπουργείου Οικονομικών και δεν θα τον αφήσουν.

Οπότε, εμείς τι κάναμε;

Α) Αντί να βάλει ο Δήμος την περιουσία, χρησιμοποιήσαμε το πακέτο από τον Αρτέμη Σώρρα και β) κάναμε τις μελέτες, άρα έχουμε έτοιμες τις ανάγκες.

Φτιάξαμε τις μελέτες βιωσιμότητας, έχουμε το χαρτοφυλάκιο που δίνει τις εγγυήσεις και το μόνο που χρειαζόμασταν είναι να βρεθεί κάποιος Δήμος να αιτηθεί για να πάμε να υλοποιήσουμε αυτή την δόμηση χρηματοδότησης.

Λέω ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΤΙΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Άρα, θα παντρέψουμε τον ιδιώτη με τον δημόσιο και θα φτιάχναμε αυτό το αίτημα σωστά για να μπορούμε να μπούμε σε αυτά τα Ταμεία ως Κράτος πλέον. Εμείς ως ιδιώτες, δεν είμαστε κράτος. Ο Δήμος δεν είναι κράτος από μόνος τους. Άρα, αν παντρέψουμε τον πολίτη με το Δήμο και τις εγγυήσεις, έχουμε φτιάξει το κράτος.

Φτιάξαμε λοιπόν αυτά τα δεδομένα και βρήκαμε Δημάρχους που έχουν προβεί στην αίτηση με νόμιμες διαδικασίες για να μπορέσουμε εμείς να κάνουμε αυτή την διαδικασία και ξεκινήσαμε αυτή την διαδικασία, να αιτηθούμε στο εξωτερικό με ένα τεράστιο φάκελο με όλα αυτά τα δεδομένα που έπρεπε να παραστούμε και να αποδείξουμε σε όλους αυτούς τους Φορείς που σας είπα πριν: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, FEDERAL RESERVE κτλ.

Δημοσιογράφος: Όλους δηλαδή όσους εμπλέκονται!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Κάναμε έναν χρόνο περίπου, να περνάμε από υπηρεσία σε υπηρεσία με τον φάκελο αυτόν, γιατί χρειαζόταν κι ο χρόνος που πρέπει να αφήσεις για τυχόν ενστάσεις, για να διορθωθούν κάποια πράγματα κτλ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Όταν κλείσαμε τον κύκλο και είδαμε ότι δεν είχαμε ένσταση απο πουθενά, γιατί εκεί δεν έχεις έγκριση, θέλει μόνο να μην έχεις ένσταση και ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΑΞΗ…

Αφού κλείσαμε αυτόν τον κύκλο, φτάσαμε στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Ιούλιο του 2015 και καταθέσαμε το τελευταίο μας εξώδικο, όπου ανακοινώνουμε στην κυβέρνηση ότι έχουμε κάνει αυτές τις κινήσεις μαζί με τον φάκελο που έχουμε παραδόσει στο εξωτερικό και αιτούμαστε να μας ορίσουν ημερομηνία σε ποια τράπεζα θα μπορέσει να υλοποιηθεί η πράξη. Στην ουσία, το δημόσιο δεν θα βάλει τίποτα, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε τις εγγυήσεις του χαρτοφυλακίου του Αρτέμη Σώρρα, δεν θα κάνει έξοδα για μελέτες γιατί τις έχουμε κάνει εμείς με δικά μας έξοδα, το μόνο που θα κάνει είναι η εντολή σε ποια τράπεζα θα μπούμε για να κατέβουν τα χρήματα.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

Όταν θα έρχονταν τα χρήματα, δεν έχουμε βάλει μέσα ότι τα παίρνει το Δημόσιο και άρα, πρέπει να βάλει εγγυήσεις. Το ταμείο χρησιμοποιεί τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα, άρα είναι δική μας υποχρέωση να τα δώσουμε πίσω τα χρήματα. Υλοποιούνται τα έργα, παραδίδονται ως δωρεά στο κράτος, στο Δήμο…

