ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 13/11/2899 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ β’ μέρος ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Sorrastv

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 13/11/2899 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ α” μέρος ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

13-11-2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ( β’ μέρος )

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ DNA ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, ο κόσμος είναι πολύ μπερδεμένος! Εμείς το πάμε πραγματικά με Πολιτεία! Αν θα κάνουμε DNA σε έναν Εβραίο… αλλά τι εννούμε Εβραίο; Του Ισραήλ; Αφού οι Εβραίοι υιοθετούσαν Έλληνες. Πόσους Έλληνες θα βρούμε εκεί μέσα; Πρέπει όμως να ξέρετε ότι υπάρχουν κι Έλληνες βάρβαροι! Πιο Εβραίοι και από τους Εβραίους! Αλλά αφήστε να δούμε τώρα ποιος είναι Έλληνας και τι έχει γίνει με το DNA, για αυτό πονάνε!

Φτάσαμε το 2015 με τεράστιες τεχνολογίες, μιλάνε για τσιπάκι, μιλάνε για φωτογραφία…ποια φωτογραφία; Στην φωτογραφία, ή μεγαλώνεις, ή αρρωσταίνεις ή αφήνεις μαλλιά  ή μούσι… ξέρετε τι είναι να έχουμε DNA από το 1000 μΧ και το 2015 να μην βάλουμε το DNA μας πάνω στην ταυτότητα; Γιατί να μην έχει DNA η ταυτότητα; Δεν μιλάει κανείς για DNA, αλλά μιλάει για τσιπάκι! Καταρχήν, αν θα πέσεις από μια μοτοσυκλέτα και χάσεις τα αποτυπώματα σου, άμα τα κάψεις; Άμα καούν, τα αποτυπώματα δεν ξαναβγαίνουν! Άρα, δεν έχω αποτυπώματα! Να ξέρετε ότι το Αυτί είναι μοναδικό! Για το Αυτί ξέρουν οι υπηρεσίες, σου κάνουν προφίλ όταν σε συλλαμβάνουν, αλλά δεν το βάζουν στην ταυτότητα. Ωραία!

Το αυτί είναι αποτύπωμα όπως το όπλο και η σφαίρα. Δηλαδή, το κάθε όπλο θα σκάσει διαφορετικά το καψούλι. Αν το σκάσεις το καψούλι δύο μέτρα από την οθόνη, δεν υπάρχει κανένα όπλο που θα σκάσει το καψούλι στο ίδιο σημείο. Οπότε, το αυτί είναι αποτύπωμα! Γιατί ρε παιδιά, δεν βάζετε το αυτάκι; Με το DNA όμως καθαρίζουν όλα!

ΠΕΡΙ…ΑΥΤΙΟΥ !

Το ξέρετε ότι δεν γίνεται μεταμόσχευση αυτιού; Το ξέρετε ότι ούτε οι κλώνοι ακόμα δεν μπορούν να έχουν το ίδιο αυτί;

Βλέπεις λοιπόν τι κλειδιά έχει το DNA; Εγώ, με την πτωχή μου άποψη και αν αυτή μετράει, σας λέω ότι έχουμε 12 Πούτιν και όχι έναν! και τους έχουν σε δύο, για να μην παχύνει ο ένας και είναι ο άλλος αδύνατος!

Ο κάθε κλώνος δεν υπάρχει να έχει το ίδιο αυτί με τον άλλον κλώνο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΙΑ! Α, δηλαδή, εκεί έχει κενό!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΘΕΟΥΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! Κοροϊδεύετε ανθρώπους, εντάξει! Μέχρι εκεί! ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!

Δεν γίνεται λοιπόν να γίνει κλωνοποίηση του αυτιού. Αν κάποιος χάσει το αυτί του και το ίδιο, το ράψει γρήγορα, έχει καλώς! Οι πιο πολλοί Ρώσοι έχουν ραμμένα αυτιά και μύτες! Το αυτί και η μύτη- το μπροστινό της κομμάτι που έχει μέσα το ζελεδάκι- όταν παγώνει και πέσεις κάτω, σπάει σαν την πορσελάνη. Οπότε, το αυτί πέφτει! Όταν πέσεις κάτω και ακουμπήσει το αυτί στο έδαφος, σπάει από το κρύο! Δεν έχετε ακούσει: «Μου έπεσαν από το κρύο τα αυτιά;». Είναι πώς θα ακουμπήσεις! Το αυτί μπορεί να σου μείνει και στο χέρι δηλαδή, άμα παγώσεις πολύ και πρέπει να τρέξεις γρήγορα στο νοσοκομείο και το ράψεις. Αν πας ποτέ στην Σιβηρία, οι μισοί Ρώσοι είναι με ραμμένα αυτιά και μύτες.

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Το θέμα του αυτιού το έχω συζητήσει με ειδικό που είναι στα αποτυπώματα και τον ρώτησα: γιατί βγάζεις το προφίλ φωτογραφία, αφού μου βγάζεις την μούρη μου και μου παίρνεις αποτυπώματα; Και παραδέχτηκε ότι το αυτί είναι στην ουσία το αποτύπωμα κι όχι τα δάκτυλα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά στις ταυτότητες πάμε με το δάκτυλο τώρα! Είδες πως είναι τα πράγματα, και πόσα πράγματα ψάχνουμε τώρα και πόσα βγαίνουν; Είδες πόσα κλειδιά έχεις μέσα στην Διακήρυξη; Λέει στην Διακήρυξη: «να ελέγξουμε τα δημοτολόγια, για να δούμε τους εγγύς συγγενείς!». Γιατί το γράφουμε νομίζεις εκεί;

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Όσο για τον φόβο που λες, κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Καταρχήν, δεν έχω βγάλει το γυμνάσιο και εδώ έχουμε το Τζαμτζή  και του έχουμε δώσει και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις που κάναμε και κάποια στιγμή μου είπε: «Η θέση μου είναι πολύ λεπτή!». Γιατί του λέω είναι λεπτή η θέση σου; Έλα να ακούσεις και να μας πεις! Με το που με βλέπει στο δρόμο, όταν είναι με παρέα, εξαφανίζεται! Φοβάται να μην ανοίξω το στόμα μου!  Όταν μπήκα στο γραφείο του για να του δώσω πρόσκληση τότε, είχε μέσα γύρω στους 6-7 ανθρώπους και του είπα τον λόγο για τον Αρτέμη Σώρρα, εκεί μου είπε ότι είναι λεπτή η θέση του…., αλλά τότε ήταν που είχε κάνει με τον Χοΐδη τον δήμαρχο της Σκύδρας, την υπερώτηση.

Και λέω επίσημα, ο Χοΐδης είχε το θέμα να μην γίνει έλεγχος και πάει φυλακή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, όλοι οι Δήμαρχοι αυτό φοβούνται!

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Η σημερινή Δήμαρχος που της έχω κάνει αίτηση δύο φορές, για να μιλήσουμε και μας είπε τα δικά της, δεν ενδιαφέρεται! Όπως ο Δήμαρχος της Αριδαίας, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέμα!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ …ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Από Κολωνία): Αρτέμη, μας είπες ότι δεν πρέπει να λέμε δικές μας τοποθετήσεις που μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν και να φέρουν εμπόδια στον αγώνα μας κτλ. εγώ επειδή όμως είμαι απλός Έλληνας και δεν είμαι σπουδαγμένος και δεν έχω γνώσεις, προς τα πού πάμε, ποιος είναι ο πρώτος στόχος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δημήτρη, επειδή η συζήτηση είναι δημόσια και επειδή μας ακούν πάρα πολλοί, θα πρέπει όσοι αναφέρουν ειδικά θέματα, όπως είναι της Ιθαγένειας, κι όχι να πεις την γνώμη σου για κάτι, αλλά όταν προτείνεις στους συνέλληνες τι να κάνουν, θα πρέπει να συζητηθεί ιδιαίτερα σε ένα πιο στενό επίπεδο, γιατί η στρατηγική είναι όλων, όλου του Έθνους μαζί και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι θα λέμε και το τι θα λέμε στους συνέλληνες, σε μεγάλους όρους, όπως είναι οι Αυτόχθονες, η Ιθαγένεια, η Κυριαρχία. Σίγουρα θα τεθούν δράσεις και αντιδράσεις, όψεις και απόψεις, όμως η γραμμή της Κυριαρχίας των Ελλήνων, είναι τελείως διαφορετική, από οποιοδήποτε άλλο Έθνος.

Κάτσε όμως να δούμε και ποια είναι τα έθνη. Έχουμε πολύ μεγάλα θέματα στον πλανήτη τώρα, διότι, όπως είπα, η Αμερική είναι ένα συμβόλαιο των Μουρ, προς τον βασιλιά της Αγγλίας και αυτός έκοψε τα πρώτα 48 οικόπεδα και μετά έκαναν άλλο δύο, το Νέο Μεξικό και την Αλάσκα. Και ποια Αλάσκα, στο τέλος-τέλος της γραφής; Για να το βάλουμε κι αλλιώς το παιχνίδι, όπως είναι, όταν έχασαν το δικαστήριο οι Ρώσοι, από τους Αμερικανούς, γιατί ήθελαν οι Ρώσοι να το χάσουν! Η Αλάσκα ήταν της Ρωσίας και την έδωσαν με ένα αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου. Συγνώμη, δίνεις μια ολόκληρη χώρα με πετρέλαια, με χρυσό κτλ. ένα εκατομμύριο στους Ρώσους. Δηλαδή, οι Ρώσοι είχαν ανάγκη το 1.000.000 των Αμερικανών. ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΩΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. Ούτε άνθρωποι, ούτε τίποτα, ούτε Ρωσία, ούτε Ιράν! Ποιο Ιράν; Το Ιράν μια χαρά τα έχει βρει, όλα τα έχει! Όλες οι πόλεις-διαβάσεις είναι εκεί!

Άρα, πρέπει να ξέρετε που βαδίζουμε, με τι πολεμάμε και μέχρι που θα φτάσουμε! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.

Έτσι λοιπόν, όλη η Αλάσκα, για να ξέρετε, ήταν των Τσάρων! Και οι Τσάροι για όσους ξέρουν και ο Βασίλης έχει ασχοληθεί με το θέμα και το γνωρίζει, γιατί έχει εντρυφήσει, οι ΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Σωστά;

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Έτσι είναι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και η Αλάσκα ήταν των Τσάρων. Άρα, πώς πούλησαν οι Ρώσοι την Πολιτεία των Τσάρων στους Αμερικανούς και σήμερα, οι Ρόθτσαϊλντ έχουν βγάλει όλους τους Εβραίους επάνω και τους χρηματοδοτούν και σπίτια και κάνουν ότι σκάβουν για χρυσό κι έχουν λιωσει το περιβάλλον; Και στο National geografic έχουν κάνει κι εκπομπή ότι σκάβουν την Αλάσκα.

