Οκτ 302014
 

507971-imagesNikos Salonitis Αδέλφια, από σήμερα είμαι πολύ θυμωμένος. Σήμερα συμμερίζομαι την Βίκυ Χαραλάμπους, όταν μίλησε για έναν μεγάλο θυμό, στην τελευταία εκπομπή που μίλησε στο Ράδιο Αρτα.

Η σημερινή εκπομπή του Ράδιο Άρτα ήταν ένα παραλήρημα κατά του αγώνα μας. Όλοι όσοι μίλησαν είχαν δεδομένο πλέον ότι όλη η ιστορία ήταν ψεύτικη, και ότι ο λαός έπεσε θύμα. Βγήκε άτομο που συμμετείχε σε ενημερώσεις και είπε ότι «λέγαμε ψέματα»… Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! Τίποτε δεν ήταν ψέμα, και πολλοί από εμάς δεν βλέπουμε τίποτε παράξενο ή θολό σε ότι συμβαίνει μέχρι τώρα στον αγώνα με τα εργαλεία του Σώρρα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, καμία επίσημη ή βάσιμη αμφισβήτηση για όλα αυτά, και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. Ας έρθουν οι ίδιοι αν θέλουν, που τώρα «ομολογούν» ότι έλεγαν ψέματα, να μας πουν πού ακριβώς έλεγαν ψέματα. Ποιο χαρτί από όλα αυτά που έδειχναν και μιλούσαν στον κόσμο είναι ψεύτικο. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!

Με ποιό δικαίωμα έρχεστε και αποκαλείτε ψεύτες όλους εμάς που επί τόσο καιρό επιδεικνύουμε τα εργαλεία; Γιατί όταν αυτομουτζώνεσαι, μουτζώνεις κι εμένα που μέχρι χθες καθόσουν δίπλα μου και μιλούσες στον κόσμο. Τι φαινόμενο είναι αυτή η αρέσκεια στο αυτομαστίγωμα; Τι μας έχουν κάνει; Όμως στο βάθος, ξέρετε ότι αν τελικά γίνει κάτι και από μεριά Σώρρα θα το καρπωθείτε, και θα πείτε στο τέλος ότι κι εσείς ήσαστε μέρος του αγώνα…

Ζούμε μια παράλογη κατάσταση. Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτός ο λαός τραβάει ότι τραβάει εδώ και τόσους αιώνες. Δεν είναι μόνο οι προδότες… είναι και οι ανόητοι. Δεν είναι δύσκολο για ένα καθεστώς να κουμαντάρει έναν λαό σαν τον δικό μας. Μας ξέρουν καλά και μας δουλεύουν όπως πρέπει για τους σκοπούς τους, όπως παλιότερα, έτσι και σήμερα.

Η ομάδα υποστήριξης των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα στην Άρτα υπάρχει. Πολλοί συμπολίτες που στήριξαν την προσπάθεια, εξακολουθούν και την στηρίζουν, γιατί όπως κι εγώ, δεν βλέπουν κάτι μεμπτό στην μεριά του Σώρρα, τουλάχιστον προς το παρόν. Κάποιοι άλλοι όμως δεν ανήκουν σε αυτή πια, και σίγουρα το Ράδιο Άρτα. Αυτό είναι ένα πλήγμα, όχι τόσο επειδή δεν θα έχουμε την υποστήριξή του για τις όποιες εκδηλώσεις κτλ, αλλά επειδή καθημερινά θα βγαίνει να χτυπάει τον αγώνα και θα μας δημιουργεί πρόβλημα μέσα στην ίδια μας την πόλη (στην πραγματικότητα βγάζει τα δικά του μάτια, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται προς το παρόν).

Η κίνηση αυτή που προωθείται από το ΡΑ, μπορεί να υπάρξει και να ενεργήσει όπως νομίζει. Να κάνει ακόμη και κόμμα, αν πιστεύει ότι έτσι μπορεί να καταφέρει κάτι. Δεν βλέπω προσωπικά κάτι κακό σε αυτό. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται αναφορά στον Σώρρα και στα εργαλεία του… Ας κάνουν τον αγώνα τους ως ανεξάρτητοι πολίτες, ή «πρωτοβουλία πολιτών Άρτας» όπως ήδη έχουν ανοίξει ομάδα στο fb και ας πορευτούν.

Θα τους συνιστούσα, αν θέλουν να υπάρχει μελλοντικά έστω και μία πιθανότητα να ξαναβρεθούμε σε έναν κοινό αγώνα και στόχο, να αφήσουν τον Σώρρα και τα εργαλεία του ήσυχα, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι να αποδειχθεί. Το ότι μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και με έναν καθημερινό ανελέητο πόλεμο στα fm για τα εργαλεία του Σώρρα (που μέχρι χθες αυτοί οι ίδιοι προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο γι’ αυτά), είναι ανεξήγητο, και μας θυμώνει πολύ, εμάς τους υπόλοιπους που βλέπουμε μέσα από τα χαρτιά, και όχι από την πίστη μας σε πρόσωπα και λόγια.

