Απρ 052015
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ( ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 Λήψη                  Προεπισκόπηση ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ 2007, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΚΗΣ.
 
ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΕΙΝΑΙ ΟΙ:
1,2,3,4,5,6,28,36,37,38,39,40, 41,42,54,55, 80, 81, 82,
83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 112.
 
ΘΕΜΑ:
«Κλήση για συντονισμό και εποπτεία προκειμένου για τη λήψη κεφαλαίων από τα παράγωγα του πλούτου των Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς»   (OVER BALANCED) ή/ και  «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες με έδρα την Ελλάδα και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας), που είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως  «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό»
04/ 04/ 2015
………
unnamed (15)
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 2
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 3
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 4
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 5
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 6
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 7
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 8
ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 ( Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΤΟΥ 2007 )
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 9
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ Α.ΠΑΓΟΥ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Α.ΠΑΓΟΥ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
……………………………………….

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 19-3-15 ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Υπ.Οικ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Ο Αρτέμης Σώρρας, κατέθεσε το 2012 πρόταση στην Ελληνική Δημοκρατία για την εξαγορά του Εξωτερικού Δανεισμού αλλά και την χρηματοδότηση των νέων αναγκών ύψους 600 Δις Αμ. Δολαρίων. Η πρόταση αυτή δεν φέρει κανένα παράξενο όρο, παρά μόνο ζητήθηκε να υλοποιηθεί λογιστικός έλεγχος του Δημοσίου Χρέους και εάν διαπιστωθεί ότι οιοσδήποτε πολιτικός καταχράστηκε δημόσια περιουσία να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη.

Μέχρι σήμερα, παρόλο που επικυρώθηκε πολλάκις η νομιμότητα και αυθεντικότητα της πρότασης και των χρεογράφων που την συνοδεύουν, παρόλο που έστειλε σωρεία εξωδίκων όπου απαιτούσε να λάβει απάντηση επί του θέματος, παρόλο που κέρδισε στα δικαστήρια για το θέμα αυτό, παρόλο που έκανε κάθε νόμιμη ενέργεια όπως επιτάσσει η Ελληνική αλλά και η Διεθνής νομοθεσία, εντούτοις η κυβέρνηση αποφεύγει να απαντήσει με φερέγγυο και υπεύθυνο τρόπο.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην προηγούμενη κυβέρνηση (Πρόεδρος, Βουλή, Κόμματα, Άρειος Πάγος) καθώς και η Τρ. Ελλάδος έχει μηνυθεί από τον ίδιο για α. Προδοσία Εσχάτου βαθμού, β. Κακουργηματική Απιστία και γ) Παράβαση καθήκοντος.

Ο Νέος Υπ. Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ενημερώθηκε με εξώδικο στις 26/ 03/ 2015 για την Πρόταση Χρηματοδότησης προς το Ελληνικό Δημόσιο από τον Αρτέμη Σώρρα για το ποσό των 600 Δις Αμ. Δολαρίων. Στη συγκεκριμένη ενημέρωση, για να διευκολυνθεί ακόμα πιο δραστικά η όλη διαδικασία, ο Αρτέμης Σώρρας, δήλωσε ότι μπορεί ακόμα και ν’ αφαιρέσει το συγκεκριμένο όρο για την υποχρέωση για το λογιστικό έλεγχο του χρέους εάν αυτό ζητηθεί από την Κυβέρνηση.

