Οκτ 212015
 

12106781_420724498122346_4337975175731302140_n

Ηλίας Τσαμποδημος-Ρέθυμνο ΧΜΜ Ο ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΛΈΝΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΛΊΓΟ ΛΟΙΠΌΝ
ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΈΝΑΝ ΑΠΑΤΕΏΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΈΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΆΖΕΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ΝΑ ΕΓΚΡΊΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ 2,3ΤΡΙΣ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΕΙ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΝΟΜΊΖΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΑΤΑ; ;; ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΌΛΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ; ;;;;; ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΎΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΌ;;;; ΈΧΕΤΕ ΨΆΞΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΘΈΜΑ ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΜΟΥ;
ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜ@ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΥΤΆ ΤΑ ΖΏΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΥΛΑΚΉ; ;;;; ΣΚΈΨΟΥ ΣΚΈΨΟΥ ΚΑΙ ΨΆΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΦΟΎ ΜΆΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΌΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΒΓΕΣ ΔΗΜΌΣΙΑ ΕΔΏ ΌΠΩΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΕΜΕΊΣ ΠΟΥ ΤΡΈΧΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΈΝΑΝ “ΑΠΑΤΕΏΝΑ” ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΊΞΕΙΣ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΈΞΙΜΟ!!! ΦΈΡΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΨΕΎΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΑΛΛΆ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΌΧΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΆΔΕ ΚΑΝΆΛΙ ΤΟΝ ΤΆΔΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ Ο Αρτέμης Σώρρας.
ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΣΩΡΡΑΣ;
ΕΛΆΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΆ ΤΌΠΟΥΣ Ε.ΣΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΣΧΕΔΌΝ ΣΕ ΚΆΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΟΙ ΣΥΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝ ΕΠΊΣΗΜΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ.
ΈΛΛΗΝΑ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΔΕΝ ΧΆΣΑΜΕ ΠΟΤΈ. ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΧΩΡΊΣ ΚΌΜΜΑ ΔΌΓΜΑ ΧΡΏΜΑ ΌΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Ε.ΣΥ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ ΤΈΛΟΣ
ΚΑΛΗΜΈΡΑ.
Υ.Γ
ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΌΝΟ 5-6 ΧΡΌΝΙΑ Ο ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΛΟΓΙΚΉ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε ΤΗΣ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΜΕΛΈΤΕΣ ΓΙΑ ΈΡΓΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΔΗΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΎΝ ΑΥΤΆ ΤΑ 2,3ΤΡΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΌΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΆ.

12122427_420724514789011_7292207838873395900_n

12140694_1624196504508754_6327550286853993570_n

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

  2 Σχόλια to “Ηλίας Τσαμποδήμος: ΧΜΜ Ο ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΛΈΝΕ…! ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜ@ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΥΤΆ ΤΑ ΖΏΑ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΥΛΑΚΉ;”

 1. Τόσοι και τόσοι απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι που κανονικά θα έπρεπε να είναι φυλακή.

 2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!! ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! https://alfeiospotamos.gr/?p=17390

  ΚΙ ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΡΩΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;;; ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ… Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ… Ο ΨΕΥΤΗΣ… Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ… ΤΟ ΖΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ… ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ https://alfeiospotamos.gr/?p=17383
  Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ; !!!

  Γιάννης Καλογερόπουλος ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ …. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ … Ο ΨΕΥΤΗΣ …. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ … ΤΟ ΖΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ [ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ] ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ …..

  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟ … ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ … ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!!!

  ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 28 / 6 / 2013 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ [ ΟΠΩΣ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ 67650/13 } ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ [ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ … ΟΔΔΗΧ και Γ.Λ.Κ. …ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ .με αριθμο πρωτοκολλου ……] ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ….. ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ } …..

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ [ υπαλληλου του μπομπολα ] ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!!!! … ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ !!!!!! …

  ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΑ … Σ Υ Γ Κ Ε Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Α ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΚΟΜΦΙΡΜΕΙΣΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ η ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΦΑΞ ] … ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ …. ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ !!!

  Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ …. ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ !!!

  ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !!!! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΙΑ–ΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ … ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! ……..

  ..ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ .. 67650/13……[ αποσπασμα ]..

  …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος Αρτεμιος Σωρρας, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000) … …

  … …Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) …..

  … …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας … …

  ..τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας … …ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ !!! ΟΧΙ … ΘΑ … ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ………………..
  ΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 / 9 / 2012 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
  ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ …. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΕΡΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ….. ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΦΤΑ !!!

  ..Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή …….γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ……………..ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) ………γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ………..γραμμάτια ……..του αμερικανικού ταμείου, ………..γραμμάτια ……………του αμερικανικού ταμείου, ……..ι του αμερικανικού ταμείου, ……….. του αμερικανικού ταμείου, ….
  …ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ….. ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ … ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ … ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΜΠΑΝΚ !!!
  ……………….
  [ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063 ] ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!! https://alfeiospotamos.gr/?p=8831
  ……………….
  ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ… bestgr … ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ , ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) ! https://alfeiospotamos.gr/?p=14143
  ……………….
  ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ;;; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΥΡΙΕ… bestgr … 29 Νοεμβρίου 2012 • Μήνυση Σώρρα για εσχάτη προδοσία στους 300 της Βουλής https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/
  ……………….
  ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ… bestgr … ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ , ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙΣ…

...