Αυγ 062015
 

11855850_1695453190683814_8673883159565045141_n11796427_1695453224017144_4106843696936708233_n

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παρανόησις, η οποία μάλιστα να χρήζει ψυχολογικής ερεύνης, από το να θεωρείται από τους παθόντες Έλληνες, ο εντολέας της σφαγής των ως «θεός», οι αιμοσταγείς διώκτες του Ελληνισμού, ως «άγιοι προπάτορες» και ο πλέον βεβαρημένος με γενοκτονίες λαός, ως «περιούσιος» του θεού λαός.
Ο λόγος γίνεται περί του «θεού» Γιαχβέ, των αναφερομένων στην Παλαιάν Διαθήκην Προφητών, Κριτών και λοιπόν καθαρμάτων και βεβαίως περί των Εβραίων, οι οποίοι αυτοθεωρούμενοι ακόμη ως «περιούσιος λαός» (εδώ το μειδίαμα γίνεται κλαυσίγελος), δολοφονούν ακόμη λαούς και δυναστεύουν δογματικά και οικονομικά ολόκληρον τον πλανήτην.
Είναι βεβαίως δυνατόν το «ακρίτως πιστεύειν», να οδηγήσει τον άνθρωπον στα πλέον εσφαλμένα συμπεράσματα, αλλά το χαρακτηριστικόν του ανθρώπου, και μάλιστα του Έλληνος, είναι το «ερευνάν», το οποίον αναγορεύει την λογικήν ως ηνίοχον των ψυχικών λειτουργιών και καταξιώνει τον άνθρωπον στην βαθμίδα του νοήμονος όντος.
Στην προκειμένην περίπτωσιν το «ερευνάν» δεν είναι και τόσον δύσκολον. Είναι τόσον διακαής ο πόθος των εχθρών της Ελλάδος διά την καταστροφήν της, ώστε δεν τηρούν κανένα πρόσχημα στις γραφές τους.
Ας δούμε λοιπόν τι επιτάσσει ο θεός τους δια τους Έλληνες στην «αγία» γραφή τους:

«….11. Και περί σου, δια το αίμα της διαθήκης σου, εγώ εξήγαγον τους δεσμίους σου εκ λάκκου ανύδρου.
12. Επιστρέψατε εις το οχύρωμα, δέσμιοι της ελπίδος. Έτι και σήμερον κηρύττω ότι θέλω ανταποδώσει διπλά εις σε.
13. Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν δι’ εμαυτόν ως τόξον. Ισχυρώς ενέτεινα τον Εφραΐμ, και εξήγειρα τα τέκνα σου, Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς. Και σε έκαμον ως ρομφαίαν μαχητού. 
14. Και ο Κύριος θέλει φανή επ’ αυτούς και το βέλος αυτού θέλει εξέλθει ως αστραπή. Και Κύριος ο Θεός θέλει σαλπίσει εν σάλπιγγι, και θέλει κινηθή με ανεμοστροβίλους του νότου.
15. Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθαι αυτούς. Και θέλουσι καταναλώσει τους εναντίους και καταβάλει με λίθους σφενδόνης. Και θέλουσι πίει, και θορυβήσει ως από οίνον. Και θέλουσιν εμπλησθή ως φιάλη, και ως αι γωνίαι του θυσιαστηρίου…»

«…11. Και δι’ εσένα, χάριν της αιματηρής διαθήκης σου, εγώ απελευθέρωσα τους αιχμαλώτους σου (Ισραηλίτες) από τον άνυδρο λάκκο της αιχμαλωσίας.
12. Να επιστρέψετε στην οχυρωμένην πόλιν σας, αιχμάλωτοι της ελπίδος. Ακόμη και σήμερον κηρύσσω ότι θα σου ανταποδώσω τα διπλά.
13. Διότι ετέντωσα τον Ιούδαν διά τον εαυτόν μου σαν τόξον. Ετέντωσα δυνατά (σαν τόξον) και τον Εφραΐμ και εξεσήκωσα τα παιδιά σου Σιών, εναντίων των παιδιών σου Ελλάς. Και σε κατέστησα (λαέ του Ισραήλ), σαν κοφτερόν σπαθί μαχητού.
14. Και ο Κύριος θα επέλθει εναντίον αυτών (των παιδιών της Ελλάδος) και το βέλος του θα εξακοντισθεί σαν αστραπή. Και ο Κύριος ο Θεός θα σαλπίσει με σάλπιγγα και θα κινηθεί εναντίον τους σαν ανεμοστρόβιλος του νότου.
15. Ο Κύριος των δυνάμεων θα υπερασπισθεί τα παιδιά της Σιών. Και θα εξοντώσουν τους αντιπάλους τους (παιδιά της Ελλάδος) και θα τους καταχώσουν με λίθους σφενδόνης. Και θα πιούν το αίμα τους (των παιδιών της Ελλάδος) και θα χαίρονται θορυβωδώς σαν να πίνουν κρασί. Και θα γεμίσουν από το αίμα τους (των παιδιών της Ελλάδος) σαν δοχεία και σαν τις γωνίες του θυσιαστηρίου στις θυσίες….»

Ζαχαρίας Θ΄ 11 – 15
Η Αγία Γραφή Έκδοσις Λονδίνου 1946

Μήπως λοιπόν θα πρέπει οι Έλληνες να αρχίσουν να ερευνούν, έστω και τώρα, τις γραφές των Εβραιογενών δογμάτων, τα οποία ακρίτως πιστεύουν;

6/8/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

  3 Σχόλια to “ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”

 1. ΕΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ….. ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ… ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ …. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΣ , ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ …ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΩΣ “ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ” ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
  ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
  ¨διότι ενέτεινα σε Ιούδα, εμαυτώ εις τόξον, έπλησα τον Εφραϊμ και ΕΞΑΓΕΡΩ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού. Και Κύριος ΕΣΤΑΙ επ’ αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολίς, και Κύριος παντοκράτωρ υπερασπιεί αυτούς, και καταναλώσουσιν αυτούς, και καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκπιόνται αυτούς ως οίνον και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστηρίων¨ (Ζαχαρίας Θ΄13-15).
  ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΥΓΧΥΣΗ )
  Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ 7Ο Π.Χ. ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΛΗΤΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΕ ΑΓΚΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ «ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΤΟΥ Δ΄ (+- 215 – 161 Π.Χ.), ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ).
  ΤΟΤΕ, (3ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ Π.Χ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ), ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ «ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΕΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ «ΠΑΣ ΜΗ ΈΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ», ΟΙ ΔΕ ΙΟΥΔΑΙΟΙ «ΠΑΣ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΈΛΛΗΝ», ΤΟ «ΈΛΛΗΝ» ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ

  ΆΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΦΗ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΦΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΑΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
  ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΟΛΩΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΕΑΖΑΡΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Π.Δ.» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ «ΤΑ 4 ΕΝ ΤΩ ΣΥΝΟΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΤΑΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ» (ΤΟ 4Ο ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ),
  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ (Β΄ ΑΙΩΝΑΣ Π.Χ.), ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ – ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΟ Δ΄, 175 – 164 Π.Χ.).
  ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ, ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.
  ΟΙ ΕΠΤΑ ΔΕ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΠΤΥΞΑ.
  ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ – ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (ΚΕΦ. 9, ΣΤ. 12 Ε.: «ΚΑΙ ΕΞΑΡΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ…»). ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ, ΣΙΩΝ, ΕΠΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…», ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ Π.Δ. ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ «ΟΒΕΛΙΖΟΝΤΑΙ», ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΚΥΛΕΣ, ΚΡΙΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΤ΄ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (4ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ Π.Χ. ΚΑΙ ΕΞΗΣ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ Δ΄ (175-164 Π.Χ.) ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ.
  ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΓΚΥΛΩΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ – ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΕ «ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ» ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΤΥΡΟΦΑΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΘΕΚΤΗ – Η΄, 7-17. ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟΝ – Η΄, 19-23. ΣΤΗΝ Α΄ ΏΡΑ ΤΗΣ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΙΑ΄, 10-13 ΚΑΙ ΣΤΟΝ Μ. ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ – ΙΔ΄, 4-11. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑ.
  ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ Π.Δ., ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΚΥΛΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ.
  ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ Δ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΝΑ ΠΟΥΝ: «ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ»; ΝΑ ΠΟΥΝ: «ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΒΕΒΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ, ΥΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΑΣ!»
  ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ;
  ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΜΑΣ (ΕΛΛΗΝΩΝ ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.
  ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΌΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΧΩΡΙΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΑΝΤΙΟΧΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ!
  ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ; ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ;
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 2. Εσύ Χρήστο Φωτιάδη να μας πεις κατ’αρχήν τι είσαι. ‘Ελληνας ή Ιουδαίος? Γιατί υπερασπίζεσαι τόσο ένθερμα τους Ιουδαίους? Αν είσαι Ιουδαίος μπράβο σου που στηρίζεις τους ομόαιμούς σου και τους ομοϊδεάτες σου. Αν είσαι Έλληνας ντροπή σου που στρέφεσαι κατά του έθνους σου.

  Μακάρι να έχεις μελετήσει τόσο καλά και την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, όσο καλά έχεις μελετήσει την Ιουδαϊκή. Εκτός κι αν για σένα Ελληνική = Ειδωλολατρική οπότε μακριά 6 6 6 the number of the beast.

 3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΛΕΥΣΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΦΩΤΙΑΔΗ.
  ΣΑΛΟΜ

...