ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!! 5/1/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 5/1/2900(2016)

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, σε όλους τους αγωνιστές, τους πολεμιστές.

Αγαπητοί συνέλληνες,

Είμαστε στην πιο περίεργη ώρα της Ελληνικής ιστορίας, της ανθρωπότητας αλλά και έξω από την ανθρωπότητα. Ζούμε στο τελείωμα του ενιαυτού και του μικρού και του μεγάλου.

Γίνονται τόσα πολλά και υπάρχουν τόσες πολλές προκλήσεις γύρω μας, τόσο πολιτικές όσο και οικονομικές. Υπάρχει ένα χάος οικονομικό στην Ελλάδα μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Το πολιτικό χάος είναι δεδομένο, έχουν πέσει όλες οι πολιτικές, έχουν διαλυθεί τα πάντα. Δεν θα πω μόνο ότι είναι πτωχευμένες από χρήματα ή από πλούτο, αλλά από ιδέες, από ψευτοιδεολογίες.

Ήδη έχει βγει μια φόρμα, μετά από τόσα χρόνια αγώνα, έχει βγει μία φόρμα η οποία είναι εντολή εξουσιοδότησης από τους ήδη αποδεδειγμένους λογαριασμούς των Ελλήνων με όλα τα σχετικά επισυναπτόμενα έγγραφα τα οποία είναι αρκετές σελίδες. Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας δρόμου να μπουν όλα τα χαρτιά στη θέση τους αλλά και τα γραφεία των Ε.ΣΥ. – γύρω στα 130 στην Ελλάδα και στο εξωτερικό – να μπούνε σε μία καθολική λειτουργία όλων των εγγράφων αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών. Αυτή η είναι αποδεδειγμένη με τα σχετικά, διότι καταθέτουμε και τα σχετικά και σχετικά σημαίνει αποδείξεις όσων λέμε μέσα, νόμων και αποδείξεων των λογαριασμών από όλους τους διεθνής οργανισμούς αλλά και τους εθνικούς, τα ΦΕΚ, τα πάντα.

Νομίζω πρέπει να συμπληρωθεί και με ένα έγγραφο στα σχετικά – αυτό θέλω να τεθεί στη διοίκηση των κεντρικών γραφείων της Ε.ΣΥ. – για το ΦΕΚ που υπάρχει από τις 28-12-2015 με θέμα: «Τραβηχτικά Δικαιώματα από το BRETTON WOODS», όπου η κυβέρνηση παίρνει χρήματα τις γιορτές ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, για να εξυπηρετήσει δικούς της αλλότριους σκοπούς και το κάνει. Από τα χρήματα για τα οποία καταθέτουμε εμείς με τα εξειδικευμένα έγγραφα σε όλες τις εφορίες.

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα, το μήνυμα είναι ότι αυτό που συμβαίνει είναι για πρώτη φορά σε χώρα, είναι για πρώτη φορά στα παγκόσμια ταμεία και στα 600 δις, σε τόσα μεγάλα ποσά, τόσο εξειδικευμένα ποσά που προέρχονται από χώρα όπως η Αμερική και προέρχονται από το UCC1 της Αμερικής. Έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι όπως έχω πει η Αμερική είναι πτωχευμένη και έχει παραδοθεί στα μνημόνια. Άρα, είναι από τον κεντρικό διαχειριστή και από τα ταμεία που είναι ήδη εκεί τα χρήματα, όσο και αν κάποιοι κάνουν προπαγάνδα και λένε οτιδήποτε χωρίς αποδείξεις.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί λοιπόν στις κινήσεις και κάθετοι. Έχουμε έναν στρατό συνελλήνων οι οποίοι ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και θα πρέπει όλοι αυτή τη στιγμή, είναι εντολή για όλους τους συνέλληνες ορκισμένους ή μη, ενεργούς ή μη, είναι εντολή και για τους ορκισμένους είναι διαταγή σε όλα τα γραφεία να δουλέψουν κάθετα για να εξυπηρετούνε τον κόσμο ώστε όλοι οι Έλληνες να υπογράψουν την φόρμα εντολής εξουσιοδότησης αποπληρωμής όλων των προσωπικών χρεών των ΑΦΜ που είναι δικά τους, αλλά και του κατά κεφαλήν χρέους του κάθε Έλληνα που χρωστάει. Είναι αυτό το ποσό του εξωτερικού δανεισμού περίπου από ότι μας έχουνε πει οι αλλογενείς δυνάστες μας γύρω στις 47.000 ευρώ κατά κεφαλήν. Αυτό είναι το ποσό και αυτό είναι το εξωτερικό χρέος το οποίο δεν φαίνεται στα προσωπικά ΑΦΜ του κόσμου διότι η εφορία θα τα έκανε απαιτητά.

Και εδώ πρέπει να ξέρετε αγαπητοί μου συνέλληνες, ότι η εφορία είναι μία ιδιωτική εταιρία από όταν ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος στα νεότερα χρόνια, τα κράτος με την μορφή που είναι τώρα, όπου σε αυτή την εταιρία οι δανειστές βλέπουν τα λεφτά των δανείων τους που δεν θα τελειώσουν ποτέ αυτά τα δάνεια, τα λεφτά που δεν μας έδωσαν τελικά και που λένε ότι μας έδωσαν, αλλά αυτό ας το αφήσουμε για την Ελλήνων πολιτεία. Όμως η εφορία είναι μία ιδιωτική εταιρία που συνεργάζεται με το υπουργείο οικονομικών και ο πολίτης έχει πρόσβαση μόνο σε αυτή την τρισάθλια εταιρία που παλιά λεγότανε ΔΟΕ και σήμερα λέγεται ΔOΥ.

Με αυτή λοιπόν την διαδικασία, να πάτε όλα σας τα έγγραφα από τα γραφεία όπως έχουνε τεθεί διότι είναι αποδεδειγμένα με νόμους, με παραγράφους, τα πάντα, με σχετικά και με αποδείξεις και πρέπει να το κάνουνε όλοι οι Έλληνες. Να ενημερώσετε όλους τους Έλληνες και τους αδερφούς μας, γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν έχει ενημερωθεί γιατί τα κανάλια και όλα αυτά τα εβραϊκά ΜΜΕ μικρά-μεγάλα, με μισό ή μη, ακόμα και με χάρη, είναι ενάντια σε μια τέτοια κίνηση, μας πολεμάνε όλοι μαζί και πολεμάνε ειδικά τον Έλληνα.

Θα πρέπει λοιπόν αυτό το έγγραφο να υπογραφεί και να πάει σε όλες τις εφορίες. Δεν χρειάζεται να πάτε με δικαστικό επιμελητή γιατί κοστίζει, όμως να βγάλετε τις φωτοτυπίες στα γραφεία, να επιμεληθούν οι Έλληνες που γνωρίζουν τι να κάνουν. Θα πρέπει τα γραφεί να μάθουν καλά, θα πρέπει το ένα με το άλλο να συνεργαστούν άψογα και να ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει και να επιμεληθούν σε όλα τα έγγραφα. Θα πάει μόνος του ο πολίτης να πάρει πρωτόκολλο και επειδή θα υπάρξουν και πολίτες σε μεγάλη ηλικία ή ενδεχομένως να μην θέλουν να μπλέξουν με την εφορία, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνουν μία εξουσιοδότηση σε ένα άτομο της κάθε Ε.ΣΥ. που η Ε.ΣΥ. θα επιλέξει να πηγαίνει μαζικές αιτήσεις στην εφορία με εξουσιοδότηση του κάθε πολίτη έτσι ώστε όταν κάποιος αδυνατεί να πάει να το κάνουμε εμείς από τα γραφεία μας. Αυτό πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα.

Μπορώ να σας πω ότι και τα παιδιά είναι χρεωμένα με 47.000 ευρώ το κεφάλι, εάν είναι αλήθεια το 47.000 ευρώ κατά κεφαλήν χρέος, μπορεί αύριο να μας πουν 65.000 ευρώ, 87.000 ευρώ, όσο και αν είναι – γιατί εμείς στο έγγραφό μας λέμε όσο και αν είναι ακόμα και αυτά που θα έρθουν – θα πρέπει λοιπόν να το υπογράψουν και τα παιδιά. Επειδή τα παιδιά έχουνε κηδεμόνες και δεν μπορούν τα ίδια να υπογράψουν, πρέπει οι κηδεμόνες γονείς για το κάθε ΑΦΜ του κάθε τέκνου να το κάνουν.

Έτσι θα ξεχρεωθεί η Ελλάδα, γιατί το ότι μας παίρνουν την χώρα μας δεν είναι επειδή χρωστάμε εμείς στην εφορία, ούτε ότι χρωστάμε στις τράπεζες. Την χώρα την χάνουμε ήδη και όλοι οι αλλογενείς μη Έλληνες αυτή την στιγμή παραδώσανε την χώρα μας σε δανειστές για τον εξωτερικό δανεισμό και όχι για το δημόσιο χρέος. Το δημόσιο χρέος είναι κάτι άλλο, δεν είναι δικό μας. Ο εξωτερικός δανεισμός είναι αυτός ο οποίος μας παίρνει την χώρα και φυσικά έχουμε και ΤΡΟΙΚΑ.

