Νοέ 132015
 

201311100914184873Λάρισα, 13/11/2015

Αγαπητέ κε Δήμαρχε.
Με βάση τα όσα δημόσια διημείφθησαν στο ΔΣ της Τρίτης, 13/10/2015 (συν. 1 η απομαγνητοφώνηση) θα θέλαμε να έχουμε την απάντηση στα εξής ερωτήματα:
1. Αναζητήσατε το φάκελο με αρ. πρωτ. 22223/5-3-2014 που κατατέθηκε στο Δήμο Λάρισας και στο Δήμαρχο (ως θεσμό, όχι ως πρόσωπο επειδή – όπως και έγινε- τα πρόσωπα αλλάζουν); Και αν ναι, θέλουμε ενημέρωση επί αυτού.
2. Προβήκατε σε επικοινωνία με τον «εκπρόσωπο του φορέα υλοποίησης Αρτέμη Σώρρα» όπως εσείς ζητήσατε από τον εκπρόσωπό του στο ΔΣ; Και αν ναι, τι αποτέλεσμα είχε;
3. Είχατε συνάντηση στο γραφείο σας όπως εσείς – και ο Πρόεδρος του ΔΣ- ζητήσατε από τους εκπροσώπους της «Ελλήνων Συνέλευσις»; Και αν ναι, τι αποτέλεσμα είχε;
4. Τελικά, δεν σας ενδιαφέρουν ή, σας ενδιαφέρουν τα «20 δις για τη Λάρισα» που ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι της «Ελλήνων Συνέλευσις» ότι έχει δομηθεί αυτή η χρηματοδότηση και λείπει μόνο η «υπογραφή του Δημάρχου κατόπιν απόφασης του ΔΣ»;
5. Προτίθεσθε να φέρετε για συζήτηση στο ΔΣ το θέμα το οποίο «φέρεται» να είναι «εξόχως ενδιαφέρον και αν αποδειχθεί, και σημαντικό» για την πόλη;

Με εκτίμηση,
ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής Νέας Λάρισας

Συν. 1 : Από το ΔΣ της Τρίτης, 13/10/2015
Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».
«…Επίσης κε Δήμαρχε, μπορείτε να δώσετε εντολή ,αφού πάρετε την εντολή από το ΔΣ , σε φορέα υλοποίησης έργου και να κατεβάσετε χρήματα από το παγκόσμιο ταμείο εμπιστοσύνης δηλαδή, το ταμείο καταπιστεύματος. Το ταμείο καταπιστεύματος λοιπόν είναι ένα ταμείο το οποίο έχει τα λεφτά των Ελλήνων, αυτοχθόνων Ελλήνων. Από το Καλοκαίρι του 2013 λοιπόν, αυτός ο φορέας υλοποίησης έχει πάει σ’ αυτό το ταμείο και έχει δομήσει χρηματοδότηση για την Ελλάδα, για την Κύπρο και, για την πόλη της Λάρισας 20 δις ευρώ. Μόνο για την πόλη της Λάρισας.
(Δήμαρχος: « Ποιος είναι αυτός ο φορέας;»)
«Είναι ένα πρόσωπο, λέγεται Αρτέμης Σώρρας.
(Δήμαρχος: «Α, δεν μπορώ να τον δω να μου δώσει τουλάχιστον 1 από τα 20;»)
«Φυσικά και μπορείτε και μάλιστα…»
(Δήμαρχος: « Δώστε μου ένα τηλέφωνο να τον πάρω;» Κοιτάξτε, παρακαλώ πάρα πολύ αυτή η συζήτηση με αυτά τα χαρακτηριστικά και με τις διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν να εκφυλίζεται σε τέτοιο επίπεδο. Επιτρέψτε μου, με ενδιαφέρει η άποψή σας, δε με ενδιαφέρουν τα 20 δις. )
«Δε σας ενδιαφέρουν;»
(Δήμαρχος: « Όχι, δε με ενδιαφέρουν.»)
«Δε σας ενδιαφέρει να αποπληρώσετε τα κόκκινα δάνεια των δημοτών σας; Δε σας ενδιαφέρει να κάνετε έργα; 20 δις είναι αυτά για την πόλη της Λάρισας και είναι υπογεγραμμένα και λείπει μόνο η υπογραφή του Δημάρχου.
(Δήμαρχος: « Ελάτε στο γραφείο μου.»)
«Έχουμε κάνει γνωστό από τις 5/3/2014 στην προηγούμενη δημοτική αρχή με αριθμό πρωτοκόλλου 22223, καταθέσαμε όλο το φάκελο και, τώρα είναι η ευκαιρία να δεσμευθείτε ότι, θα καλέσετε ένα δημοτικό συμβούλιο να σας αναλύσουμε ακριβώς όλη την υπόθεση.
(Πρόεδρος ΔΣ: « Λοιπόν, περάστε από το γραφείο να μας πείτε ότι έχετε.»
«Θέλουμε να δεσμευθεί ο Δήμαρχος ότι θα συγκαλέσει ένα ΔΣ για το θέμα αυτό».
(Δήμαρχος: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, δείτε λίγο τις θεσμικές διαδικασίες. Το ΔΣ συζητάει σε πολύ συγκεκριμένες εισηγήσεις. Φέρτε την εισήγησή σας σε μένα και θα δω αν θα τεθεί. »)

…………….

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ! Ε.ΣΥ. Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ TV ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ! ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ! 12/11/2899 (βίντεο)

…………….12074568_412763318929838_2241081809641619590_n

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ :
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ !!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΗ …. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α ….ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ …. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ .

ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ !!!

ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Η ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑ … ΕΦΟΡΙΑ … ΚΛΠ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015 .

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ :
ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ
ΤΗΝ ΣΙΑ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΛΠ !! ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ … ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΗΔΗ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ >
ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ … ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ …. ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ :
ΔΙΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ < < Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν . Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ > > .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

……………………………..

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΡΥΘΕΙΣΕΣ «Ε.ΣΥ.» ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ – ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ !

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 …………………………….

Προτείνουμε:

...