Μαΐ 282015
 

11246018_10206187588902252_584707187700028002_n

Αρτέμης Σώρρας :  ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ !! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ !!! ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΒΟΣΚΟΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

……………………………………….

ΚΑΒΑΛΑ. «το ιστορικό αρχείο της πόλης, όπως καταγράφηκε από τον κύριο Ρουδομέτωφ» (Α” Επόπτης της Τεκτονικής Στοάς Πλάτωνος)

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ KΑΒΑΛΑ : 1 – 40 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ KABAΛA ΜΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Βατερλώ των τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή από τους Πομάκους. (ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΙΑΝΕΣ ΙΠΠΟΜΑΧΟΥΣ-»ΠΟΜΑΚΟΥΣ»)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΜΑΘΕ ΚΡΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ; ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

………………………………………………………………………

  2 Σχόλια to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ; ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”

 1. ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΚΟΜΗ..

  Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ..
  ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΙΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ.

  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΩΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..

  ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

  ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ..

...