ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 29/3/2899(2015) ( απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 29 03 2899(2015)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ 54:50 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ 1:34:37

ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Είναι τιμή μου που είμαι στην Σπάρτη και είναι η πρώτη φορά που έρχομαι. Είμαι Δωριεύς και εγώ από την Πελοπόννησο είμαι. Θα σεβαστώ τον χώρο της Σπάρτης και η ομιλία μου θα είναι καθαρά όσο πιο λακωνική γίνεται με σεβασμό στην πιο διαφημισμένη στον πλανήτη λέξη Σπάρτη και Σπαρτιάτες. Όλες οι δυνάμεις, όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις του πλανήτη όταν μιλάνε για Σπάρτα μιλάνε για τους μάστερ του πολέμου. Είναι τόσο μοναδικός ο χώρος της Σπάρτης γι’ αυτί και δεν έχει μείνει καμία πέτρα πουθενά. Ούτε μία πέτρα δεν έχουν από την πόλη της Σπάρτης. Πρώτη φορά ήρθα και ο δρόμος θυμίζει ότι κάνεις ειδική διαδρομή σε WRC το 2015 ε, στην Πελοπόννησο; Σε μία πόλη που σε όλα τα μέρη του πλανήτη είναι τόσο γνωστή, για τόσο μεγάλη ιστορία και θέλετε να δούμε ότι αυτή είναι η Ελλάδα και διοικείται από Έλληνες.

Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Οι άξιοι πολεμιστές και συνεργάτες μου σας εξήγησαν πολλά πράγματα. Εγώ θα είμαι λακωνικός μένω στις αποδείξεις και όχι στα λόγια το τι λέει ο κάθε ένας. Εσείς είστε Σπαρτιάτες και σίγουρα θα με καταλάβετε καλύτερα. Άλλωστε οι Σπαρτιάτες ήταν: “Δείξε μου κατάλαβα” Δεν άντεχαν τους Αθηναίους που έρχονταν και μιλούσανε 3 ώρες για να ζητήσουνε κάτι. Για μένα και γι’ αυτό που πρεσβεύω η μόνη δημοκρατία που υπάρχει η πραγματική και που ποτέ δεν έπεσε είναι της Σπάρτης και δεν είναι της Αθήνας. Η Σπάρτη είχε την πρώτη δημοκρατία και δεν έπεσε ποτέ. Η Αθήνα είχε οχλαγωγία και ολιγαρχία.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Αγαπητοί μου συν-Έλληνες είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα από όσα σας είπαν οι συνεργάτες μου. Η Τράπεζα της Ανατολής όταν έφερα τις μετοχές είχα όλα τα στοιχεία αυτά που δεν φαντάζεστε και δεν τα έχω πει ποτέ και ίσως για πρώτη φορά θα τα πω εδώ στην Σπάρτη γιατί μας ακούνε σε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα όλοι οι πράκτορες και όλες οι υπηρεσίες, θέλουν να ξέρουν τι λέω.

Τα λεφτά της Ανατολής θα πω την λέξη ήταν θεϊκά λεφτά, ήταν εισιτήριο για όλον τον Ελληνισμό. Ερχόμαστε από μία τεράστια σκλαβιά του Βυζαντίου. Αμέσως μετά το Βυζάντιο σε 400 χρόνια, μόλις έγινε η Οθωμανική αυτοκρατορία αμέσως να σκλαβώσουν την Ελλάδα για 400 χρόνια. Μόλις κάναμε να ανασάνουμε λίγο και να ελευθερώσουμε την Ευρώπη, γι’ αυτό κανένας Ευρωπαίος δεν πρέπει να μιλάει αυτά τα ασεβή γουρούνια, γιατί η Ευρώπη ήταν υποδουλωμένη στους Τούρκους.

Οι Τούρκοι οι Οθωμανοί ήτανε μέχρι την Βιέννη. Στην Βιέννη τάξανε την πόλη στην θεά Αθηνά !! ούτε στην Μαγδαληνή ούτε στην αγία Θεοδώρα, μην μπούνε οι Τούρκοι μέσα. Και από τότε το άγαλμα της Αθηνάς είναι στην Βιέννη. Στην Σόφια, γι’ αυτό την λένε Σόφια, είναι η Αθηνά. Όλη η Ευρώπη ήταν σκλαβωμένη στους Οθωμανούς. Δεν υπήρχαν Οθωμανοί όμως, μέχρι τότε δεν υπάρχουν Οθωμανοί, ήταν το Βυζάντιο. Πότε έχουμε τους Χαζάρους λοιπόν; Και ποιοι ήταν ο στρατός του Βυζαντίου, ξέρουμε; Βαυαροί, ήταν μισθοφόροι ο στρατός του Βυζαντίου, κύριοι, δεν είχαν στρατό. Όπως και να έχει όμως το ζήτημα είναι ότι το 1905 μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση για τους Έλληνες και για την χώρα του φωτός, ήρθαν πολλά χρήματα και εκείνη την εποχή μεσουρανούσε ο Ελληνισμός σε όλο το Λεβάντες. Ακόμα δεν είχαμε Τουρκία αλλά μια Οθωμανική αυτοκρατορία.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ D.N.A. ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ

Θέλω να ξέρετε ότι Έλληνες είναι πάντα οι προδότες, μάλλον θα πω την λέξη ότι η προδοσία του Έλληνα με D.N.A. είναι 10 φορές πιο μεγάλη και πιο ισχυρή από οποιαδήποτε προδοσία αλλουνού D.N.A. , αυτή είναι ισχυρή. Δόθηκαν σε Έλληνες αρκετά χρήματα με πολύ ειδικό τρόπο και άνοιξε η Τράπεζα της Ανατολής, τότε παραδόθηκαν αυτοί οι 5 αντί να μοιράσουν τα χρήματα. Παραδώσανε στις άλλες δυνάμεις.

Τότε υπάρχει ένας ΡΟΝ ΡΑΝ, ένας μεγάλος Εβραίος με σχέδιο να αφανίσει όλους τους Έλληνες. Το σχέδιο ήτανε αφανισμός Ελληνισμού αμέσως μετά μόλις σήκωσες το κεφάλι σου. Όλοι οι άλλοι που διοίκησαν είναι Εβραίοι, αλλά είναι πιο χειρότερα τα πράγματα πιο βαθιά. Δεν έχει να κάνει καν με ανθρώπους!! Αυτά τα χρήματα τα παρέδωσαν οι Έλληνες που μεγάλες δυνάμεις τους είχαν παραδώσει στα χέρια. Έχω ξανά πει ότι τα καταπιστεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου διοίκησαν και έχτισαν τον πλανήτη τότε. Σας λέω ότι η Τράπεζα της Ανατολής δεν έχει κλείσει ποτέ, δεν υπάρχει Εθνική, είναι διαχείριση.