Αφού λοιπόν οι Τσάροι ήταν Έλληνες και απαγορεύονταν να ήταν τίποτα άλλο και ήταν προσωπική περιουσία των Τσάρων, ποιο δικαστήριο κέρδισαν οι Αμερικάνοι; Γιατί, αν δείτε τι λέει το δικαστήριο θα φρίξετε…ουσιαστικά τους πίεζαν για χρήματα, όχι για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Τσάρων, άρα, βγαίνει η Ρωσία και λέει, «αυτή η χώρα είναι δική μου κι εγώ υπέγραψα…». Κακώς την υπέγραψες, αφού δεν ήταν δική σου! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Το ό,τι δεν μίλησε κανείς τότε, δεν σημαίνει ότι είναι κεκτημένο δικαίωμα αυτό.

Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, γιατί οι καιροί είναι χαλεποί και φτάνουμε σε πολύ ακραία σημεία. Θα φτάσουμε σε ακραία σημεία για αυτό κι αυτοί κάνουν ό,τι να’ναι! Τώρα βγαίνουν όλες οι παρανομίες που πρέπει να τις πιάνετε στον αέρα.

Πρέπει να βγαίνει στον αέρα η πραγματική αλήθεια, με ξεκάθαρες απόψεις και όψεις με πολύ στιβαρά πόδια, γιατί εμείς ξέρουμε που πατάμε, το ίδιο και όλοι οι συνέλληνες. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι οι συνέλληνες και με μια τεράστια διαβάθμιση μέσα στην κοινωνία μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο κι αυτό δεν είναι κακό. Άρα, δεν είναι θέμα αμορφωσιάς, Δημήτρη.

Πρέπει να καταλάβεις ότι η αμορφωσιά κατά τον Σωκράτη είναι ότι ο αμόρφωτος άνθρωπος είναι αυτός που δεν ξέρει να τα βγάλει εις πέρας σε δύσκολες καταστάσεις, άρα αυτός που ξέρει να διαχειριστεί κόσμο, αυτός που  ξέρει να διαχειριστεί το κακό, την αλήθεια. Κατά τον Σωκράτη, ο μορφωμένος δεν είναι αυτός που έβγαλε μια σχολή, που πάλι οι καθηγητές είναι Εβραίοι, επειδή έμαθε να κάνει κάποια επιστήμη…

Ποια επιστήμη; Σήμερα δεν υπάρχουν επιστήμες. Εδώ θα πούνε ότι και οι δικηγόροι είναι επιστήμονες. Όχι, οι δικηγόροι δεν είναι επιστήμονες. Έχουν βγάλει κι άλλες επιστήμες, αθλητικές κτλ. Η επιστήμη είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε χάσει την έννοια. Είναι σαν το χαρτί του Ρήνου, που τελικά είναι γιατρός, αλλά έχουμε στοιχεία ότι δεν πήγε ποτέ στο Πανεπιστήμιο, οπότε έχουμε πολλά τέτοια χαρτιά… Άρα, κάποιοι μπερδευόμαστε στο θέμα μόρφωσης, αλλά η μόρφωση είναι τελείως διαφορετική, έτσι αποτυπώνεται από τα αρχαία χρόνια της πρακτικής εφαρμογής της, αν το θέλετε! Έτσι λοιπόν δεν είναι θέμα αμορφωσιάς, είναι θέμα τι αντιλαμβάνεσαι. Ο σκοπός όπως πρέπει να είναι πάντα μέσα σου, να μην φεύγεις ποτέ από αυτόν, είναι πολύ συγκεκριμένος και πρέπει η Ελλάδα να έρθει στα δικά μας χέρια. Αυτό θα γίνει με όλους τους Έλληνες με ό,τι διαφορετικότητα έχουν. Άρα, ποτέ δεν ξεφεύγουμε από τον σκοπό, με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος, και θα έρθει με Νόηση γιατί υπάρχει μια στρατηγική που ακολουθείται πραγματικά με πραγματικό πολιτισμό αυτή την φορά, με τις αλήθειες τις πραγματικές. Έτσι, όλη η Νόηση αυτή, όλοι οι Έλληνες που έχουν μπει στο παιχνίδι κι έχουν μπει στην διαδικασία αυτού κι αρχίζουν και αντιλαμβάνονται, δυναμώνει όλος αυτός ο ιστός, όλο αυτό το δέντρο, ο σπόρος έχει πέσει.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΩΘΕΙΤΕ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

Αφού εμείς μεγαλώνουμε κάθε μέρα και σε γνώσεις και σε μυαλά και σε ιδιοσυγκρασία και σε στρατό και με στρατηγική ενωνόμαστε, γιατί η στρατηγική είναι το σχέδιο, ο στόχος, ο σκοπός, είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, είτε αυτό λέγεται με εκλογές, είτε με την Εθνοσυνέλευση, είτε με ο,τιδήποτε! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Κοιτάξτε, σήμερα έκαναν απεργία οι ίδιοι που είναι κυβέρνηση! Είναι πολύ γελοία τα πράγματα, δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό, δεν ξέρω τι τρέλα είναι αυτή… Δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν για να πάρουν μια δυναμική, και ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Αρα λοιπόν όλο το μήνυμα είναι: ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, πρέπει να οργανωθείτε και να γίνεται ενεργοί, να βγάλετε τους καλύτερους και να συναγωνιστείτε όλοι μεταξύ σας, κι ό,τι είναι στον αέρα θα το διορθώσουμε. Πρέπει να αρχίσουμε να ακούμε, να βλέπετε και να αποδεικνύετε το κάθετι, «αυτό είναι έτσι, δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι…αλλά έτσι…» κι όλο αυτό θα βγει σε μια μεγάλη ευθεία.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ. Να μην φοβάστε γιατί οι άλλοι δεν έχουν τίποτα, ούτε τι να σου πουν, ούτε τι να σου κάνουν. Τα ψεύδη είναι τεράστια. ΟΤΑΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ, ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Σε αυτόν τον άξονα όμως, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν πολύ καλά την εργασία τους, όσο και κοντά μας, τόσο και μακρυά μας.

Στην Γερμανία, είσαστε αυτόνομοι, μπορείτε να μεταλαμπαδεύσετε την αλήθεια, το μήνυμα τον Φορέα μας, να τον διαφημίσετε παντού, να ενωθεί ο κόσμος.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Δεν γίνεται να ψηφίζουν εδώ οι Πακιστανοί και να μην ψηφίζουν οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Αυστραλοί. Αν είναι δυνατόν! Έχουμε έναν τεράστιο Ελληνισμό παντού με ψυχές πραγματικές, όμως επειδή είναι μακρυά από την Ελλάδα, δεν έχουν το πρόβλημα; Οπότε, χαμογελάνε και λένε: «Ελλάδα, Ελλάδα…», είναι σαν τον Ολυμπιακό που βαράς παλαμάκια, αλλά δεν ξέρει τι γίνεται και γιατί είσαι Ολυμπιακός…

Άρα, θέλουμε Έλληνες ενεργούς πραγματικά κι αυτοί θα κάνουν την διαφορά. Αυτοί θα κυβερνήσουν κι αυτοί θα κάνουν την αλλαγή. Οι ίδιοι οι ενεργοποιημένοι θα κάνουν την αλλαγή. Οι άλλοι θα έρθουν πάλι κοντά, γιατί είμαστε η μόνη τους οικογένεια κι όλοι είμαστε το ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κι όλοι μαζί θα βάλουμε το χέρι μας, για να πάρουμε την Ελλάδα μας, άλλος από συμφέρον γιατί θέλει να είναι δυναμική η Ελλάδα, άλλος για πραγματική διαδικασία, άλλος γιατί έχει αποστολή, άλλος γιατί θέλει να κάνει μπίζνες, όπως και να έχει όμως, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Άρα είναι καλό να μαζευτούμε όλοι για να γίνει όχι το όνειρο πραγματικότητα, αλλά η παλιά πραγματικότητα να αναβιώσει όλη μαζί και Η ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! Αυτό έχω να πω!

Στην Κω έχουμε ομιλία. Πρέπει να φουντώσετε σε όλο τον νησί και σε όλη την Ελλάδα, Ελλάδα είναι όλος ο πλανήτης, όλη η Κως θα είναι μια αγκαλιά, υπάρχει τεράστια ανάγκη να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες απανταχού της γαίας.

Μπράβο στην Κω, να έχετε μια καλή εκδήλωση, να οργανώσετε καλά τον κόσμο και να ξέρετε από εδώ και πέρα, όποιοι και να μιλάτε ή θα κάνετε εκδήλωση με 5-10-20 άτομα, όπου κάνετε, ή με 200 και 500, η εκδήλωση κάπου θα στοχεύει. Εκδήλωση δεν κάνουμε για να πούμε ό,τι θέλουμε! Στοχεύουμε!

ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ !

Αυτός είναι ο στόχος, κύριοι! Ο  κόσμος να ενημερώνεται μέσα από τα γραφεία μας, να βλέπει τι γίνεται και να παίρνει όλες τις γραμμές, γιατί ό,τι γίνεται σε ένα γραφείο, γίνεται σε όλα! Οπότε, όλοι η Ελλάδα είναι ενωμένη, έχουμε ένα τεράστιο δίκτυο επικοινωνίας, πληροφοριών, στόχων, γραμμών και στρατηγικής, όλοι οι Έλληνες, γιατί τα μέσα δεν μας ανήκουν! Αλλά και να τα είχαμε, κάποτε θα μας τα έκοβαν.

Αυτό σημαίνει ότι εμείς φτιάχνουμε το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ! Πρέπει σε όλη την επικράτεια και απανταχού της Γαίας να ανοίγουν τα δημοκρατικά κέντρα των Ελλήνων. ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ.

ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ! Να μάθει τι; ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ. Ουσιαστικά πας εσύ μαζί του κι αυτός με εσένα! Αφού έτσι είναι οι οικογένειες. Δεν γίνεται να μην μιλάει κανείς ούτε με τον αδερφό του, ειδικά τέτοιες ώρες που μας σφάζουν και μας αφανίζουν στον πλανήτη. Πρέπει να μπείτε μέσα στο μυαλό μου, να δείτε τι έχει, να δείτε αυτά που έχω πει, είτε κρυμμένα, είτε φανερά… ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Ειναι κάτι που είναι αναγκαστικό να γίνει, γιατί αλλιώς θα τα χάσουμε όλα! ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕ…ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Τα έχουν όλα κι αυτά είναι όλα δικά σου! Όταν θα τους πάρουμε την δύναμη, αυτοί θα είναι τα ζώα για το τσίρκο. Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να μην τους αποδεκτείς.

ΈΛΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ…

Γι αυτό οι ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ βγαίνουν τώρα με την φτώχεια.

Αργότερα, που θα έχεις να διαχειριστείς εκατομμύρια, αν δεν έχεις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ θα σε σκοτώσει η ίδια η δύναμη του πλούτου. Η ΙΔΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ! ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ… Μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο κακό! Είναι σαν το μαχαίρι! Το μαχαίρι μπορεί να σκοτώσει κάποιον, αλλά μπορεί και να προστατεύσει κάποιον. Άρα, λοιπόν την προστασία να την έχεις μέσα από ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, αλλιώς πώς θα διαχειριστείς τόσο μεγάλο πλούτο; Επειδή έχει λεφτά, κοιμάσαι πάνω στα λεφτά;

Άρα, λοιπόν μετά, μπαίνεις στην πραγματική έννοια του πλούτου. Δεν πουλάς τον χρυσό σου ποτέ, για να πάρεις χαρτάκια Εβραίων! Είναι τεράστια η δυναμική και η δύναμη! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΝΕΣ; ΜΕ ΤΙ ΑΞΟΝΑ; ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ; Η Φτώχεια κάνει λιγότερο κακό από τον πλούτο. Ο πλούτος μπορεί να παράξει πολύ μεγάλο κακό και θάνατο.

ΑΡΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Ο ΠΛΟΥΤΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ, ΖΩΗ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ.. έχει μια άλλη πλανητική διαχείριση σε μια έννοια πραγματικά ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ. Έτσι να το δείτε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτό μέσα από τους σκοπούς του καταστατικού του Φορέα στο 1.27 λέει: Η επιδίωξη δημιουργίας βασικών ομάδων πολιτών σε επίπεδο Δήμων για την προώθηση του σκοπού ίδρυσης του Φορεά και της συνέχισης του. 1.28 Η επιδίωξη πραγματοποίηση της Γενικής Εθνικής Συνέλευσης για την συλλογική και δημοκρατική λήψη αποφάσεων δράσης.

Το ένα δηλαδή στοιχειοθετεί το άλλο και το ένα συμπληρώνει το άλλο και λέει τόσο καθαρά γραμμένο και αποκρυσταλλωμένο το μήνυμα για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Σαφώς μέσα από την Ένωση του Έθνους, μέσα από την Ένωση των Ελλήνων πραγματικά. Κι εκείνο που θα ήθελα επίσης να προσθέσω είναι ότι στην Κω, θα γίνει και Ορκωμοσία.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ-ΝΟΜΟΥ: ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πολλοί συνέλληνες φοβούνται την ορκωμοσία. Κύριοι, πρέπει να μεταφράσετε τον όρκο και να μπείτε μέσα σε αυτόν και να τους τον παρουσιάσετε. Δεν ορκιζόμαστε σε καμία θεότητα.

Εδώ θέλω να σας δώσω ένα μήνυμα. Στην τελευταία ΕΠΊΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ-ΝΟΜΟΥ, που ουσιαστικά δεν είναι επίκληση, αλλά μια πραγματική διαδικασία, πώς δουλεύει όλο το ενορχηστρωμένο σύμπαν και πώς στερεώθηκε το στερέωμα από ποιον και με ποιον.

Αυτό που δυσκολεύομαι τώρα και πρέπει να κάνουμε μέχρι τον επόμενο μήνα, είναι οι ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ που είναι ΝΟΜΟΙ-ΟΡΚΟΙ και τι κάνουν αυτοί. Ουσιαστικά, πρέπει να κλείσει ο κύκλος…άρα, πάνω από τις ΑΞΙΕΣ  και κάτω από τους ΝΟΜΟΥΣ των ΘΕΩΝ, που ουσιαστικά είναι ΙΔΙΟΤΗΤΑ Νόμων που ο Θεός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, κι όταν λέω Θεός, εννοώ την Δύναμη κι όχι όπως τον εννοούμε σήμερα κι είναι ΝΟΜΟΣ για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Θα δείτε λοιπόν στην διαδικασία ότι κανείς δεν μπορεί να πειράξει τίποτα. Αν αυτοί λοιπόν έχουν ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, δεν έχουμε εμείς οι άνθρωποι; Αφού εμείς είμαστε το αποτέλεσμα του Όρκου, όπως τον ορίζω και ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Άρα, ο καρκίνος στο σώμα του σύμπαντος, όλου του συμπαντικού οργανισμού, είναι σαν το δικό μας, που ξεκινούν δύο κύτταρα μας και μετά αρρωσταίνει όλος ο μηχανισμός. Άρα, το σύμπαν θα μας πετάξει έξω, για να μην αρρωστήσει ολόκληρο. Άρα, είναι νομοτελειακό σε ποια θέση πρέπει να είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε.

Σε αυτή την βάση λοιπόν, ας κατανοήσουμε, για αυτό αν δείτε στην τελευταία σειρά λέει: «επειδή οι άνθρωποι ξεχνούν, -και σε έχουν κάνει να ξεχνάς, γιατί όταν ήσουν συνδεδεμένος με την συμπαντική μνήμη, θα τα έβλεπες όλα, τι πρέπει να κάνεις, που ήσουν, για ποιον λόγο είσαι εδώ, θα ήσουν στην ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ- να ξαναθυμηθούν τους όρκους, αυτό το δρώμενο θα το κάνουμε κι αυτή την φορά και επειδή υπάρχει μια εξέλιξη και των νερών, θα δείτε τεράστιες εξελίξεις στην πορεία, εφόσον ακολουθούν οι άνθρωποι και θέλουν και είναι κοντά σε μια διαδικασία, πραγματικά δική τους, τα νερά αυτά θα είναι καθαρά θαυματουργά νερά, με την έννοια ότι είναι η αλήθεια. Θα φτιαχτεί κι ένα καινούργιο νερό που θα κάνουμε τις Ορκωμοσίες μας. Κι αυτό το καινούργιο νερό θα είναι δώρο.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΡΩΜΕΝΑ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΜΑΣ…

Θα κάνουμε δύο δρώμενα! Το ένα θα είναι στην Σπάρτη για την νότια Ελλάδα και τους νησιώτες και το άλλο θα είναι στην Βεργίνα για την Βόρεια Ελλάδα. Θα δούμε πότε θα το κάνουμε, αν όλα είναι καλά θα είναι τον Δεκέμβρη. Θα κάνουμε λοιπόν το δρώμενο να ενθυμηθούμε τους Όρκους μας.

Ο Όρκος λοιπόν που ξεκινάει, δεν ξεκινάει και λέει ότι ορκίζεσαι σε καμία θεότητα. Τάσσεσαι και αφοσιώνεσαι στην ενότητα των δυνάμεων του άρχοντα Φωτός, Ζευς που είναι η ζεύξη των δυνάμεων. Δεν ορκίζεσαι σε καμία θεότητα, αλλά τάσσεσαι και αφοσιώνεσαι στην συμπαντική μνήμη. Από εκεί και κάτω, ορκίζεσαι στους συνέλληνες και στο τι πρέπει να κάνεις. Ακόμα και στις εντολές, άμα το θέλετε, ορκίζομαι σεβασμό. Οι εντολές είναι πλανητικές, δηλαδή να έχω Υγεία, να έχω Πλούτο, να έχω Κάλλος, Δικαιοσύνη, Ανδρεία, Ισχύ…δεν σου λέει τι να κάνεις!

Αλλά όταν σου λέει για Υγεία, να μάθετε, ότι εκεί που λέει Υγεία είναι η Αθανασία. Το εξιτήριο της Αθανασίας είναι η Υγεία σου. Γιατί αν έχεις Υγεία, έχεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ και θα έχεις και υγιές κορμί και αν θέλεις να γίνεις αθάνατος, θα πρέπει να εξαρτάσει από τηνΥγεία. Άρα, το εξιτήριο είναι η Υγεία. Ουσιαστικά, σου λέει να είσαι Υγιής για να είσαι Αθάνατος, γιατί είσαι! Άρα, η Υγεία τι είναι; Να μην κρυολογήσεις; ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ, αλλά όχι με την σημερινή έννοια, αλλά με την πραγματική έννοια στο ελληνικό κείμενο και ως εντολή του Διός.

Και σου λέει και ΣΕΒΑΣΜΟ! Ποιον σέβεσαι ρε φίλε; Άρα, ο όρκος είναι τόσο ξεκάθαρος και δεν ορκίζεσαι σε καμία θεότητα, αλλά στους συνέλληνες σου, να τους προφυλάσσεις, όπως και αυτοί να σε προφυλάσσουν, άρα ορκίζονται όλοι μαζί σε μια τεράστια δυναμική, με πραγματικές αλήθειες, σε ένα Ελληνικό Όρκο που για πρώτη φορά ακούστηκε και ενοχλήθηκαν τόσο πολύ και που είναι τόσο απλός! Έχει τόση ομορφιά και τόση αλήθεια, τίποτα παραπάνω και λιγότερο!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΕΥΔΟ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ακριβώς όπως το λες και μελετώντας ο καθένας μας τα λόγια του όρκου και εμείς οι ορκισμένοι μπορούμε να τα κατανοήσουμε πολύ καλύτερα και να τα μεταδίδουμε και στους συνέλληνες μας. Γιατί συναντάω καθημερινά και ανθρώπους που πραγματικά φοβούνται. Δηλαδή, έχουν την αντίληψη ότι θα παραβούν δογματικούς θρησκευτικούς κανόνες κι ότι μπορούν να τιμωρηθούν, γιατί θα ορκιστεί ο κάθε Έλληνας στους άλλους Έλληνες, ότι δεν θα τους προδόσει και θα δηλώσει το τι θα πάθει, αν τους προδόσει. Δεν φοβούνται να μην πεθάνουν, φοβούνται μην τιμωρηθούν δογματικά. Δυστυχώς, έχουμε πολλούς που έχουν αυτή την αντίληψη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί, σε ποιο δόγμα ορκίστηκε κανένας; Σε ποιο δόγμα ορκίστηκαν όλοι αυτοί οι συνέλληνες; Η μεγαλύτερη ψευδο-ορκωμοσία που έγινε, είναι το Πιστεύω… που όπως πρέπει να ξέρετε, είναι όρκος! Αυτό δεν το διάβασε ο άνθρωπος, όταν ήταν 6μηνών και τον βαπτίζαν στην κολυμπήθρα πάλι με νερό με χάραξη, το διάβαζει ο κουμπάρος, ο νονός!

