Φεβ 032015
 

ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !!! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΟΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ  ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ !!!panos-kammenos-irit-mpen-ampaΠολύ σημαντική χαρακτήρισε τη συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ, αλλά και την τριμερή συνεργασία  της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα με την πρέσβη του Ισραήλ Ιρίτ Μπεν – Αμπά.

«Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο» τόνισε ο κ. Καμμένος. http://www.naftemporiki.gr/story/910986/p-kammenos-tha-sunexistei-i-sunergasia-me-to-israil

  One Response to “Π. Καμμένος: Θα συνεχιστεί η συνεργασία με το Ισραήλ και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο”

  1. Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος μπορεί να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει την επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή.
    Καρλ Σάντμπεργκ.

...