Η πραγματική τράπεζα που κάνει κουμάντο ακόμα και σήμερα είναι ανοικτή. Ο κωδικός από το 1915, θα σας πω μόνο τον πρώτον και μόνο τον τελευταίο, πολλοί από σας δεν ξέρετε τι λέω δεν πειράζει ξέρουν οι άλλοι, δεν υπάρχει Ντόιτσε Μπανκ (Deutsche Bank). Δεν υπάρχουν Γερμανοί, δεν υπάρχει Γαλλία, δεν υπάρχει κανένας μπροστά σας.

Μακάρι να μην έρθει η στιγμή να αποκαλύψω πράγματα που δεν τα φαντάζεστε. Κάθε μία 10ετία μέχρι το 1985, 7 φορές δηλαδή από το 1915 είχε και έναν κωδικό το όνομα το πρώτο είναι ΌΛΥΜΠΟΣ το τελευταίο από το 1985 μέχρι και σήμερα είναι ΟΡΦΕΑΣ. Τα ενδιάμεσα απαγορεύεται να σας τα πω.

Αυτή η τράπεζα με τα ελληνικά λεφτά που παρέδωσαν οι Έλληνες προδότες, θεούς και ανθρώπους προδώσανε. Για ποιο λόγο; Έχουμε μεγάλο θέμα προδοσίας στον Ελληνισμό σε όλο το Ελληνικό D.N.A. . Προδότες Έλληνες σφάζουν και διοικούν τον πλανήτη τώρα και πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ γιατί οι αποδείξεις και τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας είναι η ζωή σας, είναι οι κόποι σας, είναι τα κέρδη σας, το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι δικά σας!!

Αυτοί οι κωδικοί δηλώνουν ότι η Τράπεζα αυτή κάνει κουμάντο και χρηματοδοτεί όλες τις τράπεζες, όλες τις κυβερνήσεις, σχεδόν όλα τα κράτη του πλανήτη. Δηλώνω ότι η Κίνα έχει πάρει από αυτά τα χρήματα και έγινε Κίνα. Τράπεζες της Κίνας δεν υπάρχουν είναι δικές σας! Και κάθετε κάθε ζώο να μου μιλήσει απέναντι; 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΓΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Επειδή όμως έχουν σφίξει τα πράγματα και βλέπω ότι έχουν αποθρασυνθεί τελείως σας λέω, η κυβέρνηση αυτή με τον Αλέξη Τσίπρα που ήταν και αντιπολίτευση που είναι μηνυόμενη από μένα, σαφώς όμως η εκτελεστική εξουσία κάθετε μαζί με την διοικητική εξουσία και την δικαστική εξουσία, άρα λοιπόν εδώ είναι η δικιά μου δικαιοσύνη και την χειρίζονται αυτοί κατά το δοκούν, μέχρι πότε συν-Έλληνες; Θα το δούμε και μέχρι πότε.

Έτσι λοιπόν αγαπητοί η κυβέρνηση αυτή πριν γίνει κυβέρνηση πήγε 3 φορές στην Αμερική. Επειδή τα πράγματα δεν είναι απλά γιατί πρέπει να ξέρετε ότι για τα 600 έχω 2 συμβόλαια με το Αμερικάνικο δημόσιο και με αξιωματούχους της Αμερικής. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Γιατί λοιπόν να σου μιλήσει η Αμερική για τα 600; και δεν είναι 600, έχω πει ότι το συμβόλαιό μου είναι 2 τρις 875 δις, άλλωστε αυτό προκύπτει και από το δικαστήριο.

Σπαρτιάτες είστε, οι εξηγήσεις και οι αποδείξεις πρωτίστως είναι μπροστά σας. Από κει και πέρα τι άλλο θέλετε; Τι θα πει ο κάθε ένας; Έχει κατατεθεί, έχει γίνει δικάσιμο, έχει βγει απόφαση, τελειώσαμε, δεν ξέρω τι λέτε. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα, σας ζήτησα τίποτα γι’ αυτά; Όχι. Για να τα πάρετε πρέπει να είστε όλοι μαζί. Η πλειοψηφία είναι του Ελληνικού λαού, μπορεί να πάρει τα χρήματα είτε μέσω της κυβέρνησής της, αν είναι δικιά σας. Και αν δεν είναι δικιά σας κατεβάζετε δικιά σας κυβέρνηση !! Όπως πάει με τις Ελλήνων Συνελεύσεις.

Οι αποδείξεις είναι ότι τόσα χρόνια που είμαι στο προσκήνιο και παλεύω αμισθί χωρίς να σας έχω ζητήσει τίποτα, και αυτό είναι ένα κομμάτι από τους εγκάθετους γελοίους ανόητους παπαγάλους, πέστε μου κύριοι αν είμαι απατεώνας τι ακριβώς εξαπάτηση σου έκανα; τι σου πήρα, τι σου ζήτησα; όλα αυτά από πίσω μου ποτέ μπροστά μου. Δεν τολμάνε να έρθουν σε μία συγκέντρωση να πούνε την γνώμη τους ή να πούνε αυτό που έχουνε. Δεν τολμάνε τα ζώα, και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και θα αναλύσω τι εννοώ όταν λέω εγώ ζώα, θα πάμε στο D.N.A. και εκεί θα δούμε τι ακριβώς έχει γίνει.

Σας πήρανε λοιπόν τα χρήματα, σας έχουνε γελάσει χιλιάδες φορές αλλά εσείς το επιτρέψατε. Το Ελληνικό D.N.A. πρόδωσε και πήραν τα χρήματα και διοικήσαν την Ευρώπη και σήμερα σου χρωστάει ο πλανήτης και θέλει να δεχτούμε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες, και να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτά τα ζώα που ζουν από εμάς. Εγώ δεν θα το ανεχθώ!

ΤΑ 12 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΓΚ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κυβέρνηση αφού πήγε στην Αμερική έκατσε σε ένα στρογγυλό τραπέζι μαζί με 12 άτομα. Δεν θα πω τώρα τα ονόματά τους, αλλά αυτοί ξέρουνε τι λέω, παρουσία του Ομπάμα. Θα συμπληρώσω και θα πω ότι όταν έκανα ένα δώρο στον Ομπάμα ένα αρχαίο βάζο, η επιστολή μου ήταν συγκεκριμένη και του λέω:

« ο ηγέτης πρέπει να έχει τρία πράγματα, δεν θα το εξηγήσω μόνο θα το πω,

1ον πρέπει να είναι άνθρωπος, αν καταλάβατε που μίλαγα και σε ποιον μίλαγα ,

2ον πρέπει να ξέρει ότι άρχει σε ανθρώπους. Είναι μεγάλο το πρόβλημα του πλανήτη ανθρώπων και μη ανθρώπων.