Δημοσιογράφος: Στο κράτος ή στον δήμο;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στον Δήμο, αλλά υπάρχει αναλογικά, αν είναι δρόμος είναι κρατικό, αν είναι έργο του Δήμου, είναι έργο του Δήμου. Φτιάχνονται τα έργα υποδομής και δίνονται ως δωρεά αμέσως και κρατούνται πίσω μέσα στο Ταμείο τα έργα που παράγουν χρήματα, που μπορεί να είναι βιομηχανίες, ξενοδοχεία κτλ. να λειτουργούν για το Ταμείο, μέχρι να αποσβεστεί το κόστος και να μπορέσει να απελευθερωθεί η περιουσία του Αρτέμη Σώρρα και να μείνουν και αυτά σιγα-σιγά στον Δήμο, εννοώντας όλους εμάς τους πολίτες για να μπορέσουμε να έχουμε κι αυτά τα έργα στην δική μας δικαιοδοσία.

Άρα, έχουμε τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα, με βάρος του Αρτέμη Σώρρα, τις μελέτες που κάναμε εμείς, χωρίς να μπαίνει ούτε ένα σεντ από το δημόσιο, ούτε τώρα, ούτε μετά, θα μας μείνουν 2,3 τρις έργα στην Ελλάδα, τα οποία θα κάλυπταν κάθε ανάγκη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και θα παραχωρούνται και δωρεάν στο κράτος ή στο Δήμο!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Από τον Δήμο στους Πολίτες με λίγα λόγια! Εμείς φτιάξαμε τέτοια υποδομή του Ταμείου που θα είναι σε κάθε περιοχή, που θα είναι οι Πολίτες μέσα, έτσι ώστε στο τέλος, να είναι δικαιώματα των Πολιτών και να τα χαίρονται οι Πολίτες, όπως και να τα λειτουργήσουν, βεβαίως με έναν έλεγχο ότι δεν θα χάνονται τα χρήματα στον αέρα, γιατί κάποιος είναι φίλος μας. Θα είμαστε πολύ αυστηροί ο ένας με τον άλλον…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν θα υπάρχουν δηλαδή οι μίζες…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι, γιατί τώρα η περιουσία δεν είναι τρίτων, είναι δική μας ιδιοκτησία, την οποία θα πρέπει να προστατεύσουμε.

Αφού δώσαμε αυτόν τον φάκελο στην Κυβέρνηση, βέβαια τήρησε σιγή ιχθύος και δεν απήντησε ποτέ!

Είχαμε δώσει τότε 60 μέρες που λέει ο νόμος και κανονικά, έπρεπε να είχαμε απάντηση τον Σεπτέμβριο, αλλά ούτε τον Σεπτέμβριο είχαμε απάντηση. Βεβαίως, με αυτά που κάνουν δεν σημαίνει απόρριψη, γιατί η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν απαντούν, δεν είμαστε εμείς εντάξει! Άρα, όλα είναι έτοιμα. Έχουμε τελειώσει αυτόν τον κύκλο και ακόμα κι αυτό το σενάριο με τα 2,3 τρις, κάθονται και περιμένουν. Μέρος αυτού είναι και στην Καστοριά με τις μελέτες που κάναμε.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ…

Ερχόμαστε λοιπόν ως Πολιτικός Φορέας και τι προτείνουμε:

Εάν γίνουμε εμείς κυβέρνηση, την άλλη μέρα, όλα αυτά τα Ταμεία κι όλες αυτές οι καταθέσεις που έχουμε κάνει, γίνονται πραγματικότητα, γιατί εμείς πλεόν δεν έχουμε τρόπο να μην τα κάνουμε, γιατί έχουμε υποσχεθεί ότι θα τα κάνουμε. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!

Αν διαβάσετε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, που υποχρεούνται ο κάθε Έλληνας να ξοδέψει λίγο από τον χρόνο του, να καταλάβει την ουσία. Εμείς, ο,τιδήποτε πούμε, το επικυρώνουμε πριν το ξεκινήσουμε και ξεκινάμε να το υλοποιούμε ή να το κοινοποιούμε, αφού είναι πλέον παντοιοτρόπως διασφαλισμένο.