Καλή συνέχεια σε όλους τους συνέλληνες.

……………………………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ 29/10/2898

……………………………………………………………………………………………..

Report viky charalambous 28 10 2014

Ο Αριστοτέλης διδάσκει τον Μέγα Αλέξανδρο και όλους εμάς ως εξής: “Ἐπιδίωξη τῆς τυραννίας εἶναι νά πτωχεύσουν οἱ πολίτες, ἀφ’ ἑνός γιά νά συντηρείται μέ τά χρήματά τους ἡ φρουρά τοῦ καθεστῶτος, καί ἀφ’ ἑτέρου γιά νά εἶναι ἀπασχολημένοι οἱ πολίτες καί νά μήν τούς μένει χρόνος γιά ἐπιβουλές. Σέ αὐτό τό ἀποτέλεσμα ἀποβλέπει τόσο ἡ ἐπιβολή μεγάλων φόρων, ἡ ἀπορρόφηση τῶν περιουσιῶν τῶν πολιτῶν, ὅσο καί ἡ κατασκευή μεγάλων ἔργων πού ἐξαντλοῦν τά δημόσια οἰκονομικά.” Υποστηρίζουμε και Καλούμε, τους απανταχού της γης Ελεύθερους Έλληνες να συνενωθούν μακριά από “δόγματα, χρώματα, κόμματα” ώστε να λάμψει εκ νέου το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ.

http://issuu.com/ei_end_info/docs/report_viky_charalambous-28-10-2014

Προτείνουμε:

  7 Σχόλια to “ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ: Η ομάδα υποστήριξης των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα στην Άρτα υπάρχει. Η “πρωτοβουλία πολιτών Άρτας” και το ράδιο Άρτα, ας πορευτούν όπως θέλουν και να μην ασχολούνται με τον Αρτέμη Σώρρα και τα εργαλεία του.”

 1. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ??

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ…

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ??

 2. Όλοι εσείς , μοιαζετε , όπως στην επανάσταση του 1821, εμφύλιος για το μοίρασμα των εξουσιών , πριν καλά καλά υπάρξει ελεύθερο ανεξάρτητο κράτος.
  Έχουμε γεμίσει με εθνοσωτηρες , και μεσσίες.
  Όταν τελειώσει το μοίρασμα με τις καρέκλες, να δούμε και τις αποδείξεις. Και να ασχοληθείτε και με την Ελλάδα κιόλας. Όχι μόνο με την ύλη.
  Και καλό θα είναι να αφήσετε το εγώ στην άκρη. Μην ξεχνάτε τι είπε ο Διογένης στον Μέγα Αλέξανδρο Αλέξανδρο. Όλον τον διάλογο.

 3. ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΕΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ …Η … ΤΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…..ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…… ΚΑΛΟΥΝ ΣΑΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΝ .ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΘΥΜΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς….ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

 4. ΤΟ ΚΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΙς ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΝ…..

 5. κατ ‘αρχήν σε όλη την προσπάθεια αυτό μου με πειράζει σαν κάποιος που θέλει να βάζει το ανθρώπινο πάνω από όλα για να διακρίνω τον ελληνικό τρόπο πολιτισμού από το φασιστικό όραμα τον συνδικαλιστών της ελίτ και τους συνφέροντολόγους διαφόρων θρησκειών, στοών και κομμάτων είναι οι υποδαύλιση του μίσος απέναντι σε δογματισμένους και αλλά έθνη. Όχι δεν υπαρχη λόγος, αλλά μάλλον ο έλληνας ο ίδιος όπως και να είναι πνευματικά εγκλωβισμένος δίνει το κακό παραδηγμα.

  Βλέπουμε κάποιους τορπιλίζοντας την προσπάθεια. ο κ. ρινός είναι κομματικός , ο κ. Παλμός είναι με ένα μεγάλο κόμμα στην ελλάδα και χτυπάει τον σώρρα, ο καριώτης, ο βαρουφάκης(όποιος μάλιστα στο δικό του blog απαντησε έναν φήτητη για την μετοχή της ανατολής(υπολόγισε την αξία στις ~ 30 δισ ευρώ, αλλά είχε βάσει το γαλλικό φρανγο νομίσματου και όχι τον μετόχων, οποίο σιγίζει μόνον 0,2932
  γραμμάρια αντί για τα 8 γραμμάρια της μετοχής. έτσι καταλαβαίνουμε ότι τα 756 δισ ευρώ του κύριο σώρρα για μια μετοχή ταιριάζει. να πούμε και το άλλο. τα νομίσματα χρυσά γαλλικά φράνκα, οποία υπολόγιζε ο κ. Βαρουφάκης ποτέ δεν κοβόταν σε χρυσό αλλά σε αργυρώ.

