Ιαν 112016
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΣΩ1

Artemis Sorras ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΘΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ [ ΛΗΘΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΗΘΗ ] ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΗΘΗ

…………………….

Κούλης Μήτσου-τάκη : ” Η αλήθεια… προφανώς κανείς δε λέει την αλήθεια… όπως την αντιλαμβάνεται αυτός που την ακούει… δεν υπάρχει μια αλήθεια…δεν έχει τόσο σημασία τι λέμε εμείς , σημασία έχει τι ακούτε εσείς” …….. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

581922_158754061160360_4144328272399992858_n

  2 Σχόλια to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ”

 1. http://cyprus-mail.com/2016/01/11/eastern-mediterranean-very-important-to-europes-energy-security/

  ξυπνήστε ! Εδώ και χρόνια μελετάνε οι ελληνικές, κυπριακές κυβερνήσεις μαζί με τους εταίρους αμερικανούς, εβραίους και ευρωπαίους , με ποιο τρικ θα μας πάρουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Από την μια τρομοκρατούν με υπόθηκεύσεις, κατασχέσεις δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και από την άλλοι μας παριουσιάζουν το νέο μοντέλλο παράδοσης ενέργειας για ολόκληρη την ευρώπη με συμμετοχή του Ισραήλ για να υπονομεύουν και την ρώσία και την ελεύθερη εξέλιξη της ελληνικής ενεργειακής οικονομίας. Συνυπολογίζουν και της ανανεώσιμες ενέργειες της κύπρου.

  Ο τίτλος του άρθρου τα λέει ξεκάθαρα, Eastern Mediterranean ‘very important’ to Europe’s energy security, δηλαδή το ανατολικό αίγαιο είναι από πόλη μεγάλη σημασία για την ενεργειακή ασφάλεια της ευρώπης . Έτσι τουλάχιστον το ομόλογη ο ευρωπαϊκός επίτροπος της κομμισσιον για θέματα ενεργίας ο Maros Sefcovic.
  Με της το 2010-12 τιμές για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, η κύπρος θα είχε εξόφληση τα χρέη της όσο ψεύτικα και να είναι μέσα σε 3 χρονάκια.
  Αφού από το 2013 μετά τα μνημόνια για την κύπρο κάθε 6 μήνες μαζεύονται οι μεγαλύτέρες ενεργειακές εταιρίες της δύσης για να συζητήσουν ποιος και πως θα μειράσουν τα κοιτασματα.
  Με την αδυναμία αποπληρωμής τα παίρνουν με τους δικούς τους όρους, αλλά και τώρα στην ουσία συζητούν να μας αφήσουν ισα ισα μερίδιο για να ξεχρεώνουμε τα δάνεια, για να μην εξελίχτη η οικονομία μας με περισευμά ρευστότητας.
  αυτά ονειρεύεται αυτό το παρτάλι και η συνενοχή τον προδοτών. Εκεί έχουν να γεμίσουν η πολιτική κάστα τα μαύρα ταμία τους και λογαριασμούς σε διάφορα νησιά της καραϊβικής.

...