Ιούν 202015
 

χαχαχα2

ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ… ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ , ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;;; ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ… ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ… ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ… ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!! ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…

«ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»  /  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ  /  ΙΔΡΥΣΗ ΔΝΤ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ  /  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  /  ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…  /  Magna Grecia, Comitato Italiano Popolo Sovrano – Direzione Nazionale ### IO SONO GRECO! ### ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ !   

Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα

ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ… ΔΕΙΤΕ 1b866-cea4ce911

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ… 

«Η καθαρεύουσα ως πρωτότοκος απεβίωσε και υπογράφομεν σήμερον την πράξιν του ενταφιασμού της». Γιώργος Ράλλης, υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας 1976 .

Γεώργιος Ράλλης: Γιός του δοσίλογου “πρωθυπουργού” των Γερμανών , ο νεκροθάφτης της Ελληνικής γλώσσας! Με εντολή του “εθνάρχη” Κ. Καραμανλή!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΡΩΪΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ…

Χριστοφοράκηδες και Μητσοτάκηδες…

Οι προδότες έχουν ονόματα…

…………………………………………………………………………..

Η… “ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ” ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… “ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ” ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ… ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ… “ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ” ;;; “ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” ΟΙ ΜΕΝ… “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ” ΟΙ ΔΕ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Η σιωπηλή πλειοψηφία έστειλε μήνυμα εκκωφαντικό Φωτογραφίες, ρεπορτάζ & 7 παραλειπόμενα από τη λαοθάλασσα του Συντάγματος 

χαχαχα1χαχαχα3ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

https://menoumevropi.wordpress.com/

………………………………………………………….

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ…

υπευθυνη δηλωση ΕΣΧΑΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ 

……………………………………..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ
Άστραψε η Μύκονος και βρόντηξε η Εκάλη την Πέμπτη στη συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη», που αποδείχθηκε εντέλει μια υπέροχη και διασκεδαστική συγκέντρωση, στην οποία θα μπορούσε κανείς να κάθεται σε μια γωνιά, να χαζεύει με τις ώρες και να γελάει με το θέαμα, αλλά και να δει από κοντά επιτέλους, μαζεμένους, πολλούς από αυτούς που ωφελήθηκαν από την κρίση.

Και Α και ΟΥ μνημόνια παντού – Ένα φωτορεπορτάζ για τους Γιουνκερίστας της λιτότητας

……………………………………

Προτείνουμε:

  One Response to “ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ “ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΥΡΩΠΗ” , ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ !!!”

...