Αντί να το διαβάσει, αυτός που βαπτίζεται, ουσιαστικά, για να δείτε πόσο ψεύτικο είναι, το διάβασε ο νονός και το φτύνει! Βάζουν τον νονό να διαβάζει τον όρκο που έπρεπε να διαβάσει ο ίδιος ο άνθρωπος που είναι 6 μηνών! Καταλαβαίνετε την γελοιότητα; Και μετά, του λέει ο παπάς, ότι «είσαι υποχρεωμένος, μέχρι 12 χρονών να μην ξεφύγει από τον δρόμο, να τον πηγαίνεις στην εκκλησία για να είναι καλός χριστιανός.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το έχουν φτιάξει όπως θέλουν! Και ειδικά, όταν τα επισημαίνουμε, γίνονται κατανοητά και καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο καλά είναι φτιαγμένο ένα δόγμα και πώς θέλει να έχει τους πιστούς του, για να έχει δούλους και να τους κουμαντάρει και να τους χειραγωγεί και να τους κατευθύνει με τον τρόπο που θέλει. Αν πάμε στα βαθύτερα δρώμενα, θα δούμε και τις μαγείες που κάνουν και για ποιο λόγο έχουν στήσει όλο αυτό το πανηγύρι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι αλλά εγώ δεν θα μείνω εκεί, θα μείνω σε μια διαπίστωση, για να καταλάβετε! «Έλα εδώ βρε συνέλληνα, βαπτίζεις τον γιο σου! Καλά το παιδί δεν καταλαβαίνει τίποτα! Αφού για να το βαπτίζεις, σε νοιάζει, πώς θα ντυθείς, πώς θα πας εκεί, σιγά και  μην σε νοιάζει τι είπε ο παπάς στην εκκλησία, μπούρδου-μπούρδου είναι, ένας αμανές. Όλο το παιχνίδι για τα βαπτίσια είναι τα ψώνια καμιά βδομάδα πιο πριν, πώς θα είναι ο σταυρός που το έχεις για κόσμημα κι όχι για σύμβολο με την χάραξη που έχει μέσα του και μετά όλο το παιχνίδι είναι το τραπέζι! Έτσι; Τραπέζι και γλέντι». Αφού ζουν για το τραπέζι και το γλέντι του τραπεζιού, όχι για την εκκλησία. Σε όλο αυτό δεν υπάρχει πίστη πουθενά. Είναι ένας συνδυασμός συμποσίου, όπως εμείς το κάναμε παλιά, που όλοι ζουν για το τραπέζι. Μετά, «να χαίρεσαι τον γιο!». Ναι, να χαίρεσαι το γιο, όχι το βαπτίσι. Όλη αυτή η ιστορία που γίνεται και διαβάζει άλλος τον όρκο για το μωρό, δεν έχει καμία Νόηση. Μα πώς; Θα ορκιστείς εσύ ρε Καλογερόπουλο, για μένα; Πώς το καταλαβαίνουμε αυτό;

Αλλά, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι όλα αυτά τα υποτιθέμενα μυστήρια είναι όλα το τραπέζι, όπως και ο γάμος. Κηδεία; Το τραπέζι της κηδείας. Είναι καλός ο μακαρίτης, καλό βραστό έχει, οι γριές περιμένουν για να πάρουν τα κόλυβα. Οπότε δεν είναι για το μυστήριο και κανείς δεν γνωρίζει τα λόγια του μυστηρίου. Κανένας!

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Ούτε ο παπάς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αφού για να γίνεις παπάς μόνο να διαβάζεις χρειάζεται, τα μπερδεύεις και λίγο. Καμιά φορά του κάνουν παράπονα ότι δεν τα είπε όλα τα λόγια! Αλλά έχει σημασία να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες δεν πάνε για το μυστήριο στην εκκλησία. Πάνε για τον χαβαλέ. Απλά είναι το κοινωνικό γίγνεσθαι και μετά έχει το τραπέζι. Δηλαδή, αν δεις την νύφη, ένα μήνα ετοιμάζεται για να παντρευτεί, όχι για την εκκλησία, αλλά για τον γάμο της. Η εκκλησία είναι μία ώρα, μετά γεια σας! Τραπέζια, χαιρετούρες, γαμήλιο ταξίδι…Κύριοι δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα! Απλά χαλάμε λεφτά! Άρα, δεν υπάρχει θέμα να υπάρχει δογματισμένος Έλληνας, όσο και δογματισμένος να είναι να μην αντιλαμβάνεται την ελληνικότητα μέσα στον όρκο και την πραγματική διαδικασία, που αυτός ο όρκος επιβάλλεται να είναι. Επιβάλλουμε εμείς μεταξύ μας, είναι σαν να φτιάξαμε έναν Νόμο!

Ο ΝΟΜΟΣ-ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Αν αύριο στρέψουμε την δύναμη μας ότι εμείς όλοι θα κάνουμε μπιζνες σε μια χώρα, θα αποφασίσουμε αυτό! Ουσιαστικά, είναι ένας δικός μας ΝΟΜΟΣ και βάζουμε πού θα στρέψουμε τις δυνάμεις μας και την δυναμική μας. Πού το κάνουμε; ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. Όλοι μαζί στην Απελευθέρωση μας! Δεσμευόμαστε όλοι μαζί με έναν δικό μας Νόμο, αόρατο, χωρίς κανένα χαρτί ότι εμείς συμφωνούμε όλοι μαζί να πάρουμε την Ελλάδα μας και να προστατεύει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι!

ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εκείνο που ο πολύς κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, είναι το κλείδωμα που γίνεται στο ενεργοποιημένο νερό και πώς κλειδώνεται μνημικά, στους κρυστάλλους του νερού, αυτά τα οποία δενόμαστε και ορκιζόμαστε να πράξουμε και να μην προδόσουμε τους συνέλληνες μας, γιατί μιλάμε για ανθρώπους, συνειδητότητες και ψυχές, που δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να τους προδόσουμε.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ! Και για το νερό, είναι πράγματα που πρέπει να εξηγηθούν παραπάνω. Εγώ προσπαθώ με τον καλύτερο τρόπο και όσο πιο αναλυτικά μπορώ να δίνω στον καθένα να καταλάβει ποια είναι η διαδικασία και το δρώμενο του Όρκου και θεωρώ ότι πάρα πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν, όπως κι επίσης, πάρα πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι και δεν πρέπει να ορκιστούν, γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι πάνε να κάνουν! Ή το κάνουν και με ιδιοτέλεια, ενώ ορκιζόμαστε ακριβώς αυτό, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο Όρκος και το νερό του Όρκου θέλει 21 μέρες για να συνδυαστεί μαζί σου. Φαντάσου ότι ο Όρκος είναι μια οντότητα, που είναι ήδη συγκεκριμένος αυτός ο Νόμος και λέει συγκεκριμένα πράγματα, που ή θα τον έχεις μέσα σου και θα παντρευτείς μαζί του, ή δεν τον δέχεσαι, οπότε φεύγει μακρυά σου. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι όποιος ορκίζεται είναι και ενεργοποιημένος συνέλληνας. Φαίνονται μετά ποιοι είναι ενεργοποιημένοι συνέλληνες και ποιοι δεν είναι. Ο συνέλληνας που ενεργοποιηθεί και είναι μαζί μας και κάτσει και προδόσει, θέλω να θυμηθείτε τις λέξεις μου: ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ! Όσοι πρόδοσαν σε έναν τέτοιο αγώνα, κοιτάξτε την κατάντια τους! Τίποτα άλλο! Δεν θέλεις; Κάτσε απέναντι μας! ΛΕΩ: ‘Η ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ!

Εμείς είμαστε μια σκληροπυρηνική διαδικασία. Σε εμάς, έτσι όπως είναι στημένα τα πράγματα, γραμμένα, κατοχυρωμένα και σχεδιασμένα μέχρι και το τελευταίο «και», και συνεχίζει σε όλον τον πλανήτη με μια τεράστια δυναμική, εάν έρθεις μαζί με τους Έλληνες, με εμάς, και με ό,τι πρεσβεύουμε και κουβαλάμε, μιλάω για τον δυναμισμό και την δυναμική και με σεβασμό στον οποιονδήποτε, γιατί τους χρειαζόμαστε όλους, μέσα από τις ΑΞΙΕΣ μας, απαγορεύεται να προσβάλλεις κανέναν συνέλληνα σου.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ…

Τόσο μπορεί Γιάννη κι αν δεν μπορεί, ψάξε για κάποιον άλλον. Μην τον πιέζεις να γίνει σαν κι εσένα. Για αυτό θα δώσω ένα μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσετε σε μερικά γραφεία να βλέπετε με έπαρση της εξουσίας, γιατί όλοι είσαστε κομμάτι της εξουσίας, της διαδικασίας.

Έχουμε μεγάλο συμφέρον να αποκαλύψουμε και να βρούμε έναν Έλληνα, ο οποίος έχει καλό λόγο και να τον χρησιμοποιήσουμε ως αιχμή του δόρατος, να τον βγάλουμε σε ράδια και να τον προωθήσουμε, γιατί θα κάνει καλύτερο έργο στην απελευθέρωση μας και θα κερδίσουμε όλοι! Θα πρέπει λοιπόν να σταματήσουν οι διατριβές και οι κάστες, ότι «εμείς είμαστε αυτοί και εμείς είμαστε πιο κοντά…». Ποιος είναι πιο κοντά; Και επειδή είσαι πιο κοντά, έχεις περισσότερα δικαιώματα; Έχεις καλύτερη εργασία και ενδεχομένως καλύτερες πληροφορίες κι αυτές θα πρέπει να τις αξιοποιήσεις για το καλό του στόχου, του σκοπού και του σχεδίου. Για αυτό μιλάω για αυτόνομους Έλληνες! Πρέπει να αυτονομηθείτε, αλλά όλο το μεγάλο μυστικό θα είναι κάτω από το σχέδιο, τον σκοπό, την ενότητα. Και δεν μπορεί να ξεφύγει κανένας! Άρα, γιατί να μην αυτονομηθείς;

Σήμερα, τι κέρδος θα είχαμε να είχαμε 1000 συνέλληνες σε όλον τον πλανήτη και να μιλούν σε όσα μέσα θέλεις και να στέκονται πάρα πολύ καλά. Πρέπει να τρέξουν, να διαβάσουν και να μελετήσουν και να μιλάνε παντού. Και να αρθρογραφούν παντού! Έχουμε τεράστιο κέρδος να ξεσηκωθεί μια τεράστια μάζα και να λέει τα πράγματα με το όνομα τους και να δίνει με πραγματική Νόηση όλη αυτή την γνώση προς τα έξω. Εγώ δεν γνωρίζω σε όλα τα γραφεία, όλα τα παιδιά που έρχονται.

