Μαΐ 062015
 

ΑΣΥΛΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ

Γεωργία Βαγενά  ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΗ ΧΗΜΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ … ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 2 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ…. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ….
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ !!! ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ !! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ !!!

……………………………………………………..

 

  4 Σχόλια to “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ! ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.”

 1. Asian Infrastructure Investment Bank, a new rival to the World Bank

  http://michael-hudson.com/2015/03/odious-debts/

 2. Ναι, Λάζαρε !

  Ενώ, από την μια η ευρωπαϊκή πολιτική ρουφαν το αίμα τον πολιτών τους για να στηρίξουν την Φεδεραλ και όλες της πολυεθνικές της δύσης, από την άλλη είδη τα κράτη όπως η αγγλία, γαλλία, γερμανία και ελβετία και άλλες συμφώνησαν να συμμετέχουν και συνεργαστούν με την ΑΙΙΒ . Δηλαδή, τους λαούς παριστάνουν έναν οικονομικό πόλεμο, απλά μόνο η παλαιοί άρχοντες του καθεστωτικού καρτέλ τον τραπεζών δεν συμφωνούν με τους νέους (ΚΊΝΑ) πως και με ποιους όρους θα κλέβουν τα έθνη και κράτη και τα μεγέθη τον ποσοστών. #
  Αυτός είναι Ο ΛΌΓΟΣ για τονschimatismo του νομιζματος € και την κρίση, οποία ενεργοποιήθηκε από της ίδιες τράπεζες να βάλουν χέρι σε ταμία, φόρους και περιουσίες τον λαών.
  Τον πληθωρισμό της τοκογλυφίας την αποζημιώνουν με της περιουσίες τον κρατών και πολιτών.
  Αλλά δεν μπόρεσαν να κλέψουν ανοιχτά όπως σε τριτοκοσμικές χώρες και στην συνέχεια επrepe να στήσουν μια δικτατορική ένωση της ευρώπης χρωματιστή με ωραία λόγια συνεργασίας, ελεύθερουemporiou κτλ. ,ενώ τελικά δίχνει έναν μηχανισμό συγκέντρωσης της εξουσίας, τον συγχωνεύσεων εταιριών για συνφερον κάποιον Funds όπως της Black Ροκκ.
  Η συνέπιες μετά την κρίση έπρεπε να είναι ο έλεγχος τον τραπεζών από κρατικές υπηρεσίες, ο περιορισμός τον κρυφών συναλλαγμάτων ανάμεσα τραπεζών και εταιριών, η απαγόρευση ορισμένων και συγκεκριμένοn προϊόντon ανταλλαγήs του χρηματιστηρίου, οποία διαταράσσουν και δίνουν περιθώρια για συνωμοσίες και πιέσεις κρατών και εταιριών .
  Μετά την ανακαιφαλοποίηση τον ίδιων τον τραπεζών με φόρους και χρήματα από την ίδια κεντρική τράπεζα της ευρώπης όχι μόνο εξασφαλίζουν την τοκογλυφία αλλά δίνουν και διαταγή σε ποια τιμή και με ποιους όρους θα αγοράσουν κρατικές υπηρεσίες και εταιρίες, και έτσι στηρίζουν τον οικονομικό πόλεμο με της ασιατικές χώρες και τον BRICS, όποιος δεν πονάει της πολυεθνικές η της τράπεζες παρά μόνο τους πολίτες της ευρώπης.

 3. https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/01/blog-post_17.html?spref=fb μας μισουν αλλα μας θαυμαζουν οπως τον θηριοδαμαστη τα αγρια ζωα , ταδε εφη Ιταλιδα βουλευτης για τους Ελληνες

...