Οκτ 162015
 

12088089_1695564624011443_5735020009534950923_n[ ΥΓΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Θα πω και για την υγεία.

  • Η υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό το οποίο κάθε πολιτεία η οποία σέβεται τον εαυτό της πρέπει να το αποδίδει στους πολίτες.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ. Η υγεία θα παρέχεται στους πολίτες δωρεάν από την πολιτεία.
  • Και για να καταλάβουμε τι σημαίνει υγεία πρέπει να ξεφύγουμε σήμερα από το εμπορευματοποιημένο αυτό καθεστώς μεταξύ φαρμακοποιίας, φαρμακοβιομηχανίας και νοσοκομείων και να πάμε στις δικές μας, τις Ελλάνιες μεθόδους ίασης.
  • Θα αναβιώσουν όλες οι εναλλακτικές ιατρικές ιάσεως οι οποίες περιγράφονται στον Όμηρο ( βοτανοθεραπείες ) και θα αναβιώσουμε σαν θεραπευτήρια τα «Ασκληπιεία», τα οποία σήμερα μόνοι τους αποδέχονται και παραδέχονται ότι είναι τα μόνα που μπορούν να ακουμπήσουνε όπου η επιστήμη δεν μπορεί να εισχωρήσει.
  • Η υγεία είναι ένα προνόμιο που η Ελλήνων Πολιτεία θα το δώσει σε όλους τους πολίτες με ισονομία.]

………………………

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ… ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ Ή ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ… 

Γιαννακόπουλος: «Βλάκες, στημένοι ή άσχετοι…» (vid) http://www.sportit.gr/giannakopoulos-vlakes-stimeni-i-ascheti/

Η ομιλία του αντιπροέδρου της ΒΙΑΝΕΞ στη Βουλή

Άστραψε και βρόντηξε ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρος του ΣΑΦΕ (Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων), Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του στο ελληνικό κοινοβούλιο για το επίμαχο θέμα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου που αφορά την αγορά του φαρμάκου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για στημένους, βλάκες και άσχετους όσους δεν γνωρίζουν ότι η αλλαγή στο καθεστώς των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών θα οδηγήσει σε ανεργία 11.000 εργαζόμενους, ενώ επισήμανε ότι το ελληνικό φάρμακο είναι ισχυρότερος τροφοδότης για το Εθνικό Ακαθάριστο Προιόν, περισσότερο και από την Ναυτιλία αλλά και τον Τουρισμό!

Ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ μίλησε για ξένα συμφέροντα που εξυπηρετούνται πίσω από την καταστροφή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον, αλλά θα είναι πια αργά! 

…………………………………..

ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ “ΓΕΝΟΣΗΜΑ” ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 9/5/2012

Την ώρα που ο μέσος Έλληνας οδηγείται κάθε μέρα και πιο κοντά στο γκρεμό, κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν πάρει κανένα μάθημα από τα χαστούκια που τους ρίχνει ο ελληνικός λαός …;

Είναι χαρακτηριστική η «μύηση» που έλαβε χώρα, πριν από λίγες μέρες, σε μασονική στοά των Αθηνών. Εκεί όπου οργιάζει το πολιτικο-οικονομικό παρασκήνιο, συναντήθηκαν δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Ένας του ΠΑΣΟΚ και ένας της Ν.Δ. Αντικείμενο της συζήτησής τους; Πώς θα προωθήσουν, με κάθε τρόπο (πάνω και κάτω από το τραπέζι …Wink τα συμφέροντα της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας Teva, που θέλει να αλώσει την ελληνική αγορά με τα σκευάσματά της -τα οποία έχουν κριθεί ακατάλληλα και έχουν απαγορευθεί στις ΗΠΑ– εις βάρος του Έλληνα πολίτη.

Ποια είναι, όμως, η ισραηλινή εταιρεία για τα συμφέροντα της οποίας κόπτονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο κομμάτων;

– Η Teva ειδικεύεται στην παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων στα εργοστάσιά της σε Ινδία, Κίνα, Ισραήλ, Πουέρτο Ρίκο και Μεξικό.

– Η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία έχει επανειλημμένως συλληφθεί από τις αμερικανικές αρχές να παρασκευάζει νοθευμένα φάρμακα! Μάλιστα, οι συνθήκες παραγωγής σκευασμάτων σε εργοστάσιο του ομίλου Teva στο Μιζούρι των ΗΠΑ ήταν τέτοιες που οδήγησαν τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (Food and Drug Administration – FDA) να του βάλει λουκέτο!

– Τα φάρμακα της Teva έχουν επανειλημμένως απαγορευθεί στις ΗΠΑ, από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκου (FDA), οι εκθέσεις του οποίου είναι κόλαφος για την ισραηλινή εταιρεία, καθώς εντόπισαν στα εργοστάσιά της νοθευμένα φάρμακα, ανεπαρκείς ελέγχους, ακαθαρσίες, μαύρα σωματίδια αγνώστου προέλευσης, ακύρωση ελέγχων με αρνητικά αποτελέσματα και αντικατάστασή τους από άλλα πιο «βολικά», μελέτες επιστημονικά ανεπαρκείς, μολύνσεις και μπερδέματα κατά την παραγωγή φαρμάκων, ανεπαρκείς καθαρισμούς του εξοπλισμού κ.λπ.!