Και 3ον δεν θα διοικεί για πάντα, που σημαίνει ότι αυτό που θα φτιάξεις θα πρέπει να μείνει αιώνιο αλλιώς εσύ που θα φύγεις δεν έφτιαξες τίποτα ».

Σ’ αυτό το τραπέζι λοιπόν της κυβέρνησης Τσίπρα, και το δηλώνω σήμερα για πρώτη φορά, ήταν και άλλα 12 άτομα και το ονόμασαν στρογγυλή τράπεζα ιπποτών και ορκίστηκαν και παρουσία ήταν κάποιος με το παρατσούκλι ΝΤΟΓΚ, δεν ξέρετε εσείς τι είναι, ξέρει αυτός τι είναι. Αυτός είναι παντού, αυτός κυνηγάει όλους τους ανθρώπους, έχει μεγάλο αφεντικό, και ορκίστηκαν τον αφανισμό της Ελλάδος, κι ας φαίνονται για σωτήρες. Εν πάση περιπτώσει, αυτά φαίνονται και με τον τρόπο που λειτουργούν.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

Έχουν μια μεγάλη ευκαιρία, Πέμπτη και Παρασκευή κατατέθηκαν επίσημα στοιχεία στην κυβέρνηση καινούρια και παλιά. Αν και ξέρει τα παλιά δεν πειράζει, την αντιμετωπίζω σαν να μην ξέρει τίποτα, όχι στην αντιπολίτευση γιατί είναι πολύ ενημερωμένη. Ενημέρωσα την καινούρια κυβέρνηση και για τα 600 αλλά και για τα παγκόσμια ταμεία. Δεν χρειάζεται να πηγαίνει αλλού για χρήματα.

Αν θυμάστε και στο δικαστήριο είναι στην απόφαση μέσα ότι είχα βάλει δύο όρους μέσα για τα 600, να κάνω λογιστικό έλεγχο του χρέους και αν κάποιο πολιτικό πρόσωπο είναι ανακατεμένο να μην υπάρχει παραγραφή στην 5ετία. Δεν γίνεται να έχεις κάνει σύμβαση 50 δις, χρέωσες την χώρα μου 50, 10, 20 και τελικά παίρνεις παραγραφή, τι παραγραφή είναι αυτή; Δεν μπορεί να υπάρχει παραγραφή για ένα πολιτικό πρόσωπο αν δεν έχει χειριστεί καλά τα πράγματα. Σε αυτό το εξώδικο επίτηδες βρέθηκα Θεσσαλονίκη.

Και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι να ξέρετε ότι έχουμε κάνει 2.500 εκδηλώσεις. Η τηλεόραση δεν είναι δικιά μας, η συχνότητα είναι του λαού. Εμείς λοιπόν είμαστε σε όλη την Ελλάδα δίπλα σε κάθε Έλληνα να ενημερώσουμε απ’ άκρη σε άκρη σε μια τεράστια αποστολή παλιγενεσίας όλου του Ελληνισμού. Έστειλα καινούριο εξώδικο ότι δεν χρειάζονται οι όροι πια, δεν έχω κανέναν όρο, όσο είναι το δημόσιο χρέος που μας λέτε θα το καλύψουμε και χωρίς να τιμωρηθεί κανένας.

Φυσικά μαζί με αυτό το εξώδικο του έχουμε στείλει και ένα άλλο μεγάλο που είναι τα παγκόσμια ταμεία όπου αναφέρω μέσα ότι έχω 5 κυβερνητικές υπογραφές από 5 δημάρχους με συμβούλια που μου δίνει την δυνατότητα ανέγκλητα και με μεταθανάτια ισχύ να κάνω χρήση του δικαιώματος του κρατικού φορέα, διότι ο δήμος είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου άρα είναι κράτος, ο δήμος είναι το κράτος, και όλοι οι δήμοι μαζί έχουν την εκτελεστική εξουσία της Βουλής. Αν δεν είχαμε δήμους δεν θα είχαμε εκτελεστική εξουσία.

Άρα νομοθετημένα από το σύνταγμά μου ο δήμαρχος είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, κάτι σαν το Κ.Ι.Σ. .

Ο δήμαρχος λοιπόν μου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα άρα μπορώ να κατεβάσω οποιαδήποτε ώρα και ζητάω από την κυβέρνηση όπως μας εξυπηρετήσει στην καλή λειτουργία του να κατέβουν τα χρήματα. Δεν χρειάζομαι την κυβέρνηση για να κατεβούνε.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

Η κυβέρνηση ξέρει που είναι, αυτή υπογράφει τους παγκόσμιους ισολογισμούς, αυτή δεν τους υπογράφει; μήπως είναι δικά μου αυτά τα έγγραφα; Ξέρετε ότι αυτά τα έγγραφα είναι σφραγισμένα από τα Ηνωμένα Έθνη; άρα θα βγει κανένας να πει ότι δεν είναι αληθινά; Ναι αλλά δεν είναι μόνο τα δικά σου είναι και όλου του κόσμο, είναι τόσες χώρες λοιπόν που σας έχω στείλει τις υπογραφές.

Άρα δεν γίνεται να πλαστογραφώ όλες τις υπογραφές όλων των χωρών, μιλάμε για Ο.Η.Ε. τώρα, μιλάμε για την κορυφή του πλανήτη, μιλάμε για συμφωνίες που εμείς ανήκουμε εκεί μέσα, έτσι δεν είναι συν-Έλληνες; Αυτές οι υπογραφές δεν είναι δικές τους; αμφισβήτησε κανένας αυτούς τους λογαριασμούς και αυτά τα ποσά ποτέ; Μπορεί να τα αμφισβητήσει κάποιος από εσάς; Είναι σφραγισμένα από τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι δικά μου, εγώ μπαίνω σαν μηχανισμός και δεν χρειάζομαι αύριο το πρωί.