Έτσι στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, θα δείτε ότι έχουμε αγγίξει την κάθε πτυχή της πραγματικότητας σε όλα τα επίπεδα, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ κτλ.

Άρα, έχουμε αγγίξει κάθε πτυχή με πολύ μεγάλη ανάλυση και στρατηγική τέτοια που ο Έλληνας πλέον, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ απο την μία και από την άλλη, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ, να έχει υποχρεώσεις, αλλά και τα δικαιώματα του.

Εκ των πραγμάτων, να αρχίζει να μπαίνει μια Μεσότητα, δηλαδή να φτάνει ο Άνθρωπος να λειτουργεί με τις σωστές ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, όπως επίσης τους ΣΩΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, έτσι ώστε να επέλθει πλέον μια ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Αν δεν το κάνουμε για τον εαυτό μας, δεν υπάρχει κανείς να το κάνει για εμάς.

Μέσα στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, έχουμε βάλει ότι την επόμενη μέρα, γιατί ο Έλληνας το μόνο που χρειάζεται τώρα, στο σημείο που έχει φτάσει που δεν έχει ακόμα και να ταΐσει το παιδί του, μέχρι να αρχίσουν να λειτουργούν τα έργα, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι ότι ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ –κι αυτό είναι σημαντικό και δεν το λέμε για να κερδίσουμε ψήφους- ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ –ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ- ΘΑ ΛΑΒΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Γιατί το κάνουμε αυτό; Δεν ξέρουμε αν μας έχει ψηφίσει κανείς ή όχι…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή, μιλάτε για όλον τον πληθυσμό, ανεξαρτήτως των ψηφοφόρων, γιατί ούτως ή άλλως η ψήφος είναι κρυφή.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σε όσους είναι καταμετρημένοι ως ψηφοφόροι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα αυξήσετε και την ψηφοφορία έτσι, δεν θα υπάρχει αποχή.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για  αυτό θέλουμε και τους Έλληνες από το εξωτερικό. Όλοι! Έτσι λοιπόν δίνονται 20.000 ανά άτομο. Αυτό τι σημαίνει; Είναι σαν να δώσουμε λίγα καύσιμα στο αυτοκίνητο για να πάρει μπροστά.

Μετά, έρχονται όλα αυτά τα έργα που έχουμε προμελετήσει, τα 2, 3 τρις που σιγά-σιγά, θα μπουν στην λειτουργία και στην κατασκευή. Έτσι ξεκινάμε να μπαίνουμε σε μια διαδικασία που ο Έλληνας θα οργανώνεται, να λάβει από την μία την εργασία του και από την άλλη, να έχει για την έναρξη του ένα μικρό ποσό. Άμα, σκεφτείτε ότι σε μια οικογένεια μπορεί να υπάρχουν 4 ψηφοφόροι, είναι 80.000 που δεν είναι λίγα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτά είναι από την περιουσία του Αρτέμη Σώρρα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, είναι από την περιουσία του Αρτέμη Σώρρα. Για αυτό δεν λέμε «Θα»!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν θα πάρετε τα λεφτά του κράτους, για να το διαλύσετε μια και καλή…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι, αντιθέτως! Εμείς λέμε ότι θα δώσουμε χρήματα που έχουμε εμείς ήδη κλειδώσει υπέρ της πράξης και δεν είναι κάτι που το οποίο είναι μια φανταστική δήλωση, αλλά κάτι αληθινό και υπαρκτό, γιατί υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι κατατεθειμμένα και απλά περιμένουν ένα κουμπί να πατήσει η κυβέρνηση. Άρα, ένα είναι αυτό!