Ανοίξτε τις αγκαλιές σας και πρέπει να δημιουργηθεί ένα τεράστιο think-tank και να ανοίξετε τις πόρτες και να μπει ο κόσμος μέσα, πώς αλλιώς θα επιλέξετε; Ο οποίος θα είναι και ψηφισμένος. Κι άμα κάποιον δεν γνωρίζετε, κάνετε ένα συμβούλιο ποιος είναι ο καταλληλότερος για να πάει; Εκλέχτηκε; Έφυγε! Δεν σου κάνει ή κάτι δεν σου αρέσει, τον παύεις και του λες: «αδερφέ, κάτσε λίγο πίσω, γιατί ο Γιάννης τα λέει καλύτερα!». Ή ο Πέτρος κάνει αυτό καλύτερα! Πρέπει λοιπόν να δοθούν τέτοιες δυνατότητες, μέσα από τους συνέλληνες και αυτό λέγεται κατανόηση και καταμέτρηση δυνάμεων. Αυτό σημαίνει το διατάσσουμε τα όπλα! Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει να φτιαχτεί μια μεγάλη φάλλαγα. Δεν πρέπει εσείς να τους βγάλετε μέσα από το think-tank; Εσείς στην Γερμανία, δεν πρέπει να βρείτε ποιοι είναι οι ικανοί; Ξέρετε, πόσοι Γερμανοί φιλέλληνες με ελληνικό DNA, οι οποίοι, δηλώνουν Γερμανοί, γιατί μένουν εκεί; Και εμείς, αν γεννιόμασταν στην Αραβία, Αραβία θα φωνάζαμε. Δεν πρέπει να τους βγάλετε εσείς αυτούς; Δεν πρέπει να κλειδώσετε, αλλά να ανοίξετε τα γραφεία και να βάλετε κόσμο μέσα! Αλλιώς κάνε ένα γραφείο για πάρτη σου. Άνοιξε ένα μινι-μάρκετ, φτιάξε μια παρεΐτσα δέκα άτομα και τα χρόνια περνάνε.

Πρέπει να μαζέψεις τον κόσμο, να βρεις τα κατάλληλα στελέχη και να τα αξιοποιήσεις στην κατάλληλη θέση. Δεν υπάρχει φίλος, ή ξάδερφος, αδερφός ή γιος! Βγαίνει και δεν τα λέει καλά; Τότε δεν κάνει για αυτό! Δεν κάνει, δεν βγαίνει! ΆΡΑ ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ. Τα γραφεία πρέπει να ανοίξουν και να διοικηθούν με Ελληνική Νόηση με σκοπό και στόχο την Απελευθέρωση μας. Και αυτή θα έρθει, αν μπει η δεξαμενή αυτή μέσα και να διαλέξουμε με ψηφοφορία, για αυτό έχεις συμβούλιο και να μπείτε σε μια διαδικασία, γιατί πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε. Κι οι Έλληνες είναι σε ένα στάδιο ζύμωσης, στο πώς λειτουργούμε και στο πώς θα λειτουργήσετε. Έτσι θα λειτουργήσετε! Συγνώμη αγαπητοί μου, αν έχω αεροπλάνο και το οδηγώ εγώ, θα σκοτωθώ! Θα πρέπει να πάρω πιλότο. Δεν σημαίνει ότι αν έχεις αεροπλάνο, το καβαλάς κιόλας!

Ε.ΣΥ: ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που λες είναι πάρα πολύ σοβαρό κι εγώ οφείλω να πω ότι είχε και πολύ καλή τοποθέτηση σε αυτό και ανάπτυξη ο Βασίλης στην προηγούμενη ραδιοφωνική εκπομπή, και θα ήθελα να με τον τρόπο που τα είπε, να τα ξαναέδινε λίγο γιατί είναι ένα πολύ σωστό μήνυμα για να καταλάβουμε, ολοκληρωτικά τι σημαίνει το γραφείο του κάθε δήμου. Όχι μόνο απλά ότι γίναμε παρέα, όπως πολύ σωστά το επισημαίνεις εσύ!

ΣΠ. ΤΖΑΝΕΡΟΓΛΟΥ: Εγώ θέλω να πω για την Κω, ότι αργήσαμε λίγο, γιατί κι εγώ από την Κω είμαι. Τώρα όμως προχωράμε δυναμικά. Εδώ έχει ορκιστεί κι ένας δημοτικός σύμβουλος μαζί μας και προχωράμε. Από εδώ και πέρα, δεν θα περάσει πολύς χρόνος για να ανοίξουμε ένα γραφείο στην Κω. Όσον αφορά αυτά που είπε ο Αρτέμης, κάθε φορά, οι πληροφορίες είναι πολλές και είναι καλό να μαθαίνουμε κι εμείς πολλά περισσότερα, ώστε και εμείς με την σειρά μας να τα μεταφέρουμε στους συνέλληνες, για να δίνεται η πληροφορία ακόμα και πιο πέρα.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Τα γραφεία θα πρέπει να είναι κέντρο συντονισμού και επανεργοποιήσης της κοινωνικότητας του Έλληνα. Να ξεφύγουμε από το θέμα ότι θα βρούμε κάποιον που θα μας κάνει την δουλειά, ότι θα πάμε στο γραφείο ενός βουλευτή που γνωρίζουμε και θα δώσουμε αντάλλαγμα.

Θα πάω για εμένα! Τα γραφεία αυτά θα πρέπει να συντονίσουν τις ικανότητες, τις αδυναμίες και τις ιδέες, σε τοπικό επίπεδο, αλλά για να μπορεί οποιοσδήποτε βγει να κυβερνήσει αυτή την χώρα, θα πρέπει να έχει, όχι μόνο τις ταμειακές μηχανές να έχουν άμεση πρόσβαση στο κεντρικό υπολογιστικό σύστημα της εφορίας του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά με τον ίδιο τρόπο, οι επικοινωνίες, το τι γίνεται, το τι έχουν ανάγκη και το τι καταφέρνουν, να επικοινωνούνται στατιστικά και πολιτικά στις κεντρικές υπηρεσίες, ώστε να βγαίνουν αποφάσεις βάσιμες σε αυτά που αναφέρονται και το λέω ξανά: δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε καμία διαδικασία να καταργεί την συντονισμένη νομική κατάσταση. Όταν έχουμε αποφασίσει κάτι να γίνεται με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πρέπει να το αναιρεί η διαδικασία. Θα πρέπει και οι διαδικασίες μας να είναι οργανωμένες, ώστε να βοηθάνε και όχι να κωλυσιεργούν την ύπαρξη της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας. Παράδειγμα, δεν μπορείς να βάλεις έναν κυβερνήτη, ούτε μιας πόλης, ούτε μιας επαρχίας, ούτε μιας συνοικίας, αν δεν γνωρίζεις τι ικανότητες και τι αδυναμίες έχει αυτή η συνοικία.

Αν δεν επικοινωνούν οι άνθρωποι μαζί μου, ή αν μου λένε άλλα αντί άλλων, δεν θα μπορέσω εγώ να βρω τρόπο για να πετύχω το καλύτερο για την περιοχή που μου δίνεται η υποχρέωση να φροντίζω. Είναι ή δεν είναι σωστό αυτό; Δεν περιμένουμε κανέναν εθνοσωτήρα, ούτε κανέναν μαρμαρωμένο βασιλιά να μας σώσει, αν εμείς δεν έχουμε την λογική και την κοινωνική σοβαρότητα να συνεργαζόμαστε και να μπορούμε να πετυχαίνουμε μαζί τους σκοπούς σε κοινωνικό και σε προσωπικό επίπεδο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Επικοινωνία και η συνεργασία είναι το σοβαρότερο κι όχι ο αποκλεισμός ή η δημιουργία σέχτας ή φατρίας, απαξίωσης των άλλων!

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτή είναι η ιδέα μου.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 325 ΔΗΜΩΝ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το όνειρο της ιδανικής Ελλήνων Πολιτείας, γιατί έτσι θα το αναφέρω κι έτσι φτιάχνεται. Σήμερα οι Δήμοι είναι παραμάγαζα και αν το θέλετε, είναι η πρώτη βάση η διεφθαρμένη της πολιτικής. Για αυτό κανένας δήμαρχος δεν έχει διεξάγει έρευνα ούτε στο δημοτολόγιο του, ούτε στα οικονομικά του. Δεν σας κάνει εντύπωση που ούτε ένας δεν το έκανε αυτό; Είναι 325 Δήμοι. Καταρχήν, για να παραλάβει ένας δήμος θα πρέπει να ελέγξει τα οικονομικά του και να δει αν βαίνουν καλώς και δεν υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να πληρώσει ο προηγούμενος δήμαρχος.

Όλοι τα βρήκαν καλά, ορκίστηκαν και ανέλαβαν. Δεν είπε κανείς: «κάτσε ρε παιδί μου να ελέγξω, τι στο καλό γίνεται… πώς θα παραδώσω εγώ ταμείο;». Φανταστείτε σαν τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας δηλαδή. Τι παραλαμβάνουν και τι κάνουν; Όλα καλά τα βρίσκουν; Έχει μεγάλη σημασία να δείτε ότι ούτε ένας δήμος δεν έλεγξε! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 325 ΔΗΜΩΝ.

Φανταστείτε όμως μια Πολιτεία των Ελλήνων όπως στήνεται στην κεντρική σκηνή, η κεντρική σκηνή δεν πρέπει να απέχει από την διοίκηση του Δήμου. Βέβαια, δεν αντιλαμβάνομαι την λέξη «Δήμαρχος». Κανονικά, άρχει σε ανθρώπους και πρέπει να είναι «Άρχοντας». Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ.

