Μαΐ 182015
 

[ Η κοινότητα διαλύθηκε επίσημα το 1980. Πριν λίγα χρόνια, … γράφτηκε και ο επίλογος του εβραϊσμού της Καβάλας. ΚΙΣ ]

ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ “ΜΝΗΜΕΙΟ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ;;;    

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΣΟΚ: ΑΠΟ ΤΟ 1900 (!!!) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ «6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»!!!!

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ Ο πανεπιστημιακός ερευνητής Bryan Rigg του Καίμπριτζ έχει επισημάνει την εβραϊκή καταγωγή περισσότερο από 1.200 στρατιωτών του Χίτλερ συμπεριλαμβανομένων δύο στραταρχών και δεκαπέντε στρατηγών ( δύο πλήρεις στρατηγοί, οκτώ σωματάρχες , πέντε υποστράτηγοι ) , » άτομα που διατάζουν στρατεύματα μέχρι 100.000 »

…………………………………………………………………………thumb

“Tα βρήκαν” οι Εβραίοι με την δήμαρχο Καβάλας | Στις 7 Ιουνίου η εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα

Eleni Mazi ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ “ΕΘΝΟΥΣ” ΄Η ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ;;; ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΩΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ…. ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ;;;; ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ “ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ” ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ;;

ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΣ ;;;; ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ( ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ) . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ “ΝΟΙΩΘΕΙ” ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ ( ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΣ ΧΩΡΑΣ-ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ “ΝΟΙΩΣΕΙ” ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ( ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ( ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ) ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ……

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ “ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ” ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ !!!!

ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ ( Η Τουρκία ισχυρίζεται πως έχει τη δικαιοδοσία για την περιοχή του τάφου του Σουλειμάν Σαχ , από συμφωνία του 1921 με τη Γαλλία όταν η Συρία ήταν γαλλική αποικία. Τον Απρίλιο η Τουρκία είχε στείλει στρατιώτες για να φρουρήσουν τον τάφο θεωρώντας το μνημείο εθνικό της σύμβολο. ) … ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ……..

…………. [ Κατά την διαμαρτυρία επικράτησαν χαμηλοί τόνοι και νηφαλιότητα και όλοι τόνισαν πως σε μία ανοικτή κοινωνία όπως της Καβάλας δεν υπάρχει θέμα τοποθέτησης ή μη του άστρου του Δαυίδ στο μνημείο για το Ολοκαύτωμα. Οι παριστάμενοι υποστήριξαν πως αυτό είναι ένα σύμβολο του έθνους τους και πως με αυτό στα χέρια οι πρόγονοι τους υπέστησαν τις διώξεις και τελικά την εξόντωση από τους Ναζί ] …………..

……………………………………………………………

Το μυστικό της Χανουκα. Κάθε χρόνο εορτάζεται η σφαγή των Ελλήνων…

Ο Ιουδαίος ιερέας μεταμφιεσμένος σε Έλληνα φύλακα του ναού εκτελεί τις διαταγές του Ιερατείου.

Ο Ιουδαίος ιερέας μεταμφιεσμένος σε Έλληνα φύλακα του ναού εκτελεί τις διαταγές του Ιερατείου.

……………………………………………………………

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

Αλλά ποιός ήταν ο Χίτλερ;

……………………………………………………………

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ…

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ !!! ΖΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ 2.000.000 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ;;; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ;;; 

Μόνο 2.000.000 οι Εβραίοι της Ευρώπης κατα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σύμφωνα με στοιχεία του FBI http://antipliroforisi.blogspot.gr/2011/04/2000000-fbi.html

Σ.Α: Ένα υπόμνημα του “Σιωνιστικού Οργανισμού της Αμερικής” από το 1943 με τον δρ. Heller να είναι Πρόεδρος του Σιωνιστικού Οργανισμού, αναφέρει οτι σύμφωνα με υπολογισμούς οι Εβραίοι στην Ευρώπη κατα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν 2.000.000.

Πως γίνεται λοιπόν να μας λένε οι Εβραίοι ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα την στιγμή που ένας Εβραϊκός οργανισμός λέει πως οι Εβραίοι κατα τον Β’ Παγκόσμιο στην Ευρώπη ήταν μόνον 2.000.000;

Ακολουθεί το απόσπασμα απο τα αρχεία του FBI.

Όλα τα σχετικά αρχεία μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του FBI.

Στείλ’τε την είδηση σε φίλους σας ιστορικούς και εκπαιδευτικούς!!!

Πηγή: Rense

………………………………………………………………..

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ… ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ( ομιλία του Βασίλη Θεοδωρόπουλου Καβάλα 16/5/2899 )

………………………………………………………………

 

  5 Σχόλια to “ΚΑΒΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ! ΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ “ΜΝΗΜΕΙΟ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ;;;”

 1. Δεν μας γαργαλάει τα πόδια η δήμαρχος και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της καβάλας (εκτός Παράσχοu ) και αρχίζουν να πολεμήσουν την γενοκτονία της ελλάδας παρά να σκέφτονται την γενοκτονία τον ιουδαίων πριν από 70 χρόνια ?

  Είμαστε καλά, ρε?
  Καθίστε επιτέλους και βγάλτε μια αποφάσει στον Δήμο της Καβάλας για προτάσεις επενδύσεων, όπως αυτήν του κ. Σώρρα, τώρα και άμεσα, και αφήστε της μπούρδες για μνημεία και το αστέρι τον ζιονιστών.
  Το αστέρι του Δαβίδ δεν είναι το σύμβολο τον ιουδαίων η εβραίων. Είναι ένα σύμβολο του ζιονιστικού Ισραήλ, οποίο δεν έχει καμία δουλειά με τον Δαβίδ οι με την θρησκεία κάποιας ανηρπάρκτης φίλης.
  Δεν έχουμε πιο σοβαρά θέματα ?