Δεύτερον είναι επίσης, έχουμε κάνει μέσα στις Προγραμματικές Δηλώσεις που είναι η επόμενη γάγγραινα αυτή την στιγμή στην αγορά, είναι τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Κι εκεί, κάναμε ένα τμήμα, το οποίο το ονομάζουμε ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΟ, το οποίο είναι η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ όλων αυτών των Πολιτών. Φυσικά, δεν θα αγοράσουμε αυτά που κάποιος έκανε επενδύσεις σπίτια εκατομμυρίων και μετά πτωχεύει την εταιρεία για να του μείνουν! Θα κοιτάξουμε τις πρακτικές, πραγματικές ανάγκες του βιοπαλαιστή, του οικογενειάρχη και αυτού που συνετά έφτιαξε την επιχείρηση του, αλλά δεν μπορούσε να επιβιώσει λόγω των πολιτικών δρώμενων…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εκεί που το κράτος έπρεπε να «βάλει πλάτες»!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Γίνεται Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ η οποία λέει ως εξής: «ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, -ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ- .

Ας πούμε, ότι εσείς χρωστάτε στην τράπεζα, ένα ποσό 100 ευρώ, αλλά κανονικά χρωστάτε 30. Θα διαπραγματευτούμε με την Τράπεζα αυτό το 30 και θα της πούμε: «πάρε τα 30, κλείσε την σχέση με τον πελάτη σου» κι έρχεται ο πελάτης με το Ταμείο που έχουμε δημιουργήσει, δημιουργεί μια καινούργια σύμβαση που είναι για 30 χρόνια με 0% επιτόκιο, που σημαίνει ότι τα χρήματα που θα μείνουν να πληρώσει, θα έχει 30 χρόνια αποπληρωμής, δηλαδή 3% τον χρόνο να πληρώνεται από το κεφάλαιο, γιατί μηδενίστηκε ο τόκος και στον δέκατο χρόνο περίπου είναι σαν το δάνειο να σβήνεται!

Δημοσιογράφος: Ακριβώς!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Και θα δώσουμε και 2 χρόνια περίοδο χάριτος, που σημαίνει ότι για 10 χρόνια δεν πληρώνει τίποτα, όμως αναγκάζεται να ξεκινήσει να έχει εργασία. Ποια είναι η εργασία; Όλα αυτά τα έργα που έχουμε γράψει, όπως τα 5 δισεκατομμύρια της περιοχής σας, εάν αυτός ο οποίος συζητάμε είναι ένας ξενοδόχος θα έχει έργο να κάνει την ξενοδοχιακή του μονάδα και να κάνει μια αλλαγή που να ταιριάζει με τα καινούργια δεδομένα, για να μπορέσει να επιβιώσει, όπως και οποιοσδήποτε επιχειρηματίας.

Θα ανοίξουν τόσα πολλά έργα και Παραγωγικά, αλλά και Κοινωφελή έργα και Υποδομές, που είναι τόσα πολλά, όπως είπαμε και στις Προγραμματικές Δηλώσεις, αλλά και στις μελέτες που έχουμε κάνει για τον εκάστοτε Δήμο!

Θα γίνουν οι κατασκευές από τους ντόπιους και θα λειτουργήσουν και από τους ντόπιους. Άρα, δεν θα έρθει ένας Μπόμπολας να κτίσει τους δρόμους. Θα έρθει κάποιος τοπικός να κάνει το έργο και αν δεν μπορεί μόνος του θα κάνει συνεργεία μαζί με κάποιον άλλον!

