Οκτ 302015
 

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!! Η… «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΚΡΑΤΗ……
ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ . . UCC.


ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ 21/02/1871 ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ “DISTRIKT OF COLUMBIΑ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 41 ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΙΙΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 61, 62. ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 11/06/1878.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ : ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DISTRIKT OF COLUMBIA ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .


Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 18 Β 7 ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕΡΗ:
1) ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
2) ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ
3) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Η΄ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 28USC ΚΕΦΑΛΑΙΟ 176 ΠΑΡ, 3002 .

ΟΙ Η.Π.Α ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( REPUBLIK ) ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “UNITED STATES Co”.

ΑΠΟ ΤΙΣ 5/06/1933 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 192 ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ 6072, 6102 , 6246 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΑΝΕΛΑΒΕ “DE FACTO” Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.


ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ( ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ) « Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.


ΤΩΡΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ «WASHINGTON DC» ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ 64 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ UCC.


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο,ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΩΝ.


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.


ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΗΘΗ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ .
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ .

………………………………

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. Συζήτηση NEW RADIO 19/10/2899 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

«ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ….»  ( ένθετο 1η: Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

ΕΛ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ1

 ///  2η: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους; 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! Η “ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 600δις$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !! ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

……………..

Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε.»

……………..

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ… ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΜΕ !! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ !!!εργασια-συνταξη

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ή > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ > ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1000€ ή ΜΟΝΟ 50€ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !!!

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

20.000/άτομο χ 4μελή οικογένεια = 80.000 ευρώ !!! ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

  4 Σχόλια to “ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.”

 1. Είμαι μαζί σας με χίλια , αρκεί να μην είναι ένα ακόμη από τα γνωστά παραμύθια και το λέω αυτό διότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να πούμε να υπάρχει αυτό που λέγεται έτσι και πρέπει να το στηρίξουμε.

 2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΜΕ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ…
  ….
  ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) ! https://alfeiospotamos.gr/?p=14143
  ….
  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! https://alfeiospotamos.gr/?p=6436
  ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ( ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ) Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… https://alfeiospotamos.gr/?p=17390
  …..
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ … http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
  …..
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ , ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ; ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ; ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ! ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΟ ! ΤΗΝ 4/9/2015 ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ;;
  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ “Ε.ΣΥ.”
  …..
  ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !! https://www.youtube.com/watch?v=UDnVgA9Z1Lg

 3. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

...