Δεκ 182015
 

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2899 ή κατ’ άλλους 2015 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Πρωτόκολλο 63673/18/12/15

ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! 

Nanci Georgossopoulou Το πρώτο βήμα έγινε !!!
Κατατέθηκε σήμερα στην ΔΟΥ Χαλκίδος επ’ ονόματι μου η εξώδικη δήλωση-εντολή για την είσπραξη κάθε βεβαιωμένης σε βάρος μου οφειλής απ’ τους λογαριασμούς των 600 δις καθώς και απ’ τα συνολικά ποσά των 115,5 τρίς των καταπιστευματικών λογαριασμών στα οποία είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες συνδικαιούχοι
Η κατάθεση έγινε εν αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους της ΔΟΥ , για να μην πω σε κλίμα ενθάρρυνσης προς ημάς ….
Κατατέθηκαν λοιπόν σήμερα 1+12 =13 τέτοια εξώδικα από 13 συμπολίτες μας….
Για λόγους ουσίας ζήτησα απ’ την υπάλληλο του τμήματος πρωτοκόλλου να καταχωρήσει στον υπολογιστή της και τα 13 εξώδικα με την αιτιολογία ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ !!!!
Ο Λαός έδωσε την ΕΝΤΟΛΗ…. Αναμένουμε την απάντηση των υπαλλήλων μας , διαχειριστών της εξουσίας την οποία ημείς τους αναθέσαμε !!!
ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ : ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ…… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΙ ΟΥΧΙ ΑΥΤΉ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΉΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!! Το δικό μου εξώδικο θα επιδωθεί τελικά και δια δικαστικού επιμελητού και στον Υπ.Οικ. την Δευτέρα , προκειμένου να αποδεικνύεται απ την έκθεση επίδοσης η ακριβής ημερομηνία παραλαβής του εγγράφου για να μην υπάρχει καμμία αμφισβήτηση ως προς το πότε ακριβώς παρήλθε η πενθήμερος προθεσμία που τάχθηκε με το εξωδικό μας…. ΔΥΝΑΜΗ , ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!!!!!!!!! Όπως λέει και ο γίγαντας του ελληνισμού , η Βάση του Λαού μας , ‘‘το ποτάμι είμαστε εμείς”….Πάμε να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγέως …ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ…. Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!

…………………………….10391837_469745103213164_6478969121759622383_n

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

……………………………..

xeironeioslabh-150x150

Αλφειός: ΑΙ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑΙ ΜΟΡΑΙ” ΔΙΕΒΗΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟΝ “ΑΛΦΕΙΟ” ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΗΛΙΔΑ” ΙΝΑ ΚΑΘΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΩΣ” !!! ΑΧΑΙΟΙ , ΔΩΡΙΕΙΣ , ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΙΣ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΕΒΗΚΟΤΕΣ ΤΟΝ “ΠΗΝΕΙΟΝ” ΙΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ ΑΘΛΟΝ !!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!

ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
— — — —

Παίδες Ελλήνων,σημερινοί…
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε;;;
Για τα παιδιά, τις γυναίκες,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους ;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!!!!!  xeironeioslabh-150x150

Προτείνουμε:

  5 Σχόλια to “ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!”

...