Οπότε, η τοπική κοινωνία θα επανδρωθεί και θα φτιάξει τα έργα, μπαίνοντας στην σωστή λειτουργία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καταπολεμώντας έτσι και την ανεργία!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έτσι, δώσαμε την έναρξη που είναι τα 20.000 ευρώ στην τσέπη, ξεκίνησε να λειτουργεί και εξαγοράσαμε τα δάνεια. Αν μου πείτε μετά από αυτά, ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να ορθοποδήσει και να αρχίσει να εργάζεται συνετά, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν μπορώ να αντιλογήσω σε αυτό που λέτε! Αυτό που μπορώ να πω είναι αυτό που σας είπα και νωρίτερα: Πώς θα μπορέσετε να ξυπνήσετε τον Έλληνα που είναι στο καναπέ;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ήδη ο Έλληνας ξεκίνησε. Εμείς που είμαστε από πόλη σε πόλη και συζητάμε, έχουμε δει ότι ο κόσμος έχει αφυπνιστεί. Σε κάθε ομιλία που βρισκόμαστε στην πιο μικρή θα είναι 300 άτομα και στην πιο μεγάλη θα είναι 1000, έχουμε κάνει και πολύ μεγαλύτερες,  μέχρι και 8000 άτομα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας διψά για να βρει τα θεμέλια του, από εκεί που ξεκίνησε. Εμείς, εκτός από ότι μιλάμε για το τι είναι το μέλλον και τι είναι το παρόν με όλα τα δεδομένα για να μάθουμε και πώς δημιουργήθηκαν τα προβλήματα για να μην ξαναδημιουργηθούν και το πώς θα φτιάξουμε το μέλλον μας, ανοίγουμε όμως και τις πληροφορίες σιγά-σιγά, για να μάθει ο Έλληνας και το παρελθόν.

Να μάθει από που προερχόμαστε, την ΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ και το «ΘΕΙΑ» το λέω και το εννοώ! Έχουμε περάσει μια ιστορία που έχει δώσει στον πλανήτη όλες τις γνώσεις. Έχουμε δώσει τις Επιστήμες, την Γλώσσα.

Όμως ο Έλληνας μέσω των δύσκολων χρόνων που πέρασε στην ιστορία του, κατέληξε σιγά-σιγά να ξεχάσει την Γενιά του. Ξέχασε, δηλαδή, από πού προέρχεται! Αυτό είναι κάτι στο οποίο εμείς επικεντρωνόμαστε, ότι δεν μιλάμε μόνο για τα εργαλεία, μιλάμε και για την ιστορία, τον πολιτισμό και τις πραγματικές αλήθειες τις οποίες μας κρύβουν.

Ξεκινάμε να ενεργοποιηθεί η μνήμη του Ανθρώπου από πού προέρχεται ο Έλληνας, να μπορέσει να βασιστεί σε αυτό το θεμέλιο της Ελληνικής Πολιτείας και να είναι κι ο ίδιος ένα παραγωγικό τμήμα που θα δώσει και τα εφόδια για την επόμενη γενιά και να συνεχίσει η ιστορία μας στο διηνεκές.

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ «ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

Άρα, ο Έλληνας ενεργοποιείται! Εγώ νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όταν άκουσα στην Κύπρο – και ακούγεται ότι είμαι από την Κύπρο- να λέγεται η λέξη «Συνέλληνας» και ότι είμαστε Έλληνες. Γιατί η Κύπρος ήταν ένα «υβρίδιο», για το πώς θα μετατραπεί ο Ελληνισμός, όταν γίνουν αυτά που θα γίνουν, αν μπορέσουν να διεκπεραιώσουν αυτά που κάνουν!

Ο Έλληνας της Κύπρου, παρόλο που είναι Έλληνας, λόγω των προβλημάτων του 1974 με την κατοχή, επειδή κι εδώ υπήρξε  η προδοσία από την Ελληνική Κυβέρνηση κι όχι από τους Έλληνες ανθρώπους, το να πεις ότι ήσουν Έλληνας, σημαίνει ότι είσαι προδότης. Έμεινε η λέξη «Έλληνας» και μόνο, να ισούται με προδοσία. Βέβαια, το κομμουνιστικό κόμμα της Κύπρου είχε κάνει και μεγάλη προπαγάνδα επ’αυτού κι έχει καλλιεργήσει τον ανθελληνισμό στην Κύπρο. Άρα, μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων στην Κύπρο, που είναι η μέση ηλικία, οι ηλικιωμένοι και αυτό έχει διδαχτεί και στα παιδιά, θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι εχθρός κι όχι η «μαμά» Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Όχι όλοι όμως!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι όλοι, αλλά μια μεγάλη μάζα ανθρώπων που σκέπτονταν έτσι. Τώρα αλλάζουν λίγο τα δεδομένα. Παλαιότερα, δεν μπορούσες να πεις ότι ήσουν Έλληνας. Αν το έλεγες, αμέσως πήγαινες στην άλλη άκρη ότι ήσουν ο προδότης κτλ.

