Ιούν 032015
 

10289871_1489350484612848_309928634416553471_n-300x296ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 2/6/2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ε4 ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε4 ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΜΤΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΕΚ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ 600ΔΙΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 6 ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΞΙΑΣ 1ΟΟ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΕΚΑΣΤΟΝ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Η/ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΕΓΝΩΣΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

2. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ , ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΤΟΣΟ ΤΑ ΦΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΛΑΣΤΑ Η ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ. ΄΄393Κ.ΠΟΛ.Δ,αρχη εγγράφου αποδείξεως “ . ΤΑ ΦΕΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ , ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Ή ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

3. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.6341/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. Η ΔΕ ΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 678 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΕΦΕΞΗΣ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΜΕ ΦΕΚ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΣΕ , ΠΟΥ ΤΟΚΙΖΟΤΑΝ ΜΕ 7 %.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ε4

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΟΙ Π. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ – Γ. ΜΟΜΤΣΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ 2/6/2899

  5 Σχόλια to “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ” ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ” 2/6/2015”

 1. ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΧΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

  Απριλίου 8, 2012 στις 3:37 πμ
  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia
  Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

  Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

  Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!
  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!

  Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!
  Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
  Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!
  Πηγή: taxalia

 2. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛ ΕΛΛΗΝΕΣ…..διορθ

 3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…
  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

  ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

  Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
  Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε
  τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
  Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους
  κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!
  Απο το
  64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ
  να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι
  Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..
  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

 4. Έχει δημοσιογραφική υποχρεώσει ο κ. του Ραδίου Νεάπολης για μια διόρθρωση σε μια επόμενη εκπομπή του, ο κ. Νικήτας που εκτός από ύβρις και διαστρεβλώσεις τον ακροατών δεν πρόσφερε τίποτα. Όπως είταν αναμενόμενο βεβαίως δεν είχε καμία αποδιξει για τα λεγόμενα, και αντί ο παρουσιαστής να ζητάει στιχεια για τα λεγόμενα απλά στόχευε να απεικονίζει τον Όρκο τον Ελλήνων σαν μια λατρεία στους 12 θεούς του Ολύμπου.
  Παρακάτω προσπάθησαν να δώσουν μια εικόνα ότι η προσπάθια μιας συνέλευσης ελλήνων είναι αντισημιτική, αντιεβραϊκή και τα έκανε όλα μια θάλασσα ο υπάλληλος του ραδιοφωνικού σταθμού.
  Και γιατί ο Λαμπράκης δεν δίνει τα στιχεια αφού χαρακτηρίζει τον κ. Σώρρα απατεώνα ενώ μετά την αποστατική του αποχώρηση kai πρόσφατα ομολογούσε ότι τα οικονομικά εργαλεία του κ. Σώρρα είναι νόμιμα και ενεργά;

  Και κάτι πιο γενικότερο για τους κύριους τον ΜΜΕ και άλλων μέσων ενημέρωσης:

  Γιατί δεν κάνετε μια έρευνα, μια τεκμηρίωση τον στιχείων για τα οικονομικά εργαλεία του κ. Σώρρα μαζί με νομικούς και οικονομολόγους και τραπεζίτες αντί να παπαγαλίζεται αυτά που λένε οι εγκάθετοι καναλιαρχες και τελικά ρωτήστε τους δημάρχους, βουλευτές και υπολιπούς πολιτικούς γιατί δεν συνεργάζονται με τον κύριο Σώρρα και αρνούνται την χρηματοδοτήσει τον δήμων και τα 600 δις ;

  Ποιος ο λόγος να ερωτούν τον κ. Αγανικόλα και άλλους συνεργάτες της εθνοσυνέλευσης γιατί το πολιτικό καθεστώς δεν ασκεί τα υπηρεσιακά και θεσμικά του καθήκοντα ;

  Το ραδιόφωνο Νεάπολης είναι υποχρεωμένο να καλέση εκ νέου την έψιλον 4 και τον κ. Νικήτα για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και στο μέλλον να μην δίνετε φόρουμ και δημόσια σκηνή για εξύβριση.
  Ας καλέσουν και η δύο πλευρές τους νομικούς τους.
  Εάν μια πλευρά αρνηθεί την αντιπαράθεση πρέπει να ακολουθήσουν νομικά μέτρα έως και καταγγελία εναντίον της άλλης πλευράς εάν δεν μπορέσεi να απόδειξη της κατηγορίες σχετικά με το θέμα τον οικονομικών εργαλείων.
  Για της ανοησίες περί όρκον/12θεών και άλλες μπούρδες δεν πιστεύω να αποσχολήσουν δικαστήρια.
  Η ουσία του θέματος είναι και παραείναι η μετοχές της ανατολής δηλαδή τα χρεωστικά ομόλογα και η εγγυήσεις του κ. Σώρρα για την χρηματοδότηση τον δήμων.

 5. Έχω την γνώμη πως καλό θα ήταν ο δημοσιογράφος κύριος Δελληγιάννης να διαβάσει το δελτίο τύπου της Ε4 για να το ακούσει και το κοινό που παρακολουθεί την εκπομπή του και να μπορεί έτσι να κρίνει ποιος είναι ο καθένας και να καταλάβει τι σημαίνει επιχειρηματολογώ και τι αποδεικνύω. Ένας δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, το επάγγελμά του και το κοινό στο οποίο απευθύνεται, έχω την γνώμη πως αυτό θα έπραττε. Θέλω να πιστεύω πως και ο κύριος Δελληγιάννης θα πράξει το ίδιο

...