Μια πολιτική βούληση και εκ του θεσμικού της ρόλου κατεβάζει όσα χρήματα θέλετε, το έχουν ξανά κάνει, έχουμε αποδείξεις. Έχουν κατέβει από την παγκόσμια τράπεζα για δρόμους κ.α. αυτά στα είπανε ότι είναι από τα παγκόσμια ταμεία; από πού είναι; Τεχνολογία, αυτό πάει αλλού, είναι άλλο κομμάτι. Έχουμε λοιπόν από την παγκόσμια τράπεζα που βγάζει έργα από εκεί και τελικά δεν υπάρχουν ; άρα τελικά πάμε για δανικά, που; στην Μέρκελ που είναι και η Γερμανία χρεωμένη; Ποιος μωρέ κάνει πλάκα στον πλανήτη με τους Έλληνες, ε; Μιλάω σε Σπαρτιάτες με πολύ ανεπτυγμένη διανόηση, μας έχουνε λιώσει τόσα χρόνια και δεν μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι;

Πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η προδοσία θα πρέπει ο Έλληνας να μάθει να κοιτάει ψηλά. Ποτέ να μην γονατίζει και να κοιτάει κάτω. Αυτά λοιπόν δεν είναι δικά σας, δεν είναι δικά μας;

Μπορώ να τα πάρω από τον θεσμικό ρόλο του δημάρχου αλλά και της κυβέρνησης και τελικά συζητάμε στις τηλεοράσεις συνέχεια τι είπε ο Βαρουφάκης; Αν και σε μία του εκπομπή είπε ναι ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερα την Μπρέττον Γουντς, γιατί; απορρόφησες την πρώτη και θες να κάνεις και άλλη; Η Μπρέττον Γουντς είναι η συμφωνία η παγκόσμια. Άρα γνωρίζουν όλοι; Φέτος θα υπογράψει ο υπουργός οικονομικών τον ίδιο ισολογισμό. Μόνο οι τόκοι των τρισεκατομμυρίων είναι 20 φορές το εθνικό μου χρέος τον χρόνο και παραπάνω, που είναι αυτά ρε παιδιά; Δεν μιλάει κανένας;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι πρώτη φορά συν-Έλληνες που σας δίνεται η δυνατότητα να μαζευτεί όλος ο λαός χωρίς δόγμα, γιατί μας έχουν διαιρέσει σε 1000 δόγματα, και τι πιστεύετε ότι είναι μόνο οι Χριστιανοί; Οι Χριστιανοί έχουν 37 Χριστιανικά δόγματα μέσα στην Ελλάδα, Πεντακοστιανοί, Χιλιαστές, Βαπτιστές, Ιεχωβάδες, Παλαιοημερολογήτες, μας διαίρεσαν σε 37 κομμάτια. Έχω υπογράψει και με ένα δόγμα Χριστιανικό για να κατεβάσω Χρήματα για να καταλάβετε. Έχουμε φτιάξει και αρχιεπισκοπή της Ρωμανίας. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε; Χωρίς δόγμα λοιπόν μπορούμε να κάτσουμε όλοι σε ένα τραπέζι να θυμηθούμε ότι πρώτα γεννηθήκαμε Έλληνες και να κάτσουμε να φτιάξουμε την πολιτεία μας. Όταν φτιάξουμε την Ελλήνων πολιτεία εκεί θα δούμε ότι εκεί δεν μπορεί να χωρέσει ψέμα.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΞΙΩΝ

ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

Στις επόμενες μέρες, έχει ωριμάσει ο καιρός, θα κατεβάσουμε διακήρυξη αξιών. Ισοπεδώσανε τις αξίες και τους θεσμούς δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτές και πρέπει σιγά σιγά όπως το βλέπετε στο τηλεοπτικό και όπως το βλέπετε στα κανάλια σας. Παραπονέθηκε κανένας από οποιοδήποτε δόγμα, όταν τώρα στην Ολλανδία και είναι παγκόσμιος ο Χριστιανισμός, βγήκε ότι μπορεί να αυνανίζεται κάποιος δημοσίως σε παγκάκια; Γιατί δεν βγήκε ένα δόγμα να πει ότι εδώ χάσαμε τον κοινωνικό μας ιστό, τι κάνετε; Βγήκε κανείς όταν θα παντρευόσανε γκέι; η κτηνοβασία αν επιτρέπεται; και η παιδεραστία έγινε νόμιμη σε όλη την Ευρώπη; τι θα κάνετε με τα παιδιά σας δηλαδή; Τι θα γίνουν τα παιδιά μας; εμείς είμαστε αυτοί; μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αξίες, χωρίς θεσμούς;

Οι Σπαρτιάτες πέθαναν για τους νόμους τους ή αυτοί που έβγαζαν τους νόμους ζούσαν για τους δικούς τους νόμους. Κι εμείς βγάζουμε νόμους χωρίς αξίες; Δεν μπορούμε να έχουμε ένα αξιακό σύστημα να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται; Δεν μπορούμε τις αξίες και τις έννοιες να τις τοποθετήσουμε και να πούμε ότι αυτό είναι ελευθερία και αυτό δημοκρατία; Τελικά ο κάθε ένας έχει άλλη άποψη; αλλά μιλάνε για ατομικά δικαιώματα; Ατομικά έχετε, κοινωνικά δεν έχετε; Άρα θα πρέπει να συζητήσουμε την κοινωνική ελευθερία πρώτα, γιατί δεν έχουμε κοινωνική ελευθερία με διαφορετική ομάδα, δόγμα, χρώμα, αυτό έχουμε; Αλλά τελικά είμαστε κοινωνικά όντα αλλά δικαιώματα έχουμε μόνο ατομικά. Για κοιτάξτε τι μας έχουν κάνει.

Είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας μπορεί μόνος του να φτιάξει το δικό του γραφείο, το πολιτικό του γραφείο και θα έλεγα ακόμα την λέξη το πολιτειακό του γραφείο σε κάθε τόπο, σε κάθε δήμο μπορεί να βγει αύριο το πρωί να φτιάξει την δικιά του μη κερδοσκοπική με ένα δημοκρατικό καταστατικό όπου θα εκπροσωπείται όλη η οργάνωσή του με συγκεκριμένο εκπρόσωπο που θα τον βγάζει με δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες.

Και είναι η πρώτη φορά που την εξουσία ο λαός ο πραγματικός πολίτης θα την πάρει στα χέρια του κατά τόπους. Ξέρει κανένας τι γίνεται στα μέρη σας ή πιο κάτω από εσάς; Γιατί ξέρει η διοίκηση της Αθήνας τι γίνεται στο Σουφλί ή στην Ξάνθη; Την νοιάζει νομίζετε; που είναι η ισοκρατία; Που είναι η ισοπολιτεία; με ποιους τρόπους βγαίνουν οι νόμοι; ποιο είναι το status που μπορεί να βγει ένας νόμος; κανείς δεν ξέρει απλά βγάζουμε νόμο.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ

Η Κεντρική τράπεζα δεν είναι δική σου, η Εθνική δεν είναι δική σου, δεν ελέγχεις τίποτα, η Βουλή δεν είναι δική σου, η δικαιοσύνη δεν είναι δική σου είναι δογματισμένη και νομίζεις ότι είναι χριστιανική αλλά είναι μασονική, πόσο καλά σε βολεύει, άρα τι γίνεται εκεί μέσα; όλα αυτά είναι μέσα στην πολιτεία μου. Ο στρατός σου άμα το θέλεις είναι πολύ δογματισμένος, θα πάρει εντολή από το δόγμα του, μην ακουμπάς φύγε. Το ξανά ζήσαμε στην Κύπρο αν θυμάστε, πήρατε εντολή να μην χτυπήσετε, και δεν χτυπήσαμε. Και αφήσανε τα Ελληνόπουλα και τα σφάξανε και αν θυμάστε τότε χάσαμε 450 αλεξιπτωτιστές στον αέρα σαν τσιροπούλια τα σκοτώνανε, έχουμε ξανά ζήσει τέτοιες προδοσίες και πόσες ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Πόσες ψεύτικες πτωχεύσεις, σας είπε ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος, αφού πτώχευσε για 50 εκ. το 1934 πως δώσαμε δάνειο 3,5 δις στην Γερμανία; τους δώσαμε και άλλο δάνειο, πως, που τα βρήκανε; Τα είχαμε; και αν τα είχαμε γιατί πτωχεύσαμε με 50; Ας μας λύσουνε λοιπόν αυτόν τον γρίφο και οι οικονομολόγοι, οι νομικοί και οι πολιτικοί ας το κάνουν και οι νομοθέτες. Από πού προήλθαν αυτά τα χρήματα; τα είχαμε;

Βεβαίως και τα είχαμε, από που τα είχαμε; Από παλαιότερες συμφωνίες, μην πάτε στην Μπρέττον Γουντς. Έχουμε συμφωνίες τουλάχιστον κάθε 40 με 50 χρόνια, και το 1963 έχουμε άλλη συμφωνία πολύ μεγάλη και εκεί είσαι μέσα. Είναι άλλα τα ταμεία εκείνα. Όλα αυτά τα ταμεία πρέπει να τα πάρεις.

Γι’ αυτό σε πιέζει τώρα η παγκόσμια κυβέρνηση και πάει να σε πει φτωχό να σου πτωχεύσει την χώρα να σου βάλει και ένα τσιπάκι να καταγράψει ότι θέλει μέσα και από κει και πέρα να σε σκλαβώσουν και να χάσεις τον πλούτο που τόσα χρόνια έχεις εργαστεί που οι πρόγονοι σου στον έχουν αφήσει και δεν θα τον πάρεις ποτέ.

ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ D.Ν.Α., ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;

ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ D.Ν.Α. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ Ε;

Μιλάνε για κάρτες, γιατί μιλάνε για κάρτες ; Εγώ δέχομαι μία κάρτα, μία κάρτα D.N.A., γιατί δεν την κάνουν; αφού τελικά όλοι κλέβουν. Ο κάθε ένας βγάζει ένα όνομα, πλαστογραφεί κάποιος ένα όνομα και τελικά πάει και κλέβει τα λεφτά του άλλου ή τα δικαιώματά του.

Ας φτιάξουμε μία κάρτα D.N.A. τους πονάει αυτό ε; όλα μου τα έγγραφα άμα θα δείτε μέσα ακόμα και του δήμου θα πρέπει ήδη να έχει κάνει D.N.A. ο εργολάβος και να είναι πιστοποιημένο, ναι αλλά εγώ μιλάω για D.N.A. καταγωγής, γιατί πονάει λοιπόν κάποιους το D.N.A. καταγωγής; Θέλετε να μάθετε;

Πολλές φορές που γράφω τους λέω ζώα, δεν τους λέω ζώα με την έννοια να προσβάλω τα ζώα την κατσίκα το γουρούνι ή το σκύλο, τους λέω ζώα γιατί αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Αν δούμε το D.N.A τους θα δείτε ότι ο πλανήτης ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, και θα σας πάω λίγο στην γεωγραφία, εγώ είμαι 48 χρονών κοντά 49, στην γεωγραφία όταν διάβαζα στην Τρίτη και στην Τετάρτη η Ινδία ήταν 400 εκ. και μπορεί να κλέβανε και να ήταν 200 εκ. τώρα γιατί είναι 1δις 700 εκ. ; και εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολύτεκνους έχουμε παιδιά και τελικά δεν έχουμε Έλληνες. Στην Κίνα ποτέ δεν ξέρουμε πόσοι είναι. Στο Μπαγκλαντές δεν μάθαμε ποτέ.

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ

Αλλά να σας πω και κάτι; Για θυμηθείτε ποιοι είχανε τα δημοτολόγια στα χωριά; οι πάρεδροι. Από πού έχουνε κατέβει όλοι οι Εβραίοι που ήρθανε, δεν σας κάνει εντύπωση; Ο Παπανδρέου λέει τώρα ότι είναι από το Καλέτζι. Μα στο Καλέτζι τώρα να πας ο δρόμος χωράει ο γάϊδαρος και ένα αυτοκίνητο μόνο. Τότε που ήταν ο παππούς του Παπανδρέου δεν υπήρχε δρόμος ήτανε μόνο μονοπάτι, καλά εκεί σε ρίξανε, και μεγαλούργησες και ήρθες στην πόλη; Τους βάζουν συγκεκριμένα σε δικά σου δημοτολόγια. Οι δήμοι είναι τεράστια εργαλεία, από εκεί γίνονται όλες τους οι απάτες.

Γι’ αυτό εμείς που ασχοληθήκαμε με τους δήμους, είδαμε ότι ενώ έχουμε δει 250 δήμους στην χώρα οι δικοί μου άνθρωποι είναι στοχευμένοι, δεν έπεσε δήμος. Δεν είδα στην Ελλάδα να ελέγξει ένας καινούριος δήμαρχος τον παλιό δήμο. Όλα καλά δεν είδε τίποτα; Δεν είχε γίνει καμία παρανομία, καμία παρατυπία. Οι δήμοι έχουνε ρίξει όλοι την Ελλάδα έξω, είναι όλοι δηλαδή για φυλακή, χρωστάνε όλοι και παραδίνουν ψυχές και δήμους και δεν ξέρει κανένας. Μα μια εταιρεία πας να αγοράσεις και πας και την ελέγχεις να δεις τι γίνεται μη χρωστάει, μη πας φυλακή, μην έχει κάνει κάτι. Και εσύ βρε καινούριε δήμαρχε δεν έλεγξες, δεν σε ενδιέφερε; Απλά πήρες τον δήμο και είναι όλα εντάξει; βλέπετε πόσο ωραία στοχευμένα είναι; Ένα πιστοποιητικό γέννησης να έχεις βγάζεις ταυτότητα και διαβατήριο ε;

Άρα λοιπόν όποιος έχει τον δήμο κανονίζει τους πολίτες του. Ωραίες οι πόλεις, χάος μέσα στις πόλεις, έχουμε τους δημάρχους, τον ληξίαρχο δικό μας, βγάζουμε πιστοποιητικά και τους κάνουμε Έλληνες.

Τους πράκτορες τους περνάμε, τους Εβραίους τους κάνουμε Έλληνες, τους Χαζάρους τους ξανακάνουμε, γεννήθηκε εδώ λέει το παιδί, που; Αφού δεν το ξέρω, εδώ δεν ήρθε ποτέ, χάθηκε μέσα στην πόλη.