Οπότε σήμερα νιώθω ότι με το να λέμε «Συνέλληνας», ο Ελληνισμός αρχίζει να συνενώνεται. Όντως, με τα γραφεία που έχουμε φτιάξει που υπάρχουν και στο εξωτερικό, είναι απόδειξη αυτών που λέμε. Έχουμε ανοίξει στην Γερμανία και ανοίγουν δεύτερο και τρίτο τώρα. Έχουμε ανοίξει στην Αμερική ένα και θα ανοίξει και δεύτερο, έχουμε ανοίξει στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Κύπρο, ετοιμάζεται στην Νορβηγία, στο Παρίσι…

Δημοσιογράφος: Κι αυτό με στόχο την ενημέρωση των ομογενών παγκόσμια;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως, γιατί μην ξεχνάτε, οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό, είναι ο Ελληνισμός που είναι εδραιωμένος στο εξωτερικό και εμάς μας συμφέρει εκεί που είναι να επανδρωθούν και να φτιάξουν την Ελλήνων Πολιτεία μέσα στις χώρες που βρίσκονται και να είναι συνδεδεμένοι με την Ελλάδα μεν, αλλά και να είναι δυνατοί εκεί που βρίσκονται δε.

Θα έχουμε και επαναπατρισμό αρκετών ανθρώπων. Βέβαια, δεν είναι τόσο να επαναπατριστούν, αλλά να εδραιώσουν τον Ελληνισμό όπου βρίσκονται, γιατί πλέον η Ελλάδα θα είναι παντού. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό το ονομάσαμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με τα αρχικά Ε.ΣΥ.

Για να θυμόμαστε ότι ΕΣΥ και ΕΣΥ είμαστε όλοι υπεύθυνοι από την μία, αλλά είμαστε κι εμείς οι οποίοι θα φέρουμε την αλλαγή, ως άνθρωποι, ως οντότητες και να κάνουμε την Ελλήνων Πολιτεία να είναι ο τόπος που θα μεγαλώνουν οι επόμενες γενιές.

Δημοσιογράφος: Πολλές περισσότερες απαντήσεις θα δώσετε κατ’ιδίαν αύριο, αφού θα είναι εδώ το Σάββατο μια ενημέρωση για τους κατοίκους που τους προσκαλείτε στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΟΣ PALACE.

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Επειδή ετοιμάζεται και στην περιοχή σας να γίνει το γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, η πρόσκληση αυτή για την εκδήλωση έχει ετοιμαστεί από την ομάδα της Καστοριάς και με βοήθεια που έχει δοθεί από την γειτονική σας Κοζάνη.

Η Ομάδα της Ελλήνων Συνέλευσις Κοζάνη έχει έρθει και βοηθάει την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, όπου καλούνται όλοι να παραστούν. Πρώτον, θα ακούσετε πράγματα που δεν γνωρίζετε. Δεύτερον, θα νιώσετε τον Ελληνισμό να κτυπά στις φλέβες σας και θα ξυπνούν πράγματα την ώρα που θα είσαστε εκεί. Θα δείτε ότι δεν μιλάμε για παράξενα πράγματα, μιλάμε μόνο με Αλήθειες. Είναι δύσκολη πολλές φορές η Αλήθεια να αντιμετωπιστεί, αλλά έτσι είναι τα δεδομένα. Για ό,τι πούμε, έχουμε και αποδείξεις. Καλούμε όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν, να ενωθούν, να ενημερωθούν και από εκεί και πέρα να δράσουν!

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Θα σας πω μόνο αυτό και κλείνω! Έχουμε ήδη βγάλει μια ανακοίνωση για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ:

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ

ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΜΕ.