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ… ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ…

Φανταστείτε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ κι ένα ΔΗΜΟ να διοικείται από το ίδιο καταστατικό, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥΣ, ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, και είναι η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Αν θέλουμε λοιπόν να θεσπίσουμε πραγματική Δημοκρατία, πρέπει να την μεταφέρουμε στους Δήμους. Άρα, αύριο το κάθε δημοτικό διαμέρισμα, που θα οριστεί στην Ελλήνων Πολιτεία, θα έχει οριστεί και θα λειτουργεί, όπως ορίζεται η Πολιτεία. Δηλαδή, όπως θα δουλέψει η Πολιτεία, στον Φορέα, έτσι μπορεί να λειτουργήσει κι ο Δήμος.

Με το σύστημα αυτό, δεν θα μπορέσει ποτέ ο Άρχων να κάνει ό,τι θέλει. Δηλαδή, ο Δήμος, ο Άρχων της Πόλης, του δημοτικού διαμερίσματος, που είναι ο Δήμαρχος θα είναι σαν τον Πρόεδρο του Φορέα. Για σκεφτείτε το!

Για σκεφτείτε το με το συμβούλιο των 9 που θα παίρνει τις αποφάσεις για το πού θα πάνε τα χρήματα και θα πρέπει ό,τι ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο να είναι με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. Έτσι δίνεις την δυνατότητα και την δυναμική σε κάθε πόλη ανάλογα με το δημοτικό διαμέρισμα και τους ανθρώπους που έχεις μέσα, γιατί η Ελλάδα διαφέρει και σε γλώσσα και σε υλικά και σε νοοτροπία και σε λαογραφία. Έτσι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αξίες, τις αρχές, τα χρήματα και τον πλούτο και να προκόψει, αλλά και να συναγωνιστεί η μία πόλη με την άλλη.

Άρα, λοιπόν θα πρέπει να εγκαθιδρυθεί η πραγματική Δημοκρατία, κάτι που τώρα δεν γίνεται, γιατί πάμε με το δικό τους σύστημα, όμως, το μεγάλο σχέδιο είναι να δουλέψουν οι Δήμοι παράλληλα, όπως και η κεντρική σκηνή.

Άρα, θα υπάρχει μια μικρογραφία σε κάθε Δήμο οργανωμένη, όπως θα είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που οι δημότες θα είναι μια πολύ συγκεκριμένη κυβέρνηση, όπως θα είναι και η εκπροσώπηση από όλους τους δήμους.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και επεκτεινόμενο αυτό και στους ελληνικούς δήμους και σε όλες τις ελληνικές κοινότητες όλου του πλανήτη, θα είναι το τέλειο σύστημα διοίκησης και αποφάσεων για όλον τον Ελληνισμό. Γιατί το ίδιο πρέπει να γίνει κι εκτός Ελλάδος, οπουδήποτε υπάρχουν ελληνικές κοινότητες ή δήμοι.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως και να σας πω και κάτι για την Αμερική που ισχύει και στην Αυστραλία και σε άλλα μέρη. Για παράδειγμα, στην Αμερική, αν πάνε 100-150 άνθρωποι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και έχουν social security number στην Αμερική και ζητήσουν μια έκταση δική τους και πουν ότι «εμείς θέλουμε να ζήσουμε όλοι μαζί», το κράτος τους δίνει μια έκταση, τώρα που την βρήκε είναι μια άλλη ιστορία και τους δίνει, φως, νερό, τηλέφωνο και φτιάχνουν τον δικό τους οικισμό. Με αυτό τον τρόπο στην Αμερική, έχουν εποικηθεί οι εβραϊκές κοινωνίες και πολλές άλλες και πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι ομόνοοι, φτιάχνουν τις δικές τους κοινωνίες.

Αυτό βέβαια μπορεί να δουλέψει με πραγματικές έδρες. Για παράδειγμα, η κοινωνία την Ν. Υόρκης μπορεί να δουλέψει και να είναι πραγματική, με έδρα κανονική που θα είναι σε ελληνικό έδαφος, γιατί έχεις τις πρεσβείες εκεί, έχεις οργανωμένες κοινωνίες κι έτσι λοιπόν όλοι θα μπορούν να προκόψουν και να εξελίσσονται σύμφωνα με τους νόμους της κάθε Πολιτείας.

Και μέχρι τότε θα δούμε και πώς θα οριστεί, τι σημαίνει κράτος, γιατί αλλάζουν πολλά πράγματα τώρα, τελειώνει και το συμβόλαιο της Αμερικής, υπάρχει μια τεράστια γεωστρατηγική. Μπορούν να οργανωθούν οι κοινωνίες έξω από την Ελλάδα, οι οποίες θα ψηφίζουν, θα έχουν γνώση, θα φέρουν στο συμπέρασμα τους προς τα μέσα, θα είναι οι φωνές μας σε όλον τον πλανήτη, θα είναι τα αδέρφια μας παντού, όπου υπάρχει ελληνικό έδαφος και ελληνική περιουσία, θα είναι και Έλληνες, για αυτό έχουμε τα προξενεία και τις πρεσβείες μας.

Έτσι λοιπόν ενώνεις τα πάντα με τους πάντες! ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!

Αλλά σε επίπεδο βάσης Ελλάδος, φανταστείτε την κοινωνία την δική μου, το δημοτικό διαμέρισμα, όπως ακριβώς είναι: με ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ  που μπορεί να είναι 28, 33, 51, που θα το δούμε αυτό. Οι Σύμβουλοι θα βγαίνουν οι ικανότεροι για την Πολιτεία, που θα κυβερνούνται από τις Γερουσίες, θα κυβερνιούνται από το Συμβούλιο 9 όπως είναι η αρχή, θα έχει οικονομικό επιτελείο, θα έχει τις υπηρεσίες του, δεν θα κόβει ο καθένας ό,τι γουστάρει, δεν θα ανεβαίνει αύριο ένα άλλο κόμμα και θα βάζει τους δικούς του που ο καθένας κάνει χατίρια.

Βασικά μιλάμε για μια Πολιτεία που χαράσσεται όλη η Ελλάδα, με ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. Δηλαδή, η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΙΑ, για αυτό έχουμε και ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Μέχρι την κεντρική σκηνή είναι όλα ένα.. Ουσιαστικά δουλεύουν παράλληλα.

Δεν γίνεται να λειτουργεί αλλιώς ο Δήμος και αλλιώς η Κυβέρνηση, αφού η κυβέρνηση είναι η προέκταση των Δήμων, που σημαίνει ότι είναι εκλεγμένη μέσα από τους Δήμους. Κάθε δημοτικό διαμέρισμα πρέπει να δουλέψει σαν την Πολιτεία. Η Πολιτεία δεν μπορεί να δουλέψει με ένα σύστημα κι ο Δήμος με ένα άλλο που θεσπίζει την πραγματική Πολιτεία.

Άρα, το μήνυμα μας είναι να τεθεί η Ελλήνων Πολιτεία στην βάση της Δημοκρατίας και εκεί θα τεθούν τα όρια.

Θα πρέπει να συνδεθείτε με τα παιδιά από την Αγγλία και την Κύπρο. Πρέπει να δημιουργηθεί Ε.ΣΥ στην Αγγλία που υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι, να συνδεθείτε και με τα παιδιά από την Κύπρο που έχουν πολλούς γνωστούς στην Αγγλία. Όλο και κάποιος Κύπριος θα αντιλαμβάνεται τον Ελληνισμό όπως εμείς! Βασίλη συνδέσου με τον Σπύρο και με τα άλλα παιδιά, να τους συντονίσεις, να δώσεις μια δυναμική γιατί αν σχηματιστεί ένας πυρήνας, θα γίνουν κι άλλοι!

ΤΑ ΔΥΟ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΠΑΡΤΗ-ΒΕΡΓΙΝΑ.. ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ !

Μ. ΜΟΥΣΤΑΚΗ: Αρτέμη, μίλησες πριν για δύο ορκωμοσίες, μία στην Σπάρτη και μία στην Βεργίνα. Μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλη μια στην Δωδώνη, για την νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, γιατί εμείς ήδη αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα μεταφορικα΄…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι ορκωμοσίες όπως είπαμε θα γίνουν σε δύο μέρη. Η Βεργίνα είναι για τον Φίλιππο. Σε μερικά μέρη είμαστε αναγκασμένοι να πάμε και να ξέρεις ότι θα είναι τα ορκισμένα, όχι τα μη ορκισμένα. Δηλαδή, θα είναι ένα δρώμενο να θυμηθούμε τους Όρκους μας. Μπορεί να έρθει ίσως κι άλλος κόσμος, αλλά ουσιαστικά θα είναι ένα δρώμενο να θυμηθούν οι ορκισμένοι τους Όρκους τους.

Έτσι μπαίνουμε σε μια μεγάλη διαδικασία, ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΕΩΝΙΔΑ. Να τιμήσουμε την Σπάρτη, μια τεράστια Δημοκρατία 600 ετών που δεν έπεσε ποτέ και είναι η πρώτη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν είναι της Αθήνας η πρώτη Δημοκρατία αγαπητή Μαρία. Η δημοκρατία της Αθήνας ήταν διαφορετική και εκεί την έχασαν. Να θυμάστε η Δημοκρατία της Σπάρτης δεν έπεσε ποτέ! Η Δημοκρατία της Σπάρτης τελειώνει, όταν οι Σπαρτιάτες επιτέθηκαν στην Αθήνα που την είχαν γεμίσει Εβραίους, Χαζάρους, Γεφυραίους. Την έλιωσαν την Αθήνα και επειδή την κράτησαν ως κατάκτηση και δεν ήξεραν τι να την κάνουν, διαλύθηκαν οι Σπαρτιάτες. Σύμφωνα, με τα λάθη του παρελθόντος και της Δημοκρατίας και σήμερα σε μια τεράστια εξέλιξη του 2015, και του συγκεκριμένου ενιαυτού, θα κάνουμε την καινούργια ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.

Δοκιμάστε την Δημοκρατία. Κανένας δεν την έχει δοκιμάσει και σήμερα ο πλανήτης την έχει κάνει ένα ξεσκισμένο πανί, δογματισμένο. Σήμερα, στις ημέρες μας, θα τοποθετήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Δηλαδή, θα αφήσουμε τους φύλακες και δεν θα μπορεί κανείς να την ξαναγκρεμίσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Αυτό  κάνουμε σήμερα! Μεγάλη τιμή στην Σπάρτη!. Στην Σπάρτη λοιπόν θα γίνει το δρώμενο της μισής Ελλάδας.

