Δεκ 282015
 
IMG_5213ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. !
 
Η ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ Η ΑΦΙΣΑ “ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΟ” , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ !
 
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ” ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
 
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ – ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ;
 
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ !
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ !
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ! ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ !
ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ! ΣΠΑΣΤΕ , ΡΗΜΑΞΤΕ , ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” , ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΌΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ , ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ !
ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
IMG_5214
IMG_5212

  3 Σχόλια to “ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. Η ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !”

  1. Ύστερα από 5 ημέρες από την επίδοση τι εγινε?

  2. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ. ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ, (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΙ). ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΙΟΡΙΑ ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΙ:“ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ “Ε.ΣΥ“ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ“. ΚΑΛΑ…ΕΝΤΑΞΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΩΠΟΥΝ…(ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ)…ΑΡΑ; ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΒΑΘΕΙ….! ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ “ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ“, “ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ“, “ΦΟΒΑΜΑΙ“, “ΑΜΦΙΒΑΛΩ“, “ΜΑΚΑΡΙ“… ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ; ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΣ; ΕΛΕΟΣ!

  3. […] ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ , ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. Η ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ.… … ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ […]

...