Το κάνουμε ως Φυσικά Πρόσωπα και έχουμε ετοιμάσει διαφορετικά ΕΞΩΔΙΚΑ το οποίο το ένα είναι προς το ΔΗΜΟΣΙΟ δηλαδή προς τις Υπηρεσίες Δ.Ο.Υ κτλ. το δεύτερο είναι προς τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, και το τρίτο προς τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Προς τις Τράπεζες, η μορφή του είναι λίγο διαφορετική, γιατί στις Τράπεζες έχουμε να αποδείξουμε ότι δεν χρωστάμε κιόλας κι ότι καταχράστηκαν.

Από την μία, είναι ένα Νομικό Έγγραφο, αλλά από την άλλη δεν αποτελεί έγγραφο το οποίο είναι για το δικαστήριο. Είναι ένα ΕΞΩΔΙΚΟ που κοινοποιούμε μια ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα. Δεν τους λέμε ότι δεν πληρώνουμε, «Δεν έχω να πληρώσω από τα ίδια κεφάλαια, αλλά σας δίνω ΕΝΤΟΛΗ να πληρώσω από το Ταμείο το οποίο έχει δημιουργηθεί για μένα, γιατί είναι δικό μου και είμαι συνδικαιούχος».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Νομικά, καλύπτεται από αυτή την κίνηση ο πολίτης;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εμείς αποφασίζουμε τι σημαίνει «Νομικώς». Όταν είναι νόμιμο, πρέπει να το εκτελέσουν! Αν δεν το εκτελέσουν, εκείνο είναι παράνομο κι όχι εμείς που το κάνουμε! Εμείς είμαστε νόμιμοι. Αν δεν το κάνουν, εκείνοι είναι παράνομοι και τότε θα τα βρούμε στα δικαστήρια.

Δημοσιογράφος: Αν εγώ πάω για παράδειγμα στον Έφορα και του πω ότι έχω μια οφειλή 2000 ευρώ, προς το Δημόσιο και του πω ότι:  «Αποδεδειγμένα δεν έχω λεφτά να πληρώσω και για αυτό υπάρχει και το χρέος. Σας δίνω αυτή την ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ και να πάρετε τα χρήματα από το Ταμείο!» και ο έφορας δεν το κάνει!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό που θα καταθέσετε εσείς είναι η ΕΝΤΟΛΗ σας κι είναι η ΒΟΥΛΗΣΗ σας. Εάν ο έφορος δεν το κάνει, εμείς έχουμε βάλει μέσα ότι ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΤΛ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή, πάει σε δικαστικό επίπεδο μετά.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δώσαμε ένα εφόδιο στον Έλληνα να διεκδικήσει κάτι το οποίο είναι δικό του και του το στερούν. Αφού δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν και πρέπει να κάνουν, ξεκινήσαμε μόνοι μας και θα τους δώσουμε την ΕΝΤΟΛΗ να υλοποιήσουν. Από εδώ και πέρα, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός ότι κάθε χρόνο όπως λέει το Σύνταγμα, οι αντικειμενικές αξίες θα πρέπει να πάνε με βάση των δεδομένων που υπάρχουν, αλλά εδώ και πόσα χρόνια, οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αλλάξει. Με βάση όμως αυτές, κρίνεται ο άλλος αν θα πάρει επίδομα, ή αν θα πάρει φοιτητικό επίδομα ή θέρμανση.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όλα τα μελανά σημεία της Ελληνικής πραγματικότητας, ξεκινάνε από το οικονομικό και δη από την κλοπή που γίνεται από το ίδιο σου το κράτος για τα κεφάλαια τα οποία εσύ δεν μπορείς ποτέ να λειτουργήσεις νόμιμα γιατί σε σπρώχνουν να κάνεις παρανομίες. Αυτά θα κοπούν!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ !

Για αυτό ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.

Αυτά είχα να πω!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ευχαριστούμε κυρία Χαραλάμπους, θα χαρούμε πάλι να τα πούμε με οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις ή νεότερα δεδομένα από όλες αυτές τις κινήσεις που κάνετε !

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξλιου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση