Μαΐ 062015
 

ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΝΩΘΕΙΤΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΝΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ Η ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

……………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

  5 Σχόλια to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ…”

 1. Μπά…!!! Θα κλείσει και η πόρτα τώρα:
  (ειρωνικά…)
  Τι έχεις να πεις περί αυτού κ.Καλογερόπουλε, κ.Θεοδωρόπουλε, κ.Μπεζούγλωφ, κ.Χαραλάμπους και οι λοιποί οι οποίοι κόπτεσθε περί συνενώσεως των απανταχού Ελλήνων;
  Κι εσύ κύριε διαχειριστή του Αλφειού; Τι έχεις να πεις; Ή εσύ δεν έχεις άποψη;

 2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ,ΕΦΤΥΝΑΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ…

  ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ…

  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΑΒΡΑΑΜ??

 3. Ολα θα γινουν στην ωρα τους και οποιος προλαβε προλαβε……..Αν το DNA σου χτυπαει εστω και λιγο Ελληνικα δεν θα περιμενεις την τελευταια στιγμη να δεις τι θα γινει και να πραξεις για το προσωπικο σου συνφερον αλλα απο τωρα θα ενωθεις με τους υπολοιπους Ελληνες και θα παρεις μερος σε αυτον το τεραστιο αγωνα…..
  Μετα ο καθε κατεργαρης στον παγκο του!!!!

 4. “Φιλαράκο”, βιάστηκες πολύ ν’ απαντήσεις και να χρησιμοποιήσεις “κοσμητικά” όπως Αβραάμ, Ισαάκ και το κακό συναπάντημα. (Τυπική συμπεριφορά μέλους αγέλης.)
  Εκτός αν δε γουστάρετε το διάλογο ειδικά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
  Το άρθρο το διάβασες;
  Δε μιλάει για δημάρχους αλλά για Συνέλληνες. Ή κάνω λάθος;
  Σχετικά με όλα τα υπόλοιπα που μπήκες στον κόπο να γράψεις δε διαφωνεί κανείς.
  Στην ερώτησή μου δεν απαντάς όμως.
  Κι αυτά τα φθηνά με τα Αβραάμ και τις σχετικές αηδίες, κομμένα! Δεν ξέρεις ποιός είμαι κι ούτε έχει καμμία σημασία για εσένα τουλάχιστον.
  Φιλικά!!!

 5. Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΟΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!

...