– Αυτά τα φάρμακα κόπτονται να προωθήσουν στην ελληνική αγορά οι συγκεκριμένοι πολιτικοί! Και, ήδη, τα καταφέρνουν, αφού το νέο σύστημα της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των πάμφθηνων σκευασμάτων της Teva! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ισραηλινοί σαρώνουν κιόλας στους διαγωνισμούς για την προμήθεια φαρμάκων στα ελληνικά νοσοκομεία: στο δεύτερο διαγωνισμό του υπουργείου Υγείας, η Teva μειοδότησε σε 9 από τις 23 δραστικές ουσίες!

– Που οδηγεί, όμως, η εθνικά επικίνδυνη αυτή πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που τη στηρίζουν; Αφού, πλέον, μόνο κριτήριο επιλογής φαρμάκου θα είναι η πάμφθηνη τιμή, θα ταΐζουν τον Έλληνα ασθενή υποχρεωτικά με σκευάσματα όπως είναι κατ’ εξοχήν αυτά της Teva που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, υπό αμφίβολές συνθήκες (όπως αυτές που περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα ο αμερικανικός ΕΟΦ για τα εργοστάσια της ισραηλινής εταιρείας). Τα τριτοκοσμικά φάρμακα με βάση τη δραστική ουσία, όμως, θέτουν σε κίνδυνο την Υγεία του Ελληνα ασθενή, αφού άλλα δε θα παρέχουν αποτελεσματική θεραπεία και άλλα θα προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Καθώς η Teva θα μονοπωλήσει την ελληνική αγορά, θα οδηγηθεί υποχρεωτικά σε λουκέτο η υγιής ελληνική φαρμακοβιομηχανία (που παράγει ποιοτικά φάρμακα υπό αυστηρότατα standards, και -άρα- δε μπορεί να τα πουλάει στις πάμφθηνες τιμές της Teva). Περίπου 20.000 οικογένειες στις οποίες δίνει ψωμί ο κλάδος θα μείνουν στο δρόμο. Η ελληνική οικονομικά θα χάσει τόσο τα φορολογικά έσοδα από τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, όσο και τους φόρους από τις αποδοχές των Ελλήνων εργαζομένων, ενώ θα επιβαρυνθεί και με τα χιλιάδες επιδόματα ανεργίας. Την ίδια ώρα, εταιρείες όπως η Teva δεν έχουν επενδύσει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα …; Όμως, ούτε και η περίφημη φαρμακευτική δαπάνη θα μειωθεί: Μόλις η Teva μονοπωλήσει την ελληνική αγορά, αφού ο ανταγωνισμός θα έχει οδηγηθεί σε λουκέτο, δε θα έχει λόγο να μην εκτοξεύσει τις τιμές της στα ύψη και να αγοράζουμε τα ίδια made in India φάρμακα σε τιμές πολύ ακριβότερες από αυτές που σήμερα κοστίζουν τα ποιοτικά ελληνικά σκευάσματα …;

Με άλλα λόγια; Η Teva παράγει πάμφθηνα φάρμακα σε χώρες του Τρίτου κόσμου, τα οποία οι αμερικανικές αρχές βρήκαν νοθευμένα και απαγόρευσαν, όμως τα μεγαλοστελέχη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. κάνουν ό,τι μπορούν για να μονοπωλήσει η ισραηλινή εταιρεία την ελληνική αγορά, παίζοντας με την Υγεία του Έλληνα ασθενή και την ίδια την ύπαρξη της ελληνικής οικονομίας. Με το …; αζημίωτο, μήπως;

http://www.mousaios.gr/

Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/05/ta-fonika-genoshma-ebra-khs-etairias-prowthoyn-dyo-stelehh-pasok.html

………………………………………

……………………………………

  2 Σχόλια to “Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ αντιπρόεδρος ΒΙΑΝΕΞ: Υπάρχει ένα σχέδιο “καρόνε” της τρόϊκας υπέρ φαρμακοβιομηχανίας Ισραηλινών συμφερόντων.”

  1. Το μεγαλύτερο μυστικό της παγκόσμιας οικονομίας και της Ευρώπης:Διατλαντική εμπορική και επενδυτική εταιρική σχέση (TTIP):Η συμφωνία αυτή και οι συνθήκες που την απαρτίζουν εικάζεται ότι έχουν τεράστιες επιπτώσεις σε σχεδόν κάθε ζήτημα που αφορά τους πολίτες, το περιβάλλον, το διαδίκτυο, τον τομέα της υγείας, την εκπαίδευση, αλλά και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

    Ένα άλλο ζήτημα που τίθεται είναι αυτό της επικράτησης των εταιρειών έναντι των κρατών καθώς εκτιμάται ότι οι εταιρείες θα μπορούν με μεγάλη άνεση να μηνύουν κράτη για σχεδόν όποιο ζήτημα επηρεάζει τις επενδύσεις τους μέσω ενός ειδικού δικαστηρίου σχεδιασμένου ειδικά γι’αυτό τον σκοπό. http://http—ellinon-anava.pblogs.gr/2015/08/to-megalytero-mystiko-ths-pagkosmias-oikonomias-kai-ths-efrwphs.html

...