Στα χωριά τους ανεβάζανε, οι πάρεδροι τους γράφανε για να δούμε ποιοι είναι εδώ μέσα! Σε αυτήν την χώρα ποιοι είναι εδώ μέσα; τι έχουμε τελικά εδώ μέσα; ποιοι είναι δίπλα μας που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι δεν ξέρουν; τι είναι αυτό που δεν τους συμφέρει;

Εγώ για να τα λέω έχω πολλές πληροφορίες, γι’ αυτό κρατάνε τα δημοτολόγια. Ένα πιστοποιητικό είσαι, μία που θα στο βγάλει ο δήμαρχος και δεν ξανά ρωτάει μετά κανένας, έχεις το πιστοποιητικό από εκεί και βγάζεις διαβατήριο.

ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Είναι πολύ κατασκευασμένα όλα τα θέματα με τους δήμους γι’ αυτό και κανένας δήμος δεν έσπασε. Δεν έλεγξε ένας δήμος στην Ελλάδα τίποτα. Όλοι οι δήμοι είναι έρημοι, πεθαίνουν οικονομικά είναι πάνω από τον τζίρο τους, κοντεύουν να τους τα πάρουν όλα αλλά δεν μιλάει κανένας. Δεν έλεγξε κανένας, είναι σαν να δέχεσαι ότι όλα αυτά είναι καλά και ότι άλλο προκύψει, στο τέλος θα πας εσύ φυλακή, και κανένας δεν ακούμπησε.

Είναι πολύ κατασκευασμένα και στοχευμένα συν-Έλληνες, γι’ αυτό και οι αποφάσεις είναι τώρα η ώρα, αφού τα έχετε δει όλα αυτά, δεν σας θυμίζει τίποτα από αυτά που λέω; δεν βλέπετε τι ακριβώς συμβαίνει δίπλα μας; Σίγουρα δεν είστε στην Αθήνα για να δείτε τι γίνεται ή στις μεγάλες πόλεις ο κόσμος που υποφέρει, η επαρχία δεν υποφέρει τόσο πολύ, όμως αυτή η γεύση της σκλαβιάς δεν την έχετε; δεν την βλέπετε; θέλεις τα ίδια πράγματα με όλους αλλά τελικά δεν μπορείτε να μονιάσετε; Είναι μεγάλη η ευκαιρία.

ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Τώρα πάνε να κάνουν παγκόσμια πανκυβέρνηση και παγκόσμια πανθρησκεία για να προσεύχεσαι μαζί με τον Μουσουλμάνο να δούμε τότε ποιον θα κυνηγάς τότε!! Για να προσεύχεσαι μαζί με τον σατανιστή για να δούμε τι ωραία θα είναι τότε χριστιανέ ή μουσουλμάνε που σήμερα κυνηγάς το φάντασμά σου και δεν μιλάς καθόλου.

Το ξέρετε ότι η εκκλησία του σατανά είναι επίσημη στην Ελλάδα και σε λίγο θα διδάσκεται στα σχολεία; Έχουμε ήδη την εγκύκλιο. Καμία εκκλησία δεν είπε τίποτα, δηλαδή δεν πείραξε κανέναν αυτό; Ανοίγει η εκκλησία του σατανά στην Κηφισιά και θα γίνονται τελετές σατανιστικές και δεν βγήκε ένας να πει «τι λέτε, εδώ είναι Ελλάδα, τι κάνετε;» κανέναν δεν πείραξε ε;

Είναι πολλά αυτά τα πράγματα για τα οποία δεν μπορείτε να μιλήσετε και αν μιλήσετε δεν θα σας ακούσει κανένας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξουμε τα δικά μας κέντρα εξουσίας. Έχει δομηθεί και υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο, υπάρχουνε γραφεία στην Αυστραλία στην Αμερική, στην Γερμανία στην Στουτγάρδη, στην Φρανκφούρτη, στην Ιταλία στην Μπαρτσελόνα, στην Αμερική ανοίγουνε 3. Σε όλη την Ελλάδα έχουμε 60 γραφεία.

Όλοι οι πολίτες σε κάθε δήμο ανοίγουν γραφείο για να έχετε πλήρη ενημέρωση και πλήρη κίνηση για την κυριαρχία.

Εάν δεν μονοιάσουμε σε όλη την Ελλάδα δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα, και έχετε τόσα λεφτά να χτίσετε να μην ξανά έρθει κανένας κατακτητής εδώ και να κυριεύσεις τον κόσμο με αυτά τα χρήματα που έχεις.

Να κυριεύσεις με τον πολιτισμό, γιατί ο πολιτισμός είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο, μ’ αυτόν τους σκοτώναμε πάντα και δεν μπορούμε ποτέ να ξεπεραστούμε.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΠΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ

Γι’ αυτό είπα ότι η προδοσία των Ελλήνων είναι 10 φορές πιο ισχυρή, γιατί ο Έλληνας είναι κυρίαρχος και αν το θέλετε είναι η σπορά των θεών, είναι ίδια σπορά με τους θεούς, οι μεν αθάνατοι οι μεν θνητοί ανάλογα με τις ανάγκες και μας έχουνε κάνει ζώα και δεν μπορούμε να μονοιάσουμε.

Έχουμε βάλει και κάτι άλλο, σ’ όλη την διαδικασία έχουμε πολλές προδοσίες , αν θυμάστε και οι Τρώες δικοί μας ήτανε Έλληνες ήτανε, τι έγινε όμως και σε αυτήν την μάχη πήγαν θεοί και άνθρωποι; Δεν ξέρετε ε; εμ βέβαια με ποιους καθηγητές να μας αναλύσουν την πραγματική ιστορία; Οι Τρώες έγιναν αποστάτες. Συγκεκριμένα πράγματα, και συγκεκριμένη τεχνολογία έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Τροία, και έπρεπε να γίνει. Εμψυχωμένα αγάλματα και ειδικοί κρύσταλλοι.

Μην ξεχάσουμε τα μυστήριά μας. Τα μυστήρια είναι αυτό που σε συνδέει με το υποσυνείδητο, με το συνειδητό αλλά και με το υπερσυνείδητο.

Αυτήν την τεχνολογία την είχαμε γι’ αυτό και σήμερα μετά από τόσα χρόνια κανένας με τις ψεύτικες τεχνοτροπίες και όχι τεχνολογίες δεν μπορούν να φτιάξουν ούτε μία κολώνα, ας κόψουνε ένα μάρμαρο ίδιο με αυτό, ας φτιάξουνε ένα γλυπτό, γιατί δεν μπορούνε να φτιάξουνε ένα γλυπτό; ας φτιάξουνε πάλι την Θεά Αθηνά.

Δεν μας πείραξε όμως που η Θεά Αθηνά, η Θεά Άρτεμις, κι όλες μας οι αρχαίες θεότητες και δεν μου αρέσει να τις λέω αρχαίες, τι είναι 2000 χρόνια μπροστά στα εκατομμύρια χρόνια, είναι στο Λούβρο ε; αλλά μιλάνε για τα ελγίνεια; Και τα βγάλανε και ελγίνεια και δεν μιλάει το υπουργείο πολιτισμού, δεν μιλάει κανένας, αλλά μιλάνε με την δυνατότητα ότι πρέπει να μας κάνουν καλύτερο πολίτη.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ

Ας κάνουμε κάρτα D.N.A. να κάνουμε όλοι D.N.A. γιατί αυτοί φοβούνται όχι εσείς. Οι Έλληνες είναι πάντα Έλληνες και το ελληνικό D.N.A. είναι αμετάβλητο όσα χρόνια και αν περάσουν, μπορεί ακόμα να γίνει καλά. Αυτοί φοβούνται γιατί θα μάθουμε τι έχει γίνει μέσα στον κόσμο μας, σε όλη την Ευρώπη.

Γιατί με μία κάρτα D.N.A. δεν μπορεί κάνεις να ξανά κλέψει ούτε να παραποιήσει κανένα πρόσωπο ή δαχτυλικά αποτυπώματα. Κάνε ότι θέλεις, τελειώσανε στο D.N.A. . Ο κάθε ένας με την κάρτα D.N.A. μπορεί να κάνει οποιαδήποτε συναλλαγή, άρα όλες οι διωκτικές αρχές θα έπρεπε να το αγκαλιάσουν, γιατί δεν το ακουμπάνε; έχει γίνει δοκιμή στην Αμερική για κάρτα D.N.A. και δεν το ακουμπάει κανένας, δεν ξανά κλέβει κανένας.

Γιατί να έχουμε Α.Φ.Μ. ; πλαστογραφούνε το Α.Φ.Μ. και ο άλλος παίρνει το Α.Φ.Μ. του πεθαμένου. Δεν γίνεται να πάρεις το D.N.A. του πεθαμένου. Άρα λοιπόν έχουμε στόχο και σκοπό τι πρέπει να κάνουμε. Φοβούνται το D.N.A., φοβούνται γιατί θα δούνε και πόσοι άλλοι είναι Έλληνες που δεν το ξέρουν και εκεί θα είναι μία τεράστια επανάσταση.

Μέσα από το D.N.A. καταγωγής θα μάθουμε όλοι πόσοι δεν είναι άνθρωποι, και μην πάει το μυαλό σας στους εξωγήινους, έχουμε εδώ μεταλλαγμένα προγράμματα και υβρίδια, γέμισε ο πλανήτης υβρίδια. Μοιάζουνε με σένα αλλά ο άνθρωπος δεν είναι, ο άνθρωπος είναι σώμα και πολλά πράγματα μαζί δεν είναι μόνο κορμί, κορμί είναι μόνο το νεκρό, άλλο σώμα και άλλο κορμί. Σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί.

ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

Μεγάλο θέμα η προδοσία στην Ελλάδα, και εμείς δεν θα πω την λέξη σαν οργάνωση θα πω σαν συνέλευση έχουμε πολλές προδοσίες, κάνουμε κάτι το οποίο χτυπάει τα πάντα όμως είναι αληθινό μιλάμε μόνο με αλήθειες και μόνο με στοιχεία, δεν ζητάω να πιστέψει κανένας, θέλω όμως να πάρετε θέση. Τι βλέπεις; αυτό, αποδεικνύεται; το έπιασες. Δεν υπάρχει πίστη σε εμάς, υπάρχει μόνο θέση. Βλέπεις είναι έτσι, προχώρα, δεν είναι έτσι κόφτω γι’ αυτό είμαστε παντού και ζητάμε ελεύθερες ερωτήσεις, ότι θέλετε που δεν το κάνει κανένας.

Και αυτήν την φορά πάμε για Εθνοσυνέλευση. Όλο το μεγάλο μυστικό και μονόδρομος είναι ότι σε όλη την Ελλάδα οι Ε.ΣΥ. θα πάνε σε εθνοσυνέλευση.

Ξέρετε τι είναι εθνοσυνέλευση κύριοι; πετάει την κάλπη που η κάλπη είναι κάλπικη γιατί την λένε κάλπη αγαπητοί συν-Έλληνες; δηλαδή πάω με την ταυτότητά μου να ψηφίσω, βρίσκει τα στοιχεία μου όλα, τραβάει γραμμή και μου λέει τράβα κρύψου να ψηφίσεις και μετά πέτα την ψήφο στην κάλπη; στην κάλπικη; ποιος τα μετράει; θα σου πούνε αλήθεια, γιατί σου έχουνε πει ποτέ; γιατί αυτό που σου λένε είναι ένα μεγάλο ψέμα ή μήπως ζούμε τις αλήθειες;

Τελικά στα καφενεία ξέρουν ποιος ψηφίζει τι ή κάνω λάθος, αλλά τελικά ψηφίζουμε κρυφά και αφού με το που βγεις έξω πάλι τσακώνεσαι για τα πολιτικά, εμείς θα βγούμε εσείς θα βγείτε, το έχεις πει ήδη δηλαδή, οπότε που είναι το πρόβλημα, στην κάλπη; είναι κάλπικη.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΠΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Σε ποια δημοκρατία και δη Σπαρτιάτικη αλλά και Αθηναϊκή είχαμε κάλπη; Ποτέ.

Όπως η εθνοσυνέλευση δεν έχει κάλπη, έχει ονοματεπώνυμο, γράφεται το 51% του Ελληνικού λαού βγάζει δικιά του κυβέρνηση εκλεγμένη και όλα τα μνημόνια και όλα τα κακώς κείμενα φεύγουν, μπαίνει Χ με την μία, αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι, πάμε σε εθνοσυνέλευση. Θα σας πω και το άλλο, εντάξει βγήκε η κυβέρνηση ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, αριστερές καταβολές. Δεν τις καταλαβαίνω.

Η δημοκρατία δεν έχει ούτε αριστερό ούτε δεξιό, ούτε κεντρώο, ούτε τίποτα, η δημοκρατία είναι μία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση.

Η δημόσια διοίκηση είμαστε εμείς οι Έλληνες που εκτελούμε την δημοκρατία γιατί η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα αλλά η εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που εμείς θα πάρουμε και που θα βγάλουμε τους εκπροσώπους μας.

