Ιούν 102015
 

11391544_940181649365459_3374920036784395915_n

Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!! 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΪΜΠΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!!!!!!! Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ !!!!!!! ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!!!!!

11407079_940181702698787_3866888989518111399_n

  3 Σχόλια to “Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!! 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

 1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΕ .ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ.ΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΟΝΕΥΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ 3 E MAILΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ? ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

 2. Εκτός τον εξωδίκων θα ηθελα να ανεβάσετε και τις επιβεβαιώσεις(confirmation) από την συναλλαγματική ανάμεσα του κ. Σώρρα και του payment office του UCC 1, και παραπέρα με το US Treasury που εκδίδη τα ομόλογα όπως και τα IBOE και του CDS του καναδά.
  Σίγουρα αυτοί που είταν παρόν στο δικαστήριο θα τα έχουν δει αλλά οι επιβεβαιώσεις
  από αμερικανικά υπουργία και της Montreal bank που κατέχει τον φάκελο εκτός του custodial όποιος σε κάθε χώρα παγκόσμιους, στο Καναδά είναι το ΤΜΧ CDS( Central Securities Depository)οποίο κανονίζει και ασφαλίζει συναλλαγματικές τον τραπεζών και επενδυτών. Σε κάθε χώρα είναι κανονισμένα ποιος έχει δικαίωμα τον settlements.

  Στην αμερική υπάρχουν δύο, Fedwire της Federal Reserve και η DTC. Παγκόσμιες συναλλαγματικές στην ευρώπη γίνονται μόνο μέσα Euroclear Bank (Brüssel), Clearstream Banking (Luxemburg) und SIX SIS (Zürich) στην ευρώπη. Αυτές είναι International Central Securities Depository(ICSD). Τόσο τυχαία το ένα σύστημα ανοικι στην Deutsche Bank(Clearstream), αλλά αυτοί δεν κάνουν συναλλαγές με ιδιώτες παρά μόνο τραπεζικές συναλλαγές. μόνο μέσω του euroclear μπορεί να περάσει την συναλλαγματική σαν δεύτερο ευρωπαϊκό Σύστημα συναλλαγμάτων σε διεθνές επίπεδο, οποίο υδρύθηκε και ελέγχεται από την J.P. Morgan.

  Δηλαδή, ο Timothy Geithner η τώρα ο Jacob Lew πρέπει να έχουν στείλη μέσω του payment office επίσημα confirmation για την συναλλαγή και το συμβόλαιο του δημοσίου χρέους με τον κ. Σώρρα. Αυτό ας τα ανεβάσουν μετά από την δική που παριουσιάστηκαν.
  Η τουλάχιστονkapoios της μόντρεαλ bank οποίη κατέχουν τον φάκελο να πάρουν θέσει, να τελειώσουν επιτέλους η συνεχόμενες επιθέσεις από παπαγαλακια περί του SLW και πλαστών IBOE

  Γιατί ο κ. Geithner/τώρα Lew οι κάποιος στέλεχος του US Treasury Department να μην απαντά επίσημα αφού ανταλλαγεται δημόσιο χρέος της αμερικής με ευρωπαϊκό μέσου συμβολαίου του κ. Σώρρα?
  Αν είχε δημοσιευτεί απλά θα ανεβάζαμε αυτή την επιβεβαίωση οι αλληλογραφία με γνωστούς θεσμούς και μόνο η σιωπή θα παραμείνη και ο χλευασμός θα είχε ένα τέλος και δικαιολογίες τον δημοσιογράφων και πολιτικών και πρακτόρων για ερμηνίες του δικαστηρίου θα είταν μη βάσιμες.

 3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

...