Νοέ 072014
 

250391_411726512309844_7261787842758418478_nVasilis Theodoropoulos ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. 

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ. 

ΑΥΤΗ Η ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΣΗ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ. ΔΥΝΑΜΗ – ΦΩΣ.

………………………………………

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ (Αριστοτέλης)

  One Response to “ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΤΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ – 6980 922576

...