Στην Βεργίνα θα γίνει το δρώμενο του πραγματικού τεράστιου Φίλιππου, να σηκώσουμε όλη την Αλήθεια, να ειπωθεί και να ακουστεί η Αλήθεια, στην Βεργίνα, όπου από εκεί ο Φίλιππος οργανώνει την πρώτη Ελλήνων Συνέλευση  και είναι ο πρώτος Βασιλιάς και δεν υπάρχει άλλος, των Ελλήνων.

Η Βεργίνα εσάς σας βολεύει καλύτερα. Το δρώμενο αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας κάποια στιγμή. Αλλά τα δύο δρώμενα που θα γίνουν για πρώτη φορά, ήδη έχει παρθεί απόφαση να είναι το ένα στην Σπάρτη και για την Δημοκρατία της Σπάρτης και στην Βεργίνα, την περιοχή που την έχουν διαλύσει. Όλα αυτά τα μέρη θα ζήσουν σήμερα, ό,τι παρήξαν, ό,τι γέννησαν κι ο κύκλος θα κλείσει στις ημέρες μας.

Μετά, αυτό το δρώμενο θα είναι πανελλαδικό για όλους τους ορκισμένους και για τους νέους ορκισμένους, όποιος θέλει να έρθει. Σαφώς θα παραχθεί εδώ μια άλλη δυνατότητα και μια άλλη συχνότητα που θα είναι για τους ορκισμένους και το δρώμενο θα αρχίζει και θα μπαίνει στην πραγματική του διάσταση.

Όλα αυτά είναι σε μια εξέλιξη. Στην επιτολή του Σειρίου θα είναι πολύ πιο μεγάλος ο αριθμός, θα είναι πιο συντονισμένοι οι άνθρωποι, αυτό σε μια πενταετία θα έχει έρθει σε ένα μεγάλο αριθμό και θα έχετε μπει σε μια άλλη διαδικασία. Θα εισπράττετε συχνότητες πολύ συγκεκριμένες της ύπαρξης σας, θα νιώθετε, θα βλέπετε, δεν θα σας κοροϊδεύει κανένας.

Για να μπει ο άνθρωπος στην ορκωμοσία θα πρέπει να μπει σε μια διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί, διαφορετικά είναι σαν να του βάζεις μια ηλεκτροκόλληση μέσα στα μάτια. Από το πολύ φως, δεν μπορεί να δει, μόνο να στραβωθεί μπορεί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Σχετικά με το δρώμενο, μας λέει ο Αρτέμης, να ενθυμηθούμε τους Όρκους μας. Που ακριβώς αναφέρεσαι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στον πρώτο Όρκο που έχουν δώσει οι ορκισμένοι. Όπως έχω πει και στην επίκληση του ΌΡΚΟΥ-ΝΟΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Αυτό είναι ένα μεγάλο κακό για εμάς, ως προς την μνήμη μας, την συμπαντική μας μνήμη. Δηλαδή, έχουμε χάσει την σύνδεση μας. Όλα αυτά συνδέονται! Αν δείτε το δρώμενο το πώς και με μια τεχνική οι επικυρίαρχοι μας έχουν, θα δείτε ότι η μία πτώχευση με την άλλη, επειδή εμείς δεν ενθυμούμαστε, πάμε στην δεύτερη. Μας έχουν κάνει τόσες τραγικές γενοκτονίες που τις ξεχνάμε! Λέμε: «έλα μωρέ, εντάξει ήταν το 1940…σιγά!». Ξεχνώντας, δεν ξέρεις από τι να προφυλακτείς κι είναι αυτή η τεχνική τους, δεν έχουν άλλη, θα πρέπει να ξεχνάς! Αυτό είναι το δικό τους το κομμάτι και δεν είναι των Ελλήνων, έτσι μας έχουν πάρει τα πάντα.

Οι άνθρωποι και οι πολεμιστές μας και αυτοί που είναι σε αυτόν τον αγώνα, προσπαθώ να δείξω με αυτό το δρώμενο ότι ναι μεν είναι ορκισμένοι, αλλά το μεγάλο κομμάτι των ορκισμένων, έχει ξεχάσει τι έχει ορκιστεί!

Ουσιαστικά, ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ! Αρα είναι ένας Νόμος που τον έχουμε θεσπίσει μόνοι μας, που λέμε ότι ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αυτό τώρα, θα γίνει ένα δρώμενο που θα είναι μετά Συμποσίου. Στην Σπάρτη θα κανονίσουμε ένα ανάλογο Ελληνικό συμπόσιο, όπως και στην Βεργίνα επίσης. Γίνεται δηλαδή ένα πανελλήνιο δρώμενο για να θυμηθούμε από την μία τους Όρκους που δώσαμε όλοι μαζί και οι Ορκισμένοι Πολεμιστές μας ανταλλάσσουν ιδέες, γνωρίζονται μεταξύ τους, γιατί πολλά αδερφια από εσάς, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ δεν σας ξέρω όλους! Υπάρχουν πολλοί ορκισμένοι άνθρωποι που εγώ δεν ήμουν στην Ορκωμοσία με αποτέλεσμα να μην τους ξέρω.

Τώρα ερχόμαστε πιο κοντά οι πυρήνες και φυσικά θα υπάρξει και ένα άλλο ΥΔΩΡ το οποίο θα είναι σε άλλη συχνότητα κι αυτό θα είναι και η εξέλιξη, άμα το θέλετε, της διαδικασίας του δρώμενου, που αυτό του χρόνου θα είναι πιο ισχυρό και με πιο πολλά άτομα. Θα είναι πιο εξελιγμένο και συνέχεια θα εξελίσσεται μέχρι την τελική μορφή.

Άρα, το δρώμενο σημαίνει για να μην ξεχνάμε και τι ορκιστήκαμε και σε ποιο σκοπό είμαστε και συνενωνόμαστε, ομονοούμε, βλέπουμε, χαιρετάμε και νιώθουμε ο ένας τον άλλον. Φανταστείτε τώρα σε ένα συμπόσιο με 1500 άτομα, όσοι μπορούν να έρθουν, αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα σοβαρό δρώμενο των Ελλήνων.

ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΟΧΟ, ΣΧΕΔΙΟ. ΧΑΙΡΕΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΌΜΑΣΤΕ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ-ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.

Είναι πάρα πολύ καλό να γίνει ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Βέβαια, κάποιοι που είσαστε μακρυά, θα έχουμε και σύνδεση, αλλά αυτό το δρώμενο την ημέρα που θα το κάνουμε στην Σπάρτη, μαζεύεστε όλοι στην Γερμανία, θα δούμε πώς θα σας στείλουμε νερό.

Μαζεύεστε όσοι είσαστε στην Γερμανία ή στην Τσεχία και ζείτε μαζί μας το δρώμενο την ίδια μέρα. Αυτό θα γίνει με την Αυστραλία και κάποια στιγμή αυτό θα γίνεται σε όλο τον πλανήτη και θα έχουμε ένα δρώμενο σε μια ημερομηνία που θα ορίσουμε σε κάποιο συμβούλιο, γιατί θα το κάνουμε όταν αποφασιστεί, γιατί πρέπει να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των Συνελλήνων. Σε ένα μεγάλο συμβούλιο, θα κάτσουμε και θα αποφασίσουμε πότε θα έχουμε αυτό το δρώμενο.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ!  Δώρο το ΥΔΩΡ! Συσφίγγουμε λοιπόν τις σχέσεις σε όλη αυτή την απελευθέρωση με τον σκοπό να πάρουμε την πατρίδα μας.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΜΟΝΟΗΣΗ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια, η ΙΔΙΑ ΝΟΗΣΗ.

ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ….

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ο Τόλης, ένας συνέλληνας μας Μουσικός που είχαμε κάνει μια πολύ ωραία ανάλυση μια βραδιά, σχετικά με τις συχνότητες και πώς μας έχουν κατεβάσει την συχνότητα δόνησης και τι επακόλουθα έχει όλο αυτό. Δείξαμε όλοι να το αντιλαμβανόμαστε αυτό πολύ καλά. Η κάθε δόνηση, η κάθε συχνότητα, όπως είναι τα ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ DNA, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Είναι αυτό που κάποιοι ακόμα δεν μπορούν να το κατανοήσουν για να το δεχτούν και να καταλάβουν την διαδικασία και των δρώμενων και του Όρκου και πώς κλειδώνει κι ο Όρκος. Θέλει λίγο δουλειά παραπάνω και λίγη επεξήγηση παραπάνω σε πάρα πολλούς ανθρώπους για να το κατανοήσουν. Και εδώ πρέπει όλοι να βοηθήσουμε  σε αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι συχνότητες είναι δισεκατομμύρια, αγαπητέ Γιάννη. Ποια συχνότητα υπάρχει για το κάθε τι έχει πολύ μεγάλη σημασία. Πού θα βρεις εσύ τον ιερό αριθμό και την συχνότητα που είναι συγκεκριμένη; Αυτή είναι μια τεράστια τεχνολογία. Αν κάποιος αδαής πει ο,τιδήποτε με μια συχνότητα…..τι εννοούμε συχνότητα; 4 ψηφία μπροστά, κόμμα και άλλα 2 ψηφία. Άρα, ποιος γνωρίζει τέτοιες συχνότητες;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι τέτοια τεχνολογία δεν την έχουν οι άνθρωποι. Και οι άλλοι ξέρουν ποιες συχνότητες κάνουν κακό ή ποιες αντιδρούν ανάποδα σε εκείνο που πρέπει. Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι και πολύ άνθρωποι  μπορεί να λένε χωρίς ευθύνη, κάντε αυτό ή εκείνο…είναι στοχευμένο! Ξέρω πολλούς τέτοιους παπαρολόγους για το πόσο κακό κάνουν! Πάντα με κέρδη! Πού ξέρεις την σωστή αναλογία; Πόσοι υπάρχουν τέτοιοι και με τις διατροφές και με τις συμβουλές; Έχει σημασία λοιπόν ποια συχνότητα. Ένα καλό κινητό για να καταλάβετε έχει ένα εκατομμύριο συχνότητες. Υπάρχουν συχνότητες που σου κάνουν καλό, αλλά και αυτές που σου κάνουν κακό!

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ… ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΥ!