Κατά τον προεκλογικό αγώνα, η τότε αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να πείσει τον Ελληνικό Λαό για τον αγώνα που θα προωθείτο από αυτούς εάν ελάμβαναν τα ινία της διοίκησης της χώρας, με σκοπό στο ν’ απεμπλακεί η χώρα από τα δεσμά των μνημονίων, υπόσχονταν ότι θα εφαρμόσουν μια αναπτυξιακή πολιτική η οποία θα καταφέρει να ισορροπήσει το οικονομικό αβέβαιο περιβάλλον του σήμερα και να ισορροπηθούν οι σχέσεις με τους εταίρους της ΕΕ και τους δανειστές. Το ίδιο συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα, αλλά χωρίς να μπορεί να επιτύχει κανένα σοβαρό αποτέλεσμα γιατί απλά, δεν μπορεί να υπάρξει δραστική αλλαγή εάν και εφόσον η χώρα δεν καταφέρει να σταθεί στις δικές τις δυνάμεις, πράγμα που είναι απίθανο με τα δεδομένα του σήμερα.

Όλος ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα αλλά και απογοήτευση τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται με άκρως επικίνδυνους χειρισμούς από τους κυβερνώντες.

Καλούμε σύσσωμοι όλοι οι Έλληνες τον Υπεύθυνο Υπουργό Οικονομικών που είναι υποχρεωμένος εκ του θεσμικού του ρόλου να λάβει κάθε μέτρο για την επίλυση των προβλημάτων, να θέσει σε λειτουργία την πρόταση αυτή του Αρτέμη Σώρρα για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από τα μνημόνια της ντροπής και να προωθήσουμε μια αναπτυξιακή στρατηγική προς την πρόοδο και την ευημερία.

04/ 04/ 2015

………..
unnamed
unnamed (1)
unnamed (2)
unnamed (3)
unnamed (4)
unnamed (5)
unnamed (6)
unnamed (7)
unnamed (8)
unnamed (9)
unnamed (10)
unnamed (11)
unnamed (12)
unnamed (13)
unnamed (14)
…………………………………….
 ΣΧΕΤΙΚΑ:
…………………………………..
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΙΨΩΝ

  105 Σχόλια to “ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !”

 1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ..

  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ…

  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΕΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…
  ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΛΕΒΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ,Η ΕΚΡΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ…

  ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΕΝΕΙ??
  ΜΙΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ…

  ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ ΗΤΑΝ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ…

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΘΕΛΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ??

  ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ…
  ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ..!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=V5lQ-z2Bk54

 2. ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΡΔΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ
  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2004 2006……..
  ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ
  ΑΛΛΑ ”ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ”
  ΟΥΤΕ ”ΘΥΜΟΤΑΝ ΚΑΤΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΛΑΤΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ !

  ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ……

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ……..

  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ;

 3. Μόνο κατσαρίδες, Γιώργο μου;;; Και ερπετά μπορώ να σου πω…
  Μεγάλη κι ατέλειωτη πλάκα έχεις, Συνέλληνα…

 4. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΕΙΠΑΜΕ…
  ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΕΣΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ..
  ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?? ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
  ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

  ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΖΕ??
  ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΝ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΛΑΜΕΝΕ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ…

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΣ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑΣ ΣΟΥ…ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
  ===================================================

  Xxxxx ΓΙΩΡΓΟΣ Π. • 2 ώρες πριν
  Ναι τιμή μου!!!!!!! Είμαι Εβραίος και το καυχώμαι!!!!!!!!
  Αλλά εσ΄υ μην αργείς, Κλεινει το πλαφόν του ΕΟΠΥΥ για ψυχίατρο……

  • •
  • Απάντηση
  • •
  • Κοινοποίηση ›
  o

 5. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΦΑ ΤΗΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ…

 6. Που ακριβως το εχει παραδεχτει αυτο ;
  Απο το σημειο που γραφει
  “2 ωρες πριν” φαινεται οτι
  αναφερεσαι σε καποιο αλλο
  ιστιοτοπο , μιας που τετοιου
  ειδους χρονικο προσδιορισμο
  δεν γινεται χρηση εδω.

 7. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ,ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ,ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ..

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ…

 8. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙ’ΕΔΩ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ…

  http://www.koutipandoras.gr/article/137462/i-voyli-eipe-nai-sti-systasi-exetastikis-gia-ta-mnimonia

 9. Επειδη σε ρωτησα
  ειμαι δικηγορος;

  Τελος παντων επειδη
  ο ιδιος οπως γραφεις
  ξερεις και οχι εγω
  Ασε με ρε φιλε …

  Το κουτι της πανδωρας
  τι σχεση εχει με αυτο
  που σε ρωτησα για
  το Εβραιο ΧΧΧΧ;

  Αμα θελεις να κανεις
  αναδημοσιευσεις
  να συνεννοηθεις με τον
  Αλφειο ή να κανεις δικο
  σου χωρο.

  Υσ : Εχεις μανια καταδιωξης
  μου φαινεται

 10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΑΧ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ,ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΗΘΕΛΑ,ΛΕΥΚΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΙΛΑ..

  ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ’ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ,ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ….

 11. Εγω ενδεχωμενος
  να ειμαι Ελληνας Αθανατος
  εσυ ομως οπος φαινεται
  δεν παραδεχεσαι πραγματα .

 12. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

  ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΚΙΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ,ΟΜΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

  ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΗ…

  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…

 13. Ασε με ρε συ
  παντου βλεπεις
  Εκθρους.
  ακομη και την λογικη
  μου ερωτηση
  για το που
  γραφει ο ΧΧΧΧ
  οτι ειναι Εβραιος

  εσυ το πηρες οτι ειμαι
  Δικηγορος του ΧΧΧΧ

  υσ: παρεπτιτοντος
  το σχετικο λιγκ
  με την παραδοχη
  του χχχχ δεν την
  εβαλες μονο γραφεις
  συνεχεια οτι το εχει παραδεχτει …

  Σε ενα δικαστηριο
  ( μιας που κανεις λογο για δικηγορους)

  θα πληρωνες μιας που
  σε αυτο που υσχυριζεσαι δεν εφερες τις αποδειξεις

  κοινως …

  βαλε το λιγκ
  που παραδεχεται οτι ειναι
  Εβραιος !!!!!

 14. Φιλε Γιωργο
  επιασες ακριβως το νοημα! παντου βλεπει εχθρους ο τυπος…. Σε ενα μπλογκ που τον χλευαζουν ολοι, μας αναγόρευσε ολους σε Εβραιοκαζαρους…. Αστειότητες…. πληρωνόμαστε απο τον Σορος, λεει, και γραφουμε απο Ιερουσαλήμ….. Θεωρεις σοβαρο ενα τετοιο ατομο; Παντου τα ιδια. Σε όλα τα μπλογκ ολοι τον δουλευουν και αδυνατει να το καταλάωβει. Ο ανθρωπος είναι σκετη δυσφύμηση για οποιον χωρο εκφραζει…

 15. ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..

  ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ…
  Τ Ε Λ Ο Σ……

 16. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΟΛΙΕ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ…

  ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ,ΕΤΣΙ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

  ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ..
  ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΠΑΙΤΗ??

  ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΦΕΡΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟ..
  ================================================
  Xxxxx ΓΙΩΡΓΟΣ Π. • 2 ώρες πριν
  Ναι τιμή μου!!!!!!! Είμαι Εβραίος και το καυχώμαι!!!!!!!!
  Αλλά εσ΄υ μην αργείς, Κλεινει το πλαφόν του ΕΟΠΥΥ για ψυχίατρο……

  • •
  • Απάντηση
  • •
  • Κοινοποίηση ›
  o

 17. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ “ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ” ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ??
  ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.??? ..

  ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ,ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΕΝΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ,ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ…
  ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΑΡΑ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.??

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ??
  ΘΕΛΕΙΣ….????

 18. ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ…

  http://www.koutipandoras.gr/article/137751/lagkarnt-eisepraxa-ta-hrimata-moy-apo-tin-ellada
  ————————————————————————-
  ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΠΙΘΗΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  http://www.koutipandoras.gr/article/137598/mahi-arhon-kai-kanalarhon

  ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ,ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…

  ΟΠΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΡΕΛΟ,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ..ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΖΑΡΙΑ….

 19. ΞΕΧΑΣΑ…
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ @Χχχχχ ΟΛΟ ΑΥΤΟ….

 20. Τι; μόνο τόσα λιγα σχόλια απάντησες στο σχόλιο σου;;;;;; Αντε βρε κακομοίρη γελωτοποιέ…
  Επιμένω, αν είχες ανθρώπους να σε νοιάζονται , θα σε εβαζαν κάπου να νοσηλευτείς…
  Αντε καλή θολούρα και δεν χρειάζεται να πιεις πολύ. Μια χαρά κλόουν είσαι και νηφάλιος…

 21. ΕΓΩ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΥΡΙΛΕ ΝΑ ΔΑΓΝΩΝΕΤΕ ??
  ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??
  ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ,ΙΚΑΝΟΠΟΗΣΗ…..ΤΙ..?????

  ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΥΒΡΙΔΙΟ??

  ΜΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΓΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΒΡΑΙΕ??

  ΞΑΧΑΣΕΣ ΤΗ ΒΡΑΚΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΕΣ..??
  ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕ…

 22. Το λιγκ απο το zoygla
  για να μου δειξεις την ορθοτητα
  αυτων που υποστιριζεις
  θα το βαλεις ;

  Υσ: ο χχχχ δεν ειναι φιλος
  μου .

  Απλα δεν αποδεχωμαι
  ετσι απλα οτι θελεις
  εσυ .

  Και μιας που εισαι φιλια
  προσκημενος στον Αρτεμη
  ξερεςι πολυ καλα
  οτι τα λεγομενα του , τα γραφωμενα
  του ,
  τα αποδεικνηει με ενγραφα !

  Εσυ θελεις να αποδεχτω την θεση
  σου για τον χχχχ ετσι απλα ;

  Αποδειξη ρε συ θελω

  Κατηγορεις τον χχχχ σχετικα
  χωρις να μπορεις να το στιριξεις
  και το παιζεις και θιγμενος;

  Το λιγκ φιλε μου,το λιγκ που
  αποδηκνειειτη ορθοτητα των
  γραφωμενων σου .

  Ξανα μπας και καταλαβεις ….
  πονηρουλη …

  Εγω απλα σου ζητησα
  να στιριξεις αυτα που
  γραφεις .
  Εσυ επελεξες να το παιξεις
  θιγμενος και να μην βαλεις το
  Λιγκ .

  Υποστιριζεις κατι λοιπον
  που δεν εχεις προθεση
  να το στιριξεις .

  Στην ουσια λοιπον εισια σαν τα
  ΜΜΕ
  ( εντυπο , τηλεοπτικο , ραδιοφωνικο)
  η καλυτερα σαν την Καθημερινη
  που εγραψε κατι για Αρτεμη
  που δεν προκηπτει απο
  πουθενα και εχει την απαιτηση
  να το δεχτει καποιο ατομο
  σαν θεσφατο .

  Καταλαβαινω πολυ περισσοτερο
  την προθεση σου τελικα απ’ οσο
  θελεις να εκτεθεις .

  Υσ: δεν ξερω εαν ο χχχχ ειναι Εβραιος
  εσυ που το υποστιριζεις
  πρεπει να το στιριξεις !!!!!

  Εαν δεν μπορεις να στιριξεις οτι
  υποστιριζεις τι νοημα εχει αυτη η κατηγορια ;

  Σου εκανα λογο για δικαστιριο
  που ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ αποδεικτικη διαδικασια
  Αλιως δεν υπαρχει κατηγορια !!!!

  Στο κατω -κατω φιλε μου οπως
  ειναι λογικο εαν δεν αποδειξεις
  την ορθοτητα του “κατηγορω” σου
  τοτε αυτοματα
  ο χχχχ θα εινια ο σωστος
  και εσυ ο λαθος .

  Αυτο θα προκηψει επειδη
  εμενεις στην κατηγορια χωρις
  να εχεςι φερει ουσιαστικη αποδειξη

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΒΟΜΑΙ
  μπας και καταλαβεις τι ακριβως κανεις

  ΑΡΧΗ !!!!!!

  Στη τελικη και εσυ το εχεις
  Αποδεχτει οτι εισαι Εβραιος
  στο Σαιτ το ΖΟΥΓΛΑ !

  τι θελεις ;

  Θελεις αποδειξη που το εχεις γραψει ;
  χαχαχαχαχαχα

  ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ
  ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ !!!!

  ΤΕΛΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ!!!!

  Μη μου ζητησεις τον λογο σχετικα
  μιας που την δικη σου στρατηγικη
  θα ακολουθησω και εγω .

  υσ: ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΛΕΝΕ

 23. εγραψες οτι τελειωσε η συζητηση μαζι
  μου κια με αναφερεις βαζωντας με
  να κανω πραγματα που θελεις να κανω
  εσυ ;
  χμ…

  εχεις πολυ πλακα υποκριτακο

 24. ================================================
  ΓΙΩΡΓΟΣ Π. σε Γιωργος • 2 ώρες πριν
  Ναι τιμή μου!!!!!!! Εγω ειμαι ο Εβραίος και το καυχώμαι!!!!!!!!

  • Απάντηση
  • •
  • Κοινοποίηση ›
  o

  Υσ: απο το Ζουγλα το πηρα
  το παραδεχτηκες βλεπεις οτι εισαι Εβραιος.
  γιατι μωρε επιτηθεσαι στον δικο σου ;

 25. ΚΙ’ΕΣΥ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ??

  ΕΛΕΓΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΨΙΨΙΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΩ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ,ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ,ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙ??…

  ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩ……

  ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ @Χχχχχ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ??
  ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑ??

  ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΣ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΑΧΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ…

  ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΣΕ ΠΙΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ??
  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΧΑΜΑ…..

  ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (αν εισαι Ελληνας) ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ…

  ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο Χχχχχ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ……ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

 26. ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ..!!!!

  ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ….
  http://www.koutipandoras.gr/article/137751/lagkarnt-eisepraxa-ta-hrimata-moy-apo-tin-ellada

  http://www.koutipandoras.gr/article/137598/mahi-arhon-kai-kanalarhon

  ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ “ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ” ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ….
  http://lougantina.blogspot.gr/2014/06/6765013-600-3002.html

  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..
  ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΧΛΩ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΒΛΕΠΩ….

 27. Και μιας που οι απαντησεις σου ειναι
  με συνεχεια , ας το κανω και εγω….

  Τρελσ εσυ τρελα και εγω
  Εβραιε της πλακας …

  Βρισε με οπως θελεις
  εχω τι λιγκ της ζουγκλας
  που παραδεχεσαι οτι
  Εσυ εισαι ο Εβραιος.

  Οποτε καλη τυχη με
  τα λιγκ σου πολεμιστη Εβραιε
  ΜΕΤΑΦΙΕΣΜΕΝΕ σε Ελληνα.

  Το ειδα και αυτο να κανει
  ΑΝΩΝΥΜΟΣ Εβραιος τον
  Ελληνα.

  Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε
  Εβραιε.

  Υσ:Εβραιε την πατησες !

 28. ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ??

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΝ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ…

  ΕΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…

  ΑΛΛΑΞΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΝΙΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ Χχχχχ ,ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΣ ΕΔΩ…

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΦΕΡΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ “ΕΣΥ” ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΝΚ …
  ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ…!!!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ…

 29. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..

  ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

  ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

 30. περιμενω ενα λιγκ Εβραιε…
  Αλλιως περα απο εβραιος
  εισαι και απατεωνας .

 31. ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ..
  ΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ…ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ…
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΔΕΣ…!!!!…… ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΠΑΛΙ….
  ===========================================

  (((ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΦΕΡΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ «ΕΣΥ» ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΝΚ …
  ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ…!!!!!)))

 32. ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΙΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ??

  ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΟΥ??

  ΑΛΛΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ??
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…
  ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ…!!!!

 33. Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν’ αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της …και δεν πρόλαβαν …Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην “έρημο” της απαξίας και της αφάνειας και του “θανάτου” και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική “μάστιγα”, γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
  Δημιουργός της Θεωρίας του Υδροχόου

 34. Θλιβεροί “Τρώες”, που νόμισαν ότι δεν έχουν πλέον αντίπαλο να τους αντιμετωπίσει και αποθρασύνθηκαν στο βαθμό να τολμούν να πλησιάζουν τα καράβια των “Ελλήνων”. Τώρα και σε πλήρη ισχύ θα τους βρει ο όλεθρος και η ήττα. Τώρα θα δουν τι κρύβεται μέσα σ’ αυτά τα “καράβια”. Έσπειραν “ανέμους” και θα θερίσουν “θύελλες”. Ζήτησαν πόλεμο και θα πάρουν Αρμαγεδώνα. Θρήνο λαχταρούσε η ψυχή τους και θρήνο θα πάρουν. Οι άνθρωποι, που προκάλεσαν τον πρώτο ιδιωτικό παγκόσμιο πόλεμο, θα νικηθούν από ιδιώτη.

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

 35. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ???

  ΥΠΑΡΧΕΙ???
  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ,ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ$ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ…

  ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,”ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ” ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..

 36. ΑΛΦΕΙΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΙΩΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ..

  http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B6%CF%89-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-take-it-or-leave

 37. […] ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ… […]

 38. Κρίμα ρε Πλάτων που ξεκίνησες και σαν πατριωτικό μπλόγκ…
  http://katohika.gr/stranger-voice/re-ti-doulema-einai-auto-pou-trote-ellines/
  Θα πέσει τόση ντομάτα κάποια μέρα που δεν θα μπορείς να πας ούτε ως το περίπτερο..!!
  Ένα παλιός φίλος

 39. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ…
  ….
  ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΘΥ ΓΚΑΪΤΝΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ… [[[ 600δις ΜΠΟΝΑΜΑΣ(με τις εξώδικες δηλώσεις-εντολές-εξουσιοδοτήσεις) ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ https://alfeiospotamos.gr/?p=19553
  ….
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΟΝΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ… [[[ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ; https://alfeiospotamos.gr/?p=7392
  ….
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ , ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΣΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ… [[[ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ… ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ; https://alfeiospotamos.gr/?p=4871
  ….
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ … “ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ” ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ… “ΑΠΑΤΗΘΗΚΕ” !!! … [[[ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; https://alfeiospotamos.gr/?p=6436
  ….
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ https://alfeiospotamos.gr/?p=17647 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !!! https://alfeiospotamos.gr/?p=17627
  ….
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ !!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΝΑ … ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…
  ….
  United NATION Organization!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Α-Ω ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ & ΤΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!!! https://alfeiospotamos.gr/?p=13913
  ….
  /// ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. 4.564.774 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!! https://alfeiospotamos.gr/?p=6146
  …..
  /// ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ… https://alfeiospotamos.gr/?p=2228
  ….
  /// ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! https://alfeiospotamos.gr/?p=20447
  ….
  /// «ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ» , ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ! … ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΩΜΕΝ ΟΤΙ , … https://alfeiospotamos.gr/?p=19002
  …..
  /// ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ «Α-Ω» ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ! (βίντεο) https://alfeiospotamos.gr/?p=16083
  …………. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ !!!!
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ… ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! [[[ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. https://alfeiospotamos.gr/?p=19235
  ….
  ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΕΣΑΕΙ…
  ………..
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!!! 2/2/2900(2016) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» https://alfeiospotamos.gr/?p=20487

 40. […] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ… ΕΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ Η ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ… […]

 41. […] CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) ! https://alfeiospotamos.gr/?p=14143 …………………………….. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ […]

...