Μαΐ 072015
 

Deutsche-bank-ffm001

Βασίλειος Σωτήρας Όταν η Deutsche Bank έχει ανοίγματα 50 φορές περισσότερα από τα ίδια του περιουσιακά στοιχεία , θα πρέπει να το θεωρήσουν ως 5000% επί της αξίας της τραπέζης ….

Χρειάζονται οπωσδήποτε ΜνημόνιοΝΤΟΙΤΣΕΜΠΑΝΚ

………………………………

  5 Σχόλια to “Η Deutsche Bank Χρειάζεται οπωσδήποτε Μνημόνιο…”

 1. Εάν, τα ανοίγματα η μάλλον επενδύσεις σε μετοχές και ομόλογα χωρίς ισοδυναμία της Deutsche Bank δείχνουν αστρονομικά , τότε το ποσοστό ίδιου κεφαλαίου της Federal Reserve οποίο είναι στα 1,3%(77 Ανοίγματα ) τη μας λέει ?
  90% της ιδιοκτησίας της FED είναι σε ομόλογα και αλλά χρεόγραφα, ενώ είναι βασισμένα στις καταθέσεις τον εμπορικών και άλλων ιδιωτικών τραπεζών, οποίες έχουν αλλά ελειματα. Μόνο ένα είναι σίγουρο, ότι έτσι η αλλιώς η κεντρικές τράπεζες δύσκολα πέφτουν έξω, ανεξάρτητα από τα επιτόκια. Το παράξενο όμως είναι, ότι μόνο έναelachsito πόσο η FED δίνει στις τράπεζες της αμερικής και τα αποθεματικά συναλλαγματικά, δηλαδή ρευστό δεν ειπαρχει καν. Η ΕΚΤ δίχνει 1 τρίτο σε συναλλαγματικά αποθεματικά , 1 τρίτο σε μετοχές και ομόλογα και ένα τρίτο σε απαιτήσεις τραπεζών (δανεισμού). Σχεδόν 50% του ισολογισμού της ΕΚΤ είναι μετρητά
  Έτσι από το 2008-14 έσωσε η FED αφερέγγυος τράπεζες, ασφάλειες και εταιρίεs και δεν μπόρεσεna συνεχίσει την εξαγορά κρατικών ομολόγων της ΗΠΑ .

  Αλλά η καλή υπάλληλοι της Goldman Sachs στους ευρωπαϊκούς θεσμούς από το 2015 καλύπτουν την εξαγορά με 40 δις € μηναίος του Draghi μέχρι το καλοκαίρι 2016.
  Πιθανά ο στόχος της ΕΚΤ να είναι να φέρει τοus κινδύνους της καταρεύσεις της αμερικανικής οικονμίας στις πλάτες της ευρωζώνης ώστε να προπαγανδίσουνε ποιο άνετα ένα νέο νόμισμα της δύσης. Αυτή την στιγμή η FED με τα διάφορα Φυνδσ επενδύει σε ευρωπαϊκές εταιρίες κερδοφόρες, ιδιατερα στην Γερμανία και με νέα Indexfunds, οποία 10% τον πωληθνικών εταιριών είναι στα χέρια της Black Ροκκ.

  Adidas, Allianz, BASF, Bayer, Deutsche Bank, Heidelberg Cement, Infineon, Merck und Munich Re.

  Πρώτον είναι σύστημα φοροδιαφυγής, οποίο δεν ελέγχεται από την επομπτεια του χρηματιστηρίου , οποίο δίχνει να είναι ένα εσωτερικό και κλειστό σύστημα ανάμεσα σε τράπεζες και εταιρίες, Σίγουρα, οι αμερικανοί το κουμαντάρουν, και γιαυτό κάπου κάπου η Deutsche Bank(και άλλες ευρωπαϊκές ) πιέζεται και πληρώνει αποζημιώσεις στο αμερικανικό δημόσιο για βοήθεια στις φοροδιαφύγεις με τα Index-Swaps σε συνεργασία με αμερικανικές εταιρίες εισβάρος της αμερικανικής εφορίας.
  Παρακάτω, το μπλέξιμο τον τραπεζών με της εθνικές εταιρίες μέσα τον μεγαλύτερων ομίλων δίνει μεγάλη εξουσία στα Funds, και ένα μέσω της πολιτικής πιέσεις.
  όποιος συμμετέχει σε αυτό το καρτέλ, δεν πληρώνει φόρους, δεν μένει από ρευστό, και δεν πιέζεται από κινδύνους εχτρικής εξαγοράς. εκτός από ταidia συνδικάτα, που με μεθόδους όπως ανοιχτές πωλήσεις δεν πέφτουν έξω, και χειραγωγούν οποία μετοχή θέλουν.

 2. Σωστά, Νίκο και ευχαριστώ !

  να δίνουμε κε μερικές πηγές τον συνηθισμένων ΜΜΕ για να ξέρουμε που βασίζονται τα λεγόμενα.
  Το τελευταίο λινκ στα γερμανικά μας δίνει πολλές απαντήσεις για την συνωμοσία της γερμανικής κυβέρνησης και τα επισόδια και σκάνδαλα της Σιεμενς στην Ελλάδα και στην συνέχεια την κάλυψη τον μαρτύρων από την κρύα Μέρκελ. Και στους προηγούμενους αιώνες της συνδέσεις και σχέσεις τον ζιονιστικών λόμπι μαζί με γερμανικές αρχές για την κλοπή τον ελληνικών περιουσιών για την οικοδόμηση μιας γερμανικής βιομηχανίας.

...