Είναι η μεγάλη ώρα και η στιγμή να νιώσουνε όλοι το τσουνάμι του Ελληνισμού και αυτό πρέπει να γίνει σε πολύ μεγάλο κύμα, γιατί η επιτυχία του θα είναι να το κάνουμε όλοι μαζί και όχι να το κάνει ένας-ένας, τότε να μην το κάνουμε καθόλου.

Άρα λοιπόν ζητάω από όλους τους Έλληνες να ξεχρεώσουνε την χώρα τους και μπορούνε. Έχουνε μία τεράστια δυνατότητα σε ένα τεράστιο οπλικό σύστημα που θα γκρεμίσει ακόμη και τον πλανήτη. Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα θα έχει τεράστια απήχηση γι αυτό και σας πολεμάνε όλοι. Και μας πολεμάνε όλοι. Και με πολεμούνε όλοι. Υπάρχει εντολή και διαταγή για όλους! Να το κάνουν όλοι οι Έλληνες! Εδώ και τώρα! Δεν κοστίζει τίποτα για εσάς, να το κάνετε όλοι!

Να βγείτε όλοι, να ανοίξετε καινούρια γραφεία, τα γραφεία είναι των πολιτών, να κάνουνε ακριβώς αυτό. Όλο αυτό που κάνουμε είναι πολιτική, γιατί είναι των πολιτών. Ξεχρεώνεις ότι χρωστάς στο ΑΦΜ σου, διώχνεις τον δυνάστη, ξεχρεώνεις το εξωτερικό χρέος, στέλνεις στον διάολο τους πάντες. Γιατί λοιπόν δεν το κάνετε; Αύριο θα πρέπει να πνιγούν οι εφορίες στα χαρτιά με τους λογαριασμούς σας. Άλλωστε ο πιο αναγνωρισμένος λογαριασμός που υπάρχει είναι αυτός, είναι αυτοί, διότι υπογράφονται από 26 ειδικούς λογαριασμούς παγκόσμιους όσον αφορά τα παγκόσμια ταμεία και τον παγκόσμιο πλούτο σου. Υπογράφεται από τον μεγαλύτερο θεσμό της χώρας τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος δίνει και χάρη όπου θέλει. Πέντε φόνους να έχει κάνει ο άλλος ή δέκα πέντε, μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να δώσει χάρη. Άρα υπογράφει το ανώτατο όργανο, που μπορεί αύριο να διαλύσει και το σύνταγμά σου και την βουλή. Επίσης υπογράφει ο Υπουργός Οικονομικών κάθε χρόνο για τα πάντα. Είναι μέσα οι λογαριασμοί των τραπεζών, δεν έχεις καλύτερο λογαριασμό από αυτόν που είναι όλοι μαζί. Ο λογαριασμός που έχει στην τσέπη σου ότι ώρα θέλουν στον κλείνουν και έχεις έναν λογαριασμό που τον ξέρεις μόνο εσύ. Αυτός ο λογαριασμός είναι πιστοποιημένος από όλο τον πλανήτη, ακόμα και έξω από τον πλανήτη. Άρα τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν; Να πάρεις όλα αυτά τα χαρτιά, να σφάξεις το τέρας και να τελειώνεις, να διώξεις από την χώρα σου όλους τους αλλογενείς.

Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι, όλα τα γραφεία μας θα πρέπει να είναι πειθαρχημένα, τα πόδια τους να πατάνε γερά, όλα τα γραφεία. Και όλα τα γραφεία σε όλη την Ελλάδα, κάθε μέρα, σε ένα email προς την Βίκυ Χαραλάμπους θα δηλώνουν πόσες αιτήσεις και πόσοι πολίτες κάθε μέρα περνάνε από το γραφείο. Είναι υποχρεωτικό για όλα τα γραφεία στην Ελλάδα να δηλώνουν κάθε μέρα πόσες αιτήσεις φεύγουν από εκεί, με ονοματεπώνυμο και όλα τα στοιχεία για να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται. Και όποιο γραφείο είναι αδύναμο, να βοηθηθεί από όμορους δήμους από άλλες Ε.ΣΥ. ή αλλιώς από την Αθήνα.

Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και το τσουνάμι να είναι μεγάλο, εάν το τσουνάμι δεν είναι μεγάλο δεν έχει νόημα αυτό που κάνουμε. Δεν γίνεται πλάκα, ούτε με πλάκα χάνουμε την χώρα μας. Ξεκινήστε λοιπόν όλοι να υπογράφετε όλα τα έγγραφα που ξεχρεώνουνε πρωτίστως την χώρα μας, όλη την ιερά χώρα των προγόνων μας. Και μετά το ΑΦΜ μας. Και μετά η αφθονία θα είναι δικιά μας. Η αφθονία είναι όλων και δεν έχει δικαίωμα κανένας συνέλληνας ή ανθέλληνας να μας την στερήσει. Και επειδή η αφθονία γίνεται μαζικά και είναι όλων, θα πρέπει όλοι να το κάνουν.

Είμαι ξεκάθαρος. Όλα τα γραφεία στην θέση τους, να εξυπηρετούν τους πολίτες. Βγείτε έξω, πόρτα-πόρτα, ενημερώστε τους πάντες, ξεχρεώνουμε την Ελλάδα. Το αντιλαμβάνεστε ή όχι; Αυτό είναι και δεν είναι κάτι άλλο.

Το έγγραφο για τις Τράπεζες είναι έτοιμο. Θα βγει την Δευτέρα για να οργανωθούμε πρώτα με τις εφορίες. Για να ξέρετε τώρα, τα χρέη σας στις τράπεζες να τα πάτε όπου θέλετε. Θα είναι μεγάλος ο πόλεμος με τις τράπεζες και τον επιζητούμε. Όμως στις εφορίες πρέπει 10.000.000 Έλληνες να υπογράψουνε την φόρμα εδώ και τώρα! Να το πάνε και να πάρουν το πρωτόκολλό τους. Έτσι ξεχρεώνεται η χώρα, κάντε το γρήγορα!

Όσο καθυστερείτε είναι εις βάρος μας. Οι προπαγανδιστές θα λένε το κοντό τους και το μακρύ τους. Μη σας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή τι θα κάνουν. Ότι ανοησία θέλουν ας την κάνουν, τώρα θα τους κόψουμε. Εσείς θα κάνετε το νόμιμο, αυτό το οποίο είναι μέσα. Θα πληρώσετε με το λογαριασμό σας, ως κυρίαρχος Έλληνας ιθαγενής. Έχεις λογαριασμό αποδεδειγμένο, πήγαινε συνέλληνα να πληρώσεις. Σημείωσε όλα τα ΑΦΜ και να καταθέσουνε όλα τα ΑΦΜ, τι έχεις να κάνεις; Από αύριο το πρωί θα έχεις λιγότερα προβλήματα από αυτά που έχεις τώρα. Με στόχο; Να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Κάντε το όλοι.

Τα γραφεία στις επάλξεις όλα. Όποιος έχει μέλη στα γραφεία του να γίνει ενεργός. Όποιος υπογράψει αυτή τη δήλωση, να ξεχρεώσει ο ίδιος και την χώρα του, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει άλλους δέκα συνέλληνες και να τους φέρει για να ξεχρεώσουν και αυτοί. Γιατί αυτή την χώρα ξεχρεωθεί με όλους μαζί, δεν μπορώ μόνος μου ή μόνο εσείς. Θέλει όλοι μαζί γιατί η αφθονία είναι όλων, η Ελλάδα είναι όλων, η δημοκρατία είναι όλων και τα πάντα είναι μαζικά και όλα είναι κοινωνικά. Το αντιλαμβάνεστε;

Είναι ξεκάθαρο. Δείξτε μου το τσουνάμι λοιπόν. Να ξεχρεώσετε δεν θέλετε; Ωραία, πηγαίνετε, έχετε τα όπλα, έχετε τα χρήματα. Εσείς δεν βλέπετε την αφθονία τώρα αλλά είναι μέσα στα χέρια σας. Είναι στα χέρια σας να ξεχρεώσετε τα πάντα και να τινάξετε ότι σας ενοχλεί στον αέρα. Και αυτό θα βοηθήσει ώστε να πάρετε όλοι την αφθονία στα χέρια σας. Για να πάρετε την αφθονία που έχει εκεί μέσα – και είναι άλλοι χίλιοι λογαριασμοί – θα πρέπει να τινάξετε τα χρέη στον αέρα, τα δικά σας και της χώρας σας. Κάντε το, είναι εντολή και διαταγή για όλους τους ορκισμένους.

Το τσουνάμι πρέπει να είναι μεγάλο, να πνίξει τα πάντα

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, καλό βράδυ σε όλους.

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση