Αυγ 022015
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

Γιάννης Καλογερόπουλος  ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ ???12388_1426029690975516_1288559917_n
Ή ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ … ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ … ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ???
ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ !!!

ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???
ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ???
Η ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ???

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑΣ …… ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ … ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ Η… ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ …
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ !!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ….
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ …. Ι Δ Ι Ω Τ Ε Σ … ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ Η ΑΝΕΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ [ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΜΙΑΣ ] ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ !!!
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ……… Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΧΣ ) … ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ !!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΘΗΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ … ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ..
.. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ [ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ….. ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΦΑΪ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ … ΔΕΗ …. ΟΤΕ … ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ …. ΝΕΡΟ …. ΤΕΛΗ ….. ΔΟΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ….. ΕΦΟΡΙΑ … ΚΛΠ } ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ …. ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ …… ΝΑ ΦΑΝΕ ….. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ….. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ~!!!!!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ …. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!

………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΡΕ… «δημοσιογράφε»… ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ;; ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ… ΤΙΝΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;

  6 Σχόλια to “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ή ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…”

 1. ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΜΕ ΡΟΥΠΙ,ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ??

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΟΧΙ..??
  ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??
  ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.??

 2. ΑΝ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ Π. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΤΟΥΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ“, ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ “ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ“ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ!
  ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ: ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ!
  ΕΣΥ, ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ), ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΤΟΗΤΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΡΟΠΑΛΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΞΥΛΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ; ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ; ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΑΞΥ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΕΙ. ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Ε.ΣΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ,,,, ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΕ;

 3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΙΩΠΙΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..

  ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ??
  ΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ??
  ΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΝ Η ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..

  ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ Η ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ “ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ” ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ.??.

  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΙ’ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ??

  ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,ΣΕ Ε.Σ.Υ. ΥΠΑΡΧΩ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ,ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ…

  ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.Ο ΕΙΔΗΜΩΝ.!!!..

  Υ.Γ.
  ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ..

 4. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

 5. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…

  ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΟΠΛΑ ΜΑΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ,ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ..

...