  ο κ. Βαρουφάκης σαν οικονομολόγος ξεσκεπάζει πολλές οικονομικές θεωρίες της επιστήμης ως μπανάλ, μη δηλωτικές, εξωπραγματικές κτλ.
  ναι, τον δίνω απόλυτο δίκιο όταν γελοιοπoii την Robinson Crusoe οικονομία και αλλά μοδέλα της οικονομίας οποίες απλοειζουν και δεν υπολογοζουν την διάσταση του χρόνου. Έτσι και με την μαθηματική υπολογίζοντας την 7. διάσταση στην 6. και από την 7. στην 8. διάσταση(όπως παλαίβουν σε μερικά ινστιτυτα μαθηματικής οικονομίας ), πάλι ταυτόχρονα αλλάζουν τα παραμετρα Και στην πραγματικότητα ευαπρχουν πολα παράγοντα, οποία επηρεάζουν τα παραμετρα και την μεταβλητή.
  σταθερές ειπάρχουν μόνον σε μια στιγμή, και έτσι μόνο αυτή την στιγμή από ένα μεταβλητό γίνεται παράμετρο κλτ.

  αλλά ας αφήσουμε αυτά. πάντως δίχνει ότι όλη που χτυπάν τον κ. σώρρα από κάπου είναι σκελετώμενει. γιατί αυτή ρίχνοντας την λάσπη δεν μας αποκαλύπτουν από που οι από ποιον είναι εξαρτημένος ο κ. σωρρας?
  Γιατί αυτός ο αγώνας αφυπνίσεις του νόου της ολόκληρης σοφίας εμφανίζεται έως ένα αναξιοπρεπω γαύγισμα χωρίς περιεχόμενο.

  Από την πλευρά του κυρίου Λαμπράκη μου λοίπουν στιχεια για αυτά που δηλώνει και παρακάτω της ιστορίες που δημοσιεύη δίχνουν επίπεδο παραμυθιών.

  από τους στρατιώτες της άλλης πλευράς όπως τον κ. καλογεροπουλο περιμένω λίγο τακτική και καπατσοσύνη σε δημόσιες συζητήσεις. Μερική έχουν παραπλανηθεί αλλά με τα μαχαίρι στα δόντια οι διανόηση δεν λειτουργεί και απομακρίνης ανθρώπους, οποίη είναι με μας, με τον ελληνισμό.

  Αφού έχεις της αποδιξεις, στιχεια κτλ. δεν ειπαρχει λόγος να ανεβάσεις αίματα. Ο απατεώνας μόνος του εκδηλώνεται. Γιατί το έχω ξαναπεί, ο εγγεφαλος θέλει να είναι καθαρός να μην κουράζεται με τα ψέματα. για να τον πολεμήσεις τον ίδιο σου το μυαλό θέλεις μακρόχρονες εκπομπές να σκεπάσεις το ψέμα.

  Και όλοι οι ραδιοφωνική σταθμοί από μόνοι τους θα καταλάβουν πιος είναι πιος.

  Τελικά θέλω να πω, ότι να ζητάς ένα συγνώμη όταν κανείς λάθος οι όταν προσβάλεις έναν άνθρωπο(ας έχεις και μερικά ποσοστά δίκιο) δεν χαλάει τον ελληνισμό.
  δεν βάσω το χέρι μου στην φωτιά για κανέναν, αλλά όταν ο παρουσιαστής του ARTFM μαλλώνε με τον κ. Καλογεροπουλο μόνον ζητούσε ένα συγνώμη, γιατί ούτε προσβολεί οι κατηγορία ένιωσε, πάνω από όλα είταν πληγωμένος.

 6. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΑΛΟΝΙΤΗ ΣΦΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΣΤΩΣΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ κ ΣΑΛΟΝΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ

 7. διόρθωση, να μην υπάρχει παρεξήγηση ήταν το ράδιο άρτα, στο οποίο μαλλώνε ο κ. Καλογερόπουλος με τον παρουσιαστή και όχι το ARFM.
  Δώστε ο ένας τον άλλο το χέρι, τουλάχιστον οι πραγματική πολεμιστές να δείξουν νόηση, όταν οι στρατηγι κινδυνεύουν να χαθούν στην μηδαμινότητα.
  γιατί εσείς, αύριο θα ζείτε μαζί σε αυτό τον χώρο, και με λίγο τύχη και δύναμη, θα είναι ευημερης και ελληνικός. Οι στρατηγι πιθανότατα να έχουν εξαφανιστεί, όπως και να εξελιχθούν οι αγώνες σας. αν και η δύο αποκαλυφτούν ψεύτικοι, εσείς πάλι θα στρατεύτηται συνολικά, αλλά μόνον εάν δήξετε σεβασμό.

...