Νοέ 202014
 

ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ 1 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΩΝ ΣΤΟ ΥΠΠαιδειαςΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΩΝ ΣΤΟ ΥΠΠαιδειας

http://www.pi-schools.gr/books/dimotiko/fisiki_e/math_1_29.pdf

Ιωάννης Μάγκλαρης Φυσική 5η Δημοτικού σελίδα 19. Το κεφάλαιο αναφέρεται στα ” μίγματα ” Στη φωτογραφία αν προσέξουμε καλά, βλέπουμε ανθρώπους να πολτοποιούνται !!!!!

………………………………………………………………….

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ… ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!! ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ;;;

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ…

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΙΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ( idiot )… ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ;;; 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:”11 Εβραίοι καθορίζουν τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία”!

16399_10204130076590643_6837149926469004515_n

………………………………………………….

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  … ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ …. ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΙΣ) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ  ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ …. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣ …. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

cebaceb9cf83_cf80ceb1ceb9ceb4ceb5ceb9ceb1

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………….

ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…

………………………………………………….

Αλέξανδρος Μακεδόνας ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΒΛΕΨΙΑ” ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ “ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ: “ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (!!!), ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΒΛΕΨΙΑ (!!!) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ”.

ΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ( ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ), ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΚΡΙΘΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ “ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ”, “ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΩΝ” ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;
ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ “ΑΒΛΕΨΙΑ” (;) ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΓΡΑΦΕΩΝ!!! ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

………

Αποσύρεται η εικόνα με τους ανθρώπους που… αλέθονται στο μπλέντερ!

21 Νοεμβρίου 2014

«Μελετώντας τα μίγματα». Αυτός ήταν ο τίτλος της ενότητας στο βιβλίο της Φυσικής της Ε’ Δημοτικού, όπου οι συγγραφείς επέλεξαν να πλαισιώνουν το κείμενο με διάφορες εικόνες για την καλύτερη δυνατή πρόσληψη των πληροφοριών από τους μαθητές.

Η εικόνα με το μπλέντερ που αλέθει… ανθρώπους βρίσκεται στο βιβλίο της Φυσικής της Ε’ Δημοτικού

Ωστόσο, μια από αυτές, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν και η πλέον κατάλληλη για τη συγκεκριμένη ενότητα -εκτός κι αν το θέμα ήταν η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και οι επιπτώσεις της στους πολίτες. Το μπλέντερ που αλέθει… ανθρώπους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με το Υπουργείο Παιδείας να σπεύδει αρόν – άρον να αποσύρει την επίμαχη εικόνα, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα και διευκρινιστική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως «δεν υπήρχε η πρόθεση να προβληθεί η εικόνα ενός έργου τέχνης με αυτό το περιεχόμενο», προσθέτοντας πως «η επιλογή της συγκεκριμένης εικόνας αποτελεί αβλεψία των συγγραφέων, γι’ αυτό και θα αντικατασταθεί άμεσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο με τίτλο “Άνθρωποι στο μπλέντερ στο βιβλίο Φυσικής της Ε ́ Δημοτικού”, όπου στη σελ. 19 και στο κεφάλαιο για τα μίγματα υπάρχει η εικόνα ενός μπλέντερ, από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου επισημαίνονται τα εξής:

»Πρόκειται για ένα βιβλίο, κατά κοινή ομολογία πολύ καλό, που διδάσκεται για 10 σχεδόν χρόνια (πρώτη έκδοση 2005-2006) στα δημοτικά χωρίς ποτέ κανείς από εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές, γονείς, δασκάλους και σχολικούς συμβούλους να διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη εικόνα μικρών διαστάσεων. Δεν χρειάζεται προφανώς πολύς λόγος για να πει κανείς ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε η πρόθεση να προβληθεί η εικόνα ενός έργου τέχνης με αυτό το περιεχόμενο. 

​«Είναι σαφές ότι αν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη ή επισήμανση ότι εδώ προβάλλεται κάτι διαφορετικό από τη λογική των μιγμάτων και κάτι απάνθρωπο στην παιδαγωγική του διάσταση, δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο η παραδοχή του λάθους από τη συγγραφική ομάδα και η αποκατάσταση» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας»Όπως μας δήλωσαν οι συγγραφείς την εικόνα έλαβαν από επίσημο ιστότοπο, όπως και εκατοντάδες άλλες, χωρίς ποτέ να υποψιαστούν για το περιεχόμενο του μπλέντερ, μια εικόνα, ανάμεσα σε άλλες, με τις οποίες ήθελαν να δείξουν στους μαθητές διάφορα μίγματα. Γιατί, είναι σαφές ότι αν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη ή επισήμανση ότι εδώ προβάλλεται κάτι διαφορετικό από τη λογική των μιγμάτων και κάτι απάνθρωπο στην παιδαγωγική του διάσταση, δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο η παραδοχή του λάθους από τη συγγραφική ομάδα και η αποκατάσταση.

»Πρόκειται, λοιπόν, για ένα λάθος αβλεψίας των συγγραφέων και το υπουργείο έδωσε εντολή ήδη από αύριο (σήμερα) το πρωί η εικόνα να αντικατασταθεί από την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου, όπως, επίσης, θα αφαιρεθεί κατά την επανεκτύπωση του βιβλίου». http://www.zougla.gr/greece/article/aposirete-i-ikona-me-an8ropous-pou-ale8onte-sto-mplenter

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΩΡΕ; !!! ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;; ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ !!! ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ…

ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟΙ!!!!!

  8 Σχόλια to “ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΠαιδείας ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ…”

 1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ Ο ”ΗΜΙΟΡΟΦΟΣ”
  ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ Μ.Ο.Ν.Ο.
  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΣΘΟΥ-ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ

 2. Καλλιεργούν τον σαδομαζοχισμό τους στις αθώες ψυχές. Επείγει η κατάρριψη τους στον Καιάδα.

 3. Ραβινια ΕΙΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!
  Παντα ζωα εισασταν και ζωα θα παραμεινετε.Καποτε στο παρελθον,οι προγονοι μας θελησαν να μοιραστουν μαζι σας τις Ελλανιες αξιες, ωστε να μπορεσετε και εσεις να ζειτε σαν σωστοι και νοημον ανθρωποι.Ανθρωποι ποτε δεν γινατε οσο και αν μας μοιαζετε,αδεια δοχεια εισασταν παντα!Οσο γνωση και αν σας δωσανε οι προγονοι μας ποτε δεν φτασατε και δεν θα φτασετε ουτε στο παρον αλλα ουτε και στο μελλον τον Ελληνισμο!Νομιζετε οτι σπερνοντας το φοβο και το σκοταδισμο θα μπορεσετε να σβησετε της μνημες των Ελλανιων αξιων.
  Αδικα προσπαθησατε,οι μνημες ξυπνησαν και ολοι μας πλεον ειμαστε εδω παρον να δωσουμε τη τελικη μαχη και να τη κερδισουμε…..
  Για αυτο λοιπον προσεξτε καλα εβραιοσκυλα και βρωμοραβινια,δυο χιλιαδες και,χρονια σκοταδισμου δεν φτασανε και ουτε θα φτασουνε ποτε να καταστρεψουν τις μνημες στα κυτταρα μας.Οσο εσεις θα προσφερετε σκοταδισμο,εμεις θα ειμαστε εδω να προσφερουμε στην ανθρωποτητα Αρετη,Πνευμα,Φως,……
  Η μαχη τωρα ξεκινα!!!!!!!!!
  Παρτε και λιγο απο Ελληνισμο για να μην ξεχνιομαστε..

  https://www.youtube.com/watch?v=5NPQDXTnYeA

 4. Καλλιεργουν το μισος και το σκοταδισμο στο πιο τελειο και υπερτατο ον που δημιουργηθηκε απο θεικες δυναμεις και λεγεται ανθρωπος αδελφε μου.
  Τοσο ζωα ειναι……

 5. Καιρός να καταλάβουμε όλοι οι γονείς οτι εμεις πρέπει να γίνουμε οι δάσκαλοι των παιδιών μας αν θελουμε να τα σώσουμε. Ας αρχίσουμε όλοι να δίνουμε πιο πολλή σημασία στο τι διαβάζουν και ποιες παρέες έχουν. Εκεί έξω ειναι πολλοί εντεταλμένοι έτοιμοι να τα ποδηγετισουν.
  Ας σβήσουμε τις τηλεοράσεις πάραυτα όχι μονο να μην ακούμε ψέματα αλλα και να μην βλέπουμε το κατάντημα γενικά αυτών που κάνουν παρέλαση εκεί, που κάθε αλλο απο αρετή και ήθος μας μεταφέρουν. Πρέπει να μην αφήνουμε τα παιδια μας έρμαιο στα χέρια των διαφόρων επιτήδειων.
  Μια ματιά στις ειδήσεις του διαδυκτιου βλέπουμε

  “36χρονος παντρεύτηκε 11χρονη”
  “Γυναίκα απο την Αυστραλία παντρεύτηκε το άλογο της”
  “Έφηβη πήγε να πολεμήσει για το ΙΣ”
  “Ζευγάρι επιτρέπει σε τρίτο άτομο να συζεί μαζι του”
  “Ο τάδε βίασε 8χρονη” (τωρα τελευταία αμέτρητοι βιασμοί μωρων σαν επιδημία ένα πράμα.)
  “Στην Ινδία εγινε ομαδικός βιασμός” (πρόσφατα ειδα τουλάχιστον 5 φορές παρόμοιες ειδήσεις)
  “Μητέρα έκαψε τα παιδια της και τα μαγείρεψε”
  “Βιντεο με αποκεφαλισμό σαν διαφήμιση” (όχι ένα αλλα σχεδόν κάθε μέρα)
  “Η κυρια, κύριος που κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό της Γιουροπας εγινε δεκτή/δεκτός στα ΗΕ με την γενειάδα της/του” (και η πλειοψηφία των θεατών ηταν νεαρά παιδια)
  “Κύριος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του”
  “Στην τάδε χωρα απαγορεύτηκε η λέξη μητέρα και πατέρας”
  “Στην τάδε χωρα υπάρχουν χώροι για κτηνοβατες”

  Και η λίστα ειναι ατέλειωτη… Τόσο που μας τρομάζει! Πρέπει σώνει και καλα να μάθουμε οτι δεν ειναι κακό να παρελαύνουν με περηφάνεια!! άτομα με ζαρτιερες εςωρουχα και κραγιόν στους δρόμους για να διαφημισουν τον προσανατολισμο τους εώς να μας νοιάζει τι κανει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του αλλα και οι τάγοι μας να μας μαθαίνουν οτι πρέπει να γίνουμε ανεκτικοι να μην μας χαρακτηρίζουν οπισθοδρομικους, και δεν πειράζει που τα παιδια μας θα το θεωρήσουν φυσιολογικό.
  Για τέτοια πρόοδο μιλάμε…

 6. Ως συνέχεια του πιο πανω…
  Στο defencenet.gr σήμερα: 21-11-2014. “Νταντά έκανε σεξ με 10χρονο που πρόσεχε”

  Η προπαγάνδα παει με χίλια δυστυχώς.. Οργή μονο μας προκαλούν. Αποθρασυνθηκαν. Πρέπει να συνηθίσουμε ντέρμπι και καλα οτι αυτά ειναι φυσιολογικά!!

 7. […] ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΧΘΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ Permalink […]

...