ΚΑΜΙΝΗΣ: “ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;”, κυραΤΑΣΙΑ: ” ΑΠΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ…” “…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ…” !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΛΑΧΑΝΟΜΟΥΡΑ

κυραΤΑΣΙΑ: “… θα γίνει ένα απόλυτο χάος στα νησιά…” , “… οι πρόσφυγες έχουνε ΜΗΔΕΝ παραβατικότητα…” , “… οι πρόσφυγες έρχονται από πόλεμο και ο νους τους είναι προσανατολισμένος πως θα πάνε στην  Ευρώπη… δεν είναι προσανατολισμένος πως θα κλέψουν πως θα σκοτώσουν… ” , “… ΛΑΧΑΝΟΜΟΥΡΑ 2

κυραΤΑΣΙΑ: “… εγώ ευχαρίστως να γίνω και Ιφιγένεια δεν έχω πρόβλημα… ” ΩΪΜΕ !!! Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ;;; ΥΒΡΙΣ !!! 

οβριοΚΑΜΙΝΗΣ: “… δεν κατάλαβα με ποιό επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;…”

κυραΤΑΣΙΑ: “… στατιστικά το βλέπουμε…”

οβριοΚΑΜΙΝΗΣ: “… οι πρόσφυγες;…”

κυραΤΑΣΙΑ: “… οι πρόσφυγες… “

οβριοΚΑΜΙΝΗΣ: “… που πάνε κυρία υπουργέ;…”

κυραΤΑΣΙΑ: “… στην Ευρώπη…”

οβριοΚΑΜΙΝΗΣ: “… πως πάνε;…”

κυραΤΑΣΙΑ: “… δεν το ξέρω αυτό…” !!! … (ακούγονται γέλια,… γελάνε όλοι μαζί της) “… απλώς εξαφανίζονται…” , (από άλλο βίντεο τώρα) “… οι 600 πρόσφυγες που είχαν έρθει…” (τα γέλια συνεχίζονται) “… γιατί γελάτε σας φαίνετια αστείο;…” , (κάτι λέγεται από κάποιον δήμαρχο και απαντά… ” … μα ξέρω εγώ;εγώ ελέγχω την είσοδο όχι την έξοδο κύριε…” 

ΜΕΤΑ Η κυράΤΑΣΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΥΛΩΘΕΙ ΠΛΟΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ… !!!

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ… ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!! …

……….

Kαταιγίδα, που έρχεται> Ζητούμε άμεσα την ένοπλη προστασία της Ιστορίας μας!

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…

Επίσκοπος της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στη Μοσούλη: «σύντομα θα γίνετε τα θύματα του εχθρού που έχετε καλωσορίσει στο σπίτι σας».

Κατερίνα Νιόβη ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝ ΠΛΩ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΤΙ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ 

ΙΚΙΛ-ΡΩΜΗ………..

Μετανάστες έριξαν στη θάλασσα άλλους μετανάστες

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64172201

Δεκαπέντε μουσουλμάνοι μετανάστες από την Αφρική συνελήφθησαν σήμερα αμέσως μόλις αποβιβάστηκαν στη Σικελία, καθώς κατηγορούνται από αυτόπτες μάρτυρες ότι έριξαν στην θάλασσα 12 Χριστιανούς πρόσφυγες, με τους οποίους είχαν καβγαδίσει για θρησκευτικούς λόγους, κατά τη διάρκεια του διάπλου από τη Λιβύη στην Κάτω Ιταλία.

Οι 15 άνδρες, υπήκοοι της Ακτής Ελεφαντοστού, του Μαλί και της Σενεγάλης, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Σικελίας από το πλοίο Ellensborg που τους περισυνέλεξε. Στους άνδρες αυτούς απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για «πολλαπλές ανθρωποκτονίες υποκινούμενες από θρησκευτικό μίσος».

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στα ανοιχτά της Σικελίας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες 12 προσφύγων από τη Νιγηρία και την Γκάνα που βρίσκονταν εν πλω, ξέσπασε μία διένεξη για θρησκευτικούς λόγους.

Οι επιζώντες εξήγησαν ότι έφυγαν την Τρίτη από τη Λιβύη αφού είχαν επιβιβαστεί σε μία φουσκωτή βάρκα στην οποία βρίσκονταν περίπου 100 επιβάτες.

«Κατά τη διάρκεια του διάπλου, οι Νιγηριανοί και οι Γκανέζοι, που ήταν αριθμητικά λιγότεροι, δέχθηκαν απειλές από 15 περίπου επιβάτες που τους είπαν ότι θα τους ρίξουν στην θάλασσα», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Την οργή των δραστών πυροδότησε, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, «η ομολογία της χριστιανικής πίστης από τα θύματα, σε αντίθεση με την μουσουλμανική πίστη των δραστών. Οι απειλές κατόπιν υλοποιήθηκαν και 12 πρόσωπα, όλοι τους Νιγηριανοί και Γκανέζοι, πνίγηκαν στην θάλασσα της Μεσογείου».

«Οι επιζώντες σώθηκαν καθώς κατάφεραν να απωθήσουν με τη βία τους δράστες που προσπαθούσαν να τους πνίξουν, σχηματίζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μία πραγματική ανθρώπινη αλυσίδα» επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται πως οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν γνωστές «τρομαχτικές λεπτομέρειες» και “είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς».

Σύμφωνα με τις δικαστικές πηγές τις οποίες επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι «συγκλίνουσες μαρτυρίες» συνέβαλαν στο να ανασυνθέσουν οι αρχές τα γεγονότα. Ορισμένες φωτογραφίες λήφθηκαν επίσης εν πλω.

Ενδέχεται να αναγνωριστούν και άλλοι δράστες.

Οι συλλήψεις με αυτές τις κατηγορίες είναι πρωτοφανείς στην Ιταλία. Διακινητές μεταναστών έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν επειδή κακομεταχειρίστηκαν ή εγκατέλειψαν σε βάρκες για να πεθάνουν επίδοξους μετανάστες, όχι όμως λόγω «θρησκευτικού μίσους».

………………………….

 

Αφήστε μια απάντηση