Βέβαια, εδώ είναι η μεγάλη τεχνολογία. Το σίδερο έχω πει ότι είναι χώμα. Αν δεν ερχόταν αυτός που πρέπει να σου πει: «Πάρτο, οξείδωσε το, πύρρωσε το και λειώστο και έτσι θα το κάνεις μέταλλο». Μέταλλο δεν είχες απο πάντα. Τα ζώα δεν είχαν μέταλλα. Το ότι πυροβολούν κάποια αμερικάνικα όπλα τώρα την ασπίδα των Σπαρτιατών και της κάνουν μόνο λακκούβα, και λένε τι στο διάολο έχει; Και τελικά, μετά από τόσα χρόνια το ανακαλύψαν τα ζώα, γιατί ζώα είναι. Η τεχνολογία είναι η τέχνη του λόγου, δηλαδή του νου. Τελικά, βρήκαν ότι μια ασπίδα Σπαρτιατών είναι 9 στρώσεις ατσάλι που αυτό το ατσάλι είναι ελαστικό. Έχοντας 9 στρώματα ατσάλι δεν περνούσε η σφαίρα μέσα. Καμπυλώνει το στρώμα. Ήταν και ελαφριά, όπως και όπλο γιατί έπαιρνε και κεφάλια. Φαντάσου σήμερα μια στολή από αυτό το ατσάλι. Εδώ δεν περνάει η σφαίρα, θα περνούσε το βέλος; Άρα, είχαν προηγμένη τεχνολογία, έναντι των άλλων! Με ασπίδα, θώρακα, περικνημίδες και κράνος, το κράνος δε, αν το δείτε, είναι τόσο καλά σχεδιασμένο, ώστε δεν μπορεί ποτέ το σπαθί να καθήσει στο κράνος, πάνω στο κεφάλι σου. Σε όποιο σημείο του κράνους κτυπήσει  το σπαθί, θα φύγει και δεν θα σε κτυπήσει ποτέ στο κεφάλι. Το σπαθί θα εξοστρακιστεί.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και αυτό ήταν και η ειδική μελέτη κάποιων πανεπιστημίων για το κράμμα της ασπίδας των Σπαρτιατών το έχουν ανακοινώσει και δημόσια ότι γνώριζαν τότε να επεξεργάζονται το ατσάλι οι σπαρτιάτες καλύτερα από τους σημερινούς. Αυτό είχε ανακοινωθεί δημόσια από πανεπιστήμιο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιος θα το βρει αυτό; Σήμερα δεν το έχουν; Αν το είχαν, θα είχαν φτιάξει τέτοιες στολές. Δεν θα πέρναγε τίποτα και δεν θα είχαμε τα γιλέκα, που το κάθε γιλέκο είναι 23 κιλά με πλάκες μέσα για να μην περάσει η σφαίρα. Αυτές τις πυροβολούν και δεν γίνεται τίποτα, και τις είχαν φτιάξει τότε! Ναι, αλλά κάποιος τους έδωσε αυτή την τεχνολογία. Και δεν την έδωσαν ούτε τα ζώα, ούτε οι άνθρωποι. Την πήραν οι άνθρωπο από κάπου. Πήραν το μυστικό πώς θα τα φτιάξουν αυτά. Όλα αυτά είναι κωδικοί! Ποιος τους τα έδωσε λοιπόν; ΟΙ Εβραίοι; Ποιος; Ο Γιαχβέ; Υπάρχουν τόσα άλλα μυστικά κι αυτά είναι τα πιο απλά. Ας πούμε για το σπαθί. Μα, το σπαθί δεν το ακόνιζαν ποτέ κι έκοβε σίδερα. Έκοβε βράχους.

Προχθές, είδα ένα βίντεο και τρελάθηκα. Ήταν ένας κρητικός με ένα μαχαίρι και δεν ξέρω τι ήταν αυτό το μαχαίρι και που το βρήκε, το οποίο έκοβε πρόκες και αλυσίδες και μετά έκοβε χαρτί. Τι μέταλλο είναι αυτό; Το έβαζε πάνω στην αλυσίδα και το κοπανούσε με το σφυρί και την έκοβε. Έκοψε πέντε αλυσίδες, έκοψε πρόκες, έκοψε μέταλλα και μετά, με το ίδιο μαχαίρι έκοβε και το χαρτί.

Γιατί μάθαμε μέχρι σήμερα ποιοι είναι οι ορείχαλκοι και από τι είναι ο ορείχαλκος; Βρίσκουν τώρα πέντε ράβδους και δεν ξέρου από τι υλικό είναι! Όλα αυτά νομίζετε ότι είναι η θεϊκή τεχνολογία των ζώων, αυτών των γελοίων, των ρασοφόρων και των κάθε κερατάδων; Μα τα είχες όλα και μέσα σου είναι όλα αυτά. Σμίλευαν βουνά και σε κανέναν κτίριο σου δεν υπάρχει θέμελο! ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ, ΚΟΛΩΝΑ 40-50 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΕΛΟ. Είναι όλες στερεωμένες πάνω σε ένα ίσωμα που ίσαξαν τον χώρο. Με τι στέκεται; Εδώ τα κτίρια όσο είναι πάνω είναι και κάτω και πάλι πέφτουν και οι δικοί μας έκτιζαν πάνω σε ένα χώρο που απλά τον έστρωναν. Που είναι τα θέμελα τα δικά μας; Γιατί είναι εκεί; Σε όποιο ελληνικό να πάτε δεν θα βρείτε ποτέ θέμελα! Ψάξτε όσο θέλετε! Άρα, τι τα κρατάει αυτά τα κτίρια ρε παιδιά; Η τεχνολογία! Ποια είναι η τεχνολογία; Το κινητό, το τανκ, το αεροπλάνο, το φουρνάκι; Αυτή είναι η τεχνολογία; Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΥ. Τέτοια τεχνολογία έχουμε για αυτό δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς κοντά μας. Κανείς δεν έφτιαξε ποτέ τίποτα.

Όπως έχω πει, στην Κρήτη, στην Κνωσσό δεν είναι πέτρα το παλάτι. Υπάρχει χυμιστική. Είναι χυμευμένο. Παντού έχει χύμευση και στα Καβείρια έχει χύμευση, και στον ναό του Ποσειδώνα έχει χύμευση, εκτός από τις πέτρες, άρα ποιος ήταν αυτός που έβαζε τρία υλικά σε συγκεκριμένη τεχνολογία κι έκανε πιο σκληρό από το βράχο υλικό και ποιος του την έδωσε αυτή την τεχνολογία; Και πού είναι τώρα;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Αυτός είσαι Έλληνα κι αυτό θα ξαναγίνει. Έλα να τα πάρεις! Αλλά πρέπει να σεβαστείς κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβαστείς ποιος είσαι, να σεβαστείς την τεχνογνωσία σου, να σεβαστείς την αυτογνωσία και να έρθεις όσο πιο κοντά μπορείς στην ισότητα και στο ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ και θα τα παραλάβεις πάλι αυτά τα δώρα. Θα τα πάρεις, θα έρθουν! Πρέπει όμως να τα πάρεις, άξια. Όχι να τα πάρεις και να τα πουλήσεις στους Εβραίους ή στους Χαζάρους! Πόσα ακόμα να σου κλέψουν;

Πρέπει να καταλάβεις ποιος είσαι, να ανέβεις και να πάρεις τα πάντα.! ΠΛΟΥΤΟ, ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΧΥ, ΥΓΕΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ…έλα να την πάρεις! Να φτιάξεις ΠΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! Πώς να το κάνουμε; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Έχουν έρθει για σένα! Θέλεις να τα πάρεις; Έλα! Ενώσου, μάθε να λειτουργείς και πάρτα όλα! Αλλά αν θέλεις να τα πουλήσεις, δεν γίνεται! Είναι δικά σου! Θέλεις να τα αξιοποιήσεις; Γίνεται! Θέλεις να τα μοιραστείς; Πάλι γίνεται!

Προχωράτε δυνατά, όσο μπορείτε να ενώσετε τους Έλληνες, παντού και το μήνυμα να βγει κι έξω από την Ελλάδα. Όλες αυτές οι προσπάθειες πρέπει να γίνονται δομημένα, με νόηση. Είσαστε μη αντιμετωπίσιμοι, έχετε πολύ καλές πληροφορίες, έχετε έγγραφα, αποδείξεις, έχετε αποδείξεις και για τον άλλον κόσμο. Δηλαδή, μιλάει κάποιος στην Αγγλία και του λέει: «έλα βρε παιδί μου να δεις, να τι έχει η Αγγλία!, κοίτα τι γίνεται!». Δεν έχει καμία διαφορά η χώρα μας από τις άλλες χώρες, αν και οι άλλες είναι ακόμα πιο δεσμευμένες, για αυτό κτυπάνε την Ελλάδα τώρα. Και στην Γερμανία έχετε υλικό να δουλέψετε! «ελάτε να γίνεται κράτος, ελάτε να πάρετε την διοίκηση, οι άνθρωπο στα χέρια σας…».

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Θα μας σκοτώσουν. Οι άνθρωποι είναι7,5 δις και πάνε τώρα, με αυτό το σενάριο να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη, είναι καθαρά γιατί δεν το ελέγχουν το παιχνίδι. Σας είπα, όλα αυτά τα ζώα, αόρατα και ορατά, θα τα βάλουμε σε τσίρκο. Εσείς νομίζετε ότι είναι δυνατά. Είναι σκουπίδια συμπαντικά. Είναι ανθρωπάκια γελοία, που δεν σου δένουν ούτε τα κορδόνια από νόηση. Μην κοιτάς που λένε ό,τι θέλουν αυτοί και δεν έχουν αντίπαλο. Όταν θα τα μαζέψω κοντά και θα τα μαστιγώσω όλα μαζί, θα δεις πόσο γελοία μικρά σκατοανθρωπάκια είναι, φτιαγμένα από κοπριές. Εσείς τα νομίζετε μεγάλα και δυνατά. Τίποτα, δεν είναι. Ζωάκια είναι και αυτά σας διοικούν. Μαζευτείτε και θα τα βάλουμε σε τσίρκο. Πείτε το μήνυμα στους ανθρώπους. Αυτά φοβούνται τώρα. Εσείς τι φοβάστε; Σας έχουν πείσει ότι αυτοί είναι και κάποιοι άλλοι και εσείς δεν υπάρχετε;

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, να συνεχίσετε να εκτελείτε όλη την διαδικασία του σχεδίου να κάνετε τα μέγιστα κι όχι όσα μπορείτε. Δεν θα αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος, μέχρι την τελική νίκη.

Πριν την τελική νίκη, δεν γιορτάζει κανείς και όλοι είναι στον αγώνα. Το ποιος θα νικήσει, θα εξαρτηθεί από την μάχη.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση