Φεβ 032015
 

Varoufakis sorosDKgbhcA4nBP_doigt_d_honneur10891448_777627578982951_1124489096867835893_nsoible_wild_0460358-ÊÊÊÉ

Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ “ΙΣΧΥΡΟΣ” ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΚΡΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ….ΓΙΑΧ-ΘΕΤΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ….ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΚΟΥΣΙΩΝ ΚΙ ΕΚΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ~ΘΕΤΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΗΜΙΑΦΑΝΗ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΧΡΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΜΑΤΑ ΑΔΟΓΜΑΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!!

( Η ΑΦΟΡΜΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ‘’ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ’’ )

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ –ΠΛΗΝ ΚΑΙΡΙΕΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΙ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ( οι οποίες έχουν όλες κερδηθεί από την επιτιθέμενη πλευρά ) ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ! ! ! ! !

ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 60% ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ”  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΙΔΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!!!!

ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ -ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- (κι όχι από τακτική αλλά από αδυναμία) ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ -ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ- ΕΝΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ……

ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ -ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ- ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΝΟΙΑΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΟΠΛΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΕΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ!!!!!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ -ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΘΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕ Τ.Χ.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Γ.Ο.Χ. ΔΗΜΩΝ- ΠΟΥ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ( ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ  ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ……

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΝ  ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ( ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑΝ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ  ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣ ΑΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! ! !

Δημήτρης Δημητρακόπουλος ( Μαίανδρος Διόνιος )  1911640_1493606400866272_1316734999_n

……………………………………………………………ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΥΣ 1ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11509263_10205464360231079_6199631921153637229_n7086_620925344687285_809303884505794970_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

………………………………………………………………..

  One Response to “Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ “ΙΣΧΥΡΟΣ” ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ”

 1. Να το πω πιο λαϊκίστικα, πόσες κυβερνήσεις διαφόρων χρωμάτων, ιδεολογιών και ψεύτικων πνευματικών θέλετε κάθε δύο χρόνια να σας επιβάλλουν οι τραπεζίτες ?
  Πόσες φορές θα σας ψαρέψουν ακόμα με το αριστερόi, κομμονιστικόi, δεξιόi, πατριωτικόi εκστρατεία προπαγανδιστικής μέσα από τα ΜΜΕ ?
  Άμα τους επιτρέψουμε να μας περάσουν όλες τους κακούς όγκους και γεννηματά του καπιταλισμό εξαφανιστήκαμε σαν έθνος από τον πλανήτη.

  Πόσες φορές ακόμα θα ρωτήσετε ποιον να ψυφησεται στις ερχόμενες εκλογές ?

  Εγώ σαν απλώς συνελληνας και όχι μπροστάρεις της ΈΣΥ σας συμβουλεύω, όπως συμβουλεψα και τους συγγενείς μου στην ελλάδα- μην ψηφίζεται, γιατί δεν σας εκπροσωπεί κανένας.
  Από τους συνεργάτες ζητάτε εξηγήσεις και στιχεια, πόσες πράξεις του καθεστώς ακόμα θα ανεχτείτε μέχρι να συνηδητοπιεισεται τον τεράστια προδοσία όλων τον πολιτικών δυναστέiον , που έχουν περάσει τον τελευταίο αιώνα στην ελλάδα ?

  Φοβόσαστε, μην τυχόν και κρύβεται κανένας Rotschild πίσω από το χαρτοφυλάκιο του Σώρρα ? Οι κάποιος χηρότερος Βαμπίρ να μας πάρει τα δικά μας χρήματα από τα καταπιστευματα ?
  Τη θα σας πάρει ? Τη σας άφησαν οι εκλεγμένη απατεώνες ? Παιδεία, Μέλλον, Υγεία,
  Αξιοπρέπεια, περηφάνια ? Τη δεν σας πειρανε ?

  Ο μοναδικός φόβος μου είναι αυτό που υπολόγιζα ελληνισμό και γενναιότητα του γένους μου, να το έχουν εξαφανίσει οι τουλάχιστον θάψει τόσο βαθιά στο DNA του κάθε έλληνα με λίγες εξαιρέσεις, να αργήσουμε πόλη να το ανασκαλεύσoun.
  Οι νοοτροπία και ο τρόπος ζωής της τελευταίες δεκαετίες στην ελλάδα είταν ανθελληνικού είδους.
  Φτωχός από πνεύμα, πολιτισμό και πρόοδο, γιατί μερική μπέρδεψαν την αφθονία και υπερκατανάλωση με ένα βιώσιμο περιβάλλον για όλους τους κλάδους της οικονομίας.
  Κατά τα αλλά παραθέτουμε τους επιστήμονες της πλούσιας ιστορίας μας, ενώ μόνο διηκούμε την κληρονομιά χωρίς να διαχηρησομαστε αυτήν την ανώτερη πνευματικότητα τον προγόνων μας, γιατί αλλιώς θα τους είχαμε πάρει χαμπάρι πόλη νωρίτερα.
  Αναπτύξει δίχως νοημοσύνη δεν στοχεύει σε τίποτα παρά να επιτρέπει το καθεστώς
  χειραγωγήσεις στην ευδαιμονία οπότε θέλει και σε όποιον βαθμό θέλει ανεβοκατεβάζοντας το ηθικό του λαού.

  Αύριο εάν θα σας δοθεί στους δήμους σας οι οικονομική δύναμη διαμόρφωσης και νωρίτερα ανοικοδόμησης , σε τη θα πρώτο στοχεύατε ?
  Πια είναι τα βασικά θεμέλια για μια κοινωνία ?

...