Δεκ 262015
 
ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ !

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ !

ΕΞΩΔΙΚΑ. «ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΛΛΑ… ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ Ή ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ; ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !

ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΡΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ … ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… “μακαρίτες” !!! “Μακάρι να είναι αλήθεια” … “Μακάρι εκείνο” … “μακάρι το άλλο” … μακάρι … μακάρι … 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ…

[… όλοι αυτοί μας ετοιμάζουν εντός του 2016 (μέσα στο 2016 θα εξαφανίσουν σχεδόν όλο το ρευστό απ την αγορά , θα προβούν σε κούρεμα καταθέσεων , θα δεσμεύσουν λογαριασμούς , θα μας υποχρεώσουν να πληρώνουμε τα πάντα με κάρτα , θα μας επιβάλλουν νέους φόρους , θα ξεκινήσουν τους πλειστηριασμούς κ.λπ. ) …….Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Μικρές αλήθειες , μεγάλα ψέμματα (από δημοσιογράφους και καθεστωτικά μέσα)….]

……….

ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΡ-ΙΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ !!!

ΕΣΥ ΕΛΛΑΣ ΖΕΥΣΚατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΑΡΙ» !!!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ: ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; Ή ΜΑΚΑΡΙΟΙ ;;;;;;;;

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ/ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ … «ΜΑΚΑΡΙ»…
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ – ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ – ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ) ΚΛΠ ΚΛΠ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ … «ΜΑΚΑΡΙ»….
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΛΕΜΕ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, Η ΣΥΝ-ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, Η ΕΘΝΟ-ΣΥΝ-ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ»
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ … «ΜΑΚΑΡΙ»….
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΑΡΙ» !!!!!!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΚΑΡΙ-ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ… !!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ: ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; Ή ΜΑΚΑΡΙΟΙ ;;;;;;;;

……………………………………………………

μάκαρ 

(ὁ), θηλ. μάκαρ καὶ μάκαιρα” μακάριος, εὐλογημένος, εὐτυχής, εὐδαίμων (κυρ. ἐπὶ τῶν θεῶν ἐν ἀντιθέσει πρὸς τοὺς θνητούς)” ἀπολ. οἱ μάκαρες=οἱ εὐδαίμονες, δηλ. οἱ θεοί | 2. ἐπὶ ἀνθρώπων, εὐτυχής, τυχερός, πλούσιος, εὔπορος | 3. μάκαρες ὀνομάζονταν καὶ οἱ νεκροί (μακαρῖται), ὡς οἱ κάτοχοι τῆς μακαριότητος, ἀπαλλαγμένοι ἀπὸ πόνους | 4. Μακάρων νῆσοι=τὰ νησιὰ τῶν νεκρῶν, ὡς μακαρίων, ποὺ βρίσκονται στὸν Ὠκεανό, τὴν ἀκρότατη πρὸς Δυσμὰς περιοχή | 5.παραθετ. μακάρτερος, μακάρτατος | 6. στὸν Ὁμ. καὶ οὐδ. οὐσ.μάκαρ=εὐτυχία.
…………………………………………………..
ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΡ-ΙΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ !!!
ΞΥΠΝΑΑΑ
………………………………………..

 

  3 Σχόλια to “ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. “Μακάρι να είναι αλήθεια” … “Μακάρι εκείνο” … “μακάρι το άλλο” … ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΡ-ΙΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ !!!”

  1. “ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΡΙ-ΕΕΕΕ, ΠΡΙΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ!“ ΕΥΓΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

  2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.??

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ (αυυτοδημιουργητους) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΟΥ ΑΛΩΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΑ……
    ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ??

    Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..

...