  Πόσοι ρώσση, ιουδαίοι, χριστιανοί οι μουσουλμανη σκοτώθηκαν δεν με ενδιαφέρει, κάθε ψυχή οποία χάθηκε από την ενεργια ενός ζιονιστικού κινήματος με βάσει το τραπεζικό καθεστώς είταν μια οδυνηρή απώλεια. Για το πάνω από 1 εκκ. ελληνικές ψυχές στήσαμε σε κάθε πόλη και σε κάθε δήμο μνημεία ?
  Εγώ θα έλεγα ότι από την άλλη δεν έπρεπε να μας υποστηρίζει το Ισραήλ, οι τα εβραϊκά λοββυ λόγου της μachsi που δώσανε η έλληνες για τους εβραίους ασκεναζίμ στην ευρώπη ?
  Αντιθέτως ότι είχαμε τα πειρανε και αρνούνται οι ελλήνω-εβραίοι επιχηρηματίες να πληρώσουν φόρους στην ελλάδα(ΚΊS ).

  Αυτοί η μονόπλευρη φιλιά για τόσους αιώνες με ανθρώπινες απολιες από την μια, την κλοπή του ελληνικού πλούτου και από την άλλη να επιμένουν για την υποστήριξη της ελλάδας μετά από τόσα εγκλήματα ζιονιστικών καρτέλ εντός κράτους, και την συνέχεια του ζιονισμού στο Ισραήλ (πείραν 24 έδρες ).

  Αλλά έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα και ας αφήσουνε τους θορύβους που προσανατολίζουν της αποφάσεις για την χρηματοδότηση.

  Μοιάζει να θέλουν να σας αποσχολήσουν κάπως και να δώσουν μια όψη ρατσιζμού. μην πιανεστε κορόιδα και προχωρήστε να εγκρίνουν επιτέλους την πρόταση της ΕΣΎ

 2. Μα, πόσο τυχαία οι διαμαρτυρίες στην Καβάλα έγιναν ακριβώς την επόμενει μέρα της
  Εκδηλώσεις και ορκωμοσίας ?

  Μια επίδειξη δύναμης από το καθεστώς μασονίας? Δέστε, εδώ, δεν σας βλέπουν τα κανάλια όταν μαζεύονται εκαντοτάδες έλληνες για την ελλάδα, αλλά όλα τα κανάλια einai παρόν όταν γίνεται μια στημένη μικρή παρεξηγήσει για ένα αστέρι του παραμυθιού !

 3. ακριβως την χρονικη στιγμη
  που ερχεται Ο Αρτεμης .
  τσουπ και οι Εβραιοι

  Επειδη εμαθα οτι το εν λογο
  Μνημειο ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ
  θα ηθελα να γινει γνωστο
  ποιο Ακριβως ατομο το εκανε δωρεα
  στον δημο .

  Εαν το Εκαναν οι ιδιοι οι Εβραιοι
  για να δημιουργησουν θεμα
  αποκταει μεγαλο ενδιαφερον.

  Μην παραβλεψουμε και την
  δυναμη των ΕΣΥ στον δημο
  μεσω του κ. Αγανικολα

 4. ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΩ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ??

 5. Θυμήθηκα κάτι που είχε αναφέρει ο Βασίλης Σωτήρας σε μια εκπομπή . Δεν οφείλει να βάλω αρνητικά θέματα και αρνητικές στάσης απέναντι σε κάτι η σε κάποιον μπροστά να ενισχύσω την απολευθερωτική κίνηση σε έναν όρθιο και σωστό δρόμο με απαραίτητη ταχύτητα. Θετικά θέματα και δραστηριότητα επικεντρωμένη εκεί που πρέπει. Γιατί να μην μαζέψουμε κοσμάκη στην Καβάλα και πιέσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο για την εφαρμογή της επενδύσεις του κ. Σώρρα μετά από έναν νομικό έλεγχο της νομικής επιτροπής του Δήμου με προθεσμία 2 εβδομάδων και άμεση ψηφοφορία του Συμβούλιο εάν δεν έχουν να προσφέρουν κάποια καλύτερη προσφορά ?
  Kαι τον ιούνιο κατεβαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα της ελλάδος με τελετή της Δημάρχου και καλούμε και τους ιουδαίους να το γιορτάσουμε, και τους πιστούς τον μυθιστορημάτων, μυστικισμόν, μαγειαλατρεία κτλ.
  Ας τους να πιστεύουν ότι θέλουν. Αν μερική άνθρωποι πίστη δεν έχουν έθνος να βασειστούν κάπου οι να στηριχτούν και βάζουν μια μυθιστηρωμένη θρησκία μπροστά, ας τους αφήσουμε.
  Και αποδεδειγμένα η ιουδαίοι δεν γνωρίζουν η ιδεϊη ότι το αστέρι του Δαβίδ είναι κατασκεύασμα της φαντασίας τον Ζιονιστών.
  Εάν μπορούσες να διαλέξεις την καταγωγή σου, ποια θα είταν ?
  Αυτοί δεν θα ήθελαν μια πλούσια ιστορία όπως την ελληνκή παρά μια επινόηση για να στεκούνται κάπου στον πλανήτη και να μην είναι αδέσποτη δίχως ρίζες ?

  Ποιος ο λόγος να μιμούμε τα παραδηγματα τον θρησκιον, οποίες όλες δίχνουν εχθρικές στάσης απέναντι σε άλλες φυλές και θρησκιες.
  Αυτόi δεν είναι ελληνική στάση παρά οι λείψει της αυτοπεποίθησηs τον ενεργών πολιτών και εμπιστοσύνης για την δύναμη τον συνελληνων.

...