Γιατί είναι αντιπρόσωποι; Δώσατε το δικαίωμα κανένας από σας σε κανένα κυβερνώντα να απεμπολήσει την εθνική μου κυριαρχία όταν σας ζήτησε τον ψήφο; Απαντήστε μου κύριοι, το δώσατε ποτέ; γιατί δεν μιλάτε, τους το δώσατε; ΟΧΙ, τότε γιατί το έκανε; μπορείς να βρεις το έγγραφο που λέει ότι απεμπολούν την κυριαρχία και ότι δεν έχουμε δικαίωμα να την ξανά πάρουμε πίσω αλλά ούτε και να ζητήσουμε τίποτα το οποίο είναι Φ.Ε.Κ. της κυβέρνησης;

Αφού δεν τους δώσαμε τέτοια εντολή τότε γιατί το έκαναν; δηλαδή μου πούλησες την χώρα, γιατί; με ρώτησαν; η ψήφος της κυβέρνησης, βλέπετε τι σημαίνει αντιπροσώπευση;

Ενώ η εκπροσώπηση είναι τελείως διαφορετική, δεν μου κάνεις; φύγε! , η αντιπροσώπευση τι σημαίνει; 4 χρόνια ότι θα είσαι εκεί και θα κάνεις ότι γουστάρεις; και πως θα επεμβαίνεις βάση του συντάγματος;

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, έτσι καταργούνται τα πάντα γι’ αυτό και ο Ο.Η.Ε. είναι οργανισμός ηνωμένων εθνών όχι κρατών.

Τεράστια δύναμη τα έθνη, οι λογαριασμοί που βλέπετε είναι κυρίαρχοι δεν είναι κρατικοί ειδικά των Ελλήνων και έχουμε τεράστια δυνατότητα αύριο το πρωί να βάλουμε ένα στοπ σε όλα μας τα χρέη γιατί δεν χρωστάμε. Εγώ δεν θα πω αν είναι ψεύτικα, δεν θα ασχοληθώ με αυτήν την μικρότητα, ψεύτικα είναι και όχι μόνο της Ελλάδος και άλλων κρατών.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Σε κάποια εκπομπή είπα ότι οι εφορίες είναι ιδιωτικές , δεν το ξέρατε όμως. Ξέρατε, νομίζατε ότι η τράπεζα της Ελλάδος, είναι της Ελλάδος δεν είναι όμως, απεδείχθη. Το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την τράπεζα της Ελλάδος, ούτε να μπει στην πόρτα δεν μπορεί. Ούτε την εθνική, το έχουμε σε Φ.Ε.Κ., φτιάξαν και κράτη μέσα στα κράτη αφορολόγητα και αυτά.

Μόνο μια λύση, είναι μονόδρομος, σε μια εθνοσυνέλευση και για να γίνει εθνοσυνέλευση να έρθει πρώτα η Ελλήνων Συνέλευση, και για να γίνει η Ελλήνων Συνέλευση θα πρέπει να γίνει με Έλληνες που δεν θα προδώσουν ποτέ τους συν-Έλληνές τους.

Άρα θα πρέπει να πάμε σε μία ειδική διαδικασία, που πάντα οι αρχαίοι μας και πάντα μέχρι τώρα όλος ο πλανήτης ορκίζεται, που; όλοι οι βουλευτές ορκίζονται, που; στο σύνταγμα, ποιο σύνταγμα αφού εσύ το βγάζεις;

Σήμερα μιλάμε για μία ορκωμοσία και λέμε συν-Έλληνες μαζευτείτε όλοι μαζί, ελάτε να διοικήσετε εσείς τον τόπο σας, έχετε την μεγάλη δυνατότητα να ενωθούμε όλοι μαζί σε μια μεγάλη πλειοψηφία και να πάρουμε την χώρα μας, τα λεφτά μας, το μέλλον μας, και την τεράστια ιστορία μας και να μην αφήσουμε κανέναν να ξανά πατήσει πάνω στα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας και μπορούμε με όλη αυτήν την δυνατότητα, είναι στο σημείο που ο πλανήτης πάει να γίνει παγκόσμιος και αν δεν πέσει η Ελλάδα παγκόσμια κυβέρνηση δεν γίνεται.

Τύχη είναι αυτό; για φανταστείτε γιατί είπαν όλοι στον πλανήτη, όλα τα κανάλια τους, ότι από την Ελλάδα ξεκίνησε η κρίση, από μένα ξεκίνησε η κρίση; δεν το αντιλαμβάνομαι. Που ψεύτικα μου βάλατε το 110% του ΑΕΠ; Ενώ η Γερμανία, ενώ το Λουξεμβούργο, ενώ όλοι είχανε 600% με 700% του εθνικού τους Α.Ε.Π. ; Και η Ελλάδα τους έφταιγε; το δέχομαι, δεν θα κάτσω να το κουβεντιάσω παρά πέρα ζώα, το δέχομαι η Ελλάδα φταίει, ωραία η Ελλάδα όμως θα ξεκινήσει και όλη την διαδικασία του πλανήτη να βγει από το τέλμα.

Έχουμε τα παγκόσμια ταμεία μας, δεν μας φτάνουν αυτά; έχουμε τα δικά μας τα 600 και όσα χρειαστεί, δεν μας φτάνουν αυτά; έχουμε την Ανατολή μας, δεν σας φτάνουν αυτά; θα φέρω και άλλα. Έτσι λοιπόν ξεκινάμε τώρα σε μία μεγάλη διαδικασία σε κάθε τόπο να ξεκινήσετε την Ε.ΣΥ. σας.

ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

Αγαπητοί μου συν-Έλληνες μπορεί να γίνει και μία ορκωμοσία σήμερα, να ξεκινήσετε τον πυρήνα εδώ πέρα. Σε έναν όρκο τιμής να μην πουλήσετε ποτέ τον συν-Έλληνά σας και που πάντα θα φυλάτε την πλάτη του άλλου. 

Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ορκιστούν από εδώ μέσα; Ελάτε παλικάρια σε μία ορκωμοσία Ελλήνων, ελάτε επάνω. Όσοι είναι για ορκωμοσία επάνω.

Τι έγινε Σπαρτιάτες τι πάθατε; Ελάτε να ορκιστούμε στην Ελλάδα μας, στην απελευθέρωση της Ελλάδας μας.

Βρε ελάτε όλοι επάνω που λες ότι δεν σας χωράει. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα υπάρχει λίστα ορκισμένων, αυτοί που ορκίζονται ξεκινάνε όλες τις Ε.ΣΥ. , Ελλήνων Συνέλευση. Είναι μεγάλη η τιμή να ξεκινάμε εμείς πρώτοι, και όλα μας τα αδέρφια τα πλανεμένα αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται να αντιληφθούνε όλοι την αλήθεια. Ενωνόμαστε παντού σε όλη την πλάση, πρέπει να δείτε στην Αυστραλία ορκωμοσίες, όλοι ενώνονται, ανοίγουν γραφεία. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω και λιγότερο από τα δίκαια και τα δικά μας.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασιλική Δρόσου , Